inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın canım....zemuszemus
evettt başından beri kızz diyodum canım sağlıklı hayırlı olsun dabayanssulusmile:))heheheİnşallah canım :) Senin içinde her şey sonuna kadar iyi gider inşallah...
Canımmm benimmm çok sevindim...Hislerin doğru çıktı :) Canım ben de duana kocaman bir aminnnnnnnn diyorum...
celen teyzesi iyiki varsın,siz bu topikte destek oldunuz bize..Şeniz ooyyhh celen teezesi yesin onun minik ellerini papileriiiniii cokacimcoook allaha emanet esracım :Saruboceq: kız olsun erkek olsun önemli değil yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar :Saruboceq: ama 13. hafta cinsiyet tahmini için erken bir süre deilmi CADIARZU
melekcim nasılsın?bebiş nasıl?
ayyy çok güzel az kalmış..haddi bakalımne kadar güzell .bizim randevu salı günü.sağlıklı gelsinler ama bende cinsiyetini çok merak ediyorum.ciciler alacam alamıyom cinsiyetini bilmeyince.hayırlısıyla kucağımızada alırız inşallah canım.doğumu en yakın olan dinamis sanırım.Allah bir çırpıda kurtarsın onuda.
sağol canım..inş en yakın zamanda senden de duyacaz güzel haberleri :lepi:CANIM INSLLAH VEREBILIRIM GUZEL HABERLERIMIZI DUA ET BIZE.NE GUZEL CANIM HERSEY YOLUNDA COK SUKUR KAVUSMA ANINA COK AZ KALMIS INSALLAH SAGLIKLA VE ZAMANINDA KUCAKLAYACAKSIN DENIZIMIZI
MASALLAH SIZE GOZUN AYDIN CANIM BIR ZILLI KIZIMIZ DAHA GELIYOR HAAAkaydirigubbakcemile3 SAGLIKLA VE ZAMANINDA GELSIN KIZIMIZ INSALLAHHHH OPUYORUM
yeee teyzesi,ısır..saol canım benim sende başladın demi çalışmalara ocak ayında başlayacam diyodun hadi hayırlısı nergiscim hemencik gelir inşlah sana bebişin
amaninnnnnn kıssss cok sevindimmmm oooo kızmışş demekk ayy ben onu yerimmmm.maşallah size canımmmolumunekankayizsmile
aminnkaydirigubbakcemile3darısı en yakın zamanda sanaaaaaaa canımallah bağışlasın canım allah tamamına erdirsin kucağına da alırsın inş :)
ayyy maşallah hadi sağlıkla inşallah...kuzucuk biraz daha dayanır inşallah...senle her konuşmamızda hatta her aklıma gelişinde heyecanlanıyorum canım yaa inşallah sorunsuz zamanında gelir...suyu az olan ama su kadar masum deniz zamanında inşallah
yahuu kız dedim dedimmmmm son gün erkek dedim kaybediverdim börekleri... neyse gelcem ve yapcam börekleri helal olsun kuzuyaaaa... ankaraya gelince inşallah birgün seni ve meleği görebilmek için uğraşcam ve kuzularınızıda tabii.. ayrıca benim oğluşum olursa inşallah bakcaz artık bilmiyorumkismile olumunekankayizsmile
meleğimmm teşekkürler canımmmmm
sabıra gerek kalmadan okudum... öncekille geçmiş olsun diyorum.. budefa herşeyin yolunda gitmesini umuyorum... meraklanmayınız lütfen çokkkkk kişi bu yollardan geçerek bebeklerine kavuştu inşalah sizinkide öyle olacaktır... yanılmıyorsam dinamiste habire pıhtı oluşuyordu ve bir sonraki gittiğinde dağılmış oluyordu iğne ve ilaçları düzenli kullanmak ve allaha emanet etmek önemli...
amin gülaycım hep beraber inşkaydirigubbakcemile2gözün aydın canım çok sevindim allah tamamına erdirsin:Saruboceq:
aminnnolumunekankayizsmilegelsin kıslarr :))Tebrikler canım inşallah sağlıkla sıhhatle kolaylıkla gelir kızın kollarına:)
mucukopuyorumnanaktanmaşallah ,bu sene kız senesi galiba
dualarına ben de amin diyorum,Allah isteyen herkese hayırlı zamanda yaşatsın bu duyguyu
esraben hoşgeldin hayırlı olsun hamileymişsin allah tamamına erdirsin. darısı bizee kaydirigubbakcemile2
inşallah canım. işte regl omayı bekliyorum olmazsam hemen koşacam doktora. Mehmet boza. İnşallah sende kalırsın aynı anda aynı duyguları yaşarız. bu topikteki herkezin hamile kalmasını canı gönülden diliyorum. :sinifsinif:
gülay, bunu bana mı söyledin, yoksa limburga mı bilmiyorumkismilecanım içimden bi his senin hamile oldugunu söylüyor kendini fazla yorma bence
slm arkadaşlar...bende 15gün önce bebeğimi kaybettim.
kalbi durmuş aldılar.çok üzgünüm
teyzeleriii
sevincimizi paylaşan herkese teşekkür ediyoruzz,bunlar sizin içina.s.
evet dinamiss denden , melek ve gobete kocaman olmuşlar ... zaman aslında hızlı geçiyo ama sıkıntılı gebelik yaşadığımız için yaşayana bazen uzun gelsede bak yakında deniz kız kollarında olacak..............kaydirigubbakcemile5
gülay, bunu bana mı söyledin, yoksa limburga mı bilmiyorumkismile
benim ki zor canım.. ama keşke o ses doğru söylüyor olsa.. :Saruboceq:
canım düşüklşerim çok zor oldu ilki 17haftalıktı doğum gibi oldu yani,ikincisi 7haftalıktı o kendisi düştü.Hamileliklerim hep kanamalı geçiyor.
arkadaslarım merhaba
gecen hafta hamıle oldugumu ogrendım tup bebekle hamıle kaldım
2 dusuguuz var
0.3 praxıparın kullanıyorum ama artık son gunlerde cok sertlestı ıgneyı batıramıyorum canım cok yanıyor
claxen kullananlar nasıl acaba dahamı az acıtıyor
ıns bu sefer bırsey olmaz
ılk gunlerde sızınde dozunuz aynımıydı ılerleyen gunlerde artıyormu acaba
benimde 3 düşüğüm oldu.17 haftalık 2 si en sonuncusu ise 7 haftalıktı benimde kanamalı geçiyo.kan pıhtılaşması çıktı şimdi aspirin kullanıyorum hamile kalınca tekrar bakılcak ve iğne gerekiyosa iğne yapılcak.peki sizlede hiç düşük sebebebine rahim yetmezliği dendi mi arkadaşlar
Ama ama böyle umutsuzluk hiçççç yakışmıyor sana, kahvelokum tatlı lokum :1hug:
Hiççç ummadığın bir anda küçük bir melek "işte geldim burdayım" diyecek sana göreceksin bakopuyorumnanaktan
Kızlar bu arada biz yarın sabah gene hastanedeyiz, bebeğime kan akışının kontrolü için doppler yapılacak, suya bakılacak..
Güzel dileklerinizi gönderin bize e mi teyzeleri :)
Kızlar Gunayd ben bugun ise geldim lekelenmelerim cok azaldı imi iyi hissediorum cok sukur..
bu perşembe ikili test icin kan vericem cok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?