Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım teşekkür ederim işte çarşamba allahtan mani olmazsa başlıycam. eğer salı günü kontrolde yazarsa eczane tanıdık borca alırım. çarşambada hastanede yazdırırım.

senin adına çok ama çok sevindimm seni ve meleğini allah korusun dilerim.moral oldun bana iğne bizede yarasın inşallahhh.

gulus27 çok teşekkürler yorumun için. burası pıhtılaşmayla uğraşanların paylaşım alanı değilmi. burda çoğu kişi bu sebeple kan cıvıtıcı iğne olmuyormu. tek ben miyim anlamadım. eğer kullanan varsa da dozu için bu testleri yaptır mıyormu yaaaaaa. (APTT PT FıBRONEJEN ) YıNEDE TEŞEKKÜRLER

arkadaşlar burası insanı gerçekten mutlu ediyor yaa zaten umutluydum gelecekten şimdi dahada bir umutluyum hemen hamile kalıp hemen iğne ilaç ne gerekiyorsa yapmak istiyorum:sm_cool:

hoşgeldin
ben 22 ocakta kullanmaya başlıyorum ama henüz kullanmaya başlamadığım için kan değerleri testi daha yapılmadı.

arkadaşlar burası insanı gerçekten mutlu ediyor yaa zaten umutluydum gelecekten şimdi dahada bir umutluyum hemen hamile kalıp hemen iğne ilaç ne gerekiyorsa yapmak istiyorum:sm_cool:

ne güzel işte böyle moralli olmak yakışır bizlere. moral herşeyi etkiler. sen bu gidişle sıradasın ben seni görüyorum

ay çıkamadım senin mesajını okuyunca neyse diğer arkadaşlarda cvp verebilirler sana
canım benim öncelikle rahatlamaya çalış kendi kendine vesvese yapma biliyoruz ki çoğu hastalık stresle başlar yada stres hastalığın boyutunu arttırır
öncelikle burada bulunan hemen herkes pıhtılaşma sorunu yaşıyor ve herkesin genleri farklı vefarklı genlerde sorunlar var iğneyi ancak hamile olduğunda yada bazı drların tercihiyle hamile kalma olasılığın yüksek olduğu dönemde başlanıyor iğne dozajına dr ve hematologlar karar veriyor bazıları rahatsızlığının boyutuna bazılarıda kilomuza göre inan bu konuyu bizde hala anlamış değiliz ben 28 haftalık doğum yaptığım için hastalığımın boyutunu zaten drum biliyordu ama ben yinede başka bir dr tavsiyesiyle genetik ve protein testlerimi yaptırdım sadece pıhtılaşma süresi ile ilgili testi yaptırmadım bazı drlar tüm testlere gerek duymayabiliyor umarım yardımcı olabilmişimdir şimdi gerçekten gidiyorum yoksa servis kaçacak eyvahedigeldismile hepiniz öptüm güzel hamileler ve hamiş adayları opuyorumnanaktan

crawfort nerden resim yükleyebilirim sen resimleri döktürüyosun vallaa pc de resmim yok ama bi çiçek bi böcek koyayım bari bende ama bulamadım ki nerden ekleniyo:kedi:

crawfort nerden resim yükleyebilirim sen resimleri döktürüyosun vallaa pc de resmim yok ama bi çiçek bi böcek koyayım bari bende ama bulamadım ki nerden ekleniyo:kedi:

kullanıcı paneli/avatar resmini değitir/gözatı tıklayıp hangi resmi seçiceksen seçip/değişiklikleri kaydete bas. valla ben habire sıkılıyom ondan değiştirdim şöyle hah bu diyeceğim bişe bulamadım da.kaydirigubbakcemile2

eşim aradı işten çıkmış geliyor. benim şimdi arı maya kadar hızlı olup sofrayı hazırlamam gerek hepinizi öpüyorum.güzel haberlerle yarın görüşmek üzereee

eşim aradı işten çıkmış geliyor. benim şimdi arı maya kadar hızlı olup sofrayı hazırlamam gerek hepinizi öpüyorum.güzel haberlerle yarın görüşmek üzereee

hadi canım sen arı maya ol sofrayı hazırla. inşallah güzle haberlerle görüşmek dileğiyle iyi akşamlar.

crawfordcum iyi dileklerimi yazmıstım sana gördünmü bilmiyorum ama kan degerinde cok gzel cıkmıs masallah arkadasım, Allah saglıkla hayırlısı iel kucagına almayı nasip etsin..

Benim iyi gidiyor fakat bugun cok midemde yanma oldu, iki bardak cay ictim sanırım ondan hic cay icmemem lazım aslında, artık içmiyim bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…