Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

büşra tatlım sanada geçmiş olsun aaaaa senin kendine daha fazla dikkat etmen lazım bak bi operasyon geçirdin kocişin bakmıyo mu yoksa bilmiyorumkismile

Canım ya saolsun kociş çok iyi bakıyor ama adanada hasta oldum ben
akşamları soğuk oluyordu doğal gaz falanda yoktu evde
elektirikli ısıtıcıda yakmıyorlardı birde bigün dışarı çıktık yağmur yağdı
şifayı kaptım işte
kocişde kızıyor zaten adanaya gittin hasta oldun neden kendine dikkat etmedin diye
ama sonuçda abimde olsa başkasının evi benim için ısıtıcıyı yakın diyemem ben
ama fena hasta oldum yarın araştırma hastanesine gidecektim hemetolojiye
ama gidemem bu gidişle her tarafım ağrıyomirmirmirmir:sinifsinif::gitme:

büsracim cnm benim
iyiyim allahima sükürler olsun suan kistler icin tedavim basladi ins 2 ay sonra hamile adayiyim ben seni takip ediyorum zaman zaman cnm ins senide hamile görücez allahin izniyle öpüyorum a.s.

Canım benim inşallah tedavin iyi geçer 2ay sonra sende bize o güzel haberi verirsin

Crawfordcum cok sevindim arkadasım Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin..

Günaydın kıslar
Sülalcim nasılsın
Dinamiss canım valizini hazırladın demek ah canım yaaaa benim içim kıpır kıpır oldu
doğumdan sonra bizi bırakma olur mu olumunekankayizsmile
Esterya Gulay Mutluson sizlerede günaydın

dinamis canım hazırlamışsınız çantanızı hadi hayırlısı allah saglıklı sıatli dogum nasip etsin herşey istedigin gibi olsun inşallah minik prensesine gelince bence artık nezaman isterse gelebilir yeterince büyüdü nasıl olsa artık evinin yolunu bula bilir diye düşünüyorum

Dinamiss Gulus merhaba kızlar,

iyiyim ben cuma dr a gittik fasilem kıpır kıpırdı el salladı bize , babasıda bende cok mutlu olduk :) bu cuma ikili test kan sonucumu alıcam cok heyecanlıym gunler gecmiyor :)

Dinamiscim 35 haftalık olmak bana o kadar uzak geliyorki sanki gunler hic gecmeyecek, Allah seni hayırlı ve saglıklı bir sekilde kurtarsın bebegine kavustursun arkadasım

tatlum hiç merak etme zaman o kadar çabuk geçiyor ki
son dakikalarda aman şunuda yapmamıştım aman şu eksik kaldı diyeceksin

ınanın kızlar ben de inanamıyorum.
Sanki doğuma daha çokkk varmış gibi geliyor ama çok az kaldı..
Hatta az önce doktorumla görüştüm telefonda ya bugün hastaneye gel ya da yarın kliniğe gel de tarihi kararlaştıralım dedi:))
ınşallah hepimiz kucağımıza aldığımız günleri göreceğiz...
ınanın öyle zor anlar yaşadıkki biz Deniz'le, sizler de şahitsiniz hepsine...
Şimdi geriye bakınca demekki atlatılabiliyormuş diyorum ben, siz de inanın lütfen zorlukları aşacağınıza :)

dinamis canım öyle güzel yazmışsınki içimi aydınlattın zaten ben seni yada yazdıklarını gördügüm gün içimde bi rahatlık oluyor anlıyamadıgım bi duygu belkide hamileliginin saglıkla ilerledigini görmek beni mutlu ediyor sonuna kadarda devam eder inşallahSaruboceq: allahın izniyle kısaca bana morel oluyorsun dopink oluyorsun iyiki varsınopuyorumnanaktan

Canım benim sen de iyi ki varsın..ıyi ki burası ve tüm kızlar var:))
Birbirimize verdiğimiz destek olmasa, moral olmasa herşey ne kadar zor olurdu bizim için...

Gülaycım sen nasıl oldun tatlım, tansiyonun kontrol altında değil mi?

dinamisim ben iyiyim tansiyonum çıkmadıgı zamanlarda dikkat ediyorum yememe içmeme ilaçlarımı kullanıyorum şükür iyiyiz allaha cuma günü şeker yüklemem yapıldı sonucu daha almadım hastaneye gitmekten çok sıkıldım ayın 29na randevum var doplere girecegim kan akışına bakılacak gerçi ikinci düzey yapılırken bakmışlardı çok iyi demişlerdi kan akışı için inşallah böylede devam edrer ama ben hastaneye gitmekten çok yoruldum 2 haftada bir kadın dogum 2haftada bir nefroloji tansiyon için ayda birde hemotoloji artık hademeler bile tanıyor doktorlar ismimi dosyamı açmadan söylüyor düşünün yani ne haldeyim ama herşey baran için bu arada babası oglunun ismini baran koydu ben arda istiyordum kızıma uysun diye ayça arda kısmet bakalım

günaydın kızlar,dinamis artık sona yaklaştın.sezeryanın nasıl olcak konuştun mu doktorunla.epidural mi genel mi?iğneyi ne zaman keseceksin.doğum yapanların hiçbiri uğramaz oldu bişey soramıyoruz.
benim de bu cumartesi kontrolüm var bakalım.29 haftalık olduk

Canım benim sen de iyi ki varsın..İyi ki burası ve tüm kızlar var:))
Birbirimize verdiğimiz destek olmasa, moral olmasa herşey ne kadar zor olurdu bizim için...

seden iyne yardımı istedigim günler daha dün gibi ama 24 haftalık oldum çogu gitti azı kaldı allahım her kadına bu duyguyu bu sevinci tattırsın allahım bu duygudan kimseyi mahrum bırakmasın :Saruboceq:

Canım Baran da çok güzel bir isim Arda da bence hangisi olursa olsun güzel bir ismi olacak oğlunun, hayatı da hep güzel olsun inşallah canım.
ınan doktora gitmek konusunda ben de senin gibiyim..ılk 4 ay zaten düşük tehdidiydi, kanamaydı derken inan ya haftada bir ya da 10 günde bir sürekli kontroldeydim..20. haftada suyumuz azalmaya başladı bu sebepten gene 10 günde bir sürekli kontroldeydik..
ılk kez geçen hafta suyumuz normale çok yakın bir değerde çıktı ama şimdi de artık NST ve kontrol için her hafta gidiyoruz...
Allahım diyorum bir doğursaydım artık..Doktorum telefonda direk sesimi tanıyor düşün.
Ama olsun allahtan imkanımız var da gidebiliyoruz ya bir de gidemeseydik, sosyal güvencemiz olmasaydı...
Ben yaptırdığım testlerin çoğunu devlette yaptırdım, yoksa altından hayatta kalkamazdık ya da borca batardık valla...

Kızlar bu arada memurlara sevk kalktı diye sevindik ama çoğu yerle de anlaşmalar iptal edilmiş, artık özel tıp merkezleri bizden de ücret alacakmış kurumlar ödemeyecekmiş haberiniz olsun..Gitmeden fiyat sorun artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…