merhaba yasemin
budün aradım lab.ı 26 sı görünüyor ama ,siz 23 ünde arayın dediler,9 gün kaldı yani,sonuçlar iyi çıkarsa bende normal bir hamilelik geçirmeye başlayabilirim inş.
sen nasılsın
hiç moralini bozma bitanem o 2 günü hemen telafi eder bizim ufaklık hem bak dediğin gibi sen üzülürsen o da üzülür annesi sen neşeli ol bak oda hemen arayı kapatacakgülüs salı günü gittim kontrole
herşey yolunda dedi doktorum,2 gün geri düşmüş ama sağlıklı dedi,yine el salladı bize,öyle oturuyo sol tarafımda,ben üzgünüm ya sanki o da üzgün duruyo ve tabii bir de aç
midem için yeni bir ilaca başlattı,daha iyi geldi bu ilaç sanki,iştahım açılsada bebişde doysa : ((
selam kızlar sonunda aklıma gelen başıma da geldi dün3.kez bebeğimi kaybettim ilk defa düşük yaşadım diğerleri karnımda ölüyodu ama düşük çok zor bebeğimi yine kaybetmek ondan da zor iğne de fayda etmedi oysa herşeyi göze almıştım ama gitti bebeğim bütün o kahverengi lekeler kırmızıya dönüştü bebeğimin gelişememesi hep düşük nedeniymiş sürekli yattığım halde yine de gitti bebeğim ne günah işlediğimi düşünüyorum bu çok zor bi acı artık kendime çooookkkkk zor gelirim
Allahım kaldıramayacağızi yükleme omuzlarımıza....
arkadaşlar çooooook üzgünümmmmmm çooooookkkkkkkkkkkkk....
38 yaşında bir arkadaşımızı kaybettik... ailesi perişan biri 8 birir 4 ve biri de anne karnında 7 aylık çocuklarını ardında bırakarak...... ÖLÜM... ne kadar soğuk. heşey ama herşey ççoook anlamsız bugünn...
canım çok üzüldüm başın sağolsun Allah rahmet eylesin ve sana , ailesine sabır versin..Allahım kaldıramayacağızi yükleme omuzlarımıza....
38 yaşında bir arkadaşımızı kaybettik... ailesi perişan biri 8 birir 4 ve biri de anne karnında 7 aylık çocuklarını ardında bırakarak...... ÖLÜM... ne kadar soğuk. heşey ama herşey ççoook anlamsız bugünn...
Allahım kaldıramayacağızi yükleme omuzlarımıza....
selam büşra...
keşke alsaydın ama neyse.büyük ihtimalle kılcal damarlarında varis olmuştur.derin ven trombozunda çok daha kötü ve kramp ağrıları olur.ama eğer fırsatın varsa dr bir baktır.
bende 7 saatlik yoldan sonra bacaklarım davul giibi oldu . bebe yağıyla ayakalaradan bacaklara doğru masaj yaparsan çok iyi geliyo. geçmiş olsun.
inşallah tamamen düzelmiştir. zaten bir sürü ağrısını çektin.yarın doktordan sonra yazarsın habersiz bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?