Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım ben domuz gribini yaptırmadım hala , doktor yaptır demişti...
Hadi hayırlısı canım , bebişimiz sağlıkla doğsun da...Ben hacettepe düşünüyorum tabi lütfü bey girerse Canım ben yarın 23. haftaya giriyorum...

melekcim nasılsın?bebiş nasıl?
Canım iyiyim çok şükür , bebişte büyüyor , 2 hafta sonra kontrolüm var...Canım sen nasılsın , e hadiii ama 2. bebiş için zamanı gelmedi mi:) Sende başla çalışmalara...
Melek 76,
Canım ben yarın ıgneyı,telefon nosunu ögrenmeye calısırım.Yarın kısmetse sana gelınce bırdan msj yazarım.

Canım belki şu an bebişini görmüşsündür :) Güzel haberlerini bekliyorum...Bebişin büyümüş mü , kaç gram olmuş ?

ay iyi bari canının yanmaması süper.inş.sonucunda çok iyi çıkacaktır cnm.dualarımdasınsen ankarayamı gidiyodun dr.a yooksa kocaelindemi?genelde lütfi beye gidiyolarda.sonucunu bizede yaz.

günaydın kızlar...perşembe günü histeroskopim yapıldı , herşey yolunda şükür...1-2 aya kadar çalışmalara başlayabileceğiz :)))
geçmiş olsun yasemin. şükür ki sorun yokkkkkkkkkkkkk..en azından artık gönül rahatlığıyla bir hamilelik yaşarsın bişey olmadığından eminiz artık. senin adına çok sevindim................
Maşallah dendencim büyümüşsünüz siz

evet dinamiss denden , melek ve gobete kocaman olmuşlar ... zaman aslında hızlı geçiyo ama sıkıntılı gebelik yaşadığımız için yaşayana bazen uzun gelsede bak yakında deniz kız kollarında olacak..............kaydirigubbakcemile5

MELEKCIM 76,
Canım ben geldım evet o saatlerde bebısı görüyordum.Darısı tez zamanda sana ınsallah.Canım tetanoz ıgnesını sordum doktor yaptırabılırsın sana kalmıs dedı.Bebege bı zararı olmadıgını o ıgnenın bızım ıcın oldugunu söyledı.Bız bugün 24+1 hafatalıgız.Bebısım 708 gr.(masallah)Ben 4 kılo almısım hoca cok dedı.Ayda 1,5 kıloyu gecmeyın dedı.Cok sukur hersey yolunda hoca aynı sen bebegın dedı.Yarın seker yuklemesı ıcın hastaneye gıdecem.Hemsıreye sordum hastaneye gıdecem ne yapayım dıye?Hıc erken gıt lımon suyu falan götür demedı.Kendı kendıme kızdım bılgılerı yokmu kı?Sen söylemesen bende ıkı kere gıtmek zorunda kalcaktım.Hocaya numarasını sordum.Acele etme dedı.Bozuldum ne yalan söyleyeyım.Bız her ay dünyanın parasını verıyoz Hoca bı tel.vermedı.Aman aramızda kalsında bu.Sen bır dahakı gıdısınde ıstesene aynısını mı dıyecek?

Melekcım 76
Canım folbıolü sordum sızın ıhtıyacın oldugu ıcın bu kadar kullandınız dedı.Folbıolü yutma artık dedı.Ama ben sormasam hıc yutma demeyecektı.Ay ne bıleyım bu gıdısımde bıraz üzüldüm nıye böyle dıye?Yeterınce ılgılenmıyormu?Sankı bır an önce gıtmemı bekler gıbı hep hoca anlamadım dogrusu.

bu gün aradım canım hala çıkmadı 10gün sonra arayın dediler..........beklemekten sıkıldım.seninkilerde sanırım uzn süren testler ki hala çıkmadılar...

offf ya evet ben de tahlilimi eşimin bölgesinde bir yere vermiştim o sorucak bugün...bilmiyorumkismile

Canım benimmmm , maşallah bebişine...Demek bebiş sana benziyor :) Ben geçen kontrolde bebişimi bana benzetmiştim , 20+0 daki kontrolde bebişin 4 boyutlu fotosunu vermişti bana...Sana o zaman verdimi ya da bugün fotoğraf verdimi...Yada bu haftalarda bebeğin görüntüsünü cd ye atıp veriyor diye duymuştum...Tabi bunları keyifli zamanlarında yapıyor bildiğim kadarıyla...
Canım sen şimdiye kadar mı 4 kilo aldın , yoksa ayda mı 1 kilo aldın...Ben de şimdiye kadar 4 kilo aldım , eğer öyleyse bana da çok diyecek :)
Canım sen şeker yüklemesinide benim dediğim gibi yap , plastik bardak ve limon götür...Glikozu bana aldırmadı oradaki hemşireler , bizde mevcut demişlerdi...Gülderen hemşire de bir kağıda bişeyler yazıyor , bunlarıda al diye...Ama ben almadım , çünkü kan alan hemşireler gerek yok demişlerdi...
Canım ben de tel istiyeyim bakalım bana ne diyecek...

Melekcım 76
Soru sormaya cekındım acıkcası.Neyse bebegım ıyı ya cok sükür ona sevınıyorum.
Canım bebişin iyi ya boşver lütfü beyin tavrını , belki yorgun anına denk geldin...Ben de tam 2 hafta sonra gideceğim , ben de sorabildğim soruların cevabını sana yazarım...Öptümm canımmm...

sanırım bana fragmin başlayacakmış öyle dedi. diğer doktorun dediğinin aksine hamile kalmadan iğneye başlanmaz dedi çünkü zaten senin pıhtılaşma sorunun yalnızca gebelikte ortaya çıkıyor dedi.endi adıma sevindim. en azından kalınca iğneye başlıyacak diye yoksa hamile kalana kadar delik deşik olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…