Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ınternet geÇmıŞ olsun allahım bır daha acısını yaŞatmasın canım.bende 3. BebeĞımı ıĞne kullanmama raĞmen kaybettım.Öncelerı olamamalıydı,neden hep benım baŞıma gelıyor suÇum ne dıye dÜŞÜnÜyordum.ama bu kader.vaktı zamanı var herŞeyın.ınan zamanı gelınce hepımızın kucakları bebeıŞle dolacak.n'olur ÜzÜlme.allahım sabır versın

amin canım aamin Benimde 3. düşüğüm iğneye rağmen oldu.ben kahverengi lekeyi görünce zaten 1 gün içinde düşük gerçekleşiyor.
bu gün hastaneye 7-8 tane işitme engelli çocuk geldi.çok kötü oldum dedim rabbimin bir bildiği var demekki dedim.hele bi tanesine içim yandı . rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı çocuklar versin inşallah cümlemize.

iyiyim canım sen nasılsın? Yarın endokrinoloji ye gidecem kısmetse..
Birde benim prolaktin yüksekliği varya.laelaelaelaelae 3 ay falan oldu bide bu çıktı bakalım inşallah herşey yoluna girmiştir.

yoğun bir günün ardından daha yeni oturabildim bilgisayarın başına ve sana merhaba demeden çıkmak istemedim

prolaktin fazlalığı benim arkadaşımdada vardı en büyük sebebi stres.umarım yoluna girmiştir.şimdi gidip yatıcam büssürü dua edicem senin için.hepimiz için.iyi geceler

teşekkür ederim canım. evet benim yapım gerçekten heyecanlı ve stresli.çok çabuk üzülen biriyim. inşallah herşey güzel olur. hepimiz için .iyi geceler canım duaların için amiiiiiiiiiiiiiiin diyorum
bende yatıyorum herkese iyi geceler...

internet canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun en yakın zamanda kucagına bebegini versin :Saruboceq:

seydam canım çok geçmiş olsun bende hiç bilmiyordum bu kızamıkcık aşısını ve hamileliğimde test yapıldı mı onu bile bilmiyorum canım en azından çözümü var ve kısa zamanda tekrar deneme şansın var kendine dikkat et tatlım
internet canım sanada geçmiş olsun kayıplar hertürlü insanın canını yakar peki dr herhangibir sebep belirtebildi mi
Günsydın Gulus cüm nasılsın tatlım?
günaydııınnn opuyorumnanaktan iyiyim canım sen nasılsın deniz nasıl kuzumuz akıllı duruyo mu annesi

çok geçmiş olsun arkadaşım rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir acıyı...bu sıkıntılarını üzüntülerini unutturacak bir melek yollasın en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere ve banada :)

Sağolun kızlar iyiyiz şükür:))

Sizler de iyisiniz umarım...
Deniz artık sabırsızlanıyor sanırım, ayakları ile sürekli tekmeliyor, ee o da artık dış dünyayı merak ediyor diyorum ben..
Bu arada bugün 35. haftaya girdik biz:)

Gün sayıyorum valla, 37 bitene dek çalışıcam, ama artık bünye dinlenmek istiyor..Gene de doğum sonrasını düşünüp geliyorum işe.

maaşallah maaşallah canım benim yaaa valla ondan önce biz sabırsızlanıyoruz buna emin ol
umarım işin yorucu değildir yada amirlerin hoşgörülüdür yoksa insan bir gün bile dayanamıyor

sevindim iyi oolmanıza, seninle birlikte bende gün sayıyorum canım şubat sonu gelsede tekrar çalışmalara başlasam diye :)) hamile olmayı özledim....opuyorumnanaktan

maaşallah maaşallah canım benim yaaa valla ondan önce biz sabırsızlanıyoruz buna emin ol
umarım işin yorucu değildir yada amirlerin hoşgörülüdür yoksa insan bir gün bile dayanamıyor

Canım işim masa başı, kütüphaneciyim ben üniversitede, teknik hizmetler de çalıştığım için masamda kitapların kataloglama ve konu sınıflaması işlemlerini yapıyorum.
Ama işte neticede mesaimiz sıkı, geç gelmek ya da erken çıkmak mümkün olmuyor.
Ayaklarını uzatmak falan isityorsun olmuyor, artık arada kalkıp masamın etrafında bir tur atıyorum..İşte bu ay sonuna kadar da dayanmak istiyorum ki doğum sonrasına aktarayım izinlerimi :))

evet masa başı olması çok iyi de tabii ayaklarını dahi uzatamamak işte bu biraz sıkıntılı neyse canım az kaldı 2 hafta daha sonra ohhhh yatarsın denizin gelmesini beklersin

günaydın
internet geçmiş olsun,ne diyeceğimi bilmiyorum,Allah bidaha yaşatmasın
seydam kızamıkçığı ben duymuştuma ama test falan yapıldı mı hiç bilmiyorum,ama önemli gerçekten
dinamiss hadi bakalım maşallah az kaldı az : ))
zehra sanada maşallah,ben hamileliğimde sadece bir kez balık yiyebildim,benim çok zor geçiyor gebeliğim,bebeğimin kilosu normal ama,gelişimi zayıf olacak diye korkuyorum : (( yemek yemem lazım offfffff

ACııL kızlar buraya ilk defa yazıyorm. zaten bu durumuda yakın zamanda öğrendim bütün tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. ben yumurtlama problemi yüzünden gebe kalamıyordum 1 kere normal oldu ve karnımda öldü. 3 yıl aradan sonra 1.tüp yaptırdım kimyasal gebelik oldu. 2. tüp öncesi genetik tahlil yapıldı ve MTHFR C677 HETERıZıGOT VE MTHFR 1298 HOMOZıGOT çıktı ben doğudayım ilçedeyim doktor transferden sonra craspin ve 0.2 iğne verdi. 12 gün lük bekleme sürecindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…