Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

doğum zamanı hesaplamak biz yüksek riskli gebelerin işi değil zaten... sadece uygun zaman değil canım benim... biraz daha bu fikre kendimi alıştırmam lazım sadece bide maddi olarak da kendimizi iyi ayarlamamız lazım.. yeni ev aldım maddi durum biraz sıkıntılı şu aralar bebeğimiz için ücretsiz izin almam gerekecek ve o dönemde evdeyken karnımızı doyuracak paranın kenarda olması lazım yani anlayacağın... hesap kitap yapıyoruz... biraz o yüzden birazda 3. düşükten sonra bir yıl kadar geçsin istiyorum... azcık daha beklersem bir yıl dolcak... kendimi daha rahat hissetcem o zaman...

tabiki canım sen senin ve ailen için en uygun zamanı daha iyi bilirsin hani iş kıl tüye kaldıysa demiştim kaydirigubbakcemile3

tabiki canım sen senin ve ailen için en uygun zamanı daha iyi bilirsin hani iş kıl tüye kaldıysa demiştim kaydirigubbakcemile3

kıl tüy işin bahanesi tabi ki benim için önemli ama... daha önemlisi bebeğimle geçireceğim zaman için şimdiden çalışmak... eee sen naparsın bakemmm.moral nasıll...

kıl tüy işin bahanesi tabi ki benim için önemli ama... daha önemlisi bebeğimle geçireceğim zaman için şimdiden çalışmak... eee sen naparsın bakemmm.moral nasıll...
sağol bitanem iyiyim moralimde iyi şimdi kafa dağıtacak bir meşgale bulduk eşimin bir arkadaşının köpeği biriki günlüğüne bizde misafir onunla uğraşıyoruz ayy bi şirinkiiii çocuk isteğim daha da arttı aile durumunu biraz toparladık bakalım sositososito

aaa çokk güzel yaaa... farklı bi deneyimmmm.... bu arada sevindim durumu toparlamanıza...

ben rahatsızdım gıremedım bayadır belımde cok agrılar
oldu gÖgsÜme vurdu agrılarım doktora gıttım belıme bıŞı demedı
ama kalp kapakcıgında zedelenme olmuŞ kÜÇÜkken romatızma
gecırmıŞdım ondan olmuŞ Şımdı bıraz daha ıyım

geçmiş olsun tatlım peki bu zedelenme için bişiler yapılacak mı yoksa kendi kendine iyileşebilir mi

çoooookkkk geçmiş olsun canımmm yaaa... herşey de bi hayır var diye boşuna demiyorlar be gülüm... bak eğer gebeliğin devam etseydi ve bu problemin o zaman ortaya çıksaydı belki daha kötü olurdu... bilemiyoruz bir adım sonrasını ama bildiğim tek şey MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER... allah şifa versin canım benim..... şu an ne yapıyorsun tedavi olarak....

aysude-mir sen son düşüğünü hangi ayda yaptın iğneye rağmenmi düşmüştü seninle aynı aylarda düşük yapmışız galiba

sagol canım herseyın hayırlısını versın rabbım ıgne oluyorum her ay bıtane
ama cok korkmusdum doktor sımdı dıyorkı en ufak tırnak cıkmasında
benı goreceksın ondan sonra dıyorsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…