iyi düşün iyi olsun canım benim.... inşallh sıkıntı olmaz.... sağlıkcakla gelir kuzuşumuzz.... bende istiyom amaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaa... niye bu kadar geç kaldıysam kılımla tüyümle uğraşmak için....:)))))))))))))))))canım başlıycamda işte haftasonu ya. sevk almam lazım.p.tesi gidip kanda baktırıcam ondan sonra yazdırıcam. çünkü kandaki değerde önemli değilmi? nolur nolmaz diye baktırmam lazım. iyi çıkar diye umuyorum ama benim gibi ümit edip düşükle sonuçlanan arkadaşlar var o yüzden kan testi idrardan daha önemli. inşallah bir sorun yoktur.
inşallah gülaycım inşallahinşallah bu ay seninde güzel haberini alacagız :Saruboceq::Saruboceq:allahın izniyle biliyorsun istemek yapmanın yarısıdır ben oldu bile sayıyorum ve sendende müjdeni bekliyorumŞeniz
kızlar geldim yaptım testi. ikinci çizgi silik çıktı.
iyi düşün iyi olsun canım benim.... inşallh sıkıntı olmaz.... sağlıkcakla gelir kuzuşumuzz.... bende istiyom amaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaa... niye bu kadar geç kaldıysam kılımla tüyümle uğraşmak için....:)))))))))))))))))
kızlar geldim yaptım testi. ikinci çizgi silik çıktı.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3dedigin gibi tecrübe kazaniyor insan cnm ama bak iyi yönleride var gözün aydin vereliniortakcnm insallah sonuna kadar rabbim yüzünü güldürür tekrar tebrikler cnm :1hug:kızlar ben hamile olduğumu bırt bırtan anlıyorum :kedi: bir hal oldum yanıma biri gelecek diye koridora kaçmaktan kaydirigubbakcemile3 geçen ki hamile kaldığımdada böyleydi kendi kendime allah allh noluyor ya olduydum. bazıalrıda üşütmüşsündür dediydi ama bu kadarda olurmu dedim. şimdi tecrübe sahibi oldum yaa.bid esürkeli hararet baıyor beni. normalde üşüyen bir tipimdir ama.
allahim yaninizda koysun saglikla insallah sizin yasadiginiz bu mutlulugu rabbim bizlerede yasatsin insallahMerhabalar; sizlere moral olsun diye yazmak istedim..Benimde başımdan 3 tane düşük geçti..hatta 3.bebeğimi 25 haftalık iken suyumun erken gelmesiyle kaybettimama yılmadan usanmadan denemeye devam ettim. araştırmalar sonucu heretizogot çıktı bendede. ve 4. hamileliğimde 4 haftalıkken hemen iğnelere başladım. Allaha çok şükür bebeğimi 38. haftada sağlıcakla kucağıma aldım... diğer hamileliklerim kanamalarla geçerdi.Bu hamileliğimde 1 damla bile kan görmedim iğneler sayesinde.(Tabi önce Allah'ın izniyle) Bebeğimin adınıda ARMAĞAN koyduk. Dilerim Allahtan Allah bunca sıkıntılarınızın ardından sizlerede birer tane ARMAĞAN yollasın...Dualarım sizlerle inşallah bu muhteşem duyguyu sizlerde yaşarsınız...
Yılmak yok , yola devam...............
aysudeeeeeeeeeeeeeeee
sende artık hazırsın ..... bak bende istiyorum diye haykırabiliyosun....yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn bu topicte bir dolu hamiş olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
eveeetttttttttttttttt.. ama kıllar bitmeden diş tedavim bitmeden olmazzzzzzz.... kılla tüyle uğraşmak istemiyorum...hamişken acayip canım yanıyodu çünkü...
canım benımkıde sılık cıkmıstı ıns hamıssındır rabbım kucagına alamayı nasıp etsın..............
hadi gözümüz aydın... canım benim yaaa. hafta içi cenaze falan vardı dünde işler acayip yoğundu bölgemizdeki tüm gebeleri sisteme giriyoruz da.... velhsıl sana çok vakit ayıramamıştım.... silik çıkar ama çıkar demiştim ben sana .... ne ketum muşşun ... hadi şimdi sen bollll bollll uyuuuuuuuuuu tadını çıkar gebeliğinin .hastaneye giderkende kimseye açıklama yapmak zorunda değilsinnnn............ unutma bu senin bebeğin canım.....kimseyi alakadar etmzzzzz. ayyyyybenn çok mutluyu oldummmmmmmmmm yaaaaa.turkbayragi:ecrin_bebek:Şenizopuyorumnanaktan:enbuyukkk:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3dedigin gibi tecrübe kazaniyor insan cnm ama bak iyi yönleride var gözün aydin vereliniortakcnm insallah sonuna kadar rabbim yüzünü güldürür tekrar tebrikler cnm :1hug:
allahim yaninizda koysun saglikla insallah sizin yasadiginiz bu mutlulugu rabbim bizlerede yasatsin insallah
kızlar çıkıyorum eşim başımda bekliyor kalkayım diye oyun oynayacakmış. sizleri seviyoruuuum :kedi:
eveeetttttttttttttttt.. ama kıllar bitmeden diş tedavim bitmeden olmazzzzzzz.... kılla tüyle uğraşmak istemiyorum...hamişken acayip canım yanıyodu çünkü...
İyi akşamlar kızlar:))
Crawford tebrikler tatlım, allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Nergis, Feryad sizleri de, isteyen herkesi de bekletmeden çabucak gelsin inşallah bebişleriniz :Saruboceq:
Büşracım sana da en kısa zamanda istek de gelsin bebek de sağlığı ile gelsin inşallah.
Gobete ve Melek cim kızlar ben de bu kemik erimesi olayını duymuştum. Benim doktorum yapma ihtimali olduğunu ama yeterli kalsiyum alındığı takdirde böyle bir etkisinin olmayacağını söyledi.
Ben günlük yarım litre süt mutlaka içiyorum, genelde yoğurtta yiyorum korkumdam ne olur ne olmaz diye.
Bir de 27 ya da 28 di tam hatırlamıyorum ama o haftalardan itibaren doktorum kalsiyum takviyesi verdi bana.. Çünkü eleviti hergün içemiyorum ben midemi mahvediyor, mecburen içmediğim günler oluyor..
Bu arada biz bugün artık hastane çantalarımızı hazırladık. Eşimle birlikte son eksiklerimizi de tamamladık zaten pek bişe kalmamıştı ama ana kucağımız ile bir iki küçük şey eksikti onları da aldık..
Artık 35 hafatlığız ne de olsa daha da ağırlaşmadan işlerimizi halledelim dedik..
İnşallah kızım da zamanında sağlıkla gelir, babası da ben de öyle emrak ediyoruz ki artık onu..İnşallah hepimiz eşimizle birlikte sağlıkla mutlulukla büyütürüz bebeklerimizi:Saruboceq:
sen benim tatlı kelebeğimsin........ canım benimmmm... herşey çok güzel olacak..... evet zor olacak ama herşey güzel olacak...............günaydın kızlar. bugün erkenciyim. eşim nöbetçi bugün giderken biizm modemide götürüyor(vın varya) nöbette oyun oynayacakmışda.:umursamaz: bende şimdi kızlar bütün gün niye girmediğimi bilsinler diye girip yazayım dedim. bu arada hiiiii. uyuyamadım. düşün düşün beynim yoruldu. ay ben ne korkakmışım yaa mafoldumben . Rüyamda hep iğne iğne gördüm durdum. canım da pek kıymetli işim zor.bide ağlar mağlar rezil edersem kendimi ohaoldumsmile diye düşünüyorum. kendimi bu fikre alıştırmaya çalışıyorum.gülü seven dikenin elbet katlanır ama insan da düşünmeden edemiyor. bu arada çizgi belirginleşmiş test yapmıştım ya hayırlısı bakalım. bugün niğdede hava yağmurlu ve bulutlar kapkara. böyle havalarda evde olmayı çok sevyorum hihoyyyt sizler ısrar etmeseydiniz bir gün geç öğrenecektim hamile olduğumu. tşk ederim Feryad,aysude_mir,nergis60,Dinamiss,inetrnet,muco509,ipekk,büşra44,seydam,melek76,umut_sevgim,gulay_30 iyiki varsınız. insan kendini bu kadar çok arkadaşı olunca çook mutlu hissediyor. nice iyi güzel haberlerinizi en kısa zamanda bekliyorum. öptüüm. p.tesi görüşmek dileğiyle.yerimseniben
aysudem cnm benim ya benimde 4tane falan dolgu var 1tane kanal var dolgudan korkmuyorumda kanal yaptırdın mı?cnm acıyomu bende 4.ye hamile kalmadan yaptırayım diyorum
Teşekkürler dinamiscim.Allah seninde bebişini en kısa zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sırada feryad,nergis60,büşra44 ve aysude_mir var. ben sıramı saldım zemuszemus (allah bilir gerçide)
Canım kıl tüy dert değil o hallediliyor bir şekilde ama evet dişlerini bitirmeden sakın sakın derim ben de...
Hamilelikte çok zor..Ben de dişlerimi öncesinden yaptırdığım halde şimdi gene diş etimde hafif bir ödem oluşmuş ama diş doktorum sık dişini artık doğumdan sonra dedi..Artmaması için dua ediyorum valla..
Ama dişlerin biter bitmez inşallah güzel haberler verirsin bize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?