Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

anne vücudu bebeği zararlı bir madde gibi görüp atmak istermiş...... Bunun için hangi tahlilleri yaptırdın canım sonuçların çıktımı?aklinialirimsmile
inan canım bende dinamissi gördükçe seviniyorum o ve onun gibi arkadaşlarım bana umut oluyor.benimde 5 ay oldu kaybedeli sonuçlarım çıksın tekrar denemeye başlıycam.

Nergis doktora hiç sormadım sadece bana bunları söyledi ve yapılacak test kağıdını verdi bende yaptırdım hiç bakmadım.ama sonuçlar çıkınca doktorumasorar seni haberdar ederim.15 gün içinde çıkıcak.

FTGG7779 canım gözünü korkutma, inşallah bir dahaki gebeliğin sağlıkla başlayıp sağlıkla sonuçlanır.
Sen önden al tedbirini, 3 ay öncesinden aspirinini folic asitini kullan mutlaka.
ınşallah duaların kısa zamanda kabul olur.

canım pekı bunu hamıle kalıncamı kullanmaya baslıyosun hıc gecmezmı bu bunun tedavısı yokmu

evet hamile kalınca gerçi bazı doktorlar kalmadan önce başlatıyorlar.bu genetik bir rahatsızlık geçmiyor.ama sana bir zararı yok.hamile kalınca pıhtılaşmadan dolayı bebeğe zarar veriyor.onuda iğne kullanarak gideriyorsun.

Limburg canım benim inan bizim için de sen çok önemli çok değerlisin.
Hiç hatırlatmak bile istemiyorum ama ina acını paylaştım, biribirimiz hiç görmedik ama aynı zamanlarda hamile olmamız sanırım bizi yakınlaştırdı..
Acını öyle derinden hissettim inan bana..
Ve aynı ölçüde hatta fazlası ile sevincini de paylaşacağım günleri iple çekiyorum.
Biliyorum o günler yakın, inşallah 2010 yılı sana da bebeğini yeniden getirecek tatlım.
Öpüyorum seni çok :1hug:

bende 3. bebeği iğneye rağmen kaybedince rahim filmi, kromozom analizi(eşim ve ben) yaptırdık. rahim filmi temiz çıktı.kromozom analizinin sonucunu bekliyorum.0.3 lük fraxıparın kullanıyordum dr 0.4 oalacak senin dozun dedi.
şimdi eksik bişeyim kalamsın diye uğraşıyorum ama boshayallersmile

canım benim kullanmaya başladım.dileklerin için teşekkürler.
Sende hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde deniz bebeğimizi kucağına alır bizler içinde koccccccccccccccaman öpersin onu inşallah

özcan doğanaya gidiyorum şimdi.önce esmen hanımdı.değiştirdim yeni.hangi bankadasın ben sağlık müdürünün sekreteriydim.eylülde ayrıldım öğretmenliğe döndüm hamile kalınca onuda bıraktım canım düşük tehlikem var diye.sen hangi doktora gittin haberleşelim

zehrayade bunlar yakışıklı oğlun için canım a.s.a.s. Allah nazarlardan korusun tüm melekleri ve senin oğluşunu

Kızlar ben kaçıyorum malum yarın iş var daha ütü yapıcam (

Ay gıcık oluyorum bu bitmeyen işlere...

Öpüyorum hepinizi çok :)

ismi gibi suyu bol olsun annesi.armut yemeğe devam zemuszemus

zehrayade bunlar yakışıklı oğlun için canım a.s.a.s. Allah nazarlardan korusun tüm melekleri ve senin oğluşunu

teşekkürler canım benim opuyorumnanaktan darısı sana inşallah en kısa zamanda .ek yapayım sen elazığdamı yaptırdın tahlilleri.yoksa feryad mıydı hep karıştırıyorum ikinizi.okuyorum sürekli yazılarınızıda.elazığda okudumda ben oyüzden sordum canım

Son düzenleme:
teşekkürler canım benim opuyorumnanaktan darısı sana inşallah en kısa zamanda .

amin canım tüm bekleyenlere........... bende ek yapıyom:)))))
canım ben yaptırdım elazığda kromozom analizini... feryad daha önceden yaptırmıştı. zaten feryad ankarada....ohhh şanslı böcek o çook şanslı bide meleği gelse ona ohhhhh keyfine diyecek olmaz inşallah..............

Son düzenleme:
selam arkadaslar uzun zamandir yoktum kusura bakmayin.
hamileligimin en kotu donemlerini sizinle gecirdim bebek dogunca giremedim bi turlu.
PAPATYA SUREYYA nasilsin bebgini dogurmus olmalisin umrim hersey yolundadir.
CALIKUSU senden ne haber canim bebek varmi.$
celen sen sizede tessekkur ederim butun sorularimi ve sorunlarimi size anlattim yardim ettoiniz.
daha aklima gelmeyen butun arkadaslar insallah hepiniz iyisinizdir.
rabbim kalbinize gore vesin .
hepinizi optum byby

bende 0.4 cleksan kullanıyodum ve coraspin.ama olmadı.yalnız benim gibi kaybedipte aynı değer tekrar ilaç kullanıp bebeğini kucağına alan arkadaşlarım var ama benim olmadı işte.ben inanıyorum hepimizin kucakları bebişle dolacak.

allahım bebişini ve seni korusun canım.dikkat et çok yorma kendini mümkünse pek hareket etme.ayağının altına yastık koyup uzan sürekli.
Ben bahçe ilçesindeyim.eşim burada ingilizce öğretmeni.ben şekerbankta çalışıyordum.(8 sene)tarsus şubesinde.ama 4 senedir ücretli öğretmenlik yapıyorum.bebişden dolayı istifa etmek zorunda kaldım bankadan.hem banka hem bebişim için uğraşmak olmadı.birini seçmeliydim.bebişimi seçtim.hayırlısıyla.ben de önce zuhal saylık a gidiyordum.en son hamileliğimde mehmet temel e gittim.çok iyi bir doktor.şu an balcalı ahmet barış güzele gidiyorum.

canım papatya süreyya doğum yaptı bihter hanım kollarında.....
çalıkuşum bekelemede inşallah en yakın zamanda gelir bebişi...
sizde maşallah bizim için de kokla bebişini dua et tüm bekleyenlere....opuyorumnanaktan

Nergıs ben bazen dıyorumkı ıĞneyı vurulurken hep ucundan 3-4 damla akardı tıpasını aÇtıĞımda.acaba o sorun olmuŞ olabılır mı?gerÇı bebeĞı kaybettıĞımde hemen tahlıl yapıldı pıhtılaŞmada bır sorun yoktu.

merhaba arkadaşlar.sizlere birşey sormak istiyorum.ben bugün kan tahlili verdim,dokorum gerek yok dedi ama ben yinede kanda pıhtılaşma olup olmadığını bilmek istedim.öyle ayrıntılı bi test değil,normal kan testiydi.testte PT,APTT VE FIB diye birşeye baktılar.bunlar mı pıhtılaşma testleri?birde doktor sonucu inceledikten sonra pıhtılaşma yok ama eğilimlisin dedi ve bebe aspirini verdi günde bir kez.sizce bu bir risk mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…