Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aysude yok ne yesem işe yaramıyor : ((
şimdiden bunları takma kafana her gebelik aynı olacak diye bişey yok,walla ben hem zor bir gebelik geçiriyorum,amniyosentez falanda yapıldı ki zor bişey değil,çok fazla ara vermeden 2.yi düşünüyorum : ))
selin adetinden kaç gün geçmişti,doktorun bu değer ile keseyi görebilir,bu da çoğul gebelik mi değil mi fikir verir hemen doktoruna git

doktorun ne diyo bu bulantı işine bu kadar kötü ise serumla falan desteklenmek gerekebilir....
ben bi rahim filmi çektirdim kabusum oldu resmen o yüzden biraz da sıkıntım... korkuyorum yaaa... herşeyden korkuyorum.... bu arada sen kaç haftalık oldun...

Bİlgİnİz yok mu bu konudaa

normal bir gebelikte haftalara göre ortalama beta-hCG düzeleri ise şöyledir.

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

Görüldüğü gibi normal bir gebelikte kandaki beta hCG düzeyleri çok değişken olabilmektedir. Normalin alt ve üst sınırları arasındaki büyük farklar doğal olarak kabul edilir. Bu nedenle sadece kan beta-hCG düzeyine bakılarak gebelik haftası konusunda sağlıklı bir tahminde bulunulamaz. Yine benzer şekilde tek bir ölçümün sağlayacağı yararlar da sınırlıdır. Ancak yapılan seri ölçümler ile gebeliğin sağlıklı olup olmadığı konusunda fikir edinilebilir.

ya altı hafta 5 günlük oldum bgn ama tek kese gözüküyo bazen saklanabiliyomuş kafamda karıştı değerlerin baya yuksek diyolarrrr

tek yumurta ikizide olabilir,beklemekten başka bişey yapamazsın şu anda,böyle bir deneyim yaşamadım : (
aysude dr um bişey demiyo,emedur fitil verdi işe yaramadı,dramamine kullandım 2 gün yine kustum bıraktım,2 gün metpamid kullandım kustum yine bıraktım,rennie alıyorum şimdi günde 1-2 ,bir kere acile gittim ve serum takıldı,doktorum henüz seruma falan gerek görmedi,zaten serum taktıramıyorum,panil atak yaşıyorum,amniosentezden sonraki 2 gün hiç bulanmadı ama şimdi yine başladı,gaviscon diye bi ilaç varmış birde onu deniycem,ama o kadar çok ilaç içiyorum ki artık bıktım ilaçlardan yaaaa

Bİlgİnİz yok mu bu konudaa

buradan alacağın bilgiler sağlıklı olmayacaktır. doktorunla görüşmelisin
beta hcg kontrolü gebeliğin sağlıklı ilerlemesi yönünde fikir verir ama tek başına hiçbir zaman değerlendirilmez... doktorunla görüşmelisin.... kese göründükten sonra embriyo sayısı da belli olacaktır zaten

aslında yapılacak tüm tedaviler yapılmış canım allah sabır versin... sen korkma bebek senin depolarından alıyor o yüzden kendini kasma bi süre sonra toparlanacaksın nasıl olsaa.

sağol aysude bende de ek bir depo yok aslında
49 kilo ile gebe kaldım 51,5 kiloyum şu anda,zaten her zaman iştahsız bir insandım,bari şimdi biraz iştahım açılsaydı : ))

sağol dinamiss
evet yaaa,yata yata büyüdük : ))
şimdi yavaş yavaş isim bakıyoruz,sonucu beklemeye kararlıydım ama dayanamadım walla : ))

ya altı hafta 5 günlük oldum bgn ama tek kese gözüküyo bazen saklanabiliyomuş kafamda karıştı değerlerin baya yuksek diyolarrrr

aslında değerinin çok yüksek olmadığını görmüşsündür paylaştığım listeden o yüzden boşverrr gebeliğinin keyfini çıkar... çok merak etme herşey olacağına varıyor... bu değerler doktor tarafından değerlendirilir ve yorumlanırr senn keyfini çıkar içinde bulunduğun durumun....

evet canım bana doktorum gosterdi iğneyi heryerden 45 derece açıyla kaslara inmeye gerek yok sadece derinin altına yeter dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…