canım çok geçmiş olsun. Rabbim sabırlar versin inş.
canım çok geçmiş olsun.rabbim zamanı gelince elbet kucağına vercek bebişini.allahım ne verirse önce hayırlısını versin cnm.
bugün duyduğum ikinci çokkk acı haber bu..... allah tekrar yaşatmasın canım benim... sabır versin rabbim...
Allahım kaldıramayacağızi yükleme omuzlarımıza....
arkadaşlar çooooook üzgünümmmmmm çooooookkkkkkkkkkkkk....
38 yaşında bir arkadaşımızı kaybettik... ailesi perişan biri 8 birir 4 ve biri de anne karnında 7 aylık çocuklarını ardında bırakarak...... ÖLÜM... ne kadar soğuk. heşey ama herşey ççoook anlamsız bugünn...
kızlar cok pank halindeyim dun ignemi vurmayı unutmustum salak kafam eve gittim gene unuttum ve bu sabah tekrar unuttum , bebegime bir sey olacak diye cok korkuyorum ve salaklıgıma inanamıyorum
kendine iyi bak canım dinlen acı biraz iştahı açar bi dene istersen fazlada acı olmasın aman haa kaydirigubbakcemile3günaydın arkadaşlar
eşim 2 günlüğüne Ankara'ya gidiyor,ben de ablam gidiyorum,2 gün sonra görüşmek üzere
bu arada gaviscon şurup biraz iyi geldi mideme ama hala iştahım yok,neyse bunada şükür
aysude başınız sağolsun,ölüm nedeni ne?
büşra geçmiş olsun,umarım bir sorun çıkmaz kontrolde,sende rahat edersin artık : )
kızlar cok pank halindeyim dun ignemi vurmayı unutmustum salak kafam eve gittim gene unuttum ve bu sabah tekrar unuttum , bebegime bir sey olacak diye cok korkuyorum ve salaklıgıma inanamıyorum
günaydın arkadaşlar
eşim 2 günlüğüne Ankara'ya gidiyor,ben de ablam gidiyorum,2 gün sonra görüşmek üzere
bu arada gaviscon şurup biraz iyi geldi mideme ama hala iştahım yok,neyse bunada şükür
aysude başınız sağolsun,ölüm nedeni ne?
büşra geçmiş olsun,umarım bir sorun çıkmaz kontrolde,sende rahat edersin artık : )
merhaba canım antepten direkt transit adanaya geçtin demek malatya buraya yakın gelen müşterilerimiz oluyor yolun düşerse beklerim mutlakabende adanadaydım abimlerin yanında değişiklik iyi oluyo canım
iyi dileklerin içinde çok saol canım
seydam canım çok geçmiş olsun bende hiç bilmiyordum bu kızamıkcık aşısını ve hamileliğimde test yapıldı mı onu bile bilmiyorum canım en azından çözümü var ve kısa zamanda tekrar deneme şansın var kendine dikkat et tatlımc
cnm sende mutkaka yaptir bunu düsük riskini artirdigi kesinmis allah yardimcimiz olsun hepimizin hergün biseyler ögreniyoruz hamileleik konusunda ama uygulamayi ihmal etmemek gerekiyor öpüyorum cnm
ben tesekkür ederim bitanem benim ogluma hamileyken yapilmis olan raporlarimda bagisiklik kazandigim yaziyor 7 yil önceki simdi 7 yil sonra bunu vurulmam gerektigi söyleniyor ben bunu anlamadim iste ama haftaya randevum var zaten suan telefon bekliyorum doktorumdan kan vermistim onun sonucunu bana bildirecek sorucam bu ignelerin belli bi süre sonra tekrarlanmasimi gerekiyor ben bunu anlamis degilim yazarim muhakkak öpüyorum cnm kendine iyi bakseydam verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.aslında basit şeyler diye düşünüyoruz ve hatırlatmıyoruz mesela aysude mir sağlık ocağına kayıt olmaktan bahsetti.ben herkesin bildiğini düşünüp hiç birşey yazmamıştım ama öğrendim ki çoğu arkadaşımızın haberi yokmuş duyduktan sonra gidip kayıt yaptırdılar.aynı şekilde senin paylaştığın kızamıkçık aşısı....
benim tetkikim yapıldı ve önceden geçirmişim ve bağışıklığım var. aşısı olamayan arkadaşlarda eminim dikkate alarak yaptıracaklardır. tekrar teşekkür ederim.
:Saruboceq::Saruboceq:muhakkak yazicam cnm ama düsük riski yarattiginin kesin oldugunu söyledi doktorum nergisime yazdigim gibi gelistigi icin olaylar tekrar doktorumla konusmam gerek ben tam kontrolum bittiginde cikarken gördü doktorum diger hastasinida iceri almisti onun icin detayli konusamadim ama bunu nasil yapmazlar bu "basli basina düsük riski" dedi bu kesin mutlaka yazicam öpüyorum cnm :Saruboceq::Saruboceq:seydam yanlış hatırlamıyorsam 2. gebeliğimde bakılmıştı bu kızamıkçığa çocukken geçirmemişim oy üzden hamilelikte geçirdiğim takdirde tehlikeli olabileceğini söyledi buyüzden düşük olabilir falan demedi canım sağlıklı bir bilgi edinirsen bizide haberdar et
Allahım kaldıramayacağızi yükleme omuzlarımıza....
arkadaşlar çooooook üzgünümmmmmm çooooookkkkkkkkkkkkk....
38 yaşında bir arkadaşımızı kaybettik... ailesi perişan biri 8 birir 4 ve biri de anne karnında 7 aylık çocuklarını ardında bırakarak...... ÖLÜM... ne kadar soğuk. heşey ama herşey ççoook anlamsız bugünn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?