Canım ben domuz gribini yaptırmadım hala , doktor yaptır demişti...Canım aşıları benim doktorum hatırlatmıştı ama olmadı siz kendiniz de sorun. Tetenoz yaptırdım ben 2 doz, domuz gribini de yaptırdım.
Denizim Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doğacak inşallah:)
Sen şimdi ne kadarlık oldun Melekcim?
Canım iyiyim çok şükür , bebişte büyüyor , 2 hafta sonra kontrolüm var...Canım sen nasılsın , e hadiii ama 2. bebiş için zamanı gelmedi mi:) Sende başla çalışmalara...melekcim nasılsın?bebiş nasıl?
Melek 76,
Canım ben yarın ıgneyı,telefon nosunu ögrenmeye calısırım.Yarın kısmetse sana gelınce bırdan msj yazarım.
angel34 teşekkür ederim
evet 5 ocakta oldum,yarın bir haftam bitecek,kalçama iğne yapılmasından daha az acı verdiğini söyleyebilirim : )) ve tabii doktorum çok iyiydi,el alışkanlığıda önemli çünkü bu işlemde
sonuçların 15-20 gün içinde çıkacağı söylendi bize,6 sında Ankara'da analize başlandı,en geç 26-27 ocakta öğrenicez inşallah sonucu
geçmiş olsun yasemin. şükür ki sorun yokkkkkkkkkkkkk..en azından artık gönül rahatlığıyla bir hamilelik yaşarsın bişey olmadığından eminiz artık. senin adına çok sevindim................günaydın kızlar...perşembe günü histeroskopim yapıldı , herşey yolunda şükür...1-2 aya kadar çalışmalara başlayabileceğiz :)))
Maşallah dendencim büyümüşsünüz siz
feryad sonuçların çıktımı? ne yapıyosun nasılsın....
ayyy bizim küçük meleklere maşallahh demeyi unutmuşum melekler ve anneleri hapinize maşallah.
yok canım hala beklemedeyim ..... senden bir haber var mı?bayanssulusmile
bu gün aradım canım hala çıkmadı 10gün sonra arayın dediler..........beklemekten sıkıldım.seninkilerde sanırım uzn süren testler ki hala çıkmadılar...
Canım benimmmm , maşallah bebişine...Demek bebiş sana benziyor :) Ben geçen kontrolde bebişimi bana benzetmiştim , 20+0 daki kontrolde bebişin 4 boyutlu fotosunu vermişti bana...Sana o zaman verdimi ya da bugün fotoğraf verdimi...Yada bu haftalarda bebeğin görüntüsünü cd ye atıp veriyor diye duymuştum...Tabi bunları keyifli zamanlarında yapıyor bildiğim kadarıyla...MELEKCIM 76,
Canım ben geldım evet o saatlerde bebısı görüyordum.Darısı tez zamanda sana ınsallah.Canım tetanoz ıgnesını sordum doktor yaptırabılırsın sana kalmıs dedı.Bebege bı zararı olmadıgını o ıgnenın bızım ıcın oldugunu söyledı.Bız bugün 24+1 hafatalıgız.Bebısım 708 gr.(masallah)Ben 4 kılo almısım hoca cok dedı.Ayda 1,5 kıloyu gecmeyın dedı.Cok sukur hersey yolunda hoca aynı sen bebegın dedı.Yarın seker yuklemesı ıcın hastaneye gıdecem.Hemsıreye sordum hastaneye gıdecem ne yapayım dıye?Hıc erken gıt lımon suyu falan götür demedı.Kendı kendıme kızdım bılgılerı yokmu kı?Sen söylemesen bende ıkı kere gıtmek zorunda kalcaktım.Hocaya numarasını sordum.Acele etme dedı.Bozuldum ne yalan söyleyeyım.Bız her ay dünyanın parasını verıyoz Hoca bı tel.vermedı.Aman aramızda kalsında bu.Sen bır dahakı gıdısınde ıstesene aynısını mı dıyecek?
Melekcım 76
Canım folbıolü sordum sızın ıhtıyacın oldugu ıcın bu kadar kullandınız dedı.Folbıolü yutma artık dedı.Ama ben sormasam hıc yutma demeyecektı.Ay ne bıleyım bu gıdısımde bıraz üzüldüm nıye böyle dıye?Yeterınce ılgılenmıyormu?Sankı bır an önce gıtmemı bekler gıbı hep hoca anlamadım dogrusu.
Canım bebişin iyi ya boşver lütfü beyin tavrını , belki yorgun anına denk geldin...Ben de tam 2 hafta sonra gideceğim , ben de sorabildğim soruların cevabını sana yazarım...Öptümm canımmm...Melekcım 76
Soru sormaya cekındım acıkcası.Neyse bebegım ıyı ya cok sükür ona sevınıyorum.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız görüşmeyeli?
vereliniortak
nerelerdesin sen canım ya... ne var ne yok durumlar nasıl bakem!!!1
buralardayım.dr gittim aspirin ve folik asit verdi.hamile kalınca gel iğneye başlayalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?