Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın simge aramızda 5 hafta var nasıl gidiyor hamilelik

evet haklısın bende hepsini marmara üniversitesinde yaptırdım zaten takiplerimde orda yapılıyor e bide çalışmıyorum bunada şükür allahım taşıyamayacagımız yükler vaemesin :Saruboceq:

Günaydın Simge cim..
Canım doktorumla yarın görüşeceğim tam detaylı olarak. Ama ben genel istiyorum, bir kez lokal anestezi ile kist aldırmıştım ve bir daha tövbe dedim...Ben tamamen uyuyayım uyanayım en güzeli...
Daha önce tam narkoz da almıştım, uyandığımı da biliyorum ya genel diyorum..
ığneyi kesmek istemiyorum açıkçası, aspirin de kullanmadığım için korkarım iğneyi kesmeye..Doktorum da geçen hafta tam 1 aylık daha iğne yazmıştı bana, yani doğuma kadar yetecek iğnem de var..
Ama gene de yarın akşam kontrolde doktora soracağım tabii ki bu konuyu da.

Siz de büyümüşsünüz iyice maşallah canım, allahım sona daha doğrusu yeni bir başlangıca yaklaşmak ne güzel zemuszemus

Tamam canım sorarım ama benimki bir iki günce keselim falan demişti çok önce bi konuştuğumuzda ama ben devam etmek istediğimi söylemiştim..Sonra da bir daha konuşulmadı yarın yeniden sorayım bunu da not alayım unutmadan.

günaydın simge aramızda 5 hafta var nasıl gidiyor hamilelik

idare ediyorum canım,benim de hep sorunlarla geçti,ilk 14 hafta düşük tehlikesi,sonra amniyosentez,sonra gebelik şekeri tehdidi.bu haftalara geldik.çalışmaya devam ediyorum.ama ayakta 10 dakikadan fazla kalamıyorum artık bel ağrısından ölüyorum.bu hafta da çalışıp ondan sonra işe gelmeleri azaltıcam.bebişim sağlıklı olsun da herşeye değer.

doktorunla konuşunca yaz mutlaka canım,ben de genel istiyorum aslında ama eşim epidural olsun istiyo.dr. da ne diycek önemli tabi.gerçi benim için erken daha konuşmaz.çok korkuyorum doğumdan,hastaneye nasıl gitcem,1 gec öncesi nasıl geçicek.hiç düşünmemeye çalışıyorum.sonrasındaki ağrılar hiç umrumda değil.yeterki sağlıklı şekilde kurtulalım.bakalım ben de bu hafta aspirini sorucam.sanırım 32 de kesiyorlar.papatya öyle kesmişti.

evet bebeklerimiz saglıklı olsunlarda gerisi çokta önemli deyil bende geçen hafta cuma şeker yüklemesi yaptırdım sonucu almadım daha herşeyin hayırlısı allah hepimize yardım etsin :Saruboceq:

Canım ben de korkuyorum ama ben genelden ziyade epiduralden korkuyorum..Acı hissetmesem bile bilmek duymak istemiyorum olanı biteni...
Uyuyayım uyanayım daha kolay gibi geliyor bana...Bir de kendi doktorum var ama devlet hastanesi, ne bileyim anestezi uzmanına falan güvenemem epidural için..Onda anestezist çok önemli imiş, iğne vurulan yer tehlikeli neticede...

Aspirini sor canım, son haftalarda kullanılması bebeğin kalp gelişimi için zararlı diye okumuştum ama en kadar doğrudur bilmiyorum..Çünkü benim doğuma kadar aspirin kullanan bir arkadaşım da var ve maşallah oğlu şimdi 3 yaşını bitirdi, gayet de sağlıklı

günaydın arkadaşlar
gülüs yeni yaşın bebeğinizide beraberinde getirir inş.
ben hala ablamdayım,eşim Ankara'da hastalandı,böbrek taşı düşürüyormuş,eşimin hiçbir şikayeti yokken birden bire olan bir olay,dün yola çıkmadan sancılanınca hastaneye falan gitti,bugün gelecek inş.
crawford senin adına çok sevindim hayırlısı olsun
benim doktorumda coraspini 32.haftada keseceğini söylemişti ve ayrıca epidural sezeryanı önerdiğini duydum bir hastasına,biz daha doğumu falan konuşmadık,şu sonuç bir çıksında hayırlısı ile

inşallah bitanem opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun canım umarım şimdi iyidir eşin taş tamamen düşmüşmü yoksa müdahalemi edildi taş ağrısı kolay değildir tekrar geçmiş olsun
hayırlısıyla bi hafta kaldı senden güzel haberler almaya hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…