herkes şu anda geçmişi okuyor,ben o işi hallettim : ))
merhaba bitanem geçmişi okumaya çalıştım ama okuyamadım iş yerindeki sistem hala sorunlu sanırım sen nasılsın herkes nasıl kıssslllaaarrr umarım iyisinizdirgülüs yasemin nasılsınız
günaydın arkadaşlar
aslıhan bu stresi hepimiz yaşadık,ben hala doktor kontrolüne gidince o kadar strese giriyorum ki,ama utrasonda bebişimizi görünce rahatlıyorum,geçecek bu günler geçecek,ev işini falan boşver,bende işten gelip saatlerce temizlik yapan bir tiptim ama şimdi evi bir görseniz : )))
zehra tebrikler,oğlunu sağlıkla kucağına alacaksın inş.
benim doktorum cinsiyetini söylemedi ama bize amniosentez öncesi kız olduğu söylemişti diğer doktor,bebişimiz yine 3 gün geri düşmüş,ama ağırlığı falan normal,156 gr dedi doktor yaa,eşime diyorum 250 gr bile değil : ))) bu sefer bizde ultrason görüntülerini kameraya çektik,çok net değil ama olsun
midem için Gaviscon diye yeni bir ilaca başladım,inş. en kısa zamanda iştahımda açılırda,kızım biraz beslenir,yavrum dün öyle oturuyodu,halsiz kalmış gibi sanki,elleriyle bizi selamladı ama,benim yüzümden aç kalıyor yaa,çok üzülüyorum : ((
selam kızlar. aysude naparsın ?
canım tebrik ederim Allahım analı babalı büyütsün çok mutlu oldum :sm_cool:ben şimdi çıkacam diğer arkadaşlara günaydın
esterya,gülüş craword
esraben evet oğluşum geliyo.siteye bir erkek gerekti diyorum hep kız maşallah.ikili teste göre cinsiyet tahmini doğru sanırım.hcg değeri 50 nin altıysa erkek.50 den yukarıysa kız oluyo deniyordu bir çok yerde okumuştum.ama doktorum çok komikti ya.bana sordu ne hissdeiyon kızmı erkekmi ben kızzz dedim.eşimde kız dedi.bak bak malzemeye bak erkek dedi biz donduk tabiii.erkek çocuğunu çok seviyordum hep oğlum olsun isterdim.şükürler olsun oda olacak inşallah.
celen 35 hadi iyi çalışmalar sana ben hamilesin zannetmiştim.bende arka arkaya düşünüyorum bebek olayını.bir yaşına bassın hemen ikinci için çalışmalara başlarız Allah nasip ederse tabii.
nergis60 inşallah sende feryad ta daha bekleyen tüm arkadaşlar ve osmaniyeli hemşerim sanada inşallah en kısa zaman da karnınız bebekle dolsun inşallah
merhaba bitanem geçmişi okumaya çalıştım ama okuyamadım iş yerindeki sistem hala sorunlu sanırım sen nasılsın herkes nasıl kıssslllaaarrr umarım iyisinizdir
ah canım yaaa eşimle biraz kötü günler geçirdik bikaçgün annemlere gittim tartışmalar kavga falan iştende izin aldım şu an daha iyiyiz aaa yemezsen darılırım baaakknerdesin kuzum sen yaaa.. bi daha senin için simit yemem bak....kaydirigubbakcemile3
ah canım yaaa eşimle biraz kötü günler geçirdik bikaçgün annemlere gittim tartışmalar kavga falan iştende izin aldım şu an daha iyiyiz aaa yemezsen darılırım baaakk
tatlım iş yerinde olduğum için her siteyi kullanamuyoruz burda face ve msn kapalı ama mynet mail adresinden sana mail atabilirimcanım özelden sana mail adresimi göndereyim mümkünse msn den görüşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?