içini rahat tutmaya çalış öncelikle artık 2 kişisinizzz:))) bende derahim 10 cm kalınlaşmıştı ama benim beta hcg değerim hep düşüktü.en fazla 200 lerde yani... seninki daha randımanlı gidiyor gibi:) elbette görünür niye görünmesin. bu arda sen bu değeri yükseltici bir ilaç vardı(adı tamamen gitti aklımdan hergün hayatımda olan şey halbuki) onu kullanacakmısın.beta hcg yi yükselten
kızlar sonuççıktı 156,26
yavf bugün ne güzel haberler alıyoruz böyle kaydirigubbakcemile5
hadi tekrar gözün aydın ben sana demiştim hatırlıyormusun belki benim gibi ilk ya hamile kalırsın diye demekki allah söyletti allah tamamına erdirsin canım saglıkla sıatle inşallah:Saruboceq:
neymiş o ilaç???buyrunnnnnnnnn
kızlar benim adetim gecikeli 5 gün olduğuna göre ben kaç haftalık hamileyim??
canım netten gördüğüm kadarıyla 4 haftalıksın :lepi:kızlar benim adetim gecikeli 5 gün olduğuna göre ben kaç haftalık hamileyim??
kızlar benim adetim gecikeli 5 gün olduğuna göre ben kaç haftalık hamileyim??
bu ilacı dr SATın 10. gününden itibaren ikidir bana veriyorprogestan
düşük riski olunca da veriliyor bebişin tutunmasını kolaylaştırıyormuş...
değerleri yükseltip...kesecik görününce başlayacakmışım ben
neymiş o ilaç???buyrunnnnnnnnn
bu ilacı dr SATın 10. gününden itibaren ikidir bana veriyor
teşekkürler canlarım. daha ben sonuçları göstermediğim için bana bişe veren olmadı. kendim internetten laboratuar sonuçlarına girdim baktım. benim doktor yarında izinliymiş ama muayenesinde olacakmış en azından bir göstereyim çarşambaya da randevu alırım orda da iğnelerimi yazar artık naparsa kısmet. bugün gittiğim doktorada ayıp oldu yarı yolda bıraktım ama napiim :gitme: sırf hamile olup olmadığımı öğrenmek istedim e önceden de kötü bir tecrübe yaşayıca insan garantiye almaya çalışıyor haliyle. ohaoldumsmile
sorun değil tatlım soralım birbirimize çünkü sayfalar akıp gidiyor ve herkesi akılda tutamıyorsunsadece destekleyici bir özelliği var değilmi önceden kullanıldığını duymamıştım...ama mantıklı galiba. gulus sen hamilemiydin canım biraz aradım taradım ama gözlerim ağrıdı okumaktan sormaya karar verdim
sorun değil tatlım soralım birbirimize çünkü sayfalar akıp gidiyor ve herkesi akılda tutamıyorsun
hamile değilim ama ikidir çatlatma iğnesi oluyorum en son ctesi oldum ve dr progestana başla dedi satın 10. değilde 12. gününe denk geldi ay yanlış hatırlamışım :kedi:
bende rahim yeterince kalınlaşmıyor ve yumurta döllense dahi yerleşecek yer bulamadığından gidiyormuş dediğin gibi rahim için destek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?