Melekcım,
Ben bugün seker yüklemesı ıcın gıtdım.Persembeye bellı olcak ınsallah temız cıkar.Canım arastırdım saglık ocaklarında yapılan tetanoz asısını cogu kısı olmus.Faydası olur zararı olmaz dıyorlar.Ben yarın yaptırcam kısmetse.Hocada hıcbır sey olmaz yaptırabılırsın demıstı.
Merhaba arkadaŞlar,
sÜreklİ gİremİyorum ama hep takİp edİyorum.3. BebeĞİmİde İĞne kulanmama raĞmen kaybettİkten sonra pek kendİme gelemedİm.
Dİnamİss bebeĞİm yaŞasaydı senİnle aynı olucaktık Şuan.senİ ve dİĞer hamİlelİĞİ sÜren arkadaŞları okudukÇa Çok sevİnİyorum hepİnİze dua edİyorum.
Allahım bİrdaha acısını da yaŞatmasın.
Zehrayede bende osmanİyedeyİm hangİ doktora gİdİyorsun?
ne kadar güzel bir haber canım ya maşallah denizimize..14 şubat çok güzel bir tarih:))ettiğimiz duaları unutmuşsun canım :)))
çok geçmiş olsun. Duygularını anlayabiliyorum. Ben de 2 kere bebeklerimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. Daha sonra pıhtılaşma olduğunu öğrendim. şimdi ise tek korkum senin yaşadıklarını yaşamak. Yani iğneyi kullanıp yinede kaybetmek. şimdi yine bebek düşünüyoruz ama dedim ya korkuyorum. Inşallah rabbim hepimizin bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder.
Peki iğne kullandığın halde neden yine kalp atışı duruyormuş. Doz mu yeterli gelmiyor yoksa başka bir etken mi? öğrenebildin mi
kızlar mthfra1298c heterozigot cıktı bende bunda ne yapılıyor ve ne gıbı sebeplerı oluyor gecırıre bılıyomu
Canım 13-14 Şubat gibi bekleniyor Deniz hanım :))
Kızlar bu arada bugün hastanede Doppler ultrason ve NST yapıldı.
Allaha şükürle olsun herşeyimiz normal çıktı...
Ben bile inanamadım ama suyumuz bile normal çıktı, artmış su miktarı:)
Sanırım içtiğim sular ve yediğim armutlar işe yaradı:)))
Kızlar masallah dıyeyım topıkte hep ıyı haberlerlle bırlesıyoruz.Rabbım hep böyle gıtmesını nasıp eder ınsallah.Bebek bekleyenlere hayırlı dogumlar,Hamıle olmayanlara basta kahve lokuma ınsallah tez zamanda hayırlı gebelık haberlerı ınsallah...
Ben 24 haftayı cok sükür doldurdum.Ama sol kürek kemıgımde hep agrı oluyor.Acaba normalmı?Bılgısı olan varmı?
sendeki pıhtılaşma çok düşük seviyede canım. Hamilelikte küçük doz iğne ve coraspin ile bebişlerini kucağına alabilirsin.ama tabiki doktoruna da sor.
inşallah canım 7 ay oldu düşükten sonra şubatta hamile olamk istiyorum ama tabikide sağlıklı bir bebek istiyorum.rabbim cümlemize nasip etsin.Evet nergiscim çok haklısın..Zaman aslında akıp gidiyor, haftalar geçmek bilmezdi başlarda şimdi geri sayıma başladım bile:))
En kısa zamanda sağlıkla kolaylıkla darısı başına inşallah arkadaşım :Saruboceq:
Merhaba arkadaŞlar,
sÜreklİ gİremİyorum ama hep takİp edİyorum.3. BebeĞİmİde İĞne kulanmama raĞmen kaybettİkten sonra pek kendİme gelemedİm.
Dİnamİss bebeĞİm yaŞasaydı senİnle aynı olucaktık Şuan.senİ ve dİĞer hamİlelİĞİ sÜren arkadaŞları okudukÇa Çok sevİnİyorum hepİnİze dua edİyorum.
Allahım bİrdaha acısını da yaŞatmasın.
Zehrayede bende osmanİyedeyİm hangİ doktora gİdİyorsun?
CNM COK TESEKKUR EDERIM AMA ADET GUNUM 1 GUN GECINCE KAN TESTI YAPTIM 2DEN KUCUK CIKTI AMA ISIN GARIP TARAFI BENDE HALA ADET OLMADIMcanım içimden bi his senin hamile oldugunu söylüyor kendini fazla yorma bence
COK GECMIS OLSUN ARKADASIM INSALLAH BIR DAHA AYNI ACIYI YASAMAZSINslm arkadaşlar...bende 15gün önce bebeğimi kaybettim.
kalbi durmuş aldılar.çok üzgünüm
AMINNN AMINNNN AMINNNN"Bir çocuğumuz olursa
Adı DENIZ olmalı,İster kız ister erkek
Farketmez hiç biri
Fakat bakışları farketmeli
Güneş gibi olmalı
Aydınlatmalı her tarafı
Her bir yandan bir bir
Bir çocuğumuz olursa adı DENIZ olmalı
DENIZ kadar engin, DENIZ kadar coşkun
DENIZ kadar sıcak, DENIz kadar güzel
Bir çocuğumuz olmalı
Adı DENIZ olmalı
DENIz dedim adına
Adı DENIZ olmalı..."
Allahım inşallah ikimize de isteyen herkese de bebeğini sevdiği ile büyütmeyi,acısını değil hep sevinçlerini görmeyi, sevdiği ile sağlıkla beraber yaşlanmayı nasip etsin :Saruboceq:
Geleveracım canım benim heyecanımı içtenlikle paylaştığını biliyorum sağolasın,,İnşallah ben de senin güzel haberlerini en kısa zamanda aynı içten duygularla paylaşırım canım.
CANIM YA COK TESEKKUR EDERIM HEPINIZI INANIN COK SEVIYORUM HEPIMIZIN HAMILE KALMASINI VE SAGLIKLA SORUNSUZCA ILERLEMESINI COK ISTIORUM AMA SENIN VE DENIZ HANIMIN YARI BIR AYRI BENDE BILIOSUN ARAMIZDA 1 HAFTA VARDI VE COGU SEYI BERABER YASADIIGIMIZ ICIN SEN ILERDEDIKCE ICIM COK DEGISIK OLUYOR ANLATMASI BILE GUC VE COK SEVINIYORUM CANIM BENIMMCelencim canım senin, Limburgun, Papatyasüreyynın, Şen in o günlerdeki desteğini unutmam mümkün değil..
Bir kez daha sizler de diğer tüm arkadaşlar da iyi ki varsınız demek istedim..
Öyle çok destek oldun ki mesajlarınla bana, aynı yollardan geçtiğini defalarca anlattın, sizler olmasa belki gene geçerdi o günler ama kat be kat daha yıpratıcı ve zor olurdu..
Siz birer umut oldunuz bize, karamsarlığa kapılmamızı engellediniz..İyi ki varsın tatlım :1hug:
Bu arada papatya hiç yazmıyor, sen haber alıyor musun ondan..Umarım o da minik Bihter de çok çok iyilerdir:)
COK GECMIS OLSUN GELSIN BEBISLER SIMDIgünaydın kızlar...perşembe günü histeroskopim yapıldı , herşey yolunda şükür...1-2 aya kadar çalışmalara başlayabileceğiz :)))
COK GECMIS OLSUN LUTFEN YATIN SUREKLI DINLENMEK COK FAYDALI OLUYOR INSALLAH SAGLIKLA KUCAKLARSINIZ BEBISLERINIZINERGİS 60.Celen 35.Dinamiss arkadaşlarım çok teşekkür ederim kızlar.İnşallah ben de dinamis arkadaşım gibi atlatırım bu durumu.Rabbim bebeişlerimizi sağ salim bize kovuştursun inşallahh...
AYYY YESINLER SIZI MASALAH CNMbu arada 16+4 olduk
OYY OYY SIZEDE MASALLAH NE KADAR BUYUMUSSUNUZ OYLE CNMMELEKCIM 76,
Canım ben geldım evet o saatlerde bebısı görüyordum.Darısı tez zamanda sana ınsallah.Canım tetanoz ıgnesını sordum doktor yaptırabılırsın sana kalmıs dedı.Bebege bı zararı olmadıgını o ıgnenın bızım ıcın oldugunu söyledı.Bız bugün 24+1 hafatalıgız.Bebısım 708 gr.(masallah)Ben 4 kılo almısım hoca cok dedı.Ayda 1,5 kıloyu gecmeyın dedı.Cok sukur hersey yolunda hoca aynı sen bebegın dedı.Yarın seker yuklemesı ıcın hastaneye gıdecem.Hemsıreye sordum hastaneye gıdecem ne yapayım dıye?Hıc erken gıt lımon suyu falan götür demedı.Kendı kendıme kızdım bılgılerı yokmu kı?Sen söylemesen bende ıkı kere gıtmek zorunda kalcaktım.Hocaya numarasını sordum.Acele etme dedı.Bozuldum ne yalan söyleyeyım.Bız her ay dünyanın parasını verıyoz Hoca bı tel.vermedı.Aman aramızda kalsında bu.Sen bır dahakı gıdısınde ıstesene aynısını mı dıyecek?
OHH VALLA HERKESIN GOBISLER SISMEYE BASLAMIS IYICE MASALLAH CNMkızlar herkese iyi akşamlar 23 haftalık olduk tetenoz aşımızın ilk dozunu olduk
evettt başından beri kızz diyodum canım sağlıklı hayırlı olsun dabayanssulusmile:))hehehe
celen teyzesi iyiki varsın,siz bu topikte destek oldunuz bize..
bunun olabileceğini sabırla anlattınız bize..en güzel örnekler sizlerdinizz..
ilk sayfadan beri hayat hikayelerinizi bıkmadan usanmadan okuduğum günleri hatırlıyorum..bize görmeden sevmeyi öğrettiniz şuan gözlerim dolu doluu..iyiki bu topik var bizde bizden sonrakilere ışık olabiliriz inşallah
ŞENN seni de çok özledim..kib
celenim herşey için tekrar teşekkürler iyiki varsınopuyorumnanaktan
ayyy çok güzel az kalmış..haddi bakalımamin dinamisimize
sağol canım..inş en yakın zamanda senden de duyacaz güzel haberleri :lepi:
yeee teyzesi,ısır..bi doğsunda inşş..hadi elini çabuk tut teyzesi yetiş bizee
aminnkaydirigubbakcemile3darısı en yakın zamanda sanaaaaaaa canım
son gün erkek dedin iddayı kaybettin teyzesii..ama olsun sen bise gel de bis yaparıs sana böreklerrr..hadi bu ay damadımı bekliomPbilmiyorumkismile
amin gülaycım hep beraber inşkaydirigubbakcemile2
aminnnolumunekankayizsmilegelsin kıslarr :))
mucukopuyorumnanaktan
aminnn inş..en yakın zamanda güzel haberler almak dileğiyle..
BI GELSINDE O NAZLILAR YIYICEZ ONLARI MASALLAH CNM BU KEZ OLACAK INSALLAH BEN COK INANIYORUMteyzeleriii
sevincimizi paylaşan herkese teşekkür ediyoruzz,bunlar sizin içina.s.
AMINNNN DUY YA RABBIM SESIMIZI DUALARIMIZI KABUL EYLEinsan yaşarken böyle bir durumu dünyada sadece kendisi yaşıyormuş gibi hissediyor..
ama öyle değil...Allah dermanı olmayan dert vermesin...bizim her ay umudumuz var ya da derdimize derman..
Allah herkesin gönlündekini tez vakitte sağlıklıca versin :)
Evet nergiscim çok haklısın..Zaman aslında akıp gidiyor, haftalar geçmek bilmezdi başlarda şimdi geri sayıma başladım bile:))
En kısa zamanda sağlıkla kolaylıkla darısı başına inşallah arkadaşım :Saruboceq:
CANIM IYI HABERLERLE GELIN INSALLAH DIYECEKTIM KI SBOMBA GIBI HABERLERLE DONMUSSUN NE GUZELLLLKızlar bu arada biz yarın sabah gene hastanedeyiz, bebeğime kan akışının kontrolü için doppler yapılacak, suya bakılacak..
Güzel dileklerinizi gönderin bize e mi teyzeleri :)
KIZ NE CABUK IKILI TESTIN ZAMANI GELDI DUN GIBIYDI SANKI HAMILEYIM DEYISIN MASALLAH SIZLEREDEKızlar Gunayd ben bugun ise geldim lekelenmelerim cok azaldı imi iyi hissediorum cok sukur..
bu perşembe ikili test icin kan vericem cok heyecanlıyım
SENDEN BIR HABER ALDIGIMDA ICIM ANLATILMAZ BI HISLE DUYGUYLA DOLUYO BITANEM YAAAA MASALLAH KIZIMIZA EEE ICTI ICTI TUM SULARI SONUNDA SISTI MINICIK GOBISI VE ARTIK FAZLA GELIO SUkaydirigubbakcemile3 MASLLAH COK SEVIN DIM CNMCanım 13-14 Şubat gibi bekleniyor Deniz hanım :))
Kızlar bu arada bugün hastanede Doppler ultrason ve NST yapıldı.
Allaha şükürle olsun herşeyimiz normal çıktı...
Ben bile inanamadım ama suyumuz bile normal çıktı, artmış su miktarı:)
Sanırım içtiğim sular ve yediğim armutlar işe yaradı:)))
AYYY BUGUN HERKESE MASALLAH DEMEKLE GECTI YAHU SAKA SAKA SIZLER HEP BOYLE IYI OLUN VE HEP BOYLE SEYLERI KONUSALIM INSALLAH TATLIM IYI HABERLERLE GELIN INSALLAH CANIMCanım ne yazık ki titizim ve içim içimi yiyor ama sorun değil dediğin gibi yeterki bebişimizi kucağımıza alalım her şey yoluna girer Allahın izniyle.
Bugün 9+0 ız. Allahım kucağımıza almayı nasip etsin.
Perşembe günü kontrolümüz var.Kızlar inanın çok korkuyorum,kötü haber alabilme ihtimali beni çok tedirgin ediyor.Sizlerede böyle olmuş muydu? Yoksa ben panik mi yapıyorum?
Herkes kendine iyi baksın.Öpüyorummm.
MASALLAH SIZEDE AMAN HERSEYI OLSUN ONLARIN KEYFI YERINDE OLSUN HEP INSALLAH DIKKAT ET KENDINI DRUN DEDIKLERINDEN CIKMA SAKIN CNMkızlar herkese merhaba.doktordan geldim yeni ve bir oğlumunnnnnnnnnnnn olacağını öğrendim.şükürler olsun .siteye bir erkek bebekte gerekti dimi ama :)))))
denden canım iğne için tahlil şu an yapsak normal çıkar dedi.bir hafta iğne kullanmaman gerek dedi tahlil yapabilmemiz için dedi.bebeği riske atmayalım dedi.bende razıyım dedim tek bebeğim iyi olsunda.36-37 .haftaya kadar iğneye devam ederiz dedi.sağlıklı dedi maşallah.haftasına görede ileri dedi bir hafta.15 haftalık normalde .3 hafta sonra tekrar kontrolüm var.bide başını aşağı eymiş merdiven çıkma ağır kaldırma hızlı oturup kalkma dedi.ben 2 gün önce 8 kat çıkmak zorunda kalmıştım Allahım korumuş bebeğimi.dikkat et dedi.uzun yolculuk yasak dedi.onun dışında çok memnun kaldım yeni doktorumdan.
canım bunun sebebi %40 bulunamıyor.eksik yaptırdığım bazı testler varmış.anne vücudu bebeği zararlı bir madde gibi görüp atmak istermiş.geçen hafta bu testlerimi yaptırdım.korkma ama birçok arkadaş iğne ile bebeklerini kucaklarına aldılar.bazen böyle şansızlık olabiliyor.doktorlar denemeye devam diyor.allahım kimseye yaşatmasın acılarını canım.
dinamis canım yazılarını hep okuyorum seni gördükçe iyi haberlerini okudukça mutlu oluyorum.inşallah hayırlısıyla bebeğini alırsın kucağına.armut bende çok yiyorum bebeğin suyunumu arttırıyo.
dinamiss bak sen deniz kızımıza..... aferin ona çok güçlü bir insan olacak sanırım herşeyle mücadele edip sonunda başarıyo...(annesinin çabalarıda çok önemli tabi)
Sağol tatlım a.s.
Şubat ayı sana da uğurlu gelecek, bebişin önce göbeğe sonra da kollarına gelecek:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?