Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar sonuççıktı 156,26

canım ya bak gördünmü boşuna stres yaptın rahim duvarı kalınlaşmışsa hamilesin dedim sana ama okumadın heralde yazımı inşallah sorunsuz bir hamileilk geçirirsin canım benimn

büşracım nasıl oldun
ya bilirim adanayı 5 sene kaldım sooğuk değildir ama nemi insanın içine işler e tabii
orada yaşayanlar alışkın buna senin benim kadar rahatsız olmazlar

Bugün daha kötüyüm canım sabaha 7de yattım 11de uyandım çok halsizim burnum durmadan akıyo öksürüyorum domuz gribimi oldum acabaeyvahedigeldismile
sen nasılsın canım

Canım inşallah başka sorun çıkmazda seninde hamiş haberini alırız en kısa zamanda :CüvCüv:

kızlar adetleriniz normal mi ya ben kahverengi leke şeklinde görüyorum adetimi kan pıhtılaşması etkiler mi bunu yaaa

büşracım soruma cevap verir misin canım adet oldum ama sadece kahverengi lekelenme ve pıhtılı oldu

CRAWFORDDD gözün aydın canım Allah tamamına erdirsinn..:teytey::teytey:
BÜŞRAAAgeçmiş olsun dikkat et kendine..

kızlarr şu sevk işi süper olduuu:)):teytey:çok sinir oluyodum önce okula git sevk al sonra hastaneyeesositososito:jeyyar:

canımmm erken daha hcg düşük en az 1500 olması gerek vajinal yolla oda.ama sen 21 aralık yazmışsın adet tarihine ocak ayındayız sen onu 28 güne bir olarak mı hesaplıyon.21 ocağı geçsin 4 gün falan değerlerin fırlar zaten kesede görünür o zaman.erken daha telaş etme tatlım.bende 28 güne bir adet olurdum .son adet tarihim 30 eylüldü 3 kasımda gittim doktora kese görünmüştü.hatta onda bile doktorum erken gebelik kesesi dedi.boş olabilir diyerekte sıkıntıya sokmuştu beni.ama 13 gün sonra da bebeşimin kalp seslerini duyduk.hiç telaş yapma Allahım tamamına erdirsin hepimizinkini.

dinamis doğuma giderken haber ver siteye yazda dua edelim doğum anında Allah deniz bebeğine kavuştursun sağlıkla.

sen kendini bi rahat bırakabilsenn bak iki gündür herkes senin için uğraşıyoooo..

evet canım gördüm yazdıklarını teşekkür ederim. kan değerim iyi demek sevindim.
amin canım sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah.
Çay konusuna gelince ben daha 1.5 aylıkken çaydan tiksinmeye başlamıştım. O yüzden son çaylarımı keyifle içiyorum. Hatta şimdi demledim :jeyyar: bidaha içemem diye kıymete bindi. Evet sende içme çay demir eksikliğine neden oluyor diye duydum. Midem de zaten normalde hassas hamilelikte artık sürekli asit gelir ağzıma mafoldumben ayvayı yedim şimdiden farkındayım.

okudum canım hatta moralim düzeldi. hem senin yazdıklarına hemde aysude_mir telefonda dedi. inşallah canım sorunsuz geçer. darısı sana olsun büşracım. kaydirigubbakcemile

teşekkürler canım. sağolasın. ayağım uğurlu gelir inşallah ardımsıra hamile olmayan kalmaz inşallah.

aynen ben de çok sevindim sevk işine. sevk aldığım yer uzaktı. :teytey: devletimize allah zeval vermesin yaa alkisalkisalkis

canım ben en son 21 aralıkta regl olmuştum. Benim reglım çok düzenlidir. bir gün geçse hemen şüphelenirim yani o kadar düzenli. Benimki her ay 5 gün geri atar. yani 14 ocakta olmam gerekiyordu. amin canım hepimizinkini tamamına erdirsin. :sinifsinif:

sen kendini bi rahat bırakabilsenn bak iki gündür herkes senin için uğraşıyoooo..

Hepinize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum kızlar iyiki varsınız. Desteğiniz yakınlığınız ve içten arkadaşlığınız için. İnanın doktorda bile sizleri düşündüm kızlara akşam olsa haber versem diye.Bugünde sevk kalktı diye sevinirken randevum saat 10 daydı saat 9 dan 12 ye kadar sıra bekledim. hastane yeni bir program satın almış herkezi kayıt ediyorlar baştan :1no2: patladım çatladım. ayakta durmaktan belim ağrıdı.

gidip çaya bakayım. canım sucuk çekti. bu arada işten geldim. bir tabak makarna,iki tane rafadan yumurta yedim, yine acıtım kahvaltı yapıcam. kaydirigubbakcemile3 eşimde hadiiii diye beni çağırıyor molaaa

dinamis doğuma giderken haber ver siteye yazda dua edelim doğum anında Allah deniz bebeğine kavuştursun sağlıkla.

Canım sağolasın.. Elbette haber veririm, eşime de söylerim, ben yazamam hastaneden ama eşim inşallah güzel haberler yazar size buradan.

Crawford canım yeniden tebrikler, bu arada stres yapma sakin ol inşallah her şey yolunda gider:)

Son düzenleme:
feryadcım sen doktorunu sadece haftasonları görebiliyodun. ne yaptın bu hafta sonu tetkiklerini gösterecektin şu tpo larıa ne dedi doktorun merak ettim?!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…