Nergİs ben bazen dİyorumkİ İĞneyİ vurulurken hep ucundan 3-4 damla akardı tıpasını aÇtıĞımda.acaba o sorun olmuŞ olabİlİr mİ?gerÇİ bebeĞİ kaybettİĞİmde hemen tahlİl yapıldı pıhtılaŞmada bİr sorun yoktu.
merhaba arkadaşlar.sizlere birşey sormak istiyorum.ben bugün kan tahlili verdim,dokorum gerek yok dedi ama ben yinede kanda pıhtılaşma olup olmadığını bilmek istedim.öyle ayrıntılı bi test değil,normal kan testiydi.testte PT,APTT VE FIB diye birşeye baktılar.bunlar mı pıhtılaşma testleri?birde doktor sonucu inceledikten sonra pıhtılaşma yok ama eğilimlisin dedi ve bebe aspirini verdi günde bir kez.sizce bu bir risk mi?
aslında bir hikayem yok.bir kere normal yoldan hamile kaldım ama 5 haftalıkken gelişmeyen gebelik tanısıyla aldılar bebeğimi.şimdi tüp bebekle ikizlere hamileyim ve kan pıhtılaşmasını hep duyuyordum.bende test yaptırmak istedim hani içim rahat etsin diye.ama kafam daha çok karıştı.eğilimlisin ne demek ki?garip geldi.sen bu konuda bilgili misin birşey sorsam?
:teytey::teytey:amanınn oğlumuz mu geliyooo..oh ohhh..hadi gözün aydın canım öğrendin..artık bişiler düşünürüz aklinialirimsmileaklinialirimsmilekızlar herkese merhaba.doktordan geldim yeni ve bir oğlumunnnnnnnnnnnn olacağını öğrendim.şükürler olsun .siteye bir erkek bebekte gerekti dimi ama :)))))
denden canım iğne için tahlil şu an yapsak normal çıkar dedi.bir hafta iğne kullanmaman gerek dedi tahlil yapabilmemiz için dedi.bebeği riske atmayalım dedi.bende razıyım dedim tek bebeğim iyi olsunda.36-37 .haftaya kadar iğneye devam ederiz dedi.sağlıklı dedi maşallah.haftasına görede ileri dedi bir hafta.15 haftalık normalde .3 hafta sonra tekrar kontrolüm var.bide başını aşağı eymiş merdiven çıkma ağır kaldırma hızlı oturup kalkma dedi.ben 2 gün önce 8 kat çıkmak zorunda kalmıştım Allahım korumuş bebeğimi.dikkat et dedi.uzun yolculuk yasak dedi.onun dışında çok memnun kaldım yeni doktorumdan.
amanınnn:lepi:çok iyi düşünmüşsünüz celencimdelikafaduldenbence de cemrenin abla olma vakti geldibayanssulusmilebitanem güzel sözlerin için tskr ediyorum opuyorumnanaktan seni ve denizi coookk öpüyorum boshayallersmile
tatlım papatyadan hiç haber almadım.mail atsamda bakabilirmi bilmiyorum sanırım suara cook yoğundr :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
maşallah baya buyumus bebiş allaha emanet :Saruboceq:
melekcim sanırım malum oldu buay bizde korunmayı bıraktık allah nasip ederse cemrenin abla olmasını istiyoruz :kedi: ama rabbim önce olmayanlara versin sonra bana :Saruboceq:
burdayım denizcim.4 lü testi bilmiyorum ama 2 li test cok önemli.ve dediğin gibi mutlaka usg değerlendirmeleride yerimseniben
ayyyy :))) sevgililer gününde süper bir hediyee:jeyyar:yanlız bir sorun var ilerde enişte tek bir hediyeyle kapatmaya çalışmasın hehehehehem doğum günü hem sevgililerCanım 13-14 Şubat gibi bekleniyor Deniz hanım :))
Sanırım içtiğim sular ve yediğim armutlar işe yaradı:)))
sana olmaz mı kahvelokum teyzesiii aşk olsun yaniisositosositobak bunların hepsi senin içina.s.a.s.a.s.gülay, bunu bana mı söyledin, yoksa limburga mı bilmiyorumkismile
benim ki zor canım.. ama keşke o ses doğru söylüyor olsa.. :Saruboceq:
bana yok mu??
ayyy inşallah limburgkaydirigubbakcemile2olmazsa birdahaki aya..bir şaşar 2 şaşar 3 te tutar derler alkisalkisalkisCNM COK TESEKKUR EDERIM AMA ADET GUNUM 1 GUN GECINCE KAN TESTI YAPTIM 2DEN KUCUK CIKTI AMA ISIN GARIP TARAFI BENDE HALA ADET OLMADIM
MASALLAH SIZEDE AMAN HERSEYI OLSUN ONLARIN KEYFI YERINDE OLSUN HEP INSALLAH DIKKAT ET KENDINI DRUN DEDIKLERINDEN CIKMA SAKIN CNM
sağol canım.galiba basit kan testiyle bakılan testin adı INR imiş.bende INR nin karşısında 0.84 yazıyor.doktor burdan meyilli olduğumu söylesi sanırım.bu değer ne anlama geliyor biliyor musun?
ftgg779 canım aslında çok az paylaşımın olmuş mesaj sayına baktım 24 falan ama ben seni iyi hatırlıyorum. Düşük yaptıktan sonra yazdığını falan ....
anladım canım çok sağol.bu bilgilere çok ihtiyacım vardı.belki bebe aspirini idare eder doğuma kadar.yarın normal değerini özelden mesaj atıp bildrirsen çok sevinirim,gerçekten.
kızlar tahlillerim sonunda çıktı yarın doktruma fakslayacağım ve haftasonu da görüşmeye gideceğim inş . Allah yardımcımız olsun sorun yoktur inş.
slm kızlar umarım herkes iyidir
ben iyiye doğru gidiyorum
yarın dikişleri aldırmaya gideceğim biraz korkuyorum
1 haftadır o kadar çok acı çektim ki artık daha fazla acı çekmek istemiyorum
allahım yaşadıklarımı ne bana ne de başkalarına yaşatmasın
CELEN35hayırlısı nolsun sağlıkla doğsun oğlusun :Saruboceq:
tatlım nasılsın :teselli: bebiş nasıl?keyfin biraz yerine geldimi :teselli:selam arkadaslar uzun zamandir yoktum kusura bakmayin.
hamileligimin en kotu donemlerini sizinle gecirdim bebek dogunca giremedim bi turlu.
PAPATYA SUREYYA nasilsin bebgini dogurmus olmalisin umrim hersey yolundadir.
CALIKUSU senden ne haber canim bebek varmi.$
celen sen sizede tessekkur ederim butun sorularimi ve sorunlarimi size anlattim yardim ettoiniz.
daha aklima gelmeyen butun arkadaslar insallah hepiniz iyisinizdir.
rabbim kalbinize gore vesin .
hepinizi optum byby
firdos cum pıhtılasma sonucları maalesef bu kadar kolay sonuclarla cıkmıyor :çok üzgünüm:sonucu 1 ayı bulan bir test yapılıyor.genetik bilimde.ve ona göre tasıyıcı veya hasta olup olmadığın öğreniliyor.buyuk ihtimal sana doktorun hamilelikte risk aldıran pıhtılasma iin test yapmıstır.nergisin de dediği gibi hamilelikte normal kadınlarda bile pıhtılasma riski artıyor.ama bizde bu durum 2 ye katlayıp hem bebeğin hemde bizim hayatımızı riske atıyor.merhaba arkadaşlar.sizlere birşey sormak istiyorum.ben bugün kan tahlili verdim,dokorum gerek yok dedi ama ben yinede kanda pıhtılaşma olup olmadığını bilmek istedim.öyle ayrıntılı bi test değil,normal kan testiydi.testte PT,APTT VE FIB diye birşeye baktılar.bunlar mı pıhtılaşma testleri?birde doktor sonucu inceledikten sonra pıhtılaşma yok ama eğilimlisin dedi ve bebe aspirini verdi günde bir kez.sizce bu bir risk mi?
işte sana yapılan bu test her hamileye yapılan bir test.yukarıdada yazdığım gibi ve nergisinde dediği gibi hamilelikte oıhtılasma riskin artıyor.ama bizim gibiysen bu risk cok daha fazla.yani doktorunun bahsettiği sadece hamileik pıhtılasması.ama bizdeki ömrümüz boyunca bizimle kalıcak bir durumaslında bir hikayem yok.bir kere normal yoldan hamile kaldım ama 5 haftalıkken gelişmeyen gebelik tanısıyla aldılar bebeğimi.şimdi tüp bebekle ikizlere hamileyim ve kan pıhtılaşmasını hep duyuyordum.bende test yaptırmak istedim hani içim rahat etsin diye.ama kafam daha çok karıştı.eğilimlisin ne demek ki?garip geldi.sen bu konuda bilgili misin birşey sorsam?
slm kızlar umarım herkes iyidir
ben iyiye doğru gidiyorum
yarın dikişleri aldırmaya gideceğim biraz korkuyorum
1 haftadır o kadar çok acı çektim ki artık daha fazla acı çekmek istemiyorum
allahım yaşadıklarımı ne bana ne de başkalarına yaşatmasın
Canım inşallah iyi çıkar sonucun...Benim sonucumu gülderen hemşire hemen lütfü hocaya fakslamıştı , ben muayenehaneyi arayarak sonucu öğrendim...Sonucum henüz elimde yok ama bir gün gittiğimde dosyama koymak için alacağım...İğneyide olalım o zaman , madem zararı yokmuş...Melekcım,
Ben bugün seker yüklemesı ıcın gıtdım.Persembeye bellı olcak ınsallah temız cıkar.Canım arastırdım saglık ocaklarında yapılan tetanoz asısını cogu kısı olmus.Faydası olur zararı olmaz dıyorlar.Ben yarın yaptırcam kısmetse.Hocada hıcbır sey olmaz yaptırabılırsın demıstı.
Canım ben kilo olayına ilk günden beri dikkat ediyorum , kendimi frenliyerek bu haftaya kadar ancak 4 kilo aldım , Bundan sonrada dikkat etmeyi ve toplamda 10 kiloyu geçmemeyi planlıyorum tabi inşallah başarabilirim...Ben mart 2009 da sezeryan olduğum için , dikişlerim için az kilo almalıyım...Sende dikkat et canım , ekmek , tatlı ve hamurişlerinden kaç ...Melekcım,
Canım ben 1 ay ıcınde 4 kılo almısım.Ilk aylar yarım kılo almıstım mıde bulantılarından yıyemedım.Hoca onlara sayalım bu ayı dedı.Ama aylık 1,5 kıloyu gecmesın dedı.Canım her ay kontrole gıtdıgımde 4 boyutlu ultrason görüntüsü verıyor.Ama cd falan vermedı.Bır dahakı ay cd ısteyecem bütün özellerde bunu verıyorlar.Hatıra olur saklamak ıcın.Hadı canm kendıne ıyı bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?