büşra tatlım sanada geçmiş olsun aaaaa senin kendine daha fazla dikkat etmen lazım bak bi operasyon geçirdin kocişin bakmıyo mu yoksa bilmiyorumkismile
büsracim cnm benim
iyiyim allahima sükürler olsun suan kistler icin tedavim basladi ins 2 ay sonra hamile adayiyim ben seni takip ediyorum zaman zaman cnm ins senide hamile görücez allahin izniyle öpüyorum a.s.
Günaydın kıslar
Sülalcim nasılsın
Dinamiss canım valizini hazırladın demek ah canım yaaaa benim içim kıpır kıpır oldu
doğumdan sonra bizi bırakma olur mu olumunekankayizsmile
Esterya Gulay Mutluson sizlerede günaydın
Günaydın esterya, gülay, sülal nasılsınız kızlar?
tatlum hiç merak etme zaman o kadar çabuk geçiyor kiDinamiss Gulus merhaba kızlar,
iyiyim ben cuma dr a gittik fasilem kıpır kıpırdı el salladı bize , babasıda bende cok mutlu olduk :) bu cuma ikili test kan sonucumu alıcam cok heyecanlıym gunler gecmiyor :)
Dinamiscim 35 haftalık olmak bana o kadar uzak geliyorki sanki gunler hic gecmeyecek, Allah seni hayırlı ve saglıklı bir sekilde kurtarsın bebegine kavustursun arkadasım
İnanın kızlar ben de inanamıyorum.
Sanki doğuma daha çokkk varmış gibi geliyor ama çok az kaldı..
Hatta az önce doktorumla görüştüm telefonda ya bugün hastaneye gel ya da yarın kliniğe gel de tarihi kararlaştıralım dedi:))
İnşallah hepimiz kucağımıza aldığımız günleri göreceğiz...
İnanın öyle zor anlar yaşadıkki biz Deniz'le, sizler de şahitsiniz hepsine...
Şimdi geriye bakınca demekki atlatılabiliyormuş diyorum ben, siz de inanın lütfen zorlukları aşacağınıza :)
Gülaycım sen nasıl oldun tatlım, tansiyonun kontrol altında değil mi?
Canım benim sen de iyi ki varsın..İyi ki burası ve tüm kızlar var:))
Birbirimize verdiğimiz destek olmasa, moral olmasa herşey ne kadar zor olurdu bizim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?