kızlar iyi geceler hepinize ya benim bi sorun var kahverengi lekeler geliyor doktora gittim onemli olan kırmızı ve pembe gelmemesi lazım dedi izde böyle sorunlar yaşayanlar var mı?acaba ve leke git gide çogalıyo sizede bi sorim dedim teşekkürler şimdiden kızlar öpüldünüz bebişimi kaybetmek istemiyorum iyi geceler
Sagol canım ıcım rahatladı sımdı.Bunu dıger bılgısı olmayan arkadaslarda okur ınsallah.Bu tetonoz asısından 5 tane olunursa menopozda kolaylık saglıyormus.1 tanesı lıse yapılıyormus.Dogum öncesı,sonrası ve 1 yıl arayla 2 kez daha yapılıp bese tamamlanıyormus.
hadi rasgele.......
inşallah canım dediğin gibi olurda temiz çıkar sonuçlarım.dualaguclubacismilerım sizinle.....
teyzeleriiiii
dün doktora gittikk kızımız olcakmışş:))
herşey şükür yolunda kızımız kıpır kıpır maşallah.
sevincimi sizlerle paylaşmak istedimm..o minik elleri yüzü,ayakları gözümün önünden gitmiyorr..bakmaya doyamıyorumdoktorumuz birtek idrar tahlili istedi..ilaçlara devam dedii
Allahım o kadar güzel bir duyguymuş kii..rabbim isteyen herkese,içi bebek hasretiyle yanan herkese olmayanlara en yakın zamanda nasip ett..amin(hamilelerin duası kabul olurmuş)
angel34 teşekkür ederim
evet 5 ocakta oldum,yarın bir haftam bitecek,kalçama iğne yapılmasından daha az acı verdiğini söyleyebilirim : )) ve tabii doktorum çok iyiydi,el alışkanlığıda önemli çünkü bu işlemde
sonuçların 15-20 gün içinde çıkacağı söylendi bize,6 sında Ankara'da analize başlandı,en geç 26-27 ocakta öğrenicez inşallah sonucu
karnım aç bişey yiyemiyorum,yemek yapamıyorum öffffffffff
nedennnnn nedennnnnnnnnnnnnnnnn.........
ikili test sonucum kötü çıkmıştı o yüzden
mideeeeeeeemmmmmmmm mideeeeeeeeemmmmmmm bulanıooooooo,ağrıyoooooooo
nolurr banadaa yardımcııı olunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?