Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

daha belli değil canım bu ay korunduk biliyosun tahlil değerlerim normal değil doktorumla hafta sonu görüşecektik görüşemedik o değeğrleri normale çeviremezsem yine ertelenecek bizim yaramaz sanırım bu ay da korunuruz biz hayırlısı olsun ne yapalım

canım evet herşeyin hayırlısı.bende bu ay test yaparken onu diledim.içimden tabiki hamile olmayı çok istiyordum ama bir yandanda allahım hayırsızsa olmasın diye dua ettim.ne yaşayacaksam kabulum.herşeyin hayırlısı.hepimize tabiki.

Canım benim şimdi nasılda heyecanlısındır Allahım sağlıkla kolay doğumlar nasip etsin

ya bide geç kalmış olmaktan korkuyorum. yarın tam 5 gün oluyor regl gecikeli iğneye başlamak için geç kalmış olmam dimi. yarın başlasam bir sorun olurmu sizce.bu konuda endişem var.

Kılzar nasılsınız ben çok kötü grip oldum her yerim ağrıyo bademciklerimde şişmiş bi size bakayım dedim sonrada uzanırım biraz daha çünkü hiç halim yok

Canım benim şimdi nasılda heyecanlısındır Allahım sağlıkla kolay doğumlar nasip etsin

büşra ne tatlı konuştun kız. sağlıklı doğumlar falan. ağzından bal damlıyor. keşkeeeee. içimde korku da heyecanda var. bişe olursa diye. birtürlü atamıyorum bu olumsuz duyguları. :gitme:

ya bide geç kalmış olmaktan korkuyorum. yarın tam 5 gün oluyor regl gecikeli iğneye başlamak için geç kalmış olmam dimi. yarın başlasam bir sorun olurmu sizce.bu konuda endişem var.

Canım bence aspirin yeterli olur genelde doktorlar kalp atışları başladığında iğneye başlıyorlar ben bir kere şu meşhur prof. lütfü öndere mail atmıştım bana bebeğin kalp atımları başladığında iğneye başlıycaz demişti benim doktorumda 6.hafta kese çıktığında başlatmıştı iğneye

Kılzar nasılsınız ben çok kötü grip oldum her yerim ağrıyo bademciklerimde şişmiş bi size bakayım dedim sonrada uzanırım biraz daha çünkü hiç halim yok

çok geçmiş olsun. bu aralar yaygın galiba. aysude_mir de tonsilit olmuş. hasta olan olana. allah şifasız dert vermesin inşallah.

büşra ne tatlı konuştun kız. sağlıklı doğumlar falan. ağzından bal damlıyor. keşkeeeee. içimde korku da heyecanda var. bişe olursa diye. birtürlü atamıyorum bu olumsuz duyguları. :gitme:

Canım benim seni çok iyi anlıyorum ama bu olmusuz düşünceleri at artık kafandan ben düşünce gücüne çok inanırım iyi düşünki iyi olsun birde bol bol dua et dualarda seni olumsuz düşüncelerden uzaklaştıracaktır dua edince insan kendini dasha emniyette hissediyor kuzu işallah herşey yolunda gidecek 9ay sonra sende bize doğum hikayeni yazıcan canım

yaa. oh oh iyi. sevindim. bende kalp atımı gözükeceğini sanmam. çünkü bundan önceki gebeliğimde tam 5 haftalıkken gitmiştim gözükmedi . doktor 7. haftanda gel dedi o zaman gözükmüştü. bana doktorum hamile kalır kalmaz gel iğneye başlıycaz dediydi. herkezin yöntemi farklı sanırım.bide iğnenin dozunu neye göre belirliyor? kimisi kiloya göre diyor kimisi pıhtılaşmaya göre diyor.

İşte bende bunu bir türlü anlayamadım canım kimisi kilo diyor kimisi kand eğerleri diyor ben hemetolojiye gittiğimde ordaki doktor bana kan değerlerine göre ayarlıycaz demişti her ayın 17sinde kan vercen orda pıhtılaşma oranına bakılacak ve iğne dozu ona göre ayarlancak demişti banada kilodansa kan değerine göre ayarlanması daha mantıklı gelmişti

evet canım dua insanı rahatlatır. düşünce gücüde doğru illa dersen bişeyi olurmuş. ozaman ben doğuracam diyim 40 kere olsun . inşallah doğum hikayemi yazdığım günleride görürüz hep beraber. hepimiz yaşarız inşallah o mutluluğu.

tabrikleeerrrrrrrrrrrrr.ne kadar güzel hamişler :CüvCüv: artıyor süperr.Allah tamamına da erdirsin cnm.iğne için telaş etme inan anlamıyon bazen acı veriyo ama hemen geçiyo saniyelik.bide yağlı yerler göbekte ağrı hiç yapmıyo.sağlıkla geçirirsin inşallah cnm.

amaan her ay her ay da kim gidicek sırnaşık şey ya bide bizim burda hematoloji yok ama sanırım laboratuarın sonucuna göre doktor yorumlar.

SELAM KIZLAR
Aysude-mir ve Büşra cım çok geçmiş olsun kızlar. inşallah bir an önce iyileşirsiniz.....
crawford tebrik ederim canım. iğne konusunda sanırım yarından başka bir çare yok yarın doktoruna söylesirsin artık yarından itibaren başlarsınız. banada adetine 2-3 kala test yap kandada bakrız hemenn başlarız diyor çünkü benim bebeişlerim kendiliğinden kanamayla düşüyo.onun için erken den başlamak istiyor dr.
evet artık sevk kalktı direk gidilebiliyo.bebeişin kısmetine herşey kolaylaşır herşey yolunda gider inş.

sağol canım. seninkini de allah tamamına erdirsin. inşallah dediğin gibi acımaz bilmiyorumkismile

bende pıhtılaşma varmı ypkmu bilmiyom ama iğneyi hemen hemen her yerden duyduğum kadarıyla kese görününce başlanıyo.senin kese oluşmuştur büyük ihtimalle benimki adetten 3 gün geçtikten sonra görünmüştü.başlamıştım ogün iğneye ama ben iğnenin ne için kullanıldığını bile bilmiyordum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…