hımm anladımm bende bu durumla bir görüşeyim bu durumu
bu arada iğnenin fiyatını biliyormusunuz kanı sulandıran iğnenin doktor bana raporla vereceğini söyledide
crawford çok tebrik ederim canım ama nolur iğnene erken başla ne kadar erken başlarsan okadar iyi çok phalı bir şey değil zaten gerekirse kendi paranla al hemen başla çekiniyorsan en düşük 0.2lik başla ama mutlaka başla allaha emanet
bende 3 dafa düşük yaşadım çapa tıp fakültesinde araştırma yapıldı üç ay uğraştım ama doktorlar hiç bir sorun bulamadı yinede hamile kaldığında gel sana iğne vereceğiz dedi allaha şükür bu gün üç aylık oldu meleğim herşey çok güzel gidiyor her gün aynı saatte iğnemi oluyorum progestan içiyorum ayriyetten folik plas birde kansiziım diye vitamin alıyorum çok mutluyum allahım isteyen herkesin meleğini göndersin çok güzel bir duygu ne iğne nede başka birşey umurumda değil o benimleye en güzel mutluluk inşallah en kısa zamanda sizde bu güzel duyguyu yaşarsınız allahım hepimizin yüzüne gülsün aminnnn
gulus27 çok teşekkürler yorumun için. burası pıhtılaşmayla uğraşanların paylaşım alanı değilmi. burda çoğu kişi bu sebeple kan cıvıtıcı iğne olmuyormu. tek ben miyim anlamadım. eğer kullanan varsa da dozu için bu testleri yaptır mıyormu yaaaaaa. (APTT PT FİBRONEJEN ) YİNEDE TEŞEKKÜRLER
arkadaşlar burası insanı gerçekten mutlu ediyor yaa zaten umutluydum gelecekten şimdi dahada bir umutluyum hemen hamile kalıp hemen iğne ilaç ne gerekiyorsa yapmak istiyorum:sm_cool:
ne güzel işte böyle moralli olmak yakışır bizlere. moral herşeyi etkiler. sen bu gidişle sıradasın ben seni görüyorum
ay çıkamadım senin mesajını okuyunca neyse diğer arkadaşlarda cvp verebilirler sanagulus27 çok teşekkürler yorumun için. burası pıhtılaşmayla uğraşanların paylaşım alanı değilmi. burda çoğu kişi bu sebeple kan cıvıtıcı iğne olmuyormu. tek ben miyim anlamadım. eğer kullanan varsa da dozu için bu testleri yaptır mıyormu yaaaaaa. (APTT PT FİBRONEJEN ) YİNEDE TEŞEKKÜRLER
crawfort nerden resim yükleyebilirim sen resimleri döktürüyosun vallaa pc de resmim yok ama bi çiçek bi böcek koyayım bari bende ama bulamadım ki nerden ekleniyo:kedi:
kullanıcı paneli/avatar resmini değitir/gözatı tıklayıp hangi resmi seçiceksen seçip/değişiklikleri kaydete bas. valla ben habire sıkılıyom ondan değiştirdim şöyle hah bu diyeceğim bişe bulamadım da.kaydirigubbakcemile2
eşim aradı işten çıkmış geliyor. benim şimdi arı maya kadar hızlı olup sofrayı hazırlamam gerek hepinizi öpüyorum.güzel haberlerle yarın görüşmek üzereee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?