Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

silik te olsa var demektir ilk tebrik benden Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin arkadaşım kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım ama ben silik olduğundan pek emin olamadım o yüzden yine test alacağım yarın. eğer yarın daha net çıkarsada p.tesi doktora gideceğim.gerçi benim arkadaşında silik çıkmıştı bende kesin var demiştim ve neticede hamile çıktı ama insan kendi başına gelince nedense emin olamıyor. eyvahedigeldismile

Canım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim...Sorunsuzca ilerlecez inşallah
Canım ben de duymuştum kemik erimesi yapar diye...Ama bizimki düşük dozda ya belki de ondan dolayı bizde olmaz...İğnenin prospektüsünü okudum , kemik erimesi yapar diye bişey yazmıyor...Elevitin içinde de kalsiyum var zaten...Günde en az 2 bardakta süt içiyorsan , yoğurt tüketiyorsan hiç bişey olmaz bence...

sağolun kızlar yinede emin olamıyorum ama sizin sevinmeniz bile bana moral oldu. gerçi ben de emin gibiyim ama silik çıktı diye arada kaldım. eğer öyleyse sevinrim inşallah bu topikteki herkez en kısa zamanda hamile kalır. eşimde bana bak ilk aydan tutturmuşuz diye seviniyor. :kedi: (tabi erkeklere göre hava hoş acıları biz çekecez) aman acı macı geçici yeterki sonu güzel olsun değilmi kızlar? ben sizin içind ehep dua edicem. hamilelerin duası kabul olurmuş. hemende hamile moduna girdim zemuszemus

kızlar bikaç gün gecikmeden bir sorun olmaz dimi iğneye p.tesi başlasamda bile olurmu? şuan asprin kullanıyorum da. :sinifsinif:

kızlar bu arada ben dün mens oldum ve 5 gün sonra çalışmaya başlıycaz daha şimdiden heyecanlıyım.bu sefer herşey güzel olacak inşallah.

inşallah bu ay seninde güzel haberini alacagız :Saruboceq::Saruboceq: allahın izniyle biliyorsun istemek yapmanın yarısıdır ben oldu bile sayıyorum ve sendende müjdeni bekliyorumŞeniz

canım tedirgin olmakta haklısın ama o testler pozitifte değil negatifte hata veriyor bana göre kesin :) Allahım sonunu güzel etsin

canım tedirgin olmakta haklısın ama o testler pozitifte değil negatifte hata veriyor bana göre kesin :) Allahım sonunu güzel etsin

evet haklısın feryadcım sana katılıyorum. amin canım sonu iyi olur ve yüzüm güler bu sefer inşallah. darısı sana ve tüm topikte anne olmak isteyenlere olsun

tebrik ederim canım hamilesin sen benim 3.bebeğimde yaptığım testi görseydin gölge gibiydi diğer çizgi hamişsin canım hayırlı uğurlu olsun ALLAH hayırlısıyla nasip etsin cnm iğne olana kadar aspirin ve folık asıt kullan

teşekkür ederim canım. asprin ve folik asit kullanıyorum canım. dediğin gibi. bu arada sana özelden msj attım geldimi?

crawford tebrik ederim canım iğnene bir an önce başlamanı tavsiye ederim çünkü benim doktorum adetim geçmeden kandan baktırıp iğneye başlıyodu biz gece yarısı gidip iğne aramıştık

crawford tebrik ederim canım iğnene bir an önce başlamanı tavsiye ederim çünkü benim doktorum adetim geçmeden kandan baktırıp iğneye başlıyodu biz gece yarısı gidip iğne aramıştık

canım başlıycamda işte haftasonu ya. sevk almam lazım.p.tesi gidip kanda baktırıcam ondan sonra yazdırıcam. çünkü kandaki değerde önemli değilmi? nolur nolmaz diye baktırmam lazım. iyi çıkar diye umuyorum ama benim gibi ümit edip düşükle sonuçlanan arkadaşlar var o yüzden kan testi idrardan daha önemli. inşallah bir sorun yoktur.

canım benımkıde sılık cıkmıstı ıns hamıssındır rabbım kucagına alamayı nasıp etsın..............

hadi gözümüz aydın... canım benim yaaa. hafta içi cenaze falan vardı dünde işler acayip yoğundu bölgemizdeki tüm gebeleri sisteme giriyoruz da.... velhsıl sana çok vakit ayıramamıştım.... silik çıkar ama çıkar demiştim ben sana .... ne ketum muşşun ... hadi şimdi sen bollll bollll uyuuuuuuuuuu tadını çıkar gebeliğinin .hastaneye giderkende kimseye açıklama yapmak zorunda değilsinnnn............ unutma bu senin bebeğin canım.....kimseyi alakadar etmzzzzz. ayyyyybenn çok mutluyu oldummmmmmmmmm yaaaaa.turkbayragi:ecrin_bebek:Şenizopuyorumnanaktan:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…