arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var ben demiştim size pcoluyum diye adetim gecikti ama kist oluştu galiba diye bakın test yaptım yine bişey yok..... bi de dün öğlen idrar sonrası çok az bi kaç damla kan geldi.... ama hala bişey yok... akıntım oluyo ama kan yok.. ben dedim eyvah geldi kırmızılar ama yok... ne olabilir geliyorum mu dedi acaba.............
yaa kıslarrrrrr.... tosillit diye itici bi adı olan o zıkkım dan oldum... bademciklerim iltihaplandı...... ateşim çıkıyoooo. tüm kemiklerim sızlıyooooo cokkk canım yanıyooo cooookkkkk
adetin kaç gün gecikti canım? benim 3 gün geciktiydi dün test yaptım silik de olsa çıktı. sende bi daha yap testten. kafan rahat eder hem.
yaa kıslarrrrrr.... tosillit diye itici bi adı olan o zıkkım dan oldum... bademciklerim iltihaplandı...... ateşim çıkıyoooo. tüm kemiklerim sızlıyooooo cokkk canım yanıyooo cooookkkkk
ya kızlar demin yolda görürken bir memur arkadaşı gördüm.sevk olayını söyledim. dediki sevk kalktı. geçen hafta haztaneye gitmiş. ona '' sevk kalktı'' artık direk randevunuzu alıp gidiyorsunuz demişler. Öyleyse çok sevinecemde inanması zor geliyor. Bu konuda bilginiz var mı ?
bugün 4. gün negatif çıktı sabah ama... neyse artık aldım randevumu gitcem yarın doktora canım...
bide silik derken ben sanki böle ip gibi ince bi çizgi görür gibiyim ama yine umutlanmayım dedim...
dediğim gibi ikinci çizgi silikde olsa hamilelik var demektir. sen tabiki kesin olarak doktora git içinde rahat eder.
var canım doğru söylemiş sana 15 ocak tan itibaren hastanelere sevksiz gidicek memurlar...
bence de........ eyvahedigeldismile
ohh ohhh hihoyyyt çoook sevindim. feryad neden dersen benim sevk aldığım yer iş yerimle aynı yerde değil. kadrom orda diye taa oraya gidip alıyordum ordan da tekrar medikoya medikodan da kadın doğuma 3 dolmuş değiştirmiş oluyordum. allah ne muradın varsa versin. bak her işte bir hayır var. eşim modemi gel al demese bende bu bilgiyi öğrenemeycem saf saf bide sevk alacaktım desene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?