mideeeeeeeemmmmmmmm mideeeeeeeeemmmmmmm bulanıooooooo,ağrıyoooooooo
kımsee yokmuuu
ne konuda canım benim
söyle hele derdini
ya 02.01 de yaptırdım kan testimde sonuç 14988.42 çıktı sizce yuksek değilmii ikiz olabilirmi acabaa
aysude yok ne yesem işe yaramıyor : ((
şimdiden bunları takma kafana her gebelik aynı olacak diye bişey yok,walla ben hem zor bir gebelik geçiriyorum,amniyosentez falanda yapıldı ki zor bişey değil,çok fazla ara vermeden 2.yi düşünüyorum : ))
selin adetinden kaç gün geçmişti,doktorun bu değer ile keseyi görebilir,bu da çoğul gebelik mi değil mi fikir verir hemen doktoruna git
Bİlgİnİz yok mu bu konudaa
aysude yok ne yesem işe yaramıyor : ((
şimdiden bunları takma kafana her gebelik aynı olacak diye bişey yok,walla ben hem zor bir gebelik geçiriyorum,amniyosentez falanda yapıldı ki zor bişey değil,çok fazla ara vermeden 2.yi düşünüyorum : ))
selin adetinden kaç gün geçmişti,doktorun bu değer ile keseyi görebilir,bu da çoğul gebelik mi değil mi fikir verir hemen doktoruna git
Bİlgİnİz yok mu bu konudaa
tek yumurta ikizide olabilir,beklemekten başka bişey yapamazsın şu anda,böyle bir deneyim yaşamadım : (
aysude dr um bişey demiyo,emedur fitil verdi işe yaramadı,dramamine kullandım 2 gün yine kustum bıraktım,2 gün metpamid kullandım kustum yine bıraktım,rennie alıyorum şimdi günde 1-2 ,bir kere acile gittim ve serum takıldı,doktorum henüz seruma falan gerek görmedi,zaten serum taktıramıyorum,panil atak yaşıyorum,amniosentezden sonraki 2 gün hiç bulanmadı ama şimdi yine başladı,gaviscon diye bi ilaç varmış birde onu deniycem,ama o kadar çok ilaç içiyorum ki artık bıktım ilaçlardan yaaaa
ya altı hafta 5 günlük oldum bgn ama tek kese gözüküyo bazen saklanabiliyomuş kafamda karıştı değerlerin baya yuksek diyolarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?