kızlar sonuççıktı 156,26
büşracım nasıl oldun
ya bilirim adanayı 5 sene kaldım sooğuk değildir ama nemi insanın içine işler e tabii
orada yaşayanlar alışkın buna senin benim kadar rahatsız olmazlar
ben de bu ay güzel bir haber vermeyi diliyorum bu iş planlı olmuyor ama umut sadece benimkisi bende perşembe günü gidip iğnemi yazdıracağım yarın tüm tahlil sonuçlarımı rahim filmimi falan doktora götüreceğim. dilerim pıhtılaşma dışında başka bir sorun çıkmaz.
sevk yok artık dimi
sağolasın canım. ben diğer gebeliğimde 9 gün gecikmişti adetim 567 çıkmıştı. daha bugün 5.gün oldu gecikeli daha artar ve görünmesi yakındır dimi? Sende yaşamışsın işte insan gözüyle görmeyince hamile olduğuna da inanmıyor kafası rahat etmiyor maalesef. ama bu günlerde geçer inşallah.:sinifsinif:
cnm hepimizin yüzü güler ins bu yolda rabbim dualarimizi kabul etsin ins:1hug:Canım benim inşallah tedavin iyi geçer 2ay sonra sende bize o güzel haberi verirsin
etkilrmi bilmiyorum canım.benimde önceki aylarda kahverengi lekeler gelmişti. ama bir daha olmadı öyle normale döndü şimdi.kızlar adetleriniz normal mi ya ben kahverengi leke şeklinde görüyorum adetimi kan pıhtılaşması etkiler mi bunu yaaa
harbiden süperrrrrrrrrrrrrrrrrr
açıkçası betahcg sonucunu görene kadar ümidimi kesmiştim. sağolsun aysude_mir beni
aradı ve doktor endometrium kalınlaşmış (rahim duvarı) demişse hamilelik var demektir dedi. zaten kalınlaşma gebelik sırasında oluyor deyince birden rahatladım. doktor baktı ya bişe göremdi ne alttan ne üstten. moralim haliyle bozuldu. ya bide myomun var dedi. 3.5 cm miş. en son 3 ay önce kürtaj olurken de 4 cm di. gebelikte büyürmüş. ama zararı olacak yada düşüğe sebep olacak bir yerde değil dedi.
crawfordcum iyi dileklerimi yazmıstım sana gördünmü bilmiyorum ama kan degerinde cok gzel cıkmıs masallah arkadasım, Allah saglıkla hayırlısı iel kucagına almayı nasip etsin..
Benim iyi gidiyor fakat bugun cok midemde yanma oldu, iki bardak cay ictim sanırım ondan hic cay icmemem lazım aslında, artık içmiyim bari..
canım ya bak gördünmü boşuna stres yaptın rahim duvarı kalınlaşmışsa hamilesin dedim sana ama okumadın heralde yazımı inşallah sorunsuz bir hamileilk geçirirsin canım benimn
Bugün daha kötüyüm canım sabaha 7de yattım 11de uyandım çok halsizim burnum durmadan akıyo öksürüyorum domuz gribimi oldum acabaeyvahedigeldismile
sen nasılsın canım
Canım inşallah başka sorun çıkmazda seninde hamiş haberini alırız en kısa zamanda :CüvCüv:
CRAWFORDDD gözün aydın canım Allah tamamına erdirsinn..:teytey::teytey:
BÜŞRAAAgeçmiş olsun dikkat et kendine..
kızlarr şu sevk işi süper olduuu:)):teytey:çok sinir oluyodum önce okula git sevk al sonra hastaneyeesositososito:jeyyar:
canımmm erken daha hcg düşük en az 1500 olması gerek vajinal yolla oda.ama sen 21 aralık yazmışsın adet tarihine ocak ayındayız sen onu 28 güne bir olarak mı hesaplıyon.21 ocağı geçsin 4 gün falan değerlerin fırlar zaten kesede görünür o zaman.erken daha telaş etme tatlım.bende 28 güne bir adet olurdum .son adet tarihim 30 eylüldü 3 kasımda gittim doktora kese görünmüştü.hatta onda bile doktorum erken gebelik kesesi dedi.boş olabilir diyerekte sıkıntıya sokmuştu beni.ama 13 gün sonra da bebeşimin kalp seslerini duyduk.hiç telaş yapma Allahım tamamına erdirsin hepimizinkini.
dinamis doğuma giderken haber ver siteye yazda dua edelim doğum anında Allah deniz bebeğine kavuştursun sağlıkla.
sen kendini bi rahat bırakabilsenn bak iki gündür herkes senin için uğraşıyoooo..
dinamis doğuma giderken haber ver siteye yazda dua edelim doğum anında Allah deniz bebeğine kavuştursun sağlıkla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?