Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar
celen buradaydın,sanırım sende geçmişi okuyordun
arkadaşlar kafanızı karıştırmak gibi olmasın ama şu ikili,üçlü testlerin hiç yaptırmayın bence,benim şimdiki aklım olsa hiç yaptırmazdım,1 aydır ne çektiğimi bir ben biliyorum bir ALLAH
artık genelde 4 lü test yapıyorlar ve ultrasona göre karar veriyorlar

bitanem güzel sözlerin için tskr ediyorum opuyorumnanaktan seni ve denizi coookk öpüyorum boshayallersmile
tatlım papatyadan hiç haber almadım.mail atsamda bakabilirmi bilmiyorum sanırım suara cook yoğundr :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
NERGİS 60.Celen 35.Dinamiss arkadaşlarım çok teşekkür ederim kızlar.İnşallah ben de dinamis arkadaşım gibi atlatırım bu durumu.Rabbim bebeişlerimizi sağ salim bize kovuştursun inşallahh...
son durum nedir gunaycım?
ya altı hafta 5 günlük oldum bgn ama tek kese gözüküyo bazen saklanabiliyomuş kafamda karıştı değerlerin baya yuksek diyolarrrr
tek te olabilir ikizdde olabilir selincim.ama önemli olan sağlıkla kucağına almak deillmi :teselli: benmle birlikte hamile olan bir arkadasım 12. haftada ikiz olduğunu öğrendi.diğer kese diğerine göre geriden geliyordu ama suan iki tane salıklı oğlu var olumunekankayizsmile
bu arada 16+4 olduk
maşallaaahhh
Canım iyiyim çok şükür , bebişte büyüyor , 2 hafta sonra kontrolüm var...Canım sen nasılsın , e hadiii ama 2. bebiş için zamanı gelmedi mi:) Sende başla çalışmalara...?
maşallah baya buyumus bebiş allaha emanet :Saruboceq:
melekcim sanırım malum oldu buay bizde korunmayı bıraktık allah nasip ederse cemrenin abla olmasını istiyoruz :kedi: ama rabbim önce olmayanlara versin sonra bana :Saruboceq:
maşallah

Kızlar Gunayd ben bugun ise geldim lekelenmelerim cok azaldı imi iyi hissediorum cok sukur..
bu perşembe ikili test icin kan vericem cok heyecanlıyım

esteryacım senin adına sevindim allah tamamına erdirsin. inşallah lekelenmende tamamen biter, hamileliğin sorunsuz geçer. opuyorumnanaktan

tahmini verilen tarih nedşr dinamiscim?

Canım 13-14 Şubat gibi bekleniyor Deniz hanım :))

Kızlar bu arada bugün hastanede Doppler ultrason ve NST yapıldı.
Allaha şükürle olsun herşeyimiz normal çıktı...

Ben bile inanamadım ama suyumuz bile normal çıktı, artmış su miktarı:)

Sanırım içtiğim sular ve yediğim armutlar işe yaradı:)))

Senin adına çok sevindim Dinamiss. Allah bebeğine ve sana sağlık versin. Birde sen iğne kullanıyormusun canım? Kullanıyorsan bilgi veririmisin?

Canım gözün aydın çok sevindimmm alkisalkisalkis
Allah tamamına erdirsin
hayırlısıyla Denizini kucağına alırsın inşallah..

Kızlar mrb uzun zamandır giremiyorum.Umarım hepiniz iyisinizdir.geçmişi okuyamadım çok hızlı ilerliyor sayfalar. Doğum yapan arkadaşlar oldumu? yeni hamile kalan arkadaşların gözü aydın. Rabbim hayırlısıyla bekleyenlerimize nasip etsin. :Saruboceq:Hepinizi çok öpüyorum. opuyorumnanaktan

canım gözün aydın çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına. hayırlısıyla gelsin deniz kızımız.opuyorumnanaktan

merhabalar..güzel bir gün diliyorum herkese.

Kızlar Gunayd ben bugun ise geldim lekelenmelerim cok azaldı imi iyi hissediorum cok sukur..
bu perşembe ikili test icin kan vericem cok heyecanlıyım
iyi olmana çok sevindim esterya..umarım ikili tst sonucunda yüzünü güldürür.

gözün aydın canım..bak ne güzel suyun normale dönmüş.herşeyin iy igitmesine sevindim..birde sağlıkla alınca kucağına tüm sıkıntılar unutulacak .

dinamiss çok sevindim walla : )))
celencim ben de ikili testin çok önemli olduğunu biliyordum,yani okuduklarımdan ve araştırmalarımdan,ama amniosentez yapan prof. bile artık bu testlerin ticarete döküldüğünü,hata payı olduğunu söylüyor,bir dahaki sefere ben yaptırmayı düşünmüyorum : )) cemre ye kardeş gelecek demek : )) ne güzel,inş. en hayırlı zamanda sağıkla gelsin

Crawford, Kelebek01, Tulun, Nuray_dyn hepinize teşekkürler kızlar :)
ınşallah hepimiz sağlıkla anne olmayı, bebişlerimizi eşlerimiz ile birlikte mutlulukla büyütmeyi başarırız.

Crawford canım evet ben iğne kullanıyorum. Hamile kalmadan 3 ay öncesinden başlayarak günde bir tane bebe aspirini ve iki tane folic asit kullandım.
Doktorum iğneye çabucak başlayabilmemiz için korunmayı bırakınca adetime 1 hafta kala kan testi yaptırıp hamile olup olmadığımı öğrenmemi istemişti.
Bu şekilde 3 haftalık iken hamile olduğumu öğrendim ve ertesi gün 0.2 clexane iğne kullanmaya başladım.
7 haftalıkken kanama geçirdim,45 gün sırt üstü yattım, bu kanama olunca doktorum aspirini bıraktırdı. O günden beri yalnızca iğne ile devam ediyoruz.
Şimdi 34 haftalığız.
Başka da aklına takılan varsa cevaplarım canım, inşalah sen de sağlıkla hamile kalır ve sonuca ulaşırsın tatlım.

Sağol canım:))

İnşallah kısa zaman sonra biz de senin güzel sonuçlarınla çokkkk sevineceğiz :Saruboceq:

Canım ne yazık ki titizim ve içim içimi yiyor ama sorun değil dediğin gibi yeterki bebişimizi kucağımıza alalım her şey yoluna girer Allahın izniyle.
Bugün 9+0 ız. Allahım kucağımıza almayı nasip etsin.
Perşembe günü kontrolümüz var.Kızlar inanın çok korkuyorum,kötü haber alabilme ihtimali beni çok tedirgin ediyor.Sizlerede böyle olmuş muydu? Yoksa ben panik mi yapıyorum?
Herkes kendine iyi baksın.Öpüyorummm.

aslıhancığım maşallah kocaman olmuş meleğin...korkuların normal inan ama allahın izniyle bişey olmayacak güzel haberlerini paylaşacaksın burdan...

ne kadar güzel bir haber canım ya maşallah denizimize..14 şubat çok güzel bir tarih:))ettiğimiz duaları unutmuşsun canım :)))

kızlar herkese merhaba.doktordan geldim yeni ve bir oğlumunnnnnnnnnnnn olacağını öğrendim.şükürler olsun .siteye bir erkek bebekte gerekti dimi ama :)))))
denden canım iğne için tahlil şu an yapsak normal çıkar dedi.bir hafta iğne kullanmaman gerek dedi tahlil yapabilmemiz için dedi.bebeği riske atmayalım dedi.bende razıyım dedim tek bebeğim iyi olsunda.36-37 .haftaya kadar iğneye devam ederiz dedi.sağlıklı dedi maşallah.haftasına görede ileri dedi bir hafta.15 haftalık normalde .3 hafta sonra tekrar kontrolüm var.bide başını aşağı eymiş merdiven çıkma ağır kaldırma hızlı oturup kalkma dedi.ben 2 gün önce 8 kat çıkmak zorunda kalmıştım Allahım korumuş bebeğimi.dikkat et dedi.uzun yolculuk yasak dedi.onun dışında çok memnun kaldım yeni doktorumdan.

dinamis canım yazılarını hep okuyorum seni gördükçe iyi haberlerini okudukça mutlu oluyorum.inşallah hayırlısıyla bebeğini alırsın kucağına.armut bende çok yiyorum bebeğin suyunumu arttırıyo.

bu cok güzel bi habeeerr :teytey: maşalah deniz hanıma opuyorumnanaktan hayırlısıyla kucağına alman dileğiyle canım :1hug:
aslında haklısın canm tıp hergun inanılmaz sonuclar üreten bir alan.
buarada tskr ederiz ii dileğin için :kedi:

hayırlısı nolsun sağlıkla doğsun oğlusun :Saruboceq:

korkman tabiki doğal canım yaşadıklarımız kolay şeyler değil rabbim korktuklarımıza uğratmasın yeterki inş güzel haberler vereceksin bizlere:hulya:

aslıhancığım.tedirginliklerin çok normal.bizim gibi kayıplar yaşamış ve riskli gebelik geçiren kişiler hamileliklerinin sevincini bile yaşayamıyor dotyasıya.hep acaba korkusu var..rabbim korusun sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…