inan canım bende dinamissi gördükçe seviniyorum o ve onun gibi arkadaşlarım bana umut oluyor.benimde 5 ay oldu kaybedeli sonuçlarım çıksın tekrar denemeye başlıycam.anne vücudu bebeği zararlı bir madde gibi görüp atmak istermiş...... Bunun için hangi tahlilleri yaptırdın canım sonuçların çıktımı?aklinialirimsmile
dinamiss gözümüz aydın canımm.. herşeyin yolunda olmasına çookk sevindim... aferin deniz kızımıza... hep böyle devam eder inş..
canım pekı bunu hamıle kalıncamı kullanmaya baslıyosun hıc gecmezmı bu bunun tedavısı yokmu
inan canım bende dinamissi gördükçe seviniyorum o ve onun gibi arkadaşlarım bana umut oluyor.benimde 5 ay oldu kaybedeli sonuçlarım çıksın tekrar denemeye başlıycam.
Nergis doktora hiç sormadım sadece bana bunları söyledi ve yapılacak test kağıdını verdi bende yaptırdım hiç bakmadım.ama sonuçlar çıkınca doktorumasorar seni haberdar ederim.15 gün içinde çıkıcak.
ftgg7779 canım gözünü korkutma, inşallah bir dahaki gebeliğin sağlıkla başlayıp sağlıkla sonuçlanır.
Sen önden al tedbirini, 3 ay öncesinden aspirinini folic asitini kullan mutlaka.
Inşallah duaların kısa zamanda kabul olur.
canım bunun sebebi %40 bulunamıyor.eksik yaptırdığım bazı testler varmış.anne vücudu bebeği zararlı bir madde gibi görüp atmak istermiş.geçen hafta bu testlerimi yaptırdım.korkma ama birçok arkadaş iğne ile bebeklerini kucaklarına aldılar.bazen böyle şansızlık olabiliyor.doktorlar denemeye devam diyor.allahım kimseye yaşatmasın acılarını canım.
Canım çok teşekkür ederim. İnşallah sen de sağlıkla kavuşursun oğluna:)
Yani armudun suyu artırdığı ne kadar tıbbi bir bilgi bilemiyorum ama suyu az olanların armut çokça tüketerek artırdığını okudum bazı yerlerde..Ben de nasılsa bir zararı olmaz diye başladım sürekli armut yemeye, artık ondan mı bilmem ama 20. haftadan beri suyumuz ilk kez normal sınırlarda çıktı zemuszemus
zehrayade bunlar yakışıklı oğlun için canım a.s.a.s. Allah nazarlardan korusun tüm melekleri ve senin oğluşunu
teşekkürler canım benim opuyorumnanaktan darısı sana inşallah en kısa zamanda .
amin canım tüm bekleyenlere...........
bende 3. Bebeği iğneye rağmen kaybedince rahim filmi, kromozom analizi(eşim ve ben) yaptırdık. Rahim filmi temiz çıktı.kromozom analizinin sonucunu bekliyorum.0.3 lük fraxıparın kullanıyordum dr 0.4 oalacak senin dozun dedi.
şimdi eksik bişeyim kalamsın diye uğraşıyorum ama boshayallersmile
özcan doğanaya gidiyorum şimdi.önce esmen hanımdı.değiştirdim yeni.hangi bankadasın ben sağlık müdürünün sekreteriydim.eylülde ayrıldım öğretmenliğe döndüm hamile kalınca onuda bıraktım canım düşük tehlikem var diye.sen hangi doktora gittin haberleşelim
selam arkadaslar uzun zamandir yoktum kusura bakmayin.
hamileligimin en kotu donemlerini sizinle gecirdim bebek dogunca giremedim bi turlu.
PAPATYA SUREYYA nasilsin bebgini dogurmus olmalisin umrim hersey yolundadir.
CALIKUSU senden ne haber canim bebek varmi.$
celen sen sizede tessekkur ederim butun sorularimi ve sorunlarimi size anlattim yardim ettoiniz.
daha aklima gelmeyen butun arkadaslar insallah hepiniz iyisinizdir.
rabbim kalbinize gore vesin .
hepinizi optum byby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?