Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

neymiş o ilaç???buyrunnnnnnnnn

hadi tekrar gözün aydın ben sana demiştim hatırlıyormusun belki benim gibi ilk ya hamile kalırsın diye demekki allah söyletti allah tamamına erdirsin canım saglıkla sıatle inşallah:Saruboceq:

sağol canım. hatırlamıyorum nede olsa artık unutmak için mazeretim var. :roflol: evet içine doğmuş. amin canım seninkinide sağlıkla sıhhatle kucağına alman dileğiyle. hihoyyyt
darısı tüm bebek isteyen arkadaşlarımıza :teytey:

neymiş o ilaç???buyrunnnnnnnnn

kuruntu yapma nolurrrr... perşembe günü falan kese görünürrrr... gelcek haftada fka (kalp atışı)
herşey güzel olacakkkkkkk... benim yeğenim üzmeyecek annesiniiiiiiiiiii..........için rahat olsun nolurrr canım benimmm.........

bu ilacı dr SATın 10. gününden itibaren ikidir bana veriyor

sadece destekleyici bir özelliği var değilmi önceden kullanıldığını duymamıştım...ama mantıklı galiba. gulus sen hamilemiydin canım biraz aradım taradım ama gözlerim ağrıdı okumaktan sormaya karar verdim

teşekkürler canlarım. daha ben sonuçları göstermediğim için bana bişe veren olmadı. kendim internetten laboratuar sonuçlarına girdim baktım. benim doktor yarında izinliymiş ama muayenesinde olacakmış en azından bir göstereyim çarşambaya da randevu alırım orda da iğnelerimi yazar artık naparsa kısmet. bugün gittiğim doktorada ayıp oldu yarı yolda bıraktım ama napiim :gitme: sırf hamile olup olmadığımı öğrenmek istedim e önceden de kötü bir tecrübe yaşayıca insan garantiye almaya çalışıyor haliyle. ohaoldumsmile

crawford çok tebrik ederim canım ama nolur iğnene erken başla ne kadar erken başlarsan okadar iyi çok phalı bir şey değil zaten gerekirse kendi paranla al hemen başla çekiniyorsan en düşük 0.2lik başla ama mutlaka başla allaha emanet

biz rahat ol diyoruz sen ektiğin doktora bile üzülmüşsünn aaaa bebişini düşün mutlu ol..önmeli olan güvendiğin bildiğin yanında rahat olduğun bir doktora gitmekk.. bu özel bir durum hiççç takma kafanaaa sanırım hepimiz yaptık böyle şeyler:jeyyar:

sorun değil tatlım soralım birbirimize çünkü sayfalar akıp gidiyor ve herkesi akılda tutamıyorsun
hamile değilim ama ikidir çatlatma iğnesi oluyorum en son ctesi oldum ve dr progestana başla dedi satın 10. değilde 12. gününe denk geldi ay yanlış hatırlamışım :kedi:
bende rahim yeterince kalınlaşmıyor ve yumurta döllense dahi yerleşecek yer bulamadığından gidiyormuş dediğin gibi rahim için destek

hımm anladımm bende bu durumla bir görüşeyim bu durumu
bu arada iğnenin fiyatını biliyormusunuz kanı sulandıran iğnenin doktor bana raporla vereceğini söyledide

bende 3 dafa düşük yaşadım çapa tıp fakültesinde araştırma yapıldı üç ay uğraştım ama doktorlar hiç bir sorun bulamadı yinede hamile kaldığında gel sana iğne vereceğiz dedi allaha şükür bu gün üç aylık oldu meleğim herşey çok güzel gidiyor her gün aynı saatte iğnemi oluyorum progestan içiyorum ayriyetten folik plas birde kansiziım diye vitamin alıyorum çok mutluyum allahım isteyen herkesin meleğini göndersin çok güzel bir duygu ne iğne nede başka birşey umurumda değil o benimleye en güzel mutluluk inşallah en kısa zamanda sizde bu güzel duyguyu yaşarsınız allahım hepimizin yüzüne gülsün aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…