Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar masallah dıyeyım topıkte hep ıyı haberlerlle bırlesıyoruz.Rabbım hep böyle gıtmesını nasıp eder ınsallah.Bebek bekleyenlere hayırlı dogumlar,Hamıle olmayanlara basta kahve lokuma ınsallah tez zamanda hayırlı gebelık haberlerı ınsallah...
Ben 24 haftayı cok sükür doldurdum.Ama sol kürek kemıgımde hep agrı oluyor.Acaba normalmı?Bılgısı olan varmı?

Melekcım,
Ben bugün seker yüklemesı ıcın gıtdım.Persembeye bellı olcak ınsallah temız cıkar.Canım arastırdım saglık ocaklarında yapılan tetanoz asısını cogu kısı olmus.Faydası olur zararı olmaz dıyorlar.Ben yarın yaptırcam kısmetse.Hocada hıcbır sey olmaz yaptırabılırsın demıstı.

hayırlısı nolsun sağlıkla doğsun oğlusun :Saruboceq:[/QUOTE]
CELEN35
teşekkürler sanırım sende ikinciye hamilesin.Sağlıkla gelsin seninkide .

BENDE Bugün gittim sağlık ocağından çağırdılar.form doldurduk.bebek 6 yaşına gelinceye kadar takip formu dedi.tatanoz aşısınada 4.5 ayı bitir öyle gel dedi.sonra bir daha yapacaz dedi.toplam 5 kere yapılacakmış.gün ve yılları aklımda tutamadım.doktor oğlun olcak diyince aklım hep bebeğimdeydi.hemşire konuştu ama hikaye anlattı gibi geldi benim aklım oğluşumdaydı sadece 4.5 ayı hatırlıyom

Merhaba arkadaŞlar,
sÜreklı gıremıyorum ama hep takıp edıyorum.3. BebeĞımıde ıĞne kulanmama raĞmen kaybettıkten sonra pek kendıme gelemedım.
Dınamıss bebeĞım yaŞasaydı senınle aynı olucaktık Şuan.senı ve dıĞer hamılelıĞı sÜren arkadaŞları okudukÇa Çok sevınıyorum hepınıze dua edıyorum.
Allahım bırdaha acısını da yaŞatmasın.
Zehrayede bende osmanıyedeyım hangı doktora gıdıyorsun?

çok geçmiş olsun. duygularını anlayabiliyorum. ben de 2 kere bebeklerimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. daha sonra pıhtılaşma olduğunu öğrendim. şimdi ise tek korkum senin yaşadıklarını yaşamak. yani iğneyi kullanıp yinede kaybetmek. şimdi yine bebek düşünüyoruz ama dedim ya korkuyorum. inşallah rabbim hepimizin bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder.
peki iğne kullandığın halde neden yine kalp atışı duruyormuş. doz mu yeterli gelmiyor yoksa başka bir etken mi? öğrenebildin mi

ne kadar güzel bir haber canım ya maşallah denizimize..14 şubat çok güzel bir tarih:))ettiğimiz duaları unutmuşsun canım :)))

Canımmm o duaları hiç unutur muyum..Onları söylemeye bile gerek yok:))
Allah hepinizden yeniden razı olsun.
Denizim hepinizin desteği ile dünyaya merhaba diyecek inşallah:Saruboceq:

Allahım inşallah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla versin bebişlerini:)

canım bunun sebebi %40 bulunamıyor.eksik yaptırdığım bazı testler varmış.anne vücudu bebeği zararlı bir madde gibi görüp atmak istermiş.geçen hafta bu testlerimi yaptırdım.korkma ama birçok arkadaş iğne ile bebeklerini kucaklarına aldılar.bazen böyle şansızlık olabiliyor.doktorlar denemeye devam diyor.allahım kimseye yaşatmasın acılarını canım.

dinamiss gözümüz aydın canımm.. herşeyin yolunda olmasına çookk sevindim... aferin deniz kızımıza... hep böyle devam eder inş..

gobete... canımm... a.s. beni nasıl mutlu ettin anlatamam.. olumunekankayizsmile çok saol canım.. Rabbim dularını kabul etsin... sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin...
ağrın için üzüldüm canım..geçmiş olsun.. ama maalesef bu konuyla ilgili bilgim yok..

İnş en kısa zamanda buradaki herkes güzel haberler verir... amin..:Saruboceq:

inşallah canım 7 ay oldu düşükten sonra şubatta hamile olamk istiyorum ama tabikide sağlıklı bir bebek istiyorum.rabbim cümlemize nasip etsin.

Aynen canım bende 3. bebeğimi iğne kullanırken kaybettim.çok korktum çok umutsuzdum ama geçti .şimdi yeniden herşey için cesaret topladım. benimkide simgeyle aynıydı onun herhangi bir paylaşımını görünce tekrar tekrar oluyorum çok hevesleniyorum.
Allah hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor.bu kez inanıyorum çok çok çok heyecanlanıyorum.kendime kırkbin söz verdim panik yok stres yok çok rahat olacam eğer gebe kalırsamboshayallersmile

canım içimden bi his senin hamile oldugunu söylüyor kendini fazla yorma bence
CNM COK TESEKKUR EDERIM AMA ADET GUNUM 1 GUN GECINCE KAN TESTI YAPTIM 2DEN KUCUK CIKTI AMA ISIN GARIP TARAFI BENDE HALA ADET OLMADIM
slm arkadaşlar...bende 15gün önce bebeğimi kaybettim.
kalbi durmuş aldılar.çok üzgünüm
COK GECMIS OLSUN ARKADASIM INSALLAH BIR DAHA AYNI ACIYI YASAMAZSIN
AMINNN AMINNNN AMINNNN
CANIM YA COK TESEKKUR EDERIM HEPINIZI INANIN COK SEVIYORUM HEPIMIZIN HAMILE KALMASINI VE SAGLIKLA SORUNSUZCA ILERLEMESINI COK ISTIORUM AMA SENIN VE DENIZ HANIMIN YARI BIR AYRI BENDE BILIOSUN ARAMIZDA 1 HAFTA VARDI VE COGU SEYI BERABER YASADIIGIMIZ ICIN SEN ILERDEDIKCE ICIM COK DEGISIK OLUYOR ANLATMASI BILE GUC VE COK SEVINIYORUM CANIM BENIMM
günaydın kızlar...perşembe günü histeroskopim yapıldı , herşey yolunda şükür...1-2 aya kadar çalışmalara başlayabileceğiz :)))
COK GECMIS OLSUN GELSIN BEBISLER SIMDI
NERGİS 60.Celen 35.Dinamiss arkadaşlarım çok teşekkür ederim kızlar.İnşallah ben de dinamis arkadaşım gibi atlatırım bu durumu.Rabbim bebeişlerimizi sağ salim bize kovuştursun inşallahh...
COK GECMIS OLSUN LUTFEN YATIN SUREKLI DINLENMEK COK FAYDALI OLUYOR INSALLAH SAGLIKLA KUCAKLARSINIZ BEBISLERINIZI
bu arada 16+4 olduk
AYYY YESINLER SIZI MASALAH CNM
OYY OYY SIZEDE MASALLAH NE KADAR BUYUMUSSUNUZ OYLE CNM
kızlar herkese iyi akşamlar 23 haftalık olduk tetenoz aşımızın ilk dozunu olduk
OHH VALLA HERKESIN GOBISLER SISMEYE BASLAMIS IYICE MASALLAH CNM

teyzeleriii
sevincimizi paylaşan herkese teşekkür ediyoruzz,bunlar sizin içina.s.
BI GELSINDE O NAZLILAR YIYICEZ ONLARI MASALLAH CNM BU KEZ OLACAK INSALLAH BEN COK INANIYORUM
AMINNNN DUY YA RABBIM SESIMIZI DUALARIMIZI KABUL EYLE

Kızlar bu arada biz yarın sabah gene hastanedeyiz, bebeğime kan akışının kontrolü için doppler yapılacak, suya bakılacak..
Güzel dileklerinizi gönderin bize e mi teyzeleri :)
CANIM IYI HABERLERLE GELIN INSALLAH DIYECEKTIM KI SBOMBA GIBI HABERLERLE DONMUSSUN NE GUZELLLL
Kızlar Gunayd ben bugun ise geldim lekelenmelerim cok azaldı imi iyi hissediorum cok sukur..
bu perşembe ikili test icin kan vericem cok heyecanlıyım
KIZ NE CABUK IKILI TESTIN ZAMANI GELDI DUN GIBIYDI SANKI HAMILEYIM DEYISIN MASALLAH SIZLEREDE
SENDEN BIR HABER ALDIGIMDA ICIM ANLATILMAZ BI HISLE DUYGUYLA DOLUYO BITANEM YAAAA MASALLAH KIZIMIZA EEE ICTI ICTI TUM SULARI SONUNDA SISTI MINICIK GOBISI VE ARTIK FAZLA GELIO SUkaydirigubbakcemile3 MASLLAH COK SEVIN DIM CNM
AYYY BUGUN HERKESE MASALLAH DEMEKLE GECTI YAHU SAKA SAKA SIZLER HEP BOYLE IYI OLUN VE HEP BOYLE SEYLERI KONUSALIM INSALLAH TATLIM IYI HABERLERLE GELIN INSALLAH CANIM
MASALLAH SIZEDE AMAN HERSEYI OLSUN ONLARIN KEYFI YERINDE OLSUN HEP INSALLAH DIKKAT ET KENDINI DRUN DEDIKLERINDEN CIKMA SAKIN CNM

anne vücudu bebeği zararlı bir madde gibi görüp atmak istermiş...... bunun için hangi tahlilleri yaptırdın canım sonuçların çıktımı?aklinialirimsmile

Canım çok teşekkür ederim. ınşallah sen de sağlıkla kavuşursun oğluna:)

Yani armudun suyu artırdığı ne kadar tıbbi bir bilgi bilemiyorum ama suyu az olanların armut çokça tüketerek artırdığını okudum bazı yerlerde..Ben de nasılsa bir zararı olmaz diye başladım sürekli armut yemeye, artık ondan mı bilmem ama 20. haftadan beri suyumuz ilk kez normal sınırlarda çıktı zemuszemus

Son düzenleme:
dinamiss bak sen deniz kızımıza..... aferin ona çok güçlü bir insan olacak sanırım herşeyle mücadele edip sonunda başarıyo...(annesinin çabalarıda çok önemli tabi)

dinamiss bak sen deniz kızımıza..... aferin ona çok güçlü bir insan olacak sanırım herşeyle mücadele edip sonunda başarıyo...(annesinin çabalarıda çok önemli tabi)

Sağol tatlım a.s.

Şubat ayı sana da uğurlu gelecek, bebişin önce göbeğe sonra da kollarına gelecek:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…