İNŞAALLAH canım ya ben bu sefer bide çok ümitliydim iğne kullandığım için böyle bişey tekrar başıma gelceni düşünmemiştim doktor bana kese düşmüş diyene kadar hala ümitliydim ama o anda yıkıldım ama rabbim bundan sonra vericek İNŞAALAH bize daha kotüleriyle karşılaştırmasın rabbim
Nergİs merhaba, nasılsın canım.
iyiyim canım sen nasılsın? Yarın endokrinoloji ye gidecem kısmetse..
Birde benim prolaktin yüksekliği varya.laelaelaelaelae 3 ay falan oldu bide bu çıktı bakalım inşallah herşey yoluna girmiştir.
yoğun bir günün ardından daha yeni oturabildim bilgisayarın başına ve sana merhaba demeden çıkmak istemedim
prolaktin fazlalığı benim arkadaşımdada vardı en büyük sebebi stres.umarım yoluna girmiştir.şimdi gidip yatıcam büssürü dua edicem senin için.hepimiz için.iyi geceler
selam kızlar sonunda aklıma gelen başıma da geldi dün3.kez bebeğimi kaybettim ilk defa düşük yaşadım diğerleri karnımda ölüyodu ama düşük çok zor bebeğimi yine kaybetmek ondan da zor iğne de fayda etmedi oysa herşeyi göze almıştım ama gitti bebeğim bütün o kahverengi lekeler kırmızıya dönüştü bebeğimin gelişememesi hep düşük nedeniymiş sürekli yattığım halde yine de gitti bebeğim ne günah işlediğimi düşünüyorum bu çok zor bi acı artık kendime çooookkkkk zor gelirim
seydam canım çok geçmiş olsun bende hiç bilmiyordum bu kızamıkcık aşısını ve hamileliğimde test yapıldı mı onu bile bilmiyorum canım en azından çözümü var ve kısa zamanda tekrar deneme şansın var kendine dikkat et tatlımsagol cnm benim beliritildigi halde yapilamamasi canimi sIkan kismi oldu simdi asiyi uygulamayan doktorla henüz görüsedim ama en kisa zamanda sorucam bi cevabi vardir umarim zaten kan pihtilasmasi var denildi simdi yok ,pco teshisi kondu tedavisine birtürlü baslayamiyorum cigerlerim yüzünden hepsi üstüste geldi simdide bu asinin vurulmadigini duydum ve yikildim allahim bu kadar derdi verdi ins mükafatinida verecek seninde rabbim bütün kapilarini acsin cnm engellerini kaldirsin ins güzel ve saglikli bebekler nasip etsin enkisa zamanda
internet canım sanada geçmiş olsun kayıplar hertürlü insanın canını yakar peki dr herhangibir sebep belirtebildi miselam kızlar sonunda aklıma gelen başıma da geldi dün3.kez bebeğimi kaybettim ilk defa düşük yaşadım diğerleri karnımda ölüyodu ama düşük çok zor bebeğimi yine kaybetmek ondan da zor iğne de fayda etmedi oysa herşeyi göze almıştım ama gitti bebeğim bütün o kahverengi lekeler kırmızıya dönüştü bebeğimin gelişememesi hep düşük nedeniymiş sürekli yattığım halde yine de gitti bebeğim ne günah işlediğimi düşünüyorum bu çok zor bi acı artık kendime çooookkkkk zor gelirim
günaydııınnn opuyorumnanaktan iyiyim canım sen nasılsın deniz nasıl kuzumuz akıllı duruyo mu annesiGünsydın Gulus cüm nasılsın tatlım?
Günsydın Gulus cüm nasılsın tatlım?
amin gülüm ya acım daha çok yeni ev bile şu an buz gibi gelıyo sankı ben bende değilim canım hiç bişey yapmak istemiyo hep ağla ağla böleyim kurban olduğum ALLAHım hepimize en tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin İNŞAALLAH
maaşallah maaşallah canım benim yaaa valla ondan önce biz sabırsızlanıyoruz buna emin olSağolun kızlar iyiyiz şükür:))
Sizler de iyisiniz umarım...
Deniz artık sabırsızlanıyor sanırım, ayakları ile sürekli tekmeliyor, ee o da artık dış dünyayı merak ediyor diyorum ben..
Bu arada bugün 35. haftaya girdik biz:)
Gün sayıyorum valla, 37 bitene dek çalışıcam, ama artık bünye dinlenmek istiyor..Gene de doğum sonrasını düşünüp geliyorum işe.
Sağolun kızlar iyiyiz şükür:))
Sizler de iyisiniz umarım...
Deniz artık sabırsızlanıyor sanırım, ayakları ile sürekli tekmeliyor, ee o da artık dış dünyayı merak ediyor diyorum ben..
Bu arada bugün 35. haftaya girdik biz:)
Gün sayıyorum valla, 37 bitene dek çalışıcam, ama artık bünye dinlenmek istiyor..Gene de doğum sonrasını düşünüp geliyorum işe.
maaşallah maaşallah canım benim yaaa valla ondan önce biz sabırsızlanıyoruz buna emin ol
umarım işin yorucu değildir yada amirlerin hoşgörülüdür yoksa insan bir gün bile dayanamıyor
evet masa başı olması çok iyi de tabii ayaklarını dahi uzatamamak işte bu biraz sıkıntılı neyse canım az kaldı 2 hafta daha sonra ohhhh yatarsın denizin gelmesini beklersinCanım işim masa başı, kütüphaneciyim ben üniversitede, teknik hizmetler de çalıştığım için masamda kitapların kataloglama ve konu sınıflaması işlemlerini yapıyorum.
Ama işte neticede mesaimiz sıkı, geç gelmek ya da erken çıkmak mümkün olmuyor.
Ayaklarını uzatmak falan isityorsun olmuyor, artık arada kalkıp masamın etrafında bir tur atıyorum..İşte bu ay sonuna kadar da dayanmak istiyorum ki doğum sonrasına aktarayım izinlerimi :))
sevindim iyi oolmanıza, seninle birlikte bende gün sayıyorum canım şubat sonu gelsede tekrar çalışmalara başlasam diye :)) hamile olmayı özledim....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?