Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın canım....zemuszemus

inşallah canım. işte regl omayı bekliyorum olmazsam hemen koşacam doktora. Mehmet boza. İnşallah sende kalırsın aynı anda aynı duyguları yaşarız. bu topikteki herkezin hamile kalmasını canı gönülden diliyorum. :sinifsinif:

esraben hoşgeldin hayırlı olsun hamileymişsin allah tamamına erdirsin. darısı bizee kaydirigubbakcemile2

İnşallah canım :) Senin içinde her şey sonuna kadar iyi gider inşallah...

Canımmm benimmm çok sevindim...Hislerin doğru çıktı :) Canım ben de duana kocaman bir aminnnnnnnn diyorum...
evettt başından beri kızz diyodum canım sağlıklı hayırlı olsun dabayanssulusmile:))hehehe
celen teyzesi iyiki varsın,siz bu topikte destek oldunuz bize..
bunun olabileceğini sabırla anlattınız bize..en güzel örnekler sizlerdinizz..
ilk sayfadan beri hayat hikayelerinizi bıkmadan usanmadan okuduğum günleri hatırlıyorum..bize görmeden sevmeyi öğrettiniz şuan gözlerim dolu doluu..iyiki bu topik var bizde bizden sonrakilere ışık olabiliriz inşallah
ŞENN seni de çok özledim..kib
celenim herşey için tekrar teşekkürler iyiki varsınopuyorumnanaktan
ayyy çok güzel az kalmış..haddi bakalım amin dinamisimize
sağol canım..inş en yakın zamanda senden de duyacaz güzel haberleri :lepi:
yeee teyzesi,ısır..bi doğsunda inşş..hadi elini çabuk tut teyzesi yetiş bizee
allah bağışlasın canım allah tamamına erdirsin kucağına da alırsın inş :)
aminnkaydirigubbakcemile3darısı en yakın zamanda sanaaaaaaa canım

son gün erkek dedin iddayı kaybettin teyzesii..ama olsun sen bise gel de bis yaparıs sana böreklerrr..hadi bu ay damadımı bekliom Pbilmiyorumkismile
gözün aydın canım çok sevindim allah tamamına erdirsin :Saruboceq:
amin gülaycım hep beraber inşkaydirigubbakcemile2
Tebrikler canım inşallah sağlıkla sıhhatle kolaylıkla gelir kızın kollarına:)
aminnnolumunekankayizsmilegelsin kıslarr :))
maşallah ,bu sene kız senesi galiba
dualarına ben de amin diyorum,Allah isteyen herkese hayırlı zamanda yaşatsın bu duyguyu
mucukopuyorumnanaktan
esraben hoşgeldin hayırlı olsun hamileymişsin allah tamamına erdirsin. darısı bizee kaydirigubbakcemile2

aminnn inş..en yakın zamanda güzel haberler almak dileğiyle..

Amin canım en yakın zamanda inş.guclubacismile

insan yaşarken böyle bir durumu dünyada sadece kendisi yaşıyormuş gibi hissediyor..
ama öyle değil...Allah dermanı olmayan dert vermesin...bizim her ay umudumuz var ya da derdimize derman..
Allah herkesin gönlündekini tez vakitte sağlıklıca versin :)

esrabencim çok sağol canım bakalım bizim diğer tahliller de çıksın bakalım sanırım yumurtlama günü takibi falan yapılacak ne bilim işte doktor kontrolünde olacak inş ....boshayallersmile

canım içimden bi his senin hamile oldugunu söylüyor kendini fazla yorma bence
gülay, bunu bana mı söyledin, yoksa limburga mı bilmiyorumkismile
benim ki zor canım.. ama keşke o ses doğru söylüyor olsa.. :Saruboceq:

slm arkadaşlar...bende 15gün önce bebeğimi kaybettim.
kalbi durmuş aldılar.çok üzgünüm

azize geçmiş olsun... Rabbim kısa zamanda unuttursun acılarını..
sen kasım aralık listesini tutuyordun değil mi, yanlış mı hatırlıyorum?

teyzeleriii
sevincimizi paylaşan herkese teşekkür ediyoruzz,bunlar sizin içina.s.

bana yok mu??

Evet nergiscim çok haklısın..Zaman aslında akıp gidiyor, haftalar geçmek bilmezdi başlarda şimdi geri sayıma başladım bile:))

En kısa zamanda sağlıkla kolaylıkla darısı başına inşallah arkadaşım :Saruboceq:

gülay, bunu bana mı söyledin, yoksa limburga mı bilmiyorumkismile
benim ki zor canım.. ama keşke o ses doğru söylüyor olsa.. :Saruboceq:

Ama ama böyle umutsuzluk hiçççç yakışmıyor sana, kahvelokum tatlı lokum :1hug:

Hiççç ummadığın bir anda küçük bir melek "işte geldim burdayım" diyecek sana göreceksin bakopuyorumnanaktan

Kızlar bu arada biz yarın sabah gene hastanedeyiz, bebeğime kan akışının kontrolü için doppler yapılacak, suya bakılacak..
Güzel dileklerinizi gönderin bize e mi teyzeleri :)

canım düşüklşerim çok zor oldu ilki 17haftalıktı doğum gibi oldu yani,ikincisi 7haftalıktı o kendisi düştü.Hamileliklerim hep kanamalı geçiyor.

benimde 3 düşüğüm oldu.17 haftalık 2 si en sonuncusu ise 7 haftalıktı benimde kanamalı geçiyo.kan pıhtılaşması çıktı şimdi aspirin kullanıyorum hamile kalınca tekrar bakılcak ve iğne gerekiyosa iğne yapılcak.peki sizlede hiç düşük sebebebine rahim yetmezliği dendi mi arkadaşlar

merhabalar herkese..uzun zamandır bu topiğe girmiyorum..hala hamile kalamadım..moralim bozuk..bu konuya çok yoğunlaşmamak için biraz herşeyden uzaklaşmaya karar verdim..gün saymaktan sıkıldım..artık eşimle görev için ilişkiye girer olduk.yinede aklım burda..geçmişe bakamadım çünkü yaklaşık 100 sayfa olmuş..atlayarak bi göz attım..umarım herkes iyidir..

iipekçiğim senin adına çok sevindim..sağlıklı hamilelikler diliyorum.

bende senin durumundayım canım ilk bebeğimi 15 haftalık kaybetim..kanama ve sancıyla..ikincisini 17 haftalık..yine kanama ve sancıyla..dr.um rahim yetersizliğinden şüphelendi ve serklaj (rahime dikiş)yaptı.buna rağmen kaybettik..sonra tahlillerde kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı..ben mthfr homozigotmuşum..ayrıca antitombin lll çok yüksek.birde rahim filminde rahmin normalinden biraz küçük olduğu ve üstten aşağıya basık olduğu ortaya çıktı..dr.tavsiyesi ile 2 yıl ara verdik..çnkü diğer 2 düşüğüm aynı yıl içinde olmuştu.4 aydır korunmuyoruz..coraspin 100 ve folbiol kullanıyorum..hamile kalınca iğne ve progestan başlanacak..ama hala hamile kalmamış olmak beni korkutuyor.özellikle geç düşüklerden sonra hamile kalamayanlar olduğunu biliyorum..ayrıca dr.um hamile kaldığımda yine düşük riskim olacağını söyledi.bu da beni daha çok korkutuyor..şimdiden her gece kabus görüyorum..tekrar bebeğimi kaybetmek istemiyorum.tabi hamile kalbilirsemmafoldumben

a.s.
Kızlar bu arada biz yarın sabah gene hastanedeyiz, bebeğime kan akışının kontrolü için doppler yapılacak, suya bakılacak..
Güzel dileklerinizi gönderin bize e mi teyzeleri :)

canımm... güzel haberlerle gel inş... dualarımız seninle..

Melekcım,
Canım ben 1 ay ıcınde 4 kılo almısım.Ilk aylar yarım kılo almıstım mıde bulantılarından yıyemedım.Hoca onlara sayalım bu ayı dedı.Ama aylık 1,5 kıloyu gecmesın dedı.Canım her ay kontrole gıtdıgımde 4 boyutlu ultrason görüntüsü verıyor.Ama cd falan vermedı.Bır dahakı ay cd ısteyecem bütün özellerde bunu verıyorlar.Hatıra olur saklamak ıcın.Hadı canm kendıne ıyı bak.

Kızlar Gunayd ben bugun ise geldim lekelenmelerim cok azaldı imi iyi hissediorum cok sukur..
bu perşembe ikili test icin kan vericem cok heyecanlıyım

günaydın kızlar hepinize..esteryam hayırlısı olsun hakkında canım inşallah güzel çıkacak testlerin :)))

Kızlar Gunayd ben bugun ise geldim lekelenmelerim cok azaldı imi iyi hissediorum cok sukur..
bu perşembe ikili test icin kan vericem cok heyecanlıyım

cnm hayırlısı olsun.sevindim iyi olduğuna.şimdi sen tam olarak nekadarlık seninle çok yakındık diye hatırlıyorumda.bende dr perşembe gitcem ama bana ikili test demedi drum.bende yaptıralım diycem.kaç haftalıkken dr.senin yaptır dedi?hakkımızda hayırlısı cnm.haberlerini ver.

Yasom cnm insallah, Allah her isteyene saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, kimsenin kucagını bos bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…