Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam herkesee
uzun süre oldu gelemedim..fırsatım olunca uzun uzun yazarım ,
özledim hepinizi,yeni gelen arkadaşlarda olmuş sanırım.
şimdilik bende oğlumda iyi sayılırız..hepinizi öpüyoruz,yarın bol bol yazarım size

feryadcım sen doktorunu sadece haftasonları görebiliyodun. ne yaptın bu hafta sonu tetkiklerini gösterecektin şu tpo larıa ne dedi doktorun merak ettim?!!!

canım kusura bakma geçmişe bakıyordum geç yazdım... doktorumla görüştüm ama telde bu haftasonu görüşecez 20 ocak ta adetim başlıyor adetinin 3. ya da 4. günü tedaviye başlayacağız dedi bende geç kalmayız değil mi dedim güldü yok tam zamanı oluyor dedi :))kaydirigubbakcemile3

önemli değil canım.inşallah şubatta adet olmayıpturkbayragi hamile olursun ......

Dinamiss günaydın. teşekkür ederim iyi dileklerin için. Allah sana sağlıklı doğum ve sağlıklı evlat nasip eylesin inşallah.

Feryad , Nergis60 , veee aysude_mir sıra sizlerde. Hele aysudeee öyle kıldan tüyden bahaneleri bırak artık kızıyoruz lmaz:

Canım çok zaman oldu görüşmeyeli..
Eee sen de haklısın tabi tatlı bıcırıktan fırsatın olmuyordur :)
Ne yaptın nasıl geçiyor günler, 3 ayı bitirmiştir sanırım Hakan bebek...Bizim için de öp kokla onu, allahım nazarlardan saklasın

Kızlar dua konusuna gelince her akşam ediyorum. Hepiniz için aklımdan biran olsun çıkarmıyorum inanın. Bu konuda içiniz rahat olsun canlarım.

Günaydın kızlar hepinmiz iyisiniz umarım:))

Aysude canım sen sabahın dördünde ayakta ne yapıyorsun öyle...Gelmiyor mu uykun senin...Ne düşündün de kaçtırdın uykularını?

Günaydın kızlar hepinmiz iyisiniz umarım:))

Aysude canım sen sabahın dördünde ayakta ne yapıyorsun öyle...Gelmiyor mu uykun senin...Ne düşündün de kaçtırdın uykularını?

çokkk ilginç bi şekilde uyuyamıyorummm... gece 11 gibi uyudum gayet zor uyudum... 3 de bi uyandım... uyuyabilene aşk olsun... sanırım sigarayı bırakmaktan kaynaklanıyor....
bu arada kötü alışkanlığım vardı da utanarak söylüyorum.... birazda üşütmüşüm o yüzden tüm kemiklerim sancıyor... birazda ağrıdan uyuyamadım.... uykummmm varrrrrr........-tatlicadiarzu-

olur canım bırakırım kıldan tüyden bahaneleri.... yaaa valla başıma gelenlerden sonra harbiden kıl tüy istemiyorum... ya bak beni çok heveslendirdin zaten... benim adam vitamin almaya başladı... ben başladım ilaçlarıma bi seans daha lazer yaptırıp her an deneyebilirim... yani 2 ay sonra falan...hatta eşimle sizlerin bazı yazdıklarınızı paylaştım adamcağızın gözleri parladı... sonra dün ikinciyi konuşmaya başladı... sonra durdu falan... garip bi şekilde heyecanlandı ama ben onu ilk defa böyle gördüm... BENDE İSTİYORUMMMM ama dediğim gibi 2 ay daha zamana ihtiyacım varrr....

canım günaydın nasılsınnn...
iyiyim canım sen nasılsın ya harbi şu zamanlama işini bir kenara bırak ben yok mayısta doğsun yok nisanda doğsun yok tatile gidelimde deneyelim yok işim yoğun yoğunluk bitsin :hulya: diye diye hesap yaptım tutmadı gitti bi sürü sorun çıktı bu yüzden hayırlısıyla gelsin minişin

Ahhhhh benimde hic yataktan kalkasım yok paso uyuyroum kızlar ya... bide dun aksam abartıp feci horlamısım sanırım burnum tıkalıydı way kocamın haline , adamcagız korkmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…