evet cnm bagisiklik kazandiysan gerek kalmiyormus bende malesef vurulmasi gerekiyormus neyse en kisa zamanda halledicem ins bende burda parasiz oluyorum kontrolleri ama keske para verseydimde diyorum bunlari yasamasaydim ama rabbimin takdiri zamana birakmaktan baska caremiz kalmadi önce sagligimiza sonra bebeklerimize kavusuruz inspardon benimkide baktırmayı unutmuşru şimdi hatırladım hamile kalınca kontrole gitmiştim.gerçi düşükle sonuçlandı ama unuttuğunu farketti o zaman yaptırdılar. doğal bağışıklık kazanmışım aşıya gerek kalmamış. zaten en iyisi doğal bağışıklıkmış.aşı ile kazandırılan değilmiş. sıkma canını vardır bunda da bir hayır diye teselli et kendini .napalım başka bişey gelmez elimizden.bende önceden bilseydim pıhtılaşma sorunum olduğunu bende düşük yapmazdım belki ama illa düşük yaşadıktan sonra istiyorlar testleri sanki çook pahalıymış gibi. tek kuruş bile vermedim o testlere. devlet ödedi hepsini.keşke en başta isteselerdi ama napalım kısmet deyip geçecez.önümüze bakacaz artık bundan sonrakilerde inşallah bişe çıkmaz canım.
Canım ben de yiyim,sağol...2 hafta sonra kontrolüm var ama dayanamadım bugün bir tıp merkezine gittim bebişimi görmeye...Bebişim iyiymiş , 550 gram olmuş teyzesi :)İnşallah bebişimi kucağıma alacağım günleri de görürüm , onun kokusunu duymaya çok ihtiyacım var gerçekten...tatlım teşekkür ederim.. ben iyiyim asıl sen nasılsın? bebişimiz iyi mi? umarım her şey yolundadır...
Canım yaaaa:) Neyse boşver eşini ve doktorunu...Sen karar vermişsinya önemli olan o :)he... ama bundan doktorumun ve eşimin haberi yok... delikafadulden
evet cnm bagisiklik kazandiysan gerek kalmiyormus bende malesef vurulmasi gerekiyormus neyse en kisa zamanda halledicem ins bende burda parasiz oluyorum kontrolleri ama keske para verseydimde diyorum bunlari yasamasaydim ama rabbimin takdiri zamana birakmaktan baska caremiz kalmadi önce sagligimiza sonra bebeklerimize kavusuruz ins
Canım ben de yiyim,sağol...2 hafta sonra kontrolüm var ama dayanamadım bugün bir tıp merkezine gittim bebişimi görmeye...Bebişim iyiymiş , 550 gram olmuş teyzesi :)İnşallah bebişimi kucağıma alacağım günleri de görürüm , onun kokusunu duymaya çok ihtiyacım var gerçekten...
inş canım... az kaldı... iyi yapmışsın tatlı kızını görmekle... 2 hafta çokmuş zaten :kedi:
Canım yaaaa:) Neyse boşver eşini ve doktorunu...Sen karar vermişsinya önemli olan o :)
selam kızlar sonunda aklıma gelen başıma da geldi dün3.kez bebeğimi kaybettim ilk defa düşük yaşadım diğerleri karnımda ölüyodu ama düşük çok zor bebeğimi yine kaybetmek ondan da zor iğne de fayda etmedi oysa herşeyi göze almıştım ama gitti bebeğim bütün o kahverengi lekeler kırmızıya dönüştü bebeğimin gelişememesi hep düşük nedeniymiş sürekli yattığım halde yine de gitti bebeğim ne günah işlediğimi düşünüyorum bu çok zor bi acı artık kendime çooookkkkk zor gelirim
selam kızlar sonunda aklıma gelen başıma da geldi dün3.kez bebeğimi kaybettim ilk defa düşük yaşadım diğerleri karnımda ölüyodu ama düşük çok zor bebeğimi yine kaybetmek ondan da zor iğne de fayda etmedi oysa herşeyi göze almıştım ama gitti bebeğim bütün o kahverengi lekeler kırmızıya dönüştü bebeğimin gelişememesi hep düşük nedeniymiş sürekli yattığım halde yine de gitti bebeğim ne günah işlediğimi düşünüyorum bu çok zor bi acı artık kendime çooookkkkk zor gelirim
çok üzüldüm canım... tesellisi yok bunun biliyorum..
allah kimseye vermesin İNŞAALLAH bebişlerimize kavuşucaz ama beklemek çok zormafoldumbenmafoldumben
canım çooooooook geçmiş olsun başka bir problem de olabilir eksik tahlilin varsa yaptırsan iyi bir doktor çok önemli senin troite falan da bakıldı mı ne bilim bende kan pıhtılaşmasının dışında troitle ilgili sorun çıktı kan pıhtılaşması iğnesine rağmen yine düşüyorsa başka bir problem olabilir
canım, bu da bir tür sınav... tevekkül etmek en doğrusu... Rabbim inş kısa zamanda hepimizin dularını kabul eder... kucaklarımızı doldurur... amin..
sen üzme olur mu canım kendini..
internet canım çok geçmiş olsun.başkada bişey yazamıyacam kusura bakma çünkü sana ne desem boş. Allah acını hafifletsin...
amin gülüm ya acım daha çok yeni ev bile şu an buz gibi gelıyo sankı ben bende değilim canım hiç bişey yapmak istemiyo hep ağla ağla böleyim kurban olduğum ALLAHım hepimize en tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin İNŞAALLAH
Dinamiss saol cnm.amin canım İNŞAALLAH hayırlısıyla
her yeni acı benim kabuklu yaralarımı kaldırıyor. dayanılması ne zor bir acı.. ne zor bir sınav . ağustos 13 te düştü benim bebeğim.ama hala acılarım sızlar. belkie yeniden deneyip sağlıklı bir bebişim olursa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?