Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

dikkatli olmakta ve dinlenmekte fayda var doktorunun söylediği doğru... artması durumunda mutlaka doktorunla irtibata geç çünkü her türlü kanama bir düşük tehdididir... kahverengi eski bir kanamayı gösteriyor ama dikkatli olmakta fayda var... sağlık diliyorum..

günaydın kızlar...perşembe günü histeroskopim yapıldı , herşey yolunda şükür...1-2 aya kadar çalışmalara başlayabileceğiz :)))

NERGİS 60.Celen 35.Dinamiss arkadaşlarım çok teşekkür ederim kızlar.İnşallah ben de dinamis arkadaşım gibi atlatırım bu durumu.Rabbim bebeişlerimizi sağ salim bize kovuştursun inşallahh...

bahsettiğin o aşı takvimi şöyle;
15-49 yaş arası tüm kadınlara uygulanıyor...

1. aşı yapılıyor..
1. aşıdan 1 ay sonra 2. aşı yapılıyor...
2. aşıdan 6 ay sonra 3.aşı
3. aşıdan 1 yıl sonra 4. aşı
4. aşıdan 1 yıl sonra 5. aşı
yapılarak tüm dozlar tamamlanıyor...

eğer bu aşılar tamamlandıysa gebelikte yapılsada olur yapılmasada ama tamamlanmadıysa mutlaka gebelikte yapılması gerekiyor....

hadi rasgele.......

inşallah canım dediğin gibi olurda temiz çıkar sonuçlarım.dualaguclubacismilerım sizinle.....

maşallah ,bu sene kız senesi galiba
dualarına ben de amin diyorum,Allah isteyen herkese hayırlı zamanda yaşatsın bu duyguyu

günaydın
ben geçmişi okuyordum da : )) dinamiss
iyiyim,sizde iyisiniz okduğum kadarı ile maşallah
zehracım lütfü hocaya ben hacettepe mailinden mail atmıştım,belki çok yoğun olduğu için cevap yazamamıştır,ama panik olma ya,rahat ol,Lütfü hoca bana ilaçlarınızı kesmeyin demişti,ben de genetik tahlilde çıkana ve hocalardan görüş alana kadar kullanmaya devam edicem

dendencim aminosentez olmuştun yanılmıyosam.nasıldı zor mu kolaymı sonuş ne zaman çıkıyo?inş.iyi çıkıcaktır.

aloooooooooooooo............... millettttttttttt nerdesiniz yahu... bu kadar kendi kabuğunuza çekilmeyin yaşadıklarınızı duymaya ihtiyacı olan garipler var burda............((((((((((((((

angel34 teşekkür ederim
evet 5 ocakta oldum,yarın bir haftam bitecek,kalçama iğne yapılmasından daha az acı verdiğini söyleyebilirim : )) ve tabii doktorum çok iyiydi,el alışkanlığıda önemli çünkü bu işlemde
sonuçların 15-20 gün içinde çıkacağı söylendi bize,6 sında Ankara'da analize başlandı,en geç 26-27 ocakta öğrenicez inşallah sonucu

sana neden amniyosentez yapılmıştı canım...

ikili test sonucum kötü çıkmıştı o yüzden

anladım... bişey çıkmayacak inşallah... valla bende yok yok... 3. gebelik kaybımda embriyoya yapılan genetik de bebiş 47 kromozomlu çıkmıştı o yüzden oluşacak yeni bir gebelikte perinatal tanı amaçlı amniyosentez yapılacak ...
offfff offff
gebelik başlamadan sinirlerim bozuluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…