Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar moralim bozuk biliyosunuz bende sizin gibi kan pıhtılaşması var fakat şuan ki doktorum testlerimi yeterli bulmadı ve 13-14 civarında tekrar test istedi ben sizden farklı olarak gebe olduğumu tahlilimi almadan düşük yaşarken farkettim ya da hamiş olduğumu öğrendikten 1 saat sonra kaybederek öğrendim doktorumun yaptırdığı testlerde 4 değerim normal değil özellikle doktorumun şüpheendiği gibi troit le ilgili antikorlarda sorun var bu antikorlar troit bezine saldırdığı gibi bebeğimi de hastalık olarak görüp vücuttan atabiliyormuş korkuyorum

canım benimde bir testimde tsh yüksek çıkmıştı dr apar topar endokronolağa gönderdi dr ile ilk konuşmamızda merak edilecek hiçbirşey yok ilaç tedavisi ile tsh ınızı normale alabiliriz buda hamile kalmanızı etkilemez dedi gerçi tekrar yapılan testler temiz çıktı ancak bu troid sorunu çözümsüz değil anlatabildim mi canım sakin olmaya çalış troidin başlangıcı zaten stress canın sıkkın olunca daha fazla seni etki eder

tpo , anti trogulobulün tetkiklerinde mi sorun var canım. gülüş ün de dediği gibi bunların ilaçla kısa sürede tedavisi var canım merak etme. hangi 4 değerin normal değil bi yazarmısın buraya

ah be gülüm stres yapmamak ve ben keşke yapabilsem ama en son stresten burun damarım çatlamıştı yoğun bir kanama ile uyanmıştım uykudan haklısın çözümsüz değil şimdi bebek tedavisi göreceğim 8 aydır beklememin sebebini de açıklıyor bu yükseklikler Allahım hepimize yardım etsineyvahedigeldismile

Slm arkadaşlar uzun zamandır girmiroum buraya bende bu durumdan muzdaribim 3. Bebege hamileyim 0.4 lük igne vuruluyom günlük ...yeni olan arkadaşar için tanıtıyım kendimi ...

canım ikisi IgG,IgA bunları anlamadım ama diğer troidle ilgili olanlar Anti-TPO ve Anti tiroglobulin antikor bunlar yüksek bunlar ne kadar zamanda düzene girer sizce çok vaktimi almaz inş.

Hamıle olunca pek gırmek ıstemedım korkularım Çogalıyordu burda benımkınede tekrar bıŞey olcak mı dıye her gÜn kendımı yıyordum Şımdı rahatız Çok ŞÜkÜr

Melekcım,
Kan sonucunu dun 4 de cıkar dedıler.Idrarda persembeye dıye yazıyordu kagıtda.Sonuc alma kagıtlarını bende Gülderen hemsıreye bıraktım.Bende cumaya doktoru ararım dıyordum.Gülderen hemsıreye ne zaman cıkar dıye hıc sormadım.Hanı kagıtta enson tahlıl persembe cıkar yazdıgı ıcın.Senınkı nasıl bıgünde cıktı?

canım ikisi IgG,IgA bunları anlamadım ama diğer troidle ilgili olanlar Anti-TPO ve Anti tiroglobulin antikor bunlar yüksek bunlar ne kadar zamanda düzene girer sizce çok vaktimi almaz inş.

canım şu ıgg ve ımg yi bende çok anlamıyorum ama ıgg hastalığı daha önceden geçirip bağışıklık kazandığını gösterir diğeri ise ımg olan şu an aktif olarak bu rahatsızlığı geçiriyor olduğunu gösteriyor.
senin yazdığın sadece ıgg ve ımg başında yada sonunda başka bişey yokmu...
bide şu tpo lar ilaç kullanmaya başladıktan 15 gün sonra düzene girmeye başlıyor yalnız kalıcı olması için 2 ay kadar devam etmek gerekiyor. tiroidit olduğundada yükseliyo sanırım bunlar. eğer şu ana tiroidit geçiriyorsan bunun tam geçme zamanını dr söyler canım ama merak etme en çok 3 ay dır.

ya doktorumun sadece haftasonları burda olması büyük şanssızlık ama onun gibi ilgili bir doktor da görmedim henüz neyse haftasonu görüşecez inş açık açık söyler artık

FERYAD canım troiti hiç sorun yapma anladığım kadarıyla senin dediğin hasimoto troiti ,benimde öyle ve şu an an hamileyim canım.benimde bir düşüğüm var.hiç kafana takma onu benim tsh çok yüksekti ilaçla düştü ve 4 yıldır troit hastasıyım.ilaçla çaresi var.vücudun troiti bezini yabancı gibi görür yok etmeye çalışırmış.kansızlık kalp büyümesi ne bilim daha çok etkileri var ama ilacını kullandığın müddetçe hiç bir yan etkisi yok canım.hamile kalmayı zorlaştırıyo bide zor kilo veriyorsun tek sıkıntı o.hamile kalmada şöyle ben yaşadım bende hiç sorun yokken 3.5 yıl sonra kaldım .yumurta tembelliği ve spermlerin geçtiği tüplerimiz varya tüycükler olurmuş orda onlar spermleri itermiş doktorum sadece onlar yavaş çalışır dedi.ilaç kullandıktan sonrada bebeğine bişe olmaz dedi.çok şükür bebeğimde iyi şimdi.hiç bunları dert yapma.daha kötü hastalıklar var çok şükür ilaçla geçiyo bu .bir ömür kullanacam ama olsun çaresi var ilacı var en azından.

Melekcım,
Bana 1 bardak lımonlu sekerlı su verdıler.Yarım saat ıcınde ıdrar verdım.1saat sonra gel kanını alalım dedıler.Sanada aynı sekıldemı oldu?Yalnız burda okudugum kadarıyla sekerlı suyu ıcmeden bıde sekerlı suyu ıctıkten sonra seker degerıne bakıldıgını okudum.Bıze neden öyle yapmadılar acaba?

balık yağının adı marincap yeni doktorumda iç içmen daha iyi dedi.haftada birde balık yiyorum.hem bu ilaç kan akışınıda hızlandıryomuş canım.iğneye devam edelim evet ikinciyi düşününce hemen tahlil yaptıracam bende.bide demir hapı verdi.folik asiti ve prgeatanı bırak dedi.13 .haftadan sonra hiç bir etkisi yok dedi.elevite devam aynen.ceviz bende yiyorum.bide geçen tvde badem varya onu hamileyken yemek iyiymiş.kalsiyum deposuymuş sütten ve yoğurttan daha etkili dedi.ek olarak ondan alacam fındık hep yiyoruz zaten.ablam sakarya da oturuyo çuvallarla getiriyo :))bol bol su iç dedi zaten günlük 4 litreyi buluyorum su içemeyi çok sevince gece bile kalkıp içiyom.tabi wc den çıkamıyorum sonrada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…