Ayyyyyyy çok heyecanlandım şimdi :) hadi bekletme bizi çatlıycam meraktan...Allahım hayırlısını versin inş vardır ve acı yaşamazsın birdaha bayanssulusmile
bu arada dün rahim filmi çektirdimm kürtajın yanında solda sıfır kalır... çok korkmuştum ama dayanılmayacak acı değilmiş
aman aman kimler gelmiş kimler......
FERYAD nasılsın canım ? Ankara nasıl...neyse sen geç ankarayı senin keyfin nasıl tatlım?
filmi çeken kişi bir problem göremediğini söyledi ama ben yinede doktorum dilinden dökülen kelimeleri bekleyeceğim. salı gününe randevu aldım ozaman sonucu sizlerle paylaşacağım. zaten benim durumum tümüyle saı günü netleşecek.:sm_cool:
ne bu ay hepimiz uzman olduk sonunda :dkaydirigubbakcemile3 araştıra araştıra yalayıp yuttuk keşke zamanında doktor olsaydı kaydirigubbakcemile3
Merhabalar; sizlere moral olsun diye yazmak istedim..Benimde başımdan 3 tane düşük geçti..hatta 3.bebeğimi 25 haftalık iken suyumun erken gelmesiyle kaybettimama yılmadan usanmadan denemeye devam ettim. araştırmalar sonucu heretizogot çıktı bendede. ve 4. hamileliğimde 4 haftalıkken hemen iğnelere başladım. Allaha çok şükür bebeğimi 38. haftada sağlıcakla kucağıma aldım... diğer hamileliklerim kanamalarla geçerdi.Bu hamileliğimde 1 damla bile kan görmedim iğneler sayesinde.(Tabi önce Allah'ın izniyle) Bebeğimin adınıda ARMAĞAN koyduk. Dilerim Allahtan Allah bunca sıkıntılarınızın ardından sizlerede birer tane ARMAĞAN yollasın...Dualarım sizlerle inşallah bu muhteşem duyguyu sizlerde yaşarsınız...
Yılmak yok , yola devam...............
teşekkür ederim gerçekten bende hamile kalınca tuvalete gitmek istemiyorum. ya kan görürsem!!! korkusu hiç bitmiyor .demekki zamanı gelince herşey güzel olabiliyor rabbim herkese nasip etsin Senin armağanına da bol ömür sağlık sıhhat versin inşallah.Merhabalar; sizlere moral olsun diye yazmak istedim..Benimde başımdan 3 tane düşük geçti..hatta 3.bebeğimi 25 haftalık iken suyumun erken gelmesiyle kaybettimama yılmadan usanmadan denemeye devam ettim. araştırmalar sonucu heretizogot çıktı bendede. ve 4. hamileliğimde 4 haftalıkken hemen iğnelere başladım. Allaha çok şükür bebeğimi 38. haftada sağlıcakla kucağıma aldım... diğer hamileliklerim kanamalarla geçerdi.Bu hamileliğimde 1 damla bile kan görmedim iğneler sayesinde.(Tabi önce Allah'ın izniyle) Bebeğimin adınıda ARMAĞAN koyduk. Dilerim Allahtan Allah bunca sıkıntılarınızın ardından sizlerede birer tane ARMAĞAN yollasın...Dualarım sizlerle inşallah bu muhteşem duyguyu sizlerde yaşarsınız...
Yılmak yok , yola devam...............
ah be gülüm nasıl olsun keyfim bir iyiyim bir kötü zaman zaman kendimi dinlemeye engel olamıyorumAma olsun sağlık olsun herşeyin çaresi var değil mi :) neyse güzel olan senin bekleme süren bitti darısı bana bak çok çalış ha kaytarmak yok 1 ay sonra sınav yapcamkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
Canım ya bekleme bence yap şimdi ben adetime 6gün kala yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı hadi yap ve bize hemen güzel haberi ver
eşim şu an uyuyor. akşama doğru çıkıp alırız diyor.aldıktan sonra ilk size haber vericem.
teşekkür ederim gerçekten bende hamile kalınca tuvalete gitmek istemiyorum. ya kan görürsem!!! korkusu hiç bitmiyor .demekki zamanı gelince herşey güzel olabiliyor rabbim herkese nasip etsin Senin armağanına da bol ömür sağlık sıhhat versin inşallah.
tamam feryad konu belli. çalışacağımız yer belli. sadece bir RABBİMin ol demesi kalıyor işte bide o gerçekleşirse yıldızlı peki alacam senden...........
bu arada sende sakın serme haaa dr unla irtibat halinde devam.... bak biz birlikte ilerliycez ok...........olumunekankayizsmile
Ayyyyyyy çok heyecanlandım şimdi :) hadi bekletme bizi çatlıycam meraktan...Allahım hayırlısını versin inş vardır ve acı yaşamazsın birdaha bayanssulusmile
inşallah vardır dediğin gibi feryadcım. Ben nedense çok rahatım. bana 100 de 99 var gibi geliyor. onu söyleyim.ama bende görmeden test sonucunu inanmam.
ya hepinizi burda görmek ne güzel dün çok üzülmüştüm hiçbiriniz yoktunuz ekrana baktım sürekli acaba birileri gelir mi diye.... eyvahedigeldismile
bu arada bugün benim doğumgünüm 30 yaşına girdimmmm mafoldumben
artı bugün dra gittim rahim duvarım hala ince ama yumurtalar iyi boyuttaymış bu ayda döllenme olmazsa tüp bebekte yapılan iğne tedavisi olacakmış 2 ay boyunca bakalım nolcak bugün çatlatma iğnesi olcam
haklısın sen yine de görmeden inanma biz kadınlar biraz psikolojiğiz her şeyimizi etkiliyor psikolojimiz inş yarın hemen test yap saat kaç olursa olsun gel buraya yaz bak sonra bozuşuruz ha alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?