Merhabalar; sizlere moral olsun diye yazmak istedim..Benimde başımdan 3 tane düşük geçti..hatta 3.bebeğimi 25 haftalık iken suyumun erken gelmesiyle kaybettimama yılmadan usanmadan denemeye devam ettim. araştırmalar sonucu heretizogot çıktı bendede. ve 4. hamileliğimde 4 haftalıkken hemen iğnelere başladım. Allaha çok şükür bebeğimi 38. haftada sağlıcakla kucağıma aldım... diğer hamileliklerim kanamalarla geçerdi.Bu hamileliğimde 1 damla bile kan görmedim iğneler sayesinde.(Tabi önce Allah'ın izniyle) Bebeğimin adınıda ARMAĞAN koyduk. Dilerim Allahtan Allah bunca sıkıntılarınızın ardından sizlerede birer tane ARMAĞAN yollasın...Dualarım sizlerle inşallah bu muhteşem duyguyu sizlerde yaşarsınız...
Yılmak yok , yola devam...............
gözün aydın canım. rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:günaydın kızlar. bugün erkenciyim. eşim nöbetçi bugün giderken biizm modemide götürüyor(vın varya) nöbette oyun oynayacakmışda.:umursamaz: bende şimdi kızlar bütün gün niye girmediğimi bilsinler diye girip yazayım dedim. bu arada hiiiii. uyuyamadım. düşün düşün beynim yoruldu. ay ben ne korkakmışım yaa mafoldumben . Rüyamda hep iğne iğne gördüm durdum. canım da pek kıymetli işim zor.bide ağlar mağlar rezil edersem kendimi ohaoldumsmile diye düşünüyorum. kendimi bu fikre alıştırmaya çalışıyorum.gülü seven dikenin elbet katlanır ama insan da düşünmeden edemiyor. bu arada çizgi belirginleşmiş test yapmıştım ya hayırlısı bakalım. bugün niğdede hava yağmurlu ve bulutlar kapkara. böyle havalarda evde olmayı çok sevyorum hihoyyyt sizler ısrar etmeseydiniz bir gün geç öğrenecektim hamile olduğumu. tşk ederim Feryad,aysude_mir,nergis60,Dinamiss,inetrnet,muco509,ipekk,büşra44,seydam,melek76,umut_sevgim,gulay_30 iyiki varsınız. insan kendini bu kadar çok arkadaşı olunca çook mutlu hissediyor. nice iyi güzel haberlerinizi en kısa zamanda bekliyorum. öptüüm. p.tesi görüşmek dileğiyle.yerimseniben
çok geçmiş olsun canım. sen iyi ol yat dinlen tabi. ben çıkmışım sen gelmişsin. bende bugün eşim gitti saat 9 da tekrar yattım 11.30 da kalktım. sonrada öğlede sonra 3:20 de yattım 5:15 te kalktım.Şimdiden saldım çayıra boshayallersmile yarın için benim doktor yoktu sistemde bende başka doktordan aldım randevumu ama kendi doktoruma gidicem sonuçları göstermeye madem sevk yok karne yok dimi. oda bana ilaç yazar o zaman. bugün hiç temizliğe el sürmedim. bitek çamaşır attım makineye onları serdim. ama geçen hafta çok iş yaptım ve yaparkende düşiündüm. ne zaman çok iş yapsam aklımdan geçiyor kadınlar genelde böyle zamanlarda hamile kalmış oluyo diye. içime doğmuş sanki. son temizlik oldu :roflol: (derrmişim.) işte böyle canım yarın ola hayrola. burdan haber vericem size.crawford
kelebekim geldimmm bennn ama hastayım kafayı tutamıyorum yatcam terkrar... dua et çaydan tiksinmeye ben sudan tiksinmiştim tuvalete banyoya mutfağa bile giremedim... çoook kötüydüüü çokkk.. kendine dikkat et kuzuşumuzzz sana emanet ona göreee...
büsracim cnm benimseydamda burdaymış çok özledim sizi nasılsın canım benim
günaydın kızlar. bugün erkenciyim. eşim nöbetçi bugün giderken biizm modemide götürüyor(vın varya) nöbette oyun oynayacakmışda.:umursamaz: bende şimdi kızlar bütün gün niye girmediğimi bilsinler diye girip yazayım dedim. bu arada hiiiii. uyuyamadım. düşün düşün beynim yoruldu. ay ben ne korkakmışım yaa mafoldumben . Rüyamda hep iğne iğne gördüm durdum. canım da pek kıymetli işim zor.bide ağlar mağlar rezil edersem kendimi ohaoldumsmile diye düşünüyorum. kendimi bu fikre alıştırmaya çalışıyorum.gülü seven dikenin elbet katlanır ama insan da düşünmeden edemiyor. bu arada çizgi belirginleşmiş test yapmıştım ya hayırlısı bakalım. bugün niğdede hava yağmurlu ve bulutlar kapkara. böyle havalarda evde olmayı çok sevyorum hihoyyyt sizler ısrar etmeseydiniz bir gün geç öğrenecektim hamile olduğumu. tşk ederim Feryad,aysude_mir,nergis60,Dinamiss,inetrnet,muco509,ipekk,büşra44,seydam,melek76,umut_sevgim,gulay_30 iyiki varsınız. insan kendini bu kadar çok arkadaşı olunca çook mutlu hissediyor. nice iyi güzel haberlerinizi en kısa zamanda bekliyorum. öptüüm. p.tesi görüşmek dileğiyle.yerimseniben
yerimsenibenallah razi olsun cnm o güzel yüreginle bizlerede dua ediyorsun allah karnindaki bebisinin sana sagikla gelmesini nasip eder ins allaha emanet ol cnm sen ve minik bebegin öpüyorum :1hug:amin canım allah razı olsun inşallah sırada olanlardan biride sensindir. Dualarım sizlerle inanın. ben hergece yataken allahım kadınlar klubundeki kadınların hepsinin bebeği olsun hatta üye olmayanlarında diye dua ediyorum :hulya: komik dua ama temiz kalple ettikten sonra kabul olur dimi
ya hepinizi burda görmek ne güzel dün çok üzülmüştüm hiçbiriniz yoktunuz ekrana baktım sürekli acaba birileri gelir mi diye.... eyvahedigeldismile
bu arada bugün benim doğumgünüm 30 yaşına girdimmmm mafoldumben
artı bugün dra gittim rahim duvarım hala ince ama yumurtalar iyi boyuttaymış bu ayda döllenme olmazsa tüp bebekte yapılan iğne tedavisi olacakmış 2 ay boyunca bakalım nolcak bugün çatlatma iğnesi olcam
gözün aydın canım. rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:
canım ben clexane kullanıyordum bir kutuda 10tane oluyor asıl fiyatını bilmiyorum ama ssk lı olduğum için ödediğim tutar 13.5tl idi
nergisin senin anti tpo lara bakıldımı senin de çok erken düşüyor değil mi? birde onlara baktırsan da kafamız rahat olsa canım ya
benim doktorumda hemen tpo lara baktıralım demişti geçen ay . ben daha önceden yaptırdım normal dememe rağmen tekrarlattı.normal çıktı bin şükür. hatta perşembe gün endokrinolog da erken düşükleri öğrenince kendi istediklerine ek olarak yeniden yaptırdı. yine normal.benimki 7. haftada düşüyor keseyi görüyoruz kese büyüyyor ama kalp atımı almak için gün veriyorlar o zamana kadar düşüyor...
feryad cım ben 34 yada 35 günde bir adet olurum. doktorum normal diyor.ama ben eskiden 30 günde olurdum son düşükten sonra bu şekilde oluyor. 35 çok fazla diye düşünüyorum sence nasıl?
feryad cım ben 34 yada 35 günde bir adet olurum. doktorum normal diyor.ama ben eskiden 30 günde olurdum son düşükten sonra bu şekilde oluyor. 35 çok fazla diye düşünüyorum sence nasıl?
canım bende cok düzenli ve 28 günde olurdum 3.düşükten sonra 50 günde 60 günde olmaya başladı.. rahim filminden sonra biraz düzeldii.. amabu ay nasıl olcak bakalım... doktorumla görüştüm ada-et başlangıç günü ile 2. adetin başlangıç günü 15 günden az olmayacak 35 günden fazla olmayacak dedi... yani 35 günü geçmiyosa normal....kafana takma yaniii... sadece ovulasyon zamanını ayarlamak sorun oluyor o kadar... bide gebelik hesaplayıcısında 1 hafta geriden geliyosunnnn
canım benimm... kanal tedavisinde ilk seans biraz sıkıntılı oluyor ama sonrasında çok rahat inan dolgu bile daha zor geldi bana... bide hamişken hormonlar yüzünden. kalsiyum bebiş tarafından sömürüldüğünden dişler sıkıntı çıkarıyorrrr bence önce dişleri hallet ... veee o zaman bişey de yapamıyosunnn... zaten sıkıntılı bi gebelik olcakk bari kendimizle uğraşmayalımm.......... canım nasıl oldun biraz daha iyi misismünnnnnnnn bu arada aklı sende kaldı....
ohh ohh feryad millet artık hayırdır diyemeyicek. artık kimseye açıklama yapmak zorunda değilim desene. ya bide düşükle sonuçlanmıyacağına emin olsam söylerimde, artık kötü bir tecrübe yaşadım ya.ondan söylemek istemiyorum nolur nolmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?