Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bu bahsedilen test hamile olduğu anlaşılan tüm kadınlara yapılıyor.... Umarım işinize yaar bir bilgidir

amin cnm ya rabbim hepimizin hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin onların acısını tattırmasın artık bilemiyorum dediğim gibi evimden bile soğudum eve girmek bile istemiyorum
seni çok iyi anlıyorum ... Bende uzunca bi zaman evime yabancılaşmıştım... Sonra ev aldık ve evimize taşınınca biraz rahatladım.. Sanki tüm kötü anılar o evde kaldıı...umarım herşey yoluna girer bian önce.... Alah sabrını artırsın... Bu arada baş sağlığı dileğin için de allah razı olsun dostlar sağolsun...

çok teşekkür ederim... Dostlar sağolsunn..

MELEKCIM,
Canım cok sükür testler normal cıkmıs.Gecen kontrole gıtdıgımde hocaya sordum bu ıgneler ılerde kemık erımesı yaparmı? Kalsıyum hapı takvıye almamız gereklı mı* dıye?Oda hayır öyle bırsey yok dedı.Ama bu topıkte olsun dısarda olsun bı kac kısıden duymustum kalsıyum alınmazsa erıme yapıyor dıye?Senın bılgın varmı canım?

bende geç yumurtlayanlardanım... Tüm gebeliklerim de böyle oldu. Ve bu normal bi durummuş kafana takma.... Sadece adet tarihine göre gelişim iki hafta geriden gelir... Korkma... Rabbim korusun bebişinide senide inşallah....

Kizlar Gunaydın, son kan sayımımı koydum albume bi bakarmısınız ben hic bisi anlamadım

Merhaba arkadaşlar ben siteyi uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni üyü oldum . sanırım burada bazı şeyleri paylaşırsam kendimi daha iyi hissedeceğime karar verdim bende 2 düşük yaşadım .2 genimde heterezigot mutasyon var. önce coraspirin gebelikten itibaren ise heparin 0.4 iğne kullanacağım .Fakat şuan çok rahatım çok iyi iki doktora gittim bu iğnenin hiç bir yan etkisi olmadığını bu kan pıhtılaşmasının ise çok büyük bir sorun olmadığını söylediler. beni inanılmaz rahatlattılar. ben şuanda sadece bekliyorum.ve inanmaya devam ediyorum...

günaydın esterya demek fasülyen el salladı sana senina dına sevindim. sonuçlarına bakmaya çalıştım ama nerden bakkılıyor bulamadım ama diğer topikte yorumlamışlar zaten (38 yaş üsti bayanlar topiğinde) o yüzden gerek kalmadı demektir. Kötü günler geride kaldı ne güzel umutla gelen bu günler. Allah tamamına erdirsin. Bende regl olmam gerekiyordu 14 ocakta bugün 3 gün oldu geçeli. ılk bu ay denedim düşük yapalı 3 ay olduydu. doktorum başla dedi başladık. sanki hamile gibiyim sürekli gaz var (ayıptır söylemesi) acaba bebel varda yerleşiyormu diye düşünüyorum sürekli aniden ateş basıyor.Bu arada vurulacağımız iğneyide gördüm içim bir tuhaf oldu. Bugün test alacağım yarın sabah uyanır uyanmaz yapacağım. Çünkü diğerindede 4. gün yaptım silik çıktıydı. Silik bile çıksa en azından olduğunu anlıyorum.Herşeyin hayırlısını versin yarabbim.

hoşgeldin esiscim.Evet iğnenin yan etkisi yok denecek kadar az ama mide problemi olanların dikkat etmesi gerekiyormuş.Özlelikle mideyi boş bırakmamak lazımmış.Aç kalınca kan da cıvıdığı içi kanama yapabilirmiş. TAbi amile kalıcada mideyi boş bırakmak imkansız olduğuna göre sorun yok kaydirigubbakcemile3

crawfordcum keske kan testi yaptırıp hemen igneye baslasaydın ben oyle yapmıstım hic beklemedim

esteryacım haftasonu olduğu için beklemedeyim yarın test aldığımda eğer silik bile çıksa pazartesine randevu alacağım. Çünkü doktorum hamile kalır kalmaz gel dedi fragmin başlayacakmış öyle dedi.

Kizlar Gunaydın, son kan sayımımı koydum albume bi bakarmısınız ben hic bisi anlamadım

canım geçmiş olsun
anladığım kadariyle baktım.tsh ın normal.guatr bezlerin iyi çalışıyor
hgb:iyi yani kansızlığın yok rbc kırmızı küren iyi wbc: beyaz küren biraz yüksek sanırım bi enfeksiyon geçiiriyorsun beyaz küren 10 bin olmuş. ilk koyduğun fotodaki tetkiklerden bişey anlamadım negatif falan yazıyo ya işte ondan.

nergiscim cok sagol canım, o negatif yazanda rubell mubella bazı testler var sarılık aids falan.. sadece rubella ve cmv de bişi cıkmıs sanırım

crawford canım senin adına çok sevindim inan. umuyorum sağlıkla kucağına da alacaksın bebbişini. iğne olayınada hemen başlamanı öneririm .çünkü benim doktorum işi şansa bırakmayalım istersen adetin 14. gününde bile iğneye başlayabiliriz demişti. eğer hamile olursam zaten devam .Ama hamile olmzasam kesip öbür ay tekrar başlayabileceğimizi söylemişti.

sağolasın canım. inşallah. iğneye başlıycam canım dediğim gibi haftasonu olduğundan bekliyorum. eğer testte çıkarsa dediğin gibi iğneye başlıycam şimdilik doktorun verdiği asprinle idare ediyorum.darısı sana (duyanda hamile olduğuım kesin sanacak ya nebilim testte çıkmadan inanmam) illa o iki çizgiyi görmem lazım.

ayyy icimden geldi yazdım walla crawfordcum :)
yaw sen yapsana su testi ne diye yarınıbekliyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…