allah rahmen etsin ailesine sabır versin canım ...
seni çok iyi anlıyorum ... Bende uzunca bi zaman evime yabancılaşmıştım... Sonra ev aldık ve evimize taşınınca biraz rahatladım.. Sanki tüm kötü anılar o evde kaldıı...umarım herşey yoluna girer bian önce.... Alah sabrını artırsın... Bu arada baş sağlığı dileğin için de allah razı olsun dostlar sağolsun...amin cnm ya rabbim hepimizin hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin onların acısını tattırmasın artık bilemiyorum dediğim gibi evimden bile soğudum eve girmek bile istemiyorum
Canım başınız sağ olsun çok üzüldüm allahım geride kalanlarına sabır versin
Hayat çok kısa yarına çıkacağımızn garantisi yok onun için hayatı dolu dolu yaşamalıyız
İçimizden geleni yapıp mutlu olmaya bakmalıyız
bende geç yumurtlayanlardanım... Tüm gebeliklerim de böyle oldu. Ve bu normal bi durummuş kafana takma.... Sadece adet tarihine göre gelişim iki hafta geriden gelir... Korkma... Rabbim korusun bebişinide senide inşallah....merhaba,ben siteye yeni üye oldum.ben şu an hamileyim..ama ilk test yaptığımda 7 gün gecikmem olmuştu,ve çok silik çıkmıştı.sat 30.11.2009 normalde 30-31 gün içinde adet olurum bazen 32-33 günü bulur ama aslında adet günlerim düzenlidir.ama aralıkta bnm tahminimce adet tarihime yakın eşimle birlikte oldum.imkansız bir şekilde hamile kaldım.aslında bebek istiyorduk ama daha vakit vardı sonuç olarak doktorum kan testi istedi ilk olarak 07.01.2010 tarihinde 33.8 çıktı doktor düşük bir değer ama bakalım dedi sonra 11.01.2010 tarihinde 259 çıktı.doktorum değerler yükseliyor dedi 14.01.2010 da tekrar kan vercem inş. Daha da yükselir yazılarınızı okudum acaba geç yumurtlama sonucu oluşan bir gebelik mi die düşünüorum.1 sene önce bir düşük yaşadım..mafoldumbenyaptırdığım testler sonucu kanda pıhtılaşma çıktı.onunla ilgili de corasprin alıyorum şu anda çok korkuyorumm cvp verirseniz çok sevinirim..şimdiden teşekkürler..arkadaşlar cvplarınızı bekliyorum:1rolleyes:
Kizlar Gunaydın, son kan sayımımı koydum albume bi bakarmısınız ben hic bisi anlamadım
saglıklısı hayırlısı ile crawford cum Allah tamamına erdirsin
crawford canım senin adına çok sevindim inan. umuyorum sağlıkla kucağına da alacaksın bebbişini. iğne olayınada hemen başlamanı öneririm .çünkü benim doktorum işi şansa bırakmayalım istersen adetin 14. gününde bile iğneye başlayabiliriz demişti. eğer hamile olursam zaten devam .Ama hamile olmzasam kesip öbür ay tekrar başlayabileceğimizi söylemişti.
amin canım.allah mı söyletti kız? (test almama gerek kalmadı desene :)) ):dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?