tatlım iş yerinde olduğum için her siteyi kullanamuyoruz burda face ve msn kapalı ama mynet mail adresinden sana mail atabilirim
ben özel msj kutusunu açamadım kigerçi burdan da özelden yazışabiliriz aslında...
doğru söylüyorsun tatlım hepimiz yaşıyoruzgülüs olur böyle şeyler sıkma canını,geçer gider : ))hepimiz yaşıyoruz zaman zaman
canım benimde bir testimde tsh yüksek çıkmıştı dr apar topar endokronolağa gönderdi dr ile ilk konuşmamızda merak edilecek hiçbirşey yok ilaç tedavisi ile tsh ınızı normale alabiliriz buda hamile kalmanızı etkilemez dedi gerçi tekrar yapılan testler temiz çıktı ancak bu troid sorunu çözümsüz değil anlatabildim mi canım sakin olmaya çalış troidin başlangıcı zaten stress canın sıkkın olunca daha fazla seni etki ederkızlar moralim bozuk biliyosunuz bende sizin gibi kan pıhtılaşması var fakat şuan ki doktorum testlerimi yeterli bulmadı ve 13-14 civarında tekrar test istedi ben sizden farklı olarak gebe olduğumu tahlilimi almadan düşük yaşarken farkettim ya da hamiş olduğumu öğrendikten 1 saat sonra kaybederek öğrendimdoktorumun yaptırdığı testlerde 4 değerim normal değil özellikle doktorumun şüpheendiği gibi troit le ilgili antikorlarda sorun var bu antikorlar troit bezine saldırdığı gibi bebeğimi de hastalık olarak görüp vücuttan atabiliyormuş korkuyorum
hadi bekliyorum.......kızlar tahlillerim sonunda çıktı yarın doktruma fakslayacağım ve haftasonu da görüşmeye gideceğim inş . Allah yardımcımız olsun sorun yoktur inş.
kanal 1 de anne olunca anladım programında riskli gebelik konusu işleniyor
kızlar moralim bozuk biliyosunuz bende sizin gibi kan pıhtılaşması var fakat şuan ki doktorum testlerimi yeterli bulmadı ve 13-14 civarında tekrar test istedi ben sizden farklı olarak gebe olduğumu tahlilimi almadan düşük yaşarken farkettim ya da hamiş olduğumu öğrendikten 1 saat sonra kaybederek öğrendimdoktorumun yaptırdığı testlerde 4 değerim normal değil özellikle doktorumun şüpheendiği gibi troit le ilgili antikorlarda sorun var bu antikorlar troit bezine saldırdığı gibi bebeğimi de hastalık olarak görüp vücuttan atabiliyormuş korkuyorum
canım benimde bir testimde tsh yüksek çıkmıştı dr apar topar endokronolağa gönderdi dr ile ilk konuşmamızda merak edilecek hiçbirşey yok ilaç tedavisi ile tsh ınızı normale alabiliriz buda hamile kalmanızı etkilemez dedi gerçi tekrar yapılan testler temiz çıktı ancak bu troid sorunu çözümsüz değil anlatabildim mi canım sakin olmaya çalış troidin başlangıcı zaten stress canın sıkkın olunca daha fazla seni etki eder
canım ikisi IgG,IgA bunları anlamadım ama diğer troidle ilgili olanlar Anti-TPO ve Anti tiroglobulin antikor bunlar yüksek bunlar ne kadar zamanda düzene girer sizce çok vaktimi almaz inş.
Hamİle olunca pek gİrmek İstemedİm korkularım Çogalıyordu burda benİmkİnede tekrar bİŞey olcak mı dİye her gÜn kendİmİ yİyordum Şİmdİ rahatız Çok ŞÜkÜr
korkma canım melekler allaha emanet....haç haftalıksın................
aman maşallah esterya,miden bulanmasın sakın,böyle devam et,kabızlık oluncada kayısı ye bol bol
zehracım sende dikkat et,miden inş. daha kötü olmaz
balık yağı tableti ben kullanmıyorum,ceviz yemeye çalışıyorum bol bol,sen hangi balık yağı tabletini kullanıyosun??
bende iğneye devam edicem,kromozom testimin sonucu 15 gün sonra çıkacak,sonuç normal çıksada ben riske atmayı düşünmüyorum,2.gebelikte bakarız artık : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?