Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar benim simdiden gobegim cıktı normal mi bu ? Ikinci bebekte cabuk cıkar diyorlardı ondan mı acaba? 15 sene once ogluma hamileyken 5. ayda falan belli olmaya baslamıstı. Ama o zaman 55 kg ile hamile kaldım 68 kg ile dogum yaptım
Su an 65 kg ile hamile kaldım bugun 68 kg yim :)

esterya maşallah
ablamın işyerinde bir arkadaşıda 11 yıl sonra ikinci bebeğine hamile onunda göbeği çıktı : ))
ama benim henüz tık yok : )) belkide 2.de daha erken çıkıyordur,bilmiyorum ki
mide bulantıların var mı?benim 12.haftaya kadar yoktu kilo almıştım,sonra bir başladı kilo bile verdim,inşallah senin miden bulanmaz,kiloda dikkatli olmakta fayda var,doğum daha kolay oluyormuş

günaydın hatun milleti... geçmişi okuyodum.. ne güzel şeyler olmuş öyle... allah korusun bebişlerimizi inşaallah...

dendencim benim hic dogru durust midem bulanmadı sadece bir kac sefer, aksamları sadece böle midem bir tuhaf oluyor ama kusma falan yok.. ne yesem midemde tas gibi sanki.. birde kabız oldum ben cok.. dr surup verdi onu kullanıyorum ama cok fayda ettigini söyleyemem. Ben hamielelikten once sigara iciyordum. her sabah saat 09:00 gibi bir sigara icer sonra wc ye giderdim hc kabız olmazdım. GECEN gun yine kıvranıyorum karnım davul olmus bir arkadasım geldi dedim ver bana bir sigara , bir tek sigara ictim ve wc ye kostum. sakın yanlıs anlasılmasın bundan sonra icecegim anlamına gelmiyr bir daha icmedim zaten ama sigara kadar guzel kabız ilacı yok :)

geride olmasını takma canım.benimkinede ileri bir hafta dedi 16 haftalık gibiymiş .çok hareketli dedi nasıl tekmeler atıyodu .cep telefonuna çekmek iyi fikir.yada kameramız var fotağraf makinasının ona çekeyim.ters dönmüş benimki birde ne yaptın dedi döndü bu ,hiç yormamam gerekiyormuş kendimi.bende ev işini bırakıyorrum umrumda değil valla yeterki oğluşum sağlıkla gelsin.babası yapıyo bişeler o yetiyo.ben toplam 5 kilo almışım biraz daha dikkatli ol dedi doktor.benimde iştahım çok yok ama içtiğim haplardan aldım gibi geliyo.elevit çok aldırıyo dediler.balık yağı içiyom bide.ton ton anne olacam bu gidişle.karnım hala belli değil benimde doktor beni görünce yeni gebelik zannetti ultrasonda bakınca bu kocaman olmuş yaa kaç haftalık bu dedi :))))çok ilgiliydi iğne konusunda içim rahat artık.kullanmaya devam dedi.bebeğine zararı olmaz dedi.riske atmayalım dedi tahlil yapılsa bile normal çıkar şu an dedi.ikinci bebek düşündüğünde gel yaparız dedi.
bu arada mide bulantısı bıvv ilk defa önceki akşam çıkardım.akşamları artmaya başladı nedense.bide deterjan kokusuna dayanamıyom midemi sallıyo resmen

Son düzenleme:
kan pıhtılaşmasıyla ilgili bilgi veren herkese çok çok teşekkür ederim.çok yararlı oldu benim için.içim rahatladı biraz.belkide hamilelikten öyle çıkmıştır,ınşallah.

arkadaşlar birşey sormak istiyorum,ben yinede genetik test yaptırayım mı?doktor gerekli bulmadı ama sizler ne diyorsunuz?

ben şimdi çıkacam diğer arkadaşlara günaydın
esterya,gülüş craword
esraben evet oğluşum geliyo.siteye bir erkek gerekti diyorum hep kız maşallah.ikili teste göre cinsiyet tahmini doğru sanırım.hcg değeri 50 nin altıysa erkek.50 den yukarıysa kız oluyo deniyordu bir çok yerde okumuştum.ama doktorum çok komikti ya.bana sordu ne hissdeiyon kızmı erkekmi ben kızzz dedim.eşimde kız dedi.bak bak malzemeye bak erkek dedi biz donduk tabiii.erkek çocuğunu çok seviyordum hep oğlum olsun isterdim.şükürler olsun oda olacak inşallah.
celen 35 hadi iyi çalışmalar sana ben hamilesin zannetmiştim.bende arka arkaya düşünüyorum bebek olayını.bir yaşına bassın hemen ikinci için çalışmalara başlarız Allah nasip ederse tabii.
nergis60 inşallah sende feryad ta daha bekleyen tüm arkadaşlar ve osmaniyeli hemşerim sanada inşallah en kısa zaman da karnınız bebekle dolsun inşallah

canım tebrik ederim Allahım analı babalı büyütsün çok mutlu oldum :sm_cool:

aman maşallah esterya,miden bulanmasın sakın,böyle devam et,kabızlık oluncada kayısı ye bol bol
zehracım sende dikkat et,miden inş. daha kötü olmaz
balık yağı tableti ben kullanmıyorum,ceviz yemeye çalışıyorum bol bol,sen hangi balık yağı tabletini kullanıyosun??
bende iğneye devam edicem,kromozom testimin sonucu 15 gün sonra çıkacak,sonuç normal çıksada ben riske atmayı düşünmüyorum,2.gebelikte bakarız artık : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…