Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

:teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
çok çok tebrik ederim analı babalı sağlıklı sıhhatli inşallah

amin canım inşallah.darısı tüm isteyenlere olsun. :içelim: doktoruma göstermedim sonucu yarında izinliymiş ama ben yarın muayenesine gidicem. :hulya: anam bi iğneye başlasam rahat edicem. kese görünmedi ya iğneye geç kalmış sayılmam dimi? eyvahedigeldismile

aman yok anacım sen içme biz senin şerefine içeriz kaydirigubbakcemile3
ya geç kalmış değilde ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur dr cebi varsa ara bence

aman yok anacım sen içme biz senin şerefine içeriz kaydirigubbakcemile3
ya geç kalmış değilde ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur dr cebi varsa ara bence

cebi vardıda sonuçta iğneyi yazamadıktan sonra cebi olsa nolur CADIARZU çarşamba varmış devlette. ben bugün gidecektim maalesef izinliymiş yarın işte saat 11:00-16:00 arası muayenesindeymiş.kaydirigubbakcemile2 acele ettikçe bir engel çıkıyor sanki aman br sorun çıkamsında eyvahedigeldismile

yok güzelim sen sakin ol minişte senden etkilenir sonra
ya 1 günden birşey olacağını sanmıyorum sen aspirinini folici al sütünü iiiiiçç güzelce hatta kociş sana bugüne özel atom hazırlasın kaydirigubbakcemile3
bişeycikler olmaz 1 günde ben için rahatlasın diye dr ara dedim

ay canım ne güzlemoral veriyorsunallah razı olsun. allah en kısa zamanda sanada nasip etsin. iyilik meleğim :ecrin_bebek:

ay canım ne güzlemoral veriyorsunallah razı olsun. allah en kısa zamanda sanada nasip etsin. iyilik meleğim :ecrin_bebek:
ah benim güzel arkadaşım ne demek yaaa sen iyi ol moralini yüksek tut minişimize bişeycikler olmasın ben daha ne isterim olumunekankayizsmile
hayırlısıyla tatlım tüm isteyenlere Allah'ım hayırlı evlatlar versin

büşracım nasıl oldun
ya bilirim adanayı 5 sene kaldım sooğuk değildir ama nemi insanın içine işler e tabii
orada yaşayanlar alışkın buna senin benim kadar rahatsız olmazlar

ben de bu ay güzel bir haber vermeyi diliyorum bu iş planlı olmuyor ama umut sadece benimkisi bende perşembe günü gidip iğnemi yazdıracağım yarın tüm tahlil sonuçlarımı rahim filmimi falan doktora götüreceğim. dilerim pıhtılaşma dışında başka bir sorun çıkmaz.

öncelikle herkase merhabaaa
canım cok sevindim ben yaaa 2 gündür aklım sendeydi acaba hamile mi değil mi diyee şimdi girebildim nete ve çok çok sevindim.vereliniortak

tşk ederim esis. planlı olmuyor doğru. o en doğru zamanı biliyor. rabbim ol derse oluyor.sizide böyle peşimde sürüklemek istiyorum kaydirigubbakcemile inşallah hepiniz tez zamanda hamile kalırsınız.hihoyyyt

açıkçası betahcg sonucunu görene kadar ümidimi kesmiştim. sağolsun aysude_mir beni
aradı ve doktor endometrium kalınlaşmış (rahim duvarı) demişse hamilelik var demektir dedi. zaten kalınlaşma gebelik sırasında oluyor deyince birden rahatladım. doktor baktı ya bişe göremdi ne alttan ne üstten. moralim haliyle bozuldu. ya bide myomun var dedi. 3.5 cm miş. en son 3 ay önce kürtaj olurken de 4 cm di. gebelikte büyürmüş. ama zararı olacak yada düşüğe sebep olacak bir yerde değil dedi.

gebelikte sorun yaratmayacaksa ne olur kafana takma. bebişin bir doğsun artık herşeyin çözümü var.
kesenin görünmemesi sinir bozucu biliyorum benim başıma geldi. daha değerin çok düşük ama gözükmemesi normal.kese vajınal ultrosonla 1500 normal ultrasonla 3000 lerrde görülüyor zaten. senin değerinin (2-3 güne bir iki kat arttığı düşünülürse)8-9 güne kadar kesecik görünür merak etme canım. ne olur içni rahat tutmaya çalış

sağolasın canım. ben diğer gebeliğimde 9 gün gecikmişti adetim 567 çıkmıştı. daha bugün 5.gün oldu gecikeli daha artar ve görünmesi yakındır dimi? Sende yaşamışsın işte insan gözüyle görmeyince hamile olduğuna da inanmıyor kafası rahat etmiyor maalesef. ama bu günlerde geçer inşallah.:sinifsinif:

sen iğneye gebe kalmasanda başlayacakmısın canım?

crawford canım kesenın gorunmemesı tabıkı normal kan degerın de gayet guzel kendını strese sokma sakın
bız daha bugun gorduk ılk kalp atısınıda gorduk kelebeklerın kanat cırpması gıbıydı
1 - 2 haftaya kalmaz sızde goreceksınız uzulmek yok

sağol bitanem. sevindim. :dance: bebişini görmen ne güzel. allah tamamına erdirsin. inşallah bizde o günleri görürüz.

içini rahat tutmaya çalış öncelikle artık 2 kişisinizzz:))) bende derahim 10 cm kalınlaşmıştı ama benim beta hcg değerim hep düşüktü.en fazla 200 lerde yani... seninki daha randımanlı gidiyor gibi:) elbette görünür niye görünmesin. bu arda sen bu değeri yükseltici bir ilaç vardı(adı tamamen gitti aklımdan hergün hayatımda olan şey halbuki) onu kullanacakmısın.beta hcg yi yükselten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…