SELAM KIZLAR
Aysude-mir ve Büşra cım çok geçmiş olsun kızlar. inşallah bir an önce iyileşirsiniz.....
crawford tebrik ederim canım. iğne konusunda sanırım yarından başka bir çare yok yarın doktoruna söylesirsin artık yarından itibaren başlarsınız. banada adetine 2-3 kala test yap kandada bakrız hemenn başlarız diyor çünkü benim bebeişlerim kendiliğinden kanamayla düşüyo.onun için erken den başlamak istiyor dr.
evet artık sevk kalktı direk gidilebiliyo.bebeişin kısmetine herşey kolaylaşır herşey yolunda gider inş.
amin canım sen sakın iğneyi kafana takma .
iğnenin ağrısı şöyl minicik bir cimdik kadar ağrı ilk bunu duyduğumda bende çok korkmuştum ama sonrasında yaşayınca inan hiç bir şey yok bazılarında uzun süre kullanmaktan dolayı morarma falan olur ama oda geçecek bişey yeterki bebişin sağlıklı olsun....
bende pıhtılaşma varmı ypkmu bilmiyom ama iğneyi hemen hemen her yerden duyduğum kadarıyla kese görününce başlanıyo.senin kese oluşmuştur büyük ihtimalle benimki adetten 3 gün geçtikten sonra görünmüştü.başlamıştım ogün iğneye ama ben iğnenin ne için kullanıldığını bile bilmiyordum :))))
merhaba arkadaslarııım
crawford canım ıgneyı dusunme gercekten
bende morardı kasınıyor bıde derımmı kalınlası ne halbukı cok ıncedır batıramıyorum bı mucadele yasıyoruz ıgneylebebısler saglıklı olsunda ıgne fılan onemlı degıl
bızım tup bebk oldugu ıcın ıgnelere alıskınım ondanda cok zor gelmıyor artık bana
ben sut ıcemıyorum ama 4 5 bardak ayran rahat ıcerım yerıne ayran ıcsem olmazmı arkadaslar
bıde meyve yıyebılsem guzel olacak ozurlumuyum neyım 1 portakalı bıtıremıyorm cok sınır oluyorum kendıme
merhaba arkadaslarııım
crawford canım ıgneyı dusunme gercekten
bende morardı kasınıyor bıde derımmı kalınlası ne halbukı cok ıncedır batıramıyorum bı mucadele yasıyoruz ıgneylebebısler saglıklı olsunda ıgne fılan onemlı degıl
bızım tup bebk oldugu ıcın ıgnelere alıskınım ondanda cok zor gelmıyor artık bana
ben sut ıcemıyorum ama 4 5 bardak ayran rahat ıcerım yerıne ayran ıcsem olmazmı arkadaslar
bıde meyve yıyebılsem guzel olacak ozurlumuyum neyım 1 portakalı bıtıremıyorm cok sınır oluyorum kendıme
iğne de kişiden kişiye değişiyor desene. kiminin cildi hassas kimininde değil. bakalım benimki nasıl olucak. burdan aktaracam sizlere durumumu. yakındır çayın kokusundan tiksinmem son çaylarımı içiyorum naniknanik ay bide karnıma sancılar giriyor sürekli bide sanki iğne batmış gibi oluyor. ayyy eyvahedigeldismile böyle doktorla randevuyu iple çekmek de ne zor yaa bir an önce gitsem akşam olsa iğne vurulmuş olsam kızlar size anlatsam. bende süteen tiksindiysim canım hatta tuzdan bille tuz bana kokuyor hamileyken biliyormusun? enteresan ama öyle. aman bu kanatsız melekler için değer tabi herşeye. dileğim kadınlar klubunda hamile olmayan kalmasın. :teytey:
SELAM KIZLAR
Aysude-mir ve Büşra cım çok geçmiş olsun kızlar. inşallah bir an önce iyileşirsiniz.....
crawford tebrik ederim canım. iğne konusunda sanırım yarından başka bir çare yok yarın doktoruna söylesirsin artık yarından itibaren başlarsınız. banada adetine 2-3 kala test yap kandada bakrız hemenn başlarız diyor çünkü benim bebeişlerim kendiliğinden kanamayla düşüyo.onun için erken den başlamak istiyor dr.
evet artık sevk kalktı direk gidilebiliyo.bebeişin kısmetine herşey kolaylaşır herşey yolunda gider inş.
bak bu kadar dert ettıgıme degmemıs dıyeceksın
cay bende ıcemıyorum artık ama oyle bulantılarım fılan yok hıc olmayacak sanırım oncekı bebıstede olmamıstı ama sutu oldum olası severek ıcemıyorum zaten
canım beyaz peynir süt yaoğurt ayran bunlardan tüketmeye çalış ayranda olabilir ama herzaman olmasada arada süt te iç yoğrtta ye.madem ayranı rahat içersin onu hergün tüket diğerlerinide ek olarak almaya çalış.
meyveleride farklı farklı ye. mesela bir portakalı bitiremiyorsan yarımını kes. yarım elma yarım muz yarım kivi kendine çeşiti bol bir meyva tabağı yap tek bir çeşit olunca sıkılabilirmiş insan tv karşısında höpür höpür götürürsün...minik kelebeğine yarasın şifa olsun inşallah
sakamı yapıyosum crawfordumya tabiki öyle derim ben zaten bi tane kayıp yaşadım diyemidir nedir çok sakınıyorum . benim için çok kıymetli aslında düşük yaşamadan da bebekleri çok severdim ama kendiminki farklı olur heralde. hele böyle zorluklardan sonra gelirse daha tatlı ve kıymetli olur. senin ne kadar kaldı doğuma.?
sakamı yapıyosum crawfordumdaha 6 haftalıgız bız doguma şoyle bır 10 yıl kadar var gıbı gelıyor:) ınsallah o gunlerı gorebılırız saglıcakla canım
evet cok yakınız :)kız bende seni bayağı varsın sandım iyi iyi sevindim.benden 2 hafta öndesin desene.benimki şuan 1 aylıktır heralde adet gecikince öyle oluyormuş ya. oh oh iyi ben seni takip ederim sen ne yaptırırsan bende yaptırırm aynısını opuyorumnanaktan inşallah sağlıklı doğumlar yaşarız.
mrb. arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum. Kullanan arkadaşlarımız varsa bu pıhtılaşma iğnelerinin normalde ne kadar ücreti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?