Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar bu arada ben dün mens oldum ve 5 gün sonra çalışmaya başlıycaz daha şimdiden heyecanlıyım.bu sefer herşey güzel olacak inşallah.

ay ben daha regl olacagım gun yapmıstım cokk silik cıkmıstı ama cıkmıstı :)
kız crawford yap iste.. hatta ben aksam 20 gibi falan yaptım sabah falan degil

crawford valla ben senin yerinde olsam uçarak almıştım....hadi yapta sevinelim artık. koş açık bir eczane falan bul:)

Son düzenleme:
bende merak ediyorum kızlar sizin bu verdiğiniz gazla alayım barii . zaten alacaktım ama yarın kullanacaktım. sizi kırarmıyım arkadaşlar. bugün yapacağım. size sonucu bildiririm.

Canım ya bekleme bence yap şimdi ben adetime 6gün kala yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı hadi yap ve bize hemen güzel haberi ver

kızlar bu arada ben dün mens oldum ve 5 gün sonra çalışmaya başlıycaz daha şimdiden heyecanlıyım.bu sefer herşey güzel olacak inşallah.

Hadi canım sende bize güzel haberi verirsin inşallah tembellik yapmayın bu ayı iyi değerlendirin gelsin bir an önce yiğenimiz

sevgili Esis:
öncelikle hoşgeldin. madem böyle bir rahatsızlığın var.en doğru yer burası. paylaşımlarla desteklerle çok güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah.bu aşamada yaşadığın güzel heyecanlarıda bizimle paylaşırsın.birbirimize desteğimizle aşarız bu problemlerikaydirigubbakcemile5

Kızlar bu arada dün doktor kontrolüm vardı ameliyattan sonraki ilk kontrolümdü doktorum hiç bi sorun yok gibi görünüyor ama adetliyken bakmam lazım dedi adet olmam için bi ilaç verdi 10gün sonra adet olcan dedi ondan sonrada bebek çalışmalarına başlıya bilirsiniz dedi ama ben hala istemiyorum heralde bebek
Birde sprealimi çıkardı çok canım yandı ya bir daha asla spreal taktırmam

Son düzenleme:
ne güzel ya herkes iyi dileklerle yazıyorda yazıyor. bu kadar pozitif kelimeler arasında güzel şeylerden başka ne yaşanabilirkiiii..
çok heycanlandım inannın hamile olduğumu ilk öğrenen sizler olacaksınız (tabii eşimden sonra) nasıl bir umut ve huzur doldu içim anlatamam

Canım inşallah en kısa zamanda seninde hamile haberini alırız :)
Ve inşallah bu sefer herşey çok güzl olur

bu arada dün rahim filmi çektirdimm kürtajın yanında solda sıfır kalır... çok korkmuştum ama dayanılmayacak acı değilmiş

inşallah bir sorun çıkmaz canım.sanırım senin sadece 20 güne ihtiyacın var.tabi ki bu fiziksel olarak gereken süre. bu arada senin psikolojini de hazırlamak, sana destek olamakta bize düşer. kendini hazır hissetmen için gereken destek burdaki tüm arkadaşlarada gelecektir....emin ol bu bebek fikri sana yeniden çooook sıcak gelecektir. ama eğer istersen belki bir ay daha beklersin. biz seni bekleriz.
bu arada kesinlikle eşimde bende çok hazırız . rabbim izin verirse kısmetimizde varsa biz başlıycaz .Rabbim hakkımızda hayırlı kılar inşallah.

evet nergis hazır olmak gerçekten çok önemli...ve rahat olmak taaa. ben bir ara inanılmaz sitres yapmıştım...ama artık çok relaks herşey...

Canım desdeğin için çok teşekkür ederim iyiki varsınız:)
Sizin bu iyi dilekleriniz tesellileriniz kendimi çok iyi hissetmemi sağlıyor
Umarım 10gün içinde allahım içime tekrar o bebek sevgisi koyar
çünkü eşim çok istiyor annem kayınvalidem babam hepsi gözümün içine bakıyor
tekrar denemek için hazırım demem için
Canım inan kendim için dua ettiğimde topikdeki herkes içinde dua ediyorum allahım inşallah bize aynı acıları tekrar yaşatmaz inşallah bu sefer acıyla deil mutlu sonla biter hikayemiz

Ayyyyyyy çok heyecanlandım şimdi :) hadi bekletme bizi çatlıycam meraktan...Allahım hayırlısını versin inş vardır ve acı yaşamazsın birdaha bayanssulusmile

aman aman kimler gelmiş kimler......
FERYAD nasılsın canım ? Ankara nasıl...neyse sen geç ankarayı senin keyfin nasıl tatlım?

ne bu ay hepimiz uzman olduk sonunda :dkaydirigubbakcemile3 araştıra araştıra yalayıp yuttuk keşke zamanında doktor olsaydı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…