günaydın kızlar,dinamis artık sona yaklaştın.sezeryanın nasıl olcak konuştun mu doktorunla.epidural mi genel mi?iğneyi ne zaman keseceksin.doğum yapanların hiçbiri uğramaz oldu bişey soramıyoruz.
benim de bu cumartesi kontrolüm var bakalım.29 haftalık olduk
evet haklısın bende hepsini marmara üniversitesinde yaptırdım zaten takiplerimde orda yapılıyor e bide çalışmıyorum bunada şükür allahım taşıyamayacagımız yükler vaemesin :Saruboceq:Canım Baran da çok güzel bir isim Arda da bence hangisi olursa olsun güzel bir ismi olacak oğlunun, hayatı da hep güzel olsun inşallah canım.
İnan doktora gitmek konusunda ben de senin gibiyim..İlk 4 ay zaten düşük tehdidiydi, kanamaydı derken inan ya haftada bir ya da 10 günde bir sürekli kontroldeydim..20. haftada suyumuz azalmaya başladı bu sebepten gene 10 günde bir sürekli kontroldeydik..
İlk kez geçen hafta suyumuz normale çok yakın bir değerde çıktı ama şimdi de artık NST ve kontrol için her hafta gidiyoruz...
Allahım diyorum bir doğursaydım artık..Doktorum telefonda direk sesimi tanıyor düşün.
Ama olsun allahtan imkanımız var da gidebiliyoruz ya bir de gidemeseydik, sosyal güvencemiz olmasaydı...
Ben yaptırdığım testlerin çoğunu devlette yaptırdım, yoksa altından hayatta kalkamazdık ya da borca batardık valla...
Kızlar bu arada memurlara sevk kalktı diye sevindik ama çoğu yerle de anlaşmalar iptal edilmiş, artık özel tıp merkezleri bizden de ücret alacakmış kurumlar ödemeyecekmiş haberiniz olsun..Gitmeden fiyat sorun artık.
günaydın kızlar,dinamis artık sona yaklaştın.sezeryanın nasıl olcak konuştun mu doktorunla.epidural mi genel mi?iğneyi ne zaman keseceksin.doğum yapanların hiçbiri uğramaz oldu bişey soramıyoruz.
benim de bu cumartesi kontrolüm var bakalım.29 haftalık olduk
günaydın simge aramızda 5 hafta var nasıl gidiyor hamilelik
Günaydın Simge cim..
Canım doktorumla yarın görüşeceğim tam detaylı olarak. Ama ben genel istiyorum, bir kez lokal anestezi ile kist aldırmıştım ve bir daha tövbe dedim...Ben tamamen uyuyayım uyanayım en güzeli...
Daha önce tam narkoz da almıştım, uyandığımı da biliyorum ya genel diyorum..
İğneyi kesmek istemiyorum açıkçası, aspirin de kullanmadığım için korkarım iğneyi kesmeye..Doktorum da geçen hafta tam 1 aylık daha iğne yazmıştı bana, yani doğuma kadar yetecek iğnem de var..
Ama gene de yarın akşam kontrolde doktora soracağım tabii ki bu konuyu da.
Siz de büyümüşsünüz iyice maşallah canım, allahım sona daha doğrusu yeni bir başlangıca yaklaşmak ne güzel zemuszemus
idare ediyorum canım,benim de hep sorunlarla geçti,ilk 14 hafta düşük tehlikesi,sonra amniyosentez,sonra gebelik şekeri tehdidi.bu haftalara geldik.çalışmaya devam ediyorum.ama ayakta 10 dakikadan fazla kalamıyorum artık bel ağrısından ölüyorum.bu hafta da çalışıp ondan sonra işe gelmeleri azaltıcam.bebişim sağlıklı olsun da herşeye değer.
gülaycım senin faktörün ne?doğumdan sonra neden devam ediceksin iğneye?
simge dogumdan sonra 6hafta daha iyneye devam dedi sonra kesecegiz demişti heterezigot MTHFR MUTASYONU 677T SAPTANMIŞTIR VE PROTEİN S EKSİKLİGİM VAR BENİM BİLDİGİM BUNLAR
anladım canım benim de mthfr 677 heterezigot,sen kaçlık iğne kullanıyosun?
anladım canım benim de mthfr 677 heterezigot,sen kaçlık iğne kullanıyosun?
doktorunla konuşunca yaz mutlaka canım,ben de genel istiyorum aslında ama eşim epidural olsun istiyo.dr. da ne diycek önemli tabi.gerçi benim için erken daha konuşmaz.çok korkuyorum doğumdan,hastaneye nasıl gitcem,1 gec öncesi nasıl geçicek.hiç düşünmemeye çalışıyorum.sonrasındaki ağrılar hiç umrumda değil.yeterki sağlıklı şekilde kurtulalım.bakalım ben de bu hafta aspirini sorucam.sanırım 32 de kesiyorlar.papatya öyle kesmişti.
Ben Çıkıyorum sİmgecİgİm bİraz evİ toplayayım gÖrÜŞÜrÜz
inşallah bitanem opuyorumnanaktangünaydın arkadaşlar
gülüs yeni yaşın bebeğinizide beraberinde getirir inş.
ben hala ablamdayım,eşim Ankara'da hastalandı,böbrek taşı düşürüyormuş,eşimin hiçbir şikayeti yokken birden bire olan bir olay,dün yola çıkmadan sancılanınca hastaneye falan gitti,bugün gelecek inş.
crawford senin adına çok sevindim hayırlısı olsun
benim doktorumda coraspini 32.haftada keseceğini söylemişti ve ayrıca epidural sezeryanı önerdiğini duydum bir hastasına,biz daha doğumu falan konuşmadık,şu sonuç bir çıksında hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?