Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ipek sende hoşgeldin
mümkün olduğunca rahat ol,bende pıhtılaşma olup olmadığı daha belli değil ama gebeliğimi öğrendiğim günden beri clexan 0,4 kullanıyorum,birde coraspin ve diğer rutin ilaçlar,gönlünü ferah tut ve sakin ol,bebeğini sağlıkla kucağına lacaksın inşallah

merhaba yasemin
budün aradım lab.ı 26 sı görünüyor ama ,siz 23 ünde arayın dediler,9 gün kaldı yani,sonuçlar iyi çıkarsa bende normal bir hamilelik geçirmeye başlayabilirim inş.
sen nasılsın

az kalmış canım inşallah hayırlı haberlerini alacağız...benden iyilik canım şubat 20 de korunmayı bırakacağım lütfü hocamın isteği üzerine onu bekliyorum büyük bir heyecanla:))

hiç moralini bozma bitanem o 2 günü hemen telafi eder bizim ufaklık hem bak dediğin gibi sen üzülürsen o da üzülür annesi sen neşeli ol bak oda hemen arayı kapatacak

yasemin inan çok sevindim hadi hayırlısı
gülüs haklısın canım,ama elimde değil işte : (
elif hoşgeldin

bugün duyduğum ikinci çokkk acı haber bu..... allah tekrar yaşatmasın canım benim... sabır versin rabbim...

Allahım kaldıramayacağızi yükleme omuzlarımıza....
arkadaşlar çooooook üzgünümmmmmm çooooookkkkkkkkkkkkk....
38 yaşında bir arkadaşımızı kaybettik... ailesi perişan biri 8 birir 4 ve biri de anne karnında 7 aylık çocuklarını ardında bırakarak...... ÖLÜM... ne kadar soğuk. heşey ama herşey ççoook anlamsız bugünn...

Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.Ailesinede sabır versin rabbim.

canım çok üzüldüm başın sağolsun Allah rahmet eylesin ve sana , ailesine sabır versin..
herşey boş bugün varız yarın yok yarın ne olacağını bile bilmiyoruz gencecikmiş çok üzüldüm canım arkadaşım :teselli:

Kızlar nasılsınız
Herkesler yidir umarım 5gündürlü şehirdışındaydım bugün geldim
Onun için takip edemedim formu geçmişde çok uzamış sayfalar okuyamadım umarım herkes iyidi
r

ya kızlar bişey sorcam ben şimdiyolculuk yaptım 6saat normalde pıhtılaşmadan dolayı yolculuk öncesi aspirin almamız lazım ama ben almadım yolda bacaklarım çok ağrıdı eve gelince baktım iki bacağımda toplam 7 yerde morarma var ama şişlik yok acaba derin ven trombozu geçirmiş olabilirmiyim?

Canım başınız sağ olsun çok üzüldüm allahım geride kalanlarına sabır versin
Hayat çok kısa yarına çıkacağımızn garantisi yok onun için hayatı dolu dolu yaşamalıyız
İçimizden geleni yapıp mutlu olmaya bakmalıyız

selam büşra...
keşke alsaydın ama neyse.büyük ihtimalle kılcal damarlarında varis olmuştur.derin ven trombozunda çok daha kötü ve kramp ağrıları olur.ama eğer fırsatın varsa dr bir baktır.
bende 7 saatlik yoldan sonra bacaklarım davul giibi oldu . bebe yağıyla ayakalaradan bacaklara doğru masaj yaparsan çok iyi geliyo. geçmiş olsun.

Slm canım benim nasılsın
buarada
Şuan ağrıdan duramıyorum kaç tane kas gevişetici aldım ama nafile
Yarına kadar geçmezse araştırma hastanesine hemotolojiye bi giderim
Zaten yarın kadın doğumada randevum var
Ameliyat olalı 1aya yakın oldu bakalım ne kadar bekleme süresi verecek
Septumu tamamen alabilmişmi
Umarım bi sorunla daha karşılaşmam

inşallah tamamen düzelmiştir. zaten bir sürü ağrısını çektin.yarın doktordan sonra yazarsın habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…