Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet cnm bagisiklik kazandiysan gerek kalmiyormus bende malesef vurulmasi gerekiyormus neyse en kisa zamanda halledicem ins bende burda parasiz oluyorum kontrolleri ama keske para verseydimde diyorum bunlari yasamasaydim ama rabbimin takdiri zamana birakmaktan baska caremiz kalmadi önce sagligimiza sonra bebeklerimize kavusuruz ins

tatlım teşekkür ederim.. ben iyiyim asıl sen nasılsın? bebişimiz iyi mi? umarım her şey yolundadır...
Canım ben de yiyim,sağol...2 hafta sonra kontrolüm var ama dayanamadım bugün bir tıp merkezine gittim bebişimi görmeye...Bebişim iyiymiş , 550 gram olmuş teyzesi :)İnşallah bebişimi kucağıma alacağım günleri de görürüm , onun kokusunu duymaya çok ihtiyacım var gerçekten...

he... ama bundan doktorumun ve eşimin haberi yok... delikafadulden
Canım yaaaa:) Neyse boşver eşini ve doktorunu...Sen karar vermişsinya önemli olan o :)

evet sağlığımız olsunda parası önemli değil haklısın. umarım bu son acı olur yaşadığın.

seydam yanlış hatırlamıyorsam 2. gebeliğimde bakılmıştı bu kızamıkçığa çocukken geçirmemişim oy üzden hamilelikte geçirdiğim takdirde tehlikeli olabileceğini söyledi buyüzden düşük olabilir falan demedi canım sağlıklı bir bilgi edinirsen bizide haberdar et

yerimseniben

selam kızlar sonunda aklıma gelen başıma da geldi dün3.kez bebeğimi kaybettim ilk defa düşük yaşadım diğerleri karnımda ölüyodu ama düşük çok zor bebeğimi yine kaybetmek ondan da zor iğne de fayda etmedi oysa herşeyi göze almıştım ama gitti bebeğim bütün o kahverengi lekeler kırmızıya dönüştü bebeğimin gelişememesi hep düşük nedeniymiş sürekli yattığım halde yine de gitti bebeğim ne günah işlediğimi düşünüyorum bu çok zor bi acı artık kendime çooookkkkk zor gelirim

canım çooooooook geçmiş olsun başka bir problem de olabilir eksik tahlilin varsa yaptırsan iyi bir doktor çok önemli senin troite falan da bakıldı mı ne bilim bende kan pıhtılaşmasının dışında troitle ilgili sorun çıktı kan pıhtılaşması iğnesine rağmen yine düşüyorsa başka bir problem olabilir

çok üzüldüm canım... tesellisi yok bunun biliyorum..

allah kimseye vermesin İNŞAALLAH bebişlerimize kavuşucaz ama beklemek çok zormafoldumbenmafoldumben

canım, bu da bir tür sınav... tevekkül etmek en doğrusu... Rabbim inş kısa zamanda hepimizin dularını kabul eder... kucaklarımızı doldurur... amin..
sen üzme olur mu canım kendini..

hamile kalmadan önce hepsine bakıldı canım heterizigot çıktı diye iğne kullandık coraspin folbiol progestan hamıleykende bakıldı troıde ama olmayınca olmuyo bütün tedbirlere karsılık omayınca olmuyo ama korkularım artıyo bıdaha hamıle kalırsam İNŞAALLAH hep bu korkularla yaşıcam

kızlar ya bidee ben bi yazı okudum bu gebelıkte bebeğin gelişememesinin erkeğin spermiyle de ilgisi olabılıyomuş.spermiografi yapılıyomuş tam bilgi sahibi değilim ama bileniniz var mı?

internet canım çok geçmiş olsun.başkada bişey yazamıyacam kusura bakma çünkü sana ne desem boş. Allah acını hafifletsin...

seydam verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.aslında basit şeyler diye düşünüyoruz ve hatırlatmıyoruz mesela aysude mir sağlık ocağına kayıt olmaktan bahsetti.ben herkesin bildiğini düşünüp hiç birşey yazmamıştım ama öğrendim ki çoğu arkadaşımızın haberi yokmuş duyduktan sonra gidip kayıt yaptırdılar.aynı şekilde senin paylaştığın kızamıkçık aşısı....
benim tetkikim yapıldı ve önceden geçirmişim ve bağışıklığım var. aşısı olamayan arkadaşlarda eminim dikkate alarak yaptıracaklardır. tekrar teşekkür ederim.

internet canım çok geçmiş olsun.başkada bişey yazamıyacam kusura bakma çünkü sana ne desem boş. Allah acını hafifletsin...

amin gülüm ya acım daha çok yeni ev bile şu an buz gibi gelıyo sankı ben bende değilim canım hiç bişey yapmak istemiyo hep ağla ağla böleyim kurban olduğum ALLAHım hepimize en tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin İNŞAALLAH

her yeni acı benim kabuklu yaralarımı kaldırıyor. dayanılması ne zor bir acı.. ne zor bir sınav . ağustos 13 te düştü benim bebeğim.ama hala acılarım sızlar. belkie yeniden deneyip sağlıklı bir bebişim olursa...

Dinamiss saol cnm.amin canım İNŞAALLAH hayırlısıyla

İNŞAALLAH canım ya ben bu sefer bide çok ümitliydim iğne kullandığım için böyle bişey tekrar başıma gelceni düşünmemiştim doktor bana kese düşmüş diyene kadar hala ümitliydim ama o anda yıkıldım ama rabbim bundan sonra vericek İNŞAALAH bize daha kotüleriyle karşılaştırmasın rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…