zehracım ikili tesste kac cıktı senin degerin
benden iki test icin kanı yarın alacaklar cok mu erken acaba ya tereddütte kaldım. ense kalınlıgı burun kemigi olcumude 13+0 iken yapaccaklar..
kizlar ikili test kan sonucları kac gunde cıkıyor?
Canım benimkide aynen öyle yapıldı...Bildiğim kadarıyla eğer şekerinde problem çıkarsa 100 mg lık şeker yüklemesi yapılacak.O zaman şekerli sudan önce kan alacaklar , ve sonra 1 er saat arayla şekerli su içerek ,3 kez kan alacaklar...Ve aç karnına yapıyorlar bunu...Çok zor oluyor bu , inşallah problem çıkmazda ikinci aşamaya gerek kalmaz...Melekcım,
Bana 1 bardak lımonlu sekerlı su verdıler.Yarım saat ıcınde ıdrar verdım.1saat sonra gel kanını alalım dedıler.Sanada aynı sekıldemı oldu?Yalnız burda okudugum kadarıyla sekerlı suyu ıcmeden bıde sekerlı suyu ıctıkten sonra seker degerıne bakıldıgını okudum.Bıze neden öyle yapmadılar acaba?
benden iki test icin kanı yarın alacaklar cok mu erken acaba ya tereddütte kaldım. ense kalınlıgı burun kemigi olcumude 13+0 iken yapaccaklar..
kizlar ikili test kan sonucları kac gunde cıkıyor?
Melekcım,
Kan sonucunu dun 4 de cıkar dedıler.Idrarda persembeye dıye yazıyordu kagıtda.Sonuc alma kagıtlarını bende Gülderen hemsıreye bıraktım.Bende cumaya doktoru ararım dıyordum.Gülderen hemsıreye ne zaman cıkar dıye hıc sormadım.Hanı kagıtta enson tahlıl persembe cıkar yazdıgı ıcın.Senınkı nasıl bıgünde cıktı?
FERYAD canım troiti hiç sorun yapma anladığım kadarıyla senin dediğin hasimoto troiti ,benimde öyle ve şu an an hamileyim canım.benimde bir düşüğüm var.hiç kafana takma onu benim tsh çok yüksekti ilaçla düştü ve 4 yıldır troit hastasıyım.ilaçla çaresi var.vücudun troiti bezini yabancı gibi görür yok etmeye çalışırmış.kansızlık kalp büyümesi ne bilim daha çok etkileri var ama ilacını kullandığın müddetçe hiç bir yan etkisi yok canım.hamile kalmayı zorlaştırıyo bide zor kilo veriyorsun tek sıkıntı o.hamile kalmada şöyle ben yaşadım bende hiç sorun yokken 3.5 yıl sonra kaldım .yumurta tembelliği ve spermlerin geçtiği tüplerimiz varya tüycükler olurmuş orda onlar spermleri itermiş doktorum sadece onlar yavaş çalışır dedi.ilaç kullandıktan sonrada bebeğine bişe olmaz dedi.çok şükür bebeğimde iyi şimdi.hiç bunları dert yapma.daha kötü hastalıklar var çok şükür ilaçla geçiyo bu .bir ömür kullanacam ama olsun çaresi var ilacı var en azından.
melek76;10991677[COLOR="red" .!.:Kahvelokumcummmmm[/COLOR] , nasılsın ? Nasıl gidiyor hayat ? Dualarımdasın canım...
tatlım teşekkür ederim.. ben iyiyim asıl sen nasılsın? bebişimiz iyi mi? umarım her şey yolundadır...
esraben, çiçekler için teşekkür ederim... alkisalkisalkis
sağol mucoboshayallersmileiyidir ..geçmişe dalmışım :))kahve lokum nergis esraben meraba nasılsınız canlarım
tatlım teşekkür ederim.. ben iyiyim asıl sen nasılsın? bebişimiz iyi mi? umarım her şey yolundadır...
esraben, çiçekler için teşekkür ederim... alkisalkisalkis
kahve lokum nergis esraben meraba nasılsınız canlarım
Kızamıkçık aşısı oldunuz mu?Kızamıkçık (rubella) hastalığı bebeğin iç organlarının geliştiği erken gebelik döneminde bebekte önemli bozukluklara neden olabilir(sağırlık,körlük, beyin gelişiminin engellenmesi...). Bu nedenle hamileliğe karar verdiğinizde doktorunuza başvurup bu hastalığa karşı bağışıklığınız bulunup bulunmadığını bir kantesti ile öğrenmelisiniz. Eğer bağışıklığınız yoksa doktorunuz aşınızı yapacaktır. Kan testini gebeliğinizden en az 3 ay önce yaptırmalısınız.selam arkadaslar sizler hamile kaldiginizda bu igneyi doktorunuz vuruyormu?yada testi yapildimi?türkiyede hemen yapilan bi asimi ?bilgisi olanlar paylasirsa sevinirim cünkü 24 eylüldeki bebegimin kalp atimi bu yüzden durmus olabilir bugün ögrendim hemde annelik defterimde kocaman bir yaziyla belirtilmisken hic birsey yapilmamis sinirlerim cok bozuk simdiden cevap yazan arkadasa tesekkürler.......
sagol cnm benim beliritildigi halde yapilamamasi canimi sIkan kismi oldu simdi asiyi uygulamayan doktorla henüz görüsedim ama en kisa zamanda sorucam bi cevabi vardir umarim zaten kan pihtilasmasi var denildi simdi yok ,pco teshisi kondu tedavisine birtürlü baslayamiyorum cigerlerim yüzünden hepsi üstüste geldi simdide bu asinin vurulmadigini duydum ve yikildim allahim bu kadar derdi verdi ins mükafatinida verecek seninde rabbim bütün kapilarini acsin cnm engellerini kaldirsin ins güzel ve saglikli bebekler nasip etsin enkisa zamandacanım ben hamilelik düşünüyorum dediğimde doktor rubella, toksoplazma ve tam kan sayımım ile biyokimyama bakıldı. bir sorun çıkmadı. ama benimde araştırdığım kadarıyla sorun çıkanlara hemen vuruluyormuş. aşı vurulmasından sonra 3 ay gebelik yasakmış.sakıncalıymış dediğin gibi.bildiklerim bu kadar canım
kahve lokum nergis esraben meraba nasılsınız canlarım
selam kahvelokum tüp bebeğe mi karar verdiniz????
sagol cnm benim beliritildigi halde yapilamamasi canimi sIkan kismi oldu simdi asiyi uygulamayan doktorla henüz görüsedim ama en kisa zamanda sorucam bi cevabi vardir umarim zaten kan pihtilasmasi var denildi simdi yok ,pco teshisi kondu tedavisine birtürlü baslayamiyorum cigerlerim yüzünden hepsi üstüste geldi simdide bu asinin vurulmadigini duydum ve yikildim allahim bu kadar derdi verdi ins mükafatinida verecek seninde rabbim bütün kapilarini acsin cnm engellerini kaldirsin ins güzel ve saglikli bebekler nasip etsin enkisa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?