Bende regl olmam gerekiyordu 14 ocakta bugün 3 gün oldu geçeli. İlk bu ay denedim düşük yapalı 3 ay olduydu. doktorum başla dedi başladık. sanki hamile gibiyim sürekli gaz var (ayıptır söylemesi) acaba bebel varda yerleşiyormu diye düşünüyorum sürekli aniden ateş basıyor.Bu arada vurulacağımız iğneyide gördüm içim bir tuhaf oldu. Bugün test alacağım yarın sabah uyanır uyanmaz yapacağım. Çünkü diğerindede 4. gün yaptım silik çıktıydı. Silik bile çıksa en azından olduğunu anlıyorum.Herşeyin hayırlısını versin yarabbim.
kızlar bu arada ben dün mens oldum ve 5 gün sonra çalışmaya başlıycaz daha şimdiden heyecanlıyım.bu sefer herşey güzel olacak inşallah.
Merhaba arkadaşlar ben siteyi uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni üyü oldum . sanırım burada bazı şeyleri paylaşırsam kendimi daha iyi hissedeceğime karar verdim bende 2 düşük yaşadım .2 genimde heterezigot mutasyon var. önce coraspirin gebelikten itibaren ise heparin 0.4 iğne kullanacağım .Fakat şuan çok rahatım çok iyi iki doktora gittim bu iğnenin hiç bir yan etkisi olmadığını bu kan pıhtılaşmasının ise çok büyük bir sorun olmadığını söylediler. beni inanılmaz rahatlattılar. ben şuanda sadece bekliyorum.ve inanmaya devam ediyorum...
ne güzel ya herkes iyi dileklerle yazıyorda yazıyor. bu kadar pozitif kelimeler arasında güzel şeylerden başka ne yaşanabilirkiiii..
çok heycanlandım inannın hamile olduğumu ilk öğrenen sizler olacaksınız (tabii eşimden sonra) nasıl bir umut ve huzur doldu içim anlatamam
Canım inşallah en kısa zamanda seninde hamile haberini alırız :)
Ve inşallah bu sefer herşey çok güzl olur
Kızlar bu arada dün doktor kontrolüm vardı doktorum hiç bi sorun yok gibi görünüyor ama adetliyken bakmam lazım dedi adet olmam için bi ilaç verdi 10gün sonra adet olcan dedi ondan sonrada bebek çalışmalarına başlıya bilirsiniz dedi ama ben hala istemiyorum heralde bebek
Birde sprealimi çıkardı çok canım yandı ya bir daha asla spreal taktırmam
inşallah bir sorun çıkmaz canım.sanırım senin sadece 20 güne ihtiyacın var.tabi ki bu fiziksel olarak gereken süre. bu arada senin psikolojini de hazırlamak, sana destek olamakta bize düşer. kendini hazır hissetmen için gereken destek burdaki tüm arkadaşlarada gelecektir....emin ol bu bebek fikri sana yeniden çooook sıcak gelecektir. ama eğer istersen belki bir ay daha beklersin. biz seni bekleriz.
bu arada kesinlikle eşimde bende çok hazırız . rabbim izin verirse kısmetimizde varsa biz başlıycaz .Rabbim hakkımızda hayırlı kılar inşallah.
inşallah bir sorun çıkmaz canım.sanırım senin sadece 20 güne ihtiyacın var.tabi ki bu fiziksel olarak gereken süre. bu arada senin psikolojini de hazırlamak, sana destek olamakta bize düşer. kendini hazır hissetmen için gereken destek burdaki tüm arkadaşlarada gelecektir....emin ol bu bebek fikri sana yeniden çooook sıcak gelecektir. ama eğer istersen belki bir ay daha beklersin. biz seni bekleriz.
bu arada kesinlikle eşimde bende çok hazırız . rabbim izin verirse kısmetimizde varsa biz başlıycaz .Rabbim hakkımızda hayırlı kılar inşallah.
sonucun nasıl çıktı esis?
günaydın esterya demek fasülyen el salladı sana senina dına sevindim. sonuçlarına bakmaya çalıştım ama nerden bakkılıyor bulamadım ama diğer topikte yorumlamışlar zaten (38 yaş üsti bayanlar topiğinde) o yüzden gerek kalmadı demektir. Kötü günler geride kaldı ne güzel umutla gelen bu günler. Allah tamamına erdirsin. Bende regl olmam gerekiyordu 14 ocakta bugün 3 gün oldu geçeli. İlk bu ay denedim düşük yapalı 3 ay olduydu. doktorum başla dedi başladık. sanki hamile gibiyim sürekli gaz var (ayıptır söylemesi) acaba bebel varda yerleşiyormu diye düşünüyorum sürekli aniden ateş basıyor.Bu arada vurulacağımız iğneyide gördüm içim bir tuhaf oldu. Bugün test alacağım yarın sabah uyanır uyanmaz yapacağım. Çünkü diğerindede 4. gün yaptım silik çıktıydı. Silik bile çıksa en azından olduğunu anlıyorum.Herşeyin hayırlısını versin yarabbim.
canım geçmiş olsun
anladığım kadariyle baktım.tsh ın normal.guatr bezlerin iyi çalışıyor
hgb:iyi yani kansızlığın yok rbc kırmızı küren iyi wbc: beyaz küren biraz yüksek sanırım bi enfeksiyon geçiiriyorsun beyaz küren 10 bin olmuş. ilk koyduğun fotodaki tetkiklerden bişey anlamadım negatif falan yazıyo ya işte ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?