bitanem güzel sözlerin için tskr ediyorum opuyorumnanaktan seni ve denizi coookk öpüyorum boshayallersmileCelencim canım senin, Limburgun, Papatyasüreyynın, Şen in o günlerdeki desteğini unutmam mümkün değil..
Bir kez daha sizler de diğer tüm arkadaşlar da iyi ki varsınız demek istedim..
Öyle çok destek oldun ki mesajlarınla bana, aynı yollardan geçtiğini defalarca anlattın, sizler olmasa belki gene geçerdi o günler ama kat be kat daha yıpratıcı ve zor olurdu..
Siz birer umut oldunuz bize, karamsarlığa kapılmamızı engellediniz..İyi ki varsın tatlım :1hug:
Bu arada papatya hiç yazmıyor, sen haber alıyor musun ondan..Umarım o da minik Bihter de çok çok iyilerdir:)
son durum nedir gunaycım?NERGİS 60.Celen 35.Dinamiss arkadaşlarım çok teşekkür ederim kızlar.İnşallah ben de dinamis arkadaşım gibi atlatırım bu durumu.Rabbim bebeişlerimizi sağ salim bize kovuştursun inşallahh...
tek te olabilir ikizdde olabilir selincim.ama önemli olan sağlıkla kucağına almak deillmi :teselli: benmle birlikte hamile olan bir arkadasım 12. haftada ikiz olduğunu öğrendi.diğer kese diğerine göre geriden geliyordu ama suan iki tane salıklı oğlu var olumunekankayizsmileya altı hafta 5 günlük oldum bgn ama tek kese gözüküyo bazen saklanabiliyomuş kafamda karıştı değerlerin baya yuksek diyolarrrr
maşallaaahhhbu arada 16+4 olduk
maşallah baya buyumus bebiş allaha emanet :Saruboceq:Canım iyiyim çok şükür , bebişte büyüyor , 2 hafta sonra kontrolüm var...Canım sen nasılsın , e hadiii ama 2. bebiş için zamanı gelmedi mi:) Sende başla çalışmalara...?
maşallahMELEKCIM 76,
Canım ben geldım evet o saatlerde bebısı görüyordum.Darısı tez zamanda sana ınsallah.Canım tetanoz ıgnesını sordum doktor yaptırabılırsın sana kalmıs dedı.Bebege bı zararı olmadıgını o ıgnenın bızım ıcın oldugunu söyledı.Bız bugün 24+1 hafatalıgız.Bebısım 708 gr.(masallah)Ben 4 kılo almısım hoca cok dedı.Ayda 1,5 kıloyu gecmeyın dedı.Cok sukur hersey yolunda hoca aynı sen bebegın dedı.Yarın seker yuklemesı ıcın hastaneye gıdecem.Hemsıreye sordum hastaneye gıdecem ne yapayım dıye?Hıc erken gıt lımon suyu falan götür demedı.Kendı kendıme kızdım bılgılerı yokmu kı?Sen söylemesen bende ıkı kere gıtmek zorunda kalcaktım.Hocaya numarasını sordum.Acele etme dedı.Bozuldum ne yalan söyleyeyım.Bız her ay dünyanın parasını verıyoz Hoca bı tel.vermedı.Aman aramızda kalsında bu.Sen bır dahakı gıdısınde ıstesene aynısını mı dıyecek?
celen teyzesi iyiki varsın,siz bu topikte destek oldunuz bize..
bunun olabileceğini sabırla anlattınız bize..en güzel örnekler sizlerdinizz..
ilk sayfadan beri hayat hikayelerinizi bıkmadan usanmadan okuduğum günleri hatırlıyorum..bize görmeden sevmeyi öğrettiniz şuan gözlerim dolu doluu..iyiki bu topik var bizde bizden sonrakilere ışık olabiliriz inşallah
ŞENN seni de çok özledim..kib
celenim herşey için tekrar teşekkürler iyiki varsınopuyorumnanaktan
QUOTE]
inşallah sizinde bir gün ışık olabileceğinz hikayeleriniz olucak esracım..hele şu zilloş bi sağsalim doğsun :Saruboceq: :asigim:
tahmini verilen tarih nedşr dinamiscim?Kızlar bu arada biz yarın sabah gene hastanedeyiz, bebeğime kan akışının kontrolü için doppler yapılacak, suya bakılacak..
Güzel dileklerinizi gönderin bize e mi teyzeleri :)
merhaba arkadaşlar
celen buradaydın,sanırım sende geçmişi okuyordun
arkadaşlar kafanızı karıştırmak gibi olmasın ama şu ikili,üçlü testlerin hiç yaptırmayın bence,benim şimdiki aklım olsa hiç yaptırmazdım,1 aydır ne çektiğimi bir ben biliyorum bir ALLAH
artık genelde 4 lü test yapıyorlar ve ultrasona göre karar veriyorlar
burdayım denizcim.4 lü testi bilmiyorum ama 2 li test cok önemli.ve dediğin gibi mutlaka usg değerlendirmeleride yerimseniben
Kızlar Gunayd ben bugun ise geldim lekelenmelerim cok azaldı imi iyi hissediorum cok sukur..
bu perşembe ikili test icin kan vericem cok heyecanlıyım
tahmini verilen tarih nedşr dinamiscim?
Canım 13-14 Şubat gibi bekleniyor Deniz hanım :))
Kızlar bu arada bugün hastanede Doppler ultrason ve NST yapıldı.
Allaha şükürle olsun herşeyimiz normal çıktı...
Ben bile inanamadım ama suyumuz bile normal çıktı, artmış su miktarı:)
Sanırım içtiğim sular ve yediğim armutlar işe yaradı:)))
iyi olmana çok sevindim esterya..umarım ikili tst sonucunda yüzünü güldürür.Kızlar Gunayd ben bugun ise geldim lekelenmelerim cok azaldı imi iyi hissediorum cok sukur..
bu perşembe ikili test icin kan vericem cok heyecanlıyım
dinamiss çok sevindim walla : )))
celencim ben de ikili testin çok önemli olduğunu biliyordum,yani okuduklarımdan ve araştırmalarımdan,ama amniosentez yapan prof. bile artık bu testlerin ticarete döküldüğünü,hata payı olduğunu söylüyor,bir dahaki sefere ben yaptırmayı düşünmüyorum : )) cemre ye kardeş gelecek demek : )) ne güzel,inş. en hayırlı zamanda sağıkla gelsin
canım Allah kolaylık versin ve de sabır versin insanın böyle bir haberi vermeden beklemeya dayanması çok zor ama bizimkiler riskli gebelikler olduğu için malesef bir çok şeye katlanmamız gerekiyor ..İnşallah aradığın gibi bir yardımcı bulabilirsin bir kadın için yan gelip yatmak çok zor umarım aşırı titiz bir insan değilsindir çünkü o zaman insanın içi içini yiyor sen yine de ne olursa olsun kalkma bebiş gelsin hele bir dünya ya bütün herşeyi beraber yaparsınız annesi :) bu arada 3 ayının dolmasına ne kadar var :CüvCüv:
Canım ne yazık ki titizim ve içim içimi yiyor ama sorun değil dediğin gibi yeterki bebişimizi kucağımıza alalım her şey yoluna girer Allahın izniyle.
Bugün 9+0 ız. Allahım kucağımıza almayı nasip etsin.
Perşembe günü kontrolümüz var.Kızlar inanın çok korkuyorum,kötü haber alabilme ihtimali beni çok tedirgin ediyor.Sizlerede böyle olmuş muydu? Yoksa ben panik mi yapıyorum?
Herkes kendine iyi baksın.Öpüyorummm.
bu cok güzel bi habeeerr :teytey: maşalah deniz hanıma opuyorumnanaktan hayırlısıyla kucağına alman dileğiyle canım :1hug:Canım 13-14 Şubat gibi bekleniyor Deniz hanım :))
aslında haklısın canm tıp hergun inanılmaz sonuclar üreten bir alan.dinamiss çok sevindim walla : )))
celencim ben de ikili testin çok önemli olduğunu biliyordum,yani okuduklarımdan ve araştırmalarımdan,ama amniosentez yapan prof. bile artık bu testlerin ticarete döküldüğünü,hata payı olduğunu söylüyor,bir dahaki sefere ben yaptırmayı düşünmüyorum : )) cemre ye kardeş gelecek demek : )) ne güzel,inş. en hayırlı zamanda sağıkla gelsin
kızlar herkese merhaba.doktordan geldim yeni ve bir oğlumunnnnnnnnnnnn olacağını öğrendim.şükürler olsun .siteye bir erkek bebekte gerekti dimi ama :)))))
denden canım iğne için tahlil şu an yapsak normal çıkar dedi.bir hafta iğne kullanmaman gerek dedi tahlil yapabilmemiz için dedi.bebeği riske atmayalım dedi.bende razıyım dedim tek bebeğim iyi olsunda.36-37 .haftaya kadar iğneye devam ederiz dedi.sağlıklı dedi maşallah.haftasına görede ileri dedi bir hafta.15 haftalık normalde .3 hafta sonra tekrar kontrolüm var.bide başını aşağı eymiş merdiven çıkma ağır kaldırma hızlı oturup kalkma dedi.ben 2 gün önce 8 kat çıkmak zorunda kalmıştım Allahım korumuş bebeğimi.dikkat et dedi.uzun yolculuk yasak dedi.onun dışında çok memnun kaldım yeni doktorumdan.
Canım ne yazık ki titizim ve içim içimi yiyor ama sorun değil dediğin gibi yeterki bebişimizi kucağımıza alalım her şey yoluna girer Allahın izniyle.
Perşembe günü kontrolümüz var.Kızlar inanın çok korkuyorum,kötü haber alabilme ihtimali beni çok tedirgin ediyor.Sizlerede böyle olmuş muydu? Yoksa ben panik mi yapıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?