Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sanmıyorum ya... hep bir problem aradım bende kesin bişey daha var diye iğneyi yanlış yeremi yaptım bile dedim yani ben düşün ....
hani şu normal insanlarda düşük yapıyoya onun gibi bir sebebi olbilirmiş.doktorum artık bişey aramayı bırak tekrarlanma ihtimali çok az olan bir düşük bence dedi ama işte
ruh halimiz o stresimiz çok farklı oluyor.

canım bende pıhtılaşma var ama senin yaptırdığın o tetkiklerde çıkmıyor. ya da sadece belli değerlerinde pıhtı olduğunu gösteriyor.tromboli paneli diye dna araştırmalarında çıkyor sonuçlar.
bu arada neden yaptırdın bu tetkikleri?hikayen ne?

FTGG779 canım aslında çok az paylaşımın olmuş mesaj sayına baktım 24 falan ama ben seni iyi hatırlıyorum. düşük yaptıktan sonra yazdığını falan ....

aslında bir hikayem yok.bir kere normal yoldan hamile kaldım ama 5 haftalıkken gelişmeyen gebelik tanısıyla aldılar bebeğimi.şimdi tüp bebekle ikizlere hamileyim ve kan pıhtılaşmasını hep duyuyordum.bende test yaptırmak istedim hani içim rahat etsin diye.ama kafam daha çok karıştı.eğilimlisin ne demek ki?garip geldi.sen bu konuda bilgili misin birşey sorsam?

sor canım bildiğim kadariyle cevaplarım.tam olmasa bile daha sonra okuyan arkadaşlardan da cevap alabilirsin...
aslında pıhtılaşma değişik bir durum mesela hasta olan var (homozigot) taşıyıcı olan var(heterezigot) heterezigotlarda homozigotlar kadar fazla pıhtılaşma olmuyor ve bunlara pıhtışalmaya eğilimli diyorlar...

sağol canım.galiba basit kan testiyle bakılan testin adı INR imiş.bende INR nin karşısında 0.84 yazıyor.doktor burdan meyilli olduğumu söylesi sanırım.bu değer ne anlama geliyor biliyor musun?

:teytey::teytey:amanınn oğlumuz mu geliyooo..oh ohhh..hadi gözün aydın canım öğrendin..artık bişiler düşünürüz aklinialirimsmileaklinialirimsmile
amanınnn:lepi:çok iyi düşünmüşsünüz celencimdelikafaduldenbence de cemrenin abla olma vakti geldibayanssulusmile
Canım 13-14 Şubat gibi bekleniyor Deniz hanım :))

Sanırım içtiğim sular ve yediğim armutlar işe yaradı:)))
ayyyy :))) sevgililer gününde süper bir hediyee:jeyyar:yanlız bir sorun var ilerde enişte tek bir hediyeyle kapatmaya çalışmasın hehehehehem doğum günü hem sevgililerlmaz:
gülay, bunu bana mı söyledin, yoksa limburga mı bilmiyorumkismile
benim ki zor canım.. ama keşke o ses doğru söylüyor olsa.. :Saruboceq:

bana yok mu??
sana olmaz mı kahvelokum teyzesiii aşk olsun yaniisositosositobak bunların hepsi senin içina.s.a.s.a.s.
ayyy inşallah limburgkaydirigubbakcemile2olmazsa birdahaki aya..bir şaşar 2 şaşar 3 te tutar derler alkisalkisalkis

sağol canım.galiba basit kan testiyle bakılan testin adı INR imiş.bende INR nin karşısında 0.84 yazıyor.doktor burdan meyilli olduğumu söylesi sanırım.bu değer ne anlama geliyor biliyor musun?

kanama pıhtılaşma zamanını gösterir. senin değerin normalden biraz düşük yani kanın pıhtılaşması fazla.normal değerini 1.20 gibi hatırlıyorum ama emin değilim.
doktor yatkınlık var demiş ya normaldede zaten gebelerde pıhtılaşma artar.ben yarın tam değerini de öğrenirim yazarım sana.

anladım canım çok sağol.bu bilgilere çok ihtiyacım vardı.belki bebe aspirini idare eder doğuma kadar.yarın normal değerini özelden mesaj atıp bildrirsen çok sevinirim,gerçekten.

slm kızlar umarım herkes iyidir
ben iyiye doğru gidiyorum
yarın dikişleri aldırmaya gideceğim biraz korkuyorum
1 haftadır o kadar çok acı çektim ki artık daha fazla acı çekmek istemiyorum
allahım yaşadıklarımı ne bana ne de başkalarına yaşatmasın

kızlar tahlillerim sonunda çıktı yarın doktruma fakslayacağım ve haftasonu da görüşmeye gideceğim inş . Allah yardımcımız olsun sorun yoktur inş.

ftgg779 canım aslında çok az paylaşımın olmuş mesaj sayına baktım 24 falan ama ben seni iyi hatırlıyorum. Düşük yaptıktan sonra yazdığını falan ....

canım ya bende senin bana verdiğinin teselli dolu sözleri hatırlıyorum.burada birçok kişi acımı paylaşmıştı.bundan sonra forma girmeye çalışıcam sürekli.

anladım canım çok sağol.bu bilgilere çok ihtiyacım vardı.belki bebe aspirini idare eder doğuma kadar.yarın normal değerini özelden mesaj atıp bildrirsen çok sevinirim,gerçekten.

hayırlı olsun bebişlerin canım.inşallah yeter bebe aspirini.ama iğne gerekli olursa hiç korkma bebişlerimiz için herşeye değiyor.sağlıcakla kal...

allahım yardımcın olsun.dikişleri aldırmak zor birşey değil korma.
Amin canım allahım yaşadığın acıları birdaha yaşatmasın.acılarını dindirsin

hayırlısı nolsun sağlıkla doğsun oğlusun :Saruboceq:
CELEN35
teşekkürler sanırım sende ikinciye hamilesin.Sağlıkla gelsin seninkide .[/QUOTE]
zehracım yanlıs anladın sanırım :kedi: henuz deil ama bu aydan itibaren planlarımızda ikinci bir bebek var artık yerimseniben allah isteyenlere versin önce.sonra bize :Saruboceq:

tatlım nasılsın :teselli: bebiş nasıl?keyfin biraz yerine geldimi :teselli:
firdos cum pıhtılasma sonucları maalesef bu kadar kolay sonuclarla cıkmıyor :çok üzgünüm:sonucu 1 ayı bulan bir test yapılıyor.genetik bilimde.ve ona göre tasıyıcı veya hasta olup olmadığın öğreniliyor.buyuk ihtimal sana doktorun hamilelikte risk aldıran pıhtılasma iin test yapmıstır.nergisin de dediği gibi hamilelikte normal kadınlarda bile pıhtılasma riski artıyor.ama bizde bu durum 2 ye katlayıp hem bebeğin hemde bizim hayatımızı riske atıyor.
gercekten genetik bir rahatsızlığın olup olmadığını genetik test yaptırarak öğrenebilirsin.şimdilik doktorunun önerilerine uymanı tavsiye ederim.ama bizim gibi pıhtıalşma tasıyorsan iğnede gerekebilir.
sağlıkla kucağına alman dileğiyle :Saruboceq: opuyorumnanaktan
işte sana yapılan bu test her hamileye yapılan bir test.yukarıdada yazdığım gibi ve nergisinde dediği gibi hamilelikte oıhtılasma riskin artıyor.ama bizim gibiysen bu risk cok daha fazla.yani doktorunun bahsettiği sadece hamileik pıhtılasması.ama bizdeki ömrümüz boyunca bizimle kalıcak bir durum
ya biraz karısık oldu galiba ama cok uykum geldi aklıma geldikce yazdım kusurra bakma lütfen :çok üzgünüm:

noldu ki :sm_confused: ya lütfen kötü bi haber olmasın :çok üzgünüm:

Canım inşallah iyi çıkar sonucun...Benim sonucumu gülderen hemşire hemen lütfü hocaya fakslamıştı , ben muayenehaneyi arayarak sonucu öğrendim...Sonucum henüz elimde yok ama bir gün gittiğimde dosyama koymak için alacağım...İğneyide olalım o zaman , madem zararı yokmuş...
Canım ben kilo olayına ilk günden beri dikkat ediyorum , kendimi frenliyerek bu haftaya kadar ancak 4 kilo aldım , Bundan sonrada dikkat etmeyi ve toplamda 10 kiloyu geçmemeyi planlıyorum tabi inşallah başarabilirim...Ben mart 2009 da sezeryan olduğum için , dikişlerim için az kilo almalıyım...Sende dikkat et canım , ekmek , tatlı ve hamurişlerinden kaç ...

Dinamiscim
, canım suyunun normale dönmesine çok sevindim , çok şükür:teytey::teytey::teytey:
Celencim , canım inşallah en kısa zamanda ikinci bebeğin sağlıkla kucağına gelir , ne güzel inşallah bizlerde ilkini sağlıkla kucağımıza alırız ve sonra ikinciyi düşünürüz :)
Kahvelokumcummmmm , nasılsın ? Nasıl gidiyor hayat ? Dualarımdasın canım...

günaydın hepinize kızlar...güzel anneler, anne adayları, ve anne adayı olma yolunda olanlar :))

günaydın arkadaşlar
aslıhan bu stresi hepimiz yaşadık,ben hala doktor kontrolüne gidince o kadar strese giriyorum ki,ama utrasonda bebişimizi görünce rahatlıyorum,geçecek bu günler geçecek,ev işini falan boşver,bende işten gelip saatlerce temizlik yapan bir tiptim ama şimdi evi bir görseniz : )))
zehra tebrikler,oğlunu sağlıkla kucağına alacaksın inş.
benim doktorum cinsiyetini söylemedi ama bize amniosentez öncesi kız olduğu söylemişti diğer doktor,bebişimiz yine 3 gün geri düşmüş,ama ağırlığı falan normal,156 gr dedi doktor yaa,eşime diyorum 250 gr bile değil : ))) bu sefer bizde ultrason görüntülerini kameraya çektik,çok net değil ama olsun
midem için Gaviscon diye yeni bir ilaca başladım,inş. en kısa zamanda iştahımda açılırda,kızım biraz beslenir,yavrum dün öyle oturuyodu,halsiz kalmış gibi sanki,elleriyle bizi selamladı ama,benim yüzümden aç kalıyor yaa,çok üzülüyorum : ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…