Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bana durum kötü gibi geldi acaba başka bir uzmanamı gitmeliyim hangi testi yapıp doz ayarlanmalı. doktor iletişimi kesti zaten 2 saatlik uzaklıkta tüp bebek olduğu için gidemiyorum dinlenmem lazım. ilçede yapılabilen testlermi ne yapmalıym.trombosit sayısı ölçümü yeterlimi lütfen beni aydınlatın kızlar

canım öncelikle inşallah sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın bunun dışında mesela bendede MTHFR C677 Homozigot ve GPIIIa L33P heterozigot mutasyon testleri ile bu sonuçları görebiliriz bunun dışında yanılmıyorsam protein testide yapılıyor sen şimdilik sabırlı ol bebişinin döllenmesi için sürekli dinlen ve kendini strese sokma sonuçta bu blogda olan tüm arkadaşlar bu rahatsızlıkla uğraşıyor ve sonuçta bebeğini sağlıkla kucağına alan ve bize yol gösteren arkadaşlarımız var öncelikle druna güvenmelisin ama seni tatmin etmiyorsa başka bir drunda görüşünü al derim ben ve eğer imkanın olursa il merkezine yda başka bir şehre gitmen bence daha iyi olur en azından için rahatlar ama şimdilik dinlen ve rahatla

canım çok geçmiş olsun. Rabbim sabırlar versin inş.

tuluuuuuuuuuunnnnnnnnnnn nasılsın özledik ya seni ve reisi :gitme:

mrb canım.iyiyim çok şükür sen nasılsın? bu aralar pek giremedim. sürekli ankaraya git gel.eşimin askerliği ankaraya çıktı.biz çalışmalara ara verdik artık askerden sonra. hayırlısıyla bakalım. opuyorumnanaktan

bende iyiyim canım sağol hayırlı teskereler ne güzel yakın yere çıkmış Kasımda gitmişti dimi hadi 2 ay geçti desene

canım benim öncelikle çokk geçmiş olsun... Durumumuz aynı sayılır bende mthfr a 1298 c homozigotum. 3 gebelik kaybım var... Yaklaşık 10 ay oldu bebeğimi kaybedeli... Tüm sonuçlarım çıktı... Tedavide en önemli olan vitamin suplementasyonu bu nedenle b12 vitamini, folik asit, asprin ve multivitamin kullanman gerekiyor.. Gebelikle birlikte de kan sulandırıcı iğne başlanması söyleniyor.. Benim tedavim bu şekilde önerildi.. Henüz başlamadım ama uygulayacağım tedavi bu şekilde...

merhaba arkadslar
22 aydan sonra tup bebekle 3. kez hamıleyım
fraxıparıne 0.3 kullanıyorum coraspın folıkast
bunlar dısında multıvıtamın vs almıyorum yuregım agzımda yıne bıseyler olacak dıye korkuyorum
korkunun ecele faydası yok yazılmıssa yasayacagız ama tedırgın oluyor ınsan yınede

merhaba,ben siteye yeni üye oldum.Ben şu an hamileyim..ama ilk test yaptığımda 7 gün gecikmem olmuştu,ve çok silik çıkmıştı.SAT 30.11.2009 normalde 30-31 gün içinde adet olurum bazen 32-33 günü bulur ama aslında adet günlerim düzenlidir.Ama aralıkta bnm tahminimce adet tarihime yakın eşimle birlikte oldum.İmkansız bir şekilde hamile kaldım.Aslında bebek istiyorduk ama daha vakit vardı Sonuç olarak doktorum kan testi istedi ilk olarak 07.01.2010 tarihinde 33.8 çıktı doktor düşük bir değer ama bakalım dedi sonra 11.01.2010 tarihinde 259 çıktı.Doktorum değerler yükseliyor dedi 14.01.2010 da tekrar kan vercem inş. daha da yükselir yazılarınızı okudum acaba geç yumurtlama sonucu oluşan bir gebelik mi die düşünüorum.1 sene önce bir düşük yaşadım..mafoldumbenYaptırdığım testler sonucu kanda pıhtılaşma çıktı.Onunla ilgili de corasprin alıyorum Şu anda çok korkuyorumm cvp verirseniz çok sevinirim..Şimdiden teşekkürler..Arkadaşlar cvplarınızı bekliyorum:1rolleyes:

merhaba yasemin
budün aradım lab.ı 26 sı görünüyor ama ,siz 23 ünde arayın dediler,9 gün kaldı yani,sonuçlar iyi çıkarsa bende normal bir hamilelik geçirmeye başlayabilirim inş.
sen nasılsın

hayırlısı olsun canım,hiç korkma,doktorun coraspin yeterli diyorsa düzenli olarak almaya devam et,inş. sağlıkla kucağına alırsın bebişini

hepiniz hoşgeldiniz merhabaaaa
sabahtan beri burdayımda arar ara cevap yazabiliyorum
denden canım inşallah hayırlı güzel sağlık haberini alırız
daha sonrasında hiç dr muayenesine gittin mi?

canım çok geçmiş olsun.rabbim zamanı gelince elbet kucağına vercek bebişini.allahım ne verirse önce hayırlısını versin cnm.

gülüs salı günü gittim kontrole
herşey yolunda dedi doktorum,2 gün geri düşmüş ama sağlıklı dedi,yine el salladı bize,öyle oturuyo sol tarafımda,ben üzgünüm ya sanki o da üzgün duruyo ve tabii bir de aç
midem için yeni bir ilaca başlattı,daha iyi geldi bu ilaç sanki,iştahım açılsada bebişde doysa : ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…