arkadaslar merhaba
ne guzel herkes destek bırbırıne
ee damdan dusenın halını yıne damdan dusen anlarmıs :)
bugun 6 haftamız doldu bızımde pazartesı gormeye gıdecegız ıns bebısımızı
ıkı dusugum var benımde sımdıde bırsey olacak dıye odum kopuyor her wc ye gıtmemde bı gomlek ter dokuyorum
0.3 frakxıparıne kullanıyorum bende ıns bu sefer kotu seyler yasamam yasamayız hep bırlıkte dılıyorum
kızlar bu gün temizlik günü... eşim beni bekliyo temizlik yapacaz...sonra yine gelirim kızlar..
size iyi kaynatmalar............
crawford ben gelene kadar sen test yapmış ol tamam mı tatlım..............
kendimi bu habere odaklıyorum bir gazla temizlik yapıp gelecem.....
kızlar bu gün temizlik günü... eşim beni bekliyo temizlik yapacaz...sonra yine gelirim kızlar..
ya hepinizi burda görmek ne güzel dün çok üzülmüştüm hiçbiriniz yoktunuz ekrana baktım sürekli acaba birileri gelir mi diye.... eyvahedigeldismile
bu arada bugün benim doğumgünüm 30 yaşına girdimmmm mafoldumben
artı bugün dra gittim rahim duvarım hala ince ama yumurtalar iyi boyuttaymış bu ayda döllenme olmazsa tüp bebekte yapılan iğne tedavisi olacakmış 2 ay boyunca bakalım nolcak bugün çatlatma iğnesi olcam
arkadaslar merhaba
ne guzel herkes destek bırbırıne
ee damdan dusenın halını yıne damdan dusen anlarmıs :)
bugun 6 haftamız doldu bızımde pazartesı gormeye gıdecegız ıns bebısımızı
ıkı dusugum var benımde sımdıde bırsey olacak dıye odum kopuyor her wc ye gıtmemde bı gomlek ter dokuyorum
0.3 frakxıparıne kullanıyorum bende ıns bu sefer kotu seyler yasamam yasamayız hep bırlıkte dılıyorum
kız carwford deli etme beni kız sen demedin mi yarın sabah yapcam diye bana kalsa bugün yap ama inatcısın bacım :)kaydirigubbakcemile3 bende diyorum öğrenir öğrenmez yaz ha :)
yarın yapıcam demiştim arkadaşlar hemen yap çıkar dedi. delirme bitanem.kaydirigubbakcemile3 bugün yapacam sırf topikteki arkadaşlarım sonucu merak etmesin fazla bekletmeyim sizi diye. acaba şimdi gitsemmi eşim uyurken ??? bilmiyorumkismile
tesekkur ederım nergıscım gorusuruz tabıkımeraba ipek senle ilk defa karşılaşıyorum.inşallah pazartesi bebeişini görürsün. herşey istediğin gibi olur.....şimdi temizlik yapacam ama sana da yazmadan çıkamadım sonra yeniden görüşmek üzere byeee
yarın yapıcam demiştim arkadaşlar hemen yap çıkar dedi. delirme bitanem.kaydirigubbakcemile3 bugün yapacam sırf topikteki arkadaşlarım sonucu merak etmesin fazla bekletmeyim sizi diye. acaba şimdi gitsemmi eşim uyurken ??? bilmiyorumkismile
Git gel bi koşu canım ya hepimiz senin haberini bekliyoruz kuzuuu
tamam canım gidiyorum. bekleyin beni anacım hihoyyyt[/QUOTE
crawford canı sen gıtmedınmı hala hadı beklıyoruz, temızlıkten sonra bakacagım hemen kos hadi hadi:))]
tamam canım gidiyorum. bekleyin beni anacım hihoyyyt
cok sukur busracım
zor oldu bızımkısı 2 dusukten sonra 22 ay sonra 2. tup bebekle kalabıldım bunuda kaybedersek cok zor olacak kendı kendıme kalabılsem bu kadar zor olmazdı bu bıle cok buyuk nimet
Allah hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?