Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Amin canım. rabbim armağanına hayırlı ömür versin inşallah.sonu mutlulukla biten haberleri okumak hepimize umut oluyor gerçekten.

gözün aydın canım. rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım. sen iyi ol yat dinlen tabi. ben çıkmışım sen gelmişsin. bende bugün eşim gitti saat 9 da tekrar yattım 11.30 da kalktım. sonrada öğlede sonra 3:20 de yattım 5:15 te kalktım.Şimdiden saldım çayıra boshayallersmile yarın için benim doktor yoktu sistemde bende başka doktordan aldım randevumu ama kendi doktoruma gidicem sonuçları göstermeye madem sevk yok karne yok dimi. oda bana ilaç yazar o zaman. bugün hiç temizliğe el sürmedim. bitek çamaşır attım makineye onları serdim. ama geçen hafta çok iş yaptım ve yaparkende düşiündüm. ne zaman çok iş yapsam aklımdan geçiyor kadınlar genelde böyle zamanlarda hamile kalmış oluyo diye. içime doğmuş sanki. son temizlik oldu :roflol: (derrmişim.) işte böyle canım yarın ola hayrola. burdan haber vericem size.

seydamda burdaymış çok özledim sizi nasılsın canım benim
büsracim cnm benim
iyiyim allahima sükürler olsun suan kistler icin tedavim basladi ins 2 ay sonra hamile adayiyim ben seni takip ediyorum zaman zaman cnm ins senide hamile görücez allahin izniyle öpüyorum a.s.

yerimsenibenallah razi olsun cnm o güzel yüreginle bizlerede dua ediyorsun allah karnindaki bebisinin sana sagikla gelmesini nasip eder ins allaha emanet ol cnm sen ve minik bebegin öpüyorum :1hug:

doğum günün kutlu olsun canım. Rabbim hayırlı ömürler versin inş.

gözün aydın canım. rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:

tşk ederim tulun. amin inşalah darısı herkeze olsun. seni de allah kavuştursun eşin askere gitmişti dimi? Önce eşine sonra bebişine kavuşman dileğiyle canım. :teytey:

nergisin senin anti tpo lara bakıldımı senin de çok erken düşüyor değil mi? birde onlara baktırsan da kafamız rahat olsa canım ya

benim doktorumda hemen tpo lara baktıralım demişti geçen ay . ben daha önceden yaptırdım normal dememe rağmen tekrarlattı.normal çıktı bin şükür. hatta perşembe gün endokrinolog da erken düşükleri öğrenince kendi istediklerine ek olarak yeniden yaptırdı. yine normal.benimki 7. haftada düşüyor keseyi görüyoruz kese büyüyyor ama kalp atımı almak için gün veriyorlar o zamana kadar düşüyor...

hımmm iyi onun bari normal olması iyi inş birdaha sorun yaşamazsın ve bende yaşamak istemiyorum boshayallersmile

benim birde diş problemim var. 1 tane dişim dolgu olması gerekiyo. hafta içi bir gün gidip onu yaptırcam. tecrübeli arkadaşların önerileri bu yönde en azından hamile kalırsam bu problemim olmamış olur.

feryad cım ben 34 yada 35 günde bir adet olurum. doktorum normal diyor.ama ben eskiden 30 günde olurdum son düşükten sonra bu şekilde oluyor. 35 çok fazla diye düşünüyorum sence nasıl?

feryad cım ben 34 yada 35 günde bir adet olurum. doktorum normal diyor.ama ben eskiden 30 günde olurdum son düşükten sonra bu şekilde oluyor. 35 çok fazla diye düşünüyorum sence nasıl?

bilmiyorum ki canım ya yumurtlama günü takibi yaptır bir bakalım ne oluyor ben de 28 günde bir olurum coraspin ler ilk zamanlarda etkiledi ama şimdi yine normal oluyorum...bilmiyorumkismile

canım bende cok düzenli ve 28 günde olurdum 3.düşükten sonra 50 günde 60 günde olmaya başladı.. rahim filminden sonra biraz düzeldii.. amabu ay nasıl olcak bakalım... doktorumla görüştüm ada-et başlangıç günü ile 2. adetin başlangıç günü 15 günden az olmayacak 35 günden fazla olmayacak dedi... yani 35 günü geçmiyosa normal....kafana takma yaniii... sadece ovulasyon zamanını ayarlamak sorun oluyor o kadar... bide gebelik hesaplayıcısında 1 hafta geriden geliyosunnnn

crawford
kelebek kociş beni vurmadan onunla çay içmem lazımmmm yarın görüşürüz canım ararım seniii.......:)))))))))))))))):lepi:

benim tam 35 gün de bir oluyo .düşükten sonra oldu ve hep aynı ilk gününden sonra 35 sayıyorum o günde oluyo ama ne biliyim fazla geliyo...
ovulasyon hesaplaması hiç yapmadım şimdiye kadar .eğer ilk 3 ayda hamile kalamazsam hesaplamaya başlarım.

crawford canım tebrik ederim inşallah saşlıkla alırsın minişi kucağına
tulun aysude canlarım teşekkür ederim
tulun biliyorum ki sen şimdi sabah işe gider gitmez bakarsın günaydın buyüzden sana :))
aysudecim tonsilitte iğne olmadan ayağa kalkamıyorsun tatlım ya ben hersene en az 2 defa olurum off ne gıcıktır
büşra tatlım sanada geçmiş olsun aaaaa senin kendine daha fazla dikkat etmen lazım bak bi operasyon geçirdin kocişin bakmıyo mu yoksa bilmiyorumkismile

ben iyiyim canım moralim düzeliyo ama evden dışarıya çıkmak içimden gelmiyo eve kapandım bubu da atlatacam

güzelim iyi düşün iyi olsun bunları düşünme yaaaaaa bizi de üzme bu sefer olucak takma kafana keyfine bakl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…