eleyne çok geçmiş olsun canım bendede romatoit artrit var
aysude-mir sen son düşüğünü hangi ayda yaptın iğneye rağmenmi düşmüştü seninle aynı aylarda düşük yapmışız galiba
canım geçen yıl nisan da düşük yaptım en son 9 ay bitcek yakında....
kızlar az ısım var bırazdan gelıcem burdaysanız konusuruz ısdeyım suanda
nasıl yani ben anlamadım drlar rahatsızlığını anlasınlar diye mi hamile kaldın yoksa bu drlara bir sitem miydison iki gebeliğim 6 ay içinde oldu.... araştırma için hamile kaldım yaniii....
nasıl yani ben anlamadım drlar rahatsızlığını anlasınlar diye mi hamile kaldın yoksa bu drlara bir sitem miydi
Canım çok zaman oldu görüşmeyeli..
Eee sen de haklısın tabi tatlı bıcırıktan fırsatın olmuyordur :)
Ne yaptın nasıl geçiyor günler, 3 ayı bitirmiştir sanırım Hakan bebek...Bizim için de öp kokla onu, allahım nazarlardan saklasın
aysudemir hiç iğne kullanmadınmı yani
anladım canım sende üstüste badireler atlatmışsın umarım uygun olduğun zamanda bebişin koşa koşa gelir konar göbüşüne2008 yılı nisan 26 da evlendim.. ve hemen hamile kalmışım... planlı değil yani... uzatmayayım bu gebeliğim dış gebelikti... dış gebelik sebebi bilinmeyen bi durum sadece döllenmeden dolayı gebelik olarak değerlendiriliyor uterusa yani rahme yerleşmediği için araştırmaya dahil edilmiyor... 21 mayıs 2008 de ameliyat oldum ve dış gebelik materyali alındı... kasım 2008 de tekrar denedik ve hamile kaldım... 8. haftada kalbi durdu bebişimin ve ocak 2009 da kürtaj oldum... bu ilk rahim içi gebelik olduğu için doktorlarca ilk düşük olarak kabul ediliyor. o yüzden araştırma yapılmadı... hemen ardından neyse halim çıksın falim hesabı vakit geçirmemek için şubat sonunda tekrar hamile kaldım ve bu defa da hiç kalp atımı olmadı.. işte bu bebeği genetik laboratuarına gönderdim ve kromozom anomalili olduğu için kaybettiğimi söylediler.. bunun ikinci olduğunu ve birde dış gebelik olduğunu tekrar hatırlatınca incelemeye aldılar... ve ardı arkası kesilmeyen işlemler başladı .. yaklaşık 6 ay boyunca kan verdim sonuç bekledim...
öncelikle eşim tahlil verdi... kolay olduğu için... eşimin tahlilinde biraz sorun çıktı.. ilaç başladılar 1 ay sonra tekrarladık sperm analizini... normal çıktı doktor strese bağlı olarak sonucun sıkıntılı olduğunu söyledi ilaca gerek olmadığını ifade etti...
sonra eşim ve ben genetik laboratuarında kan verdik. ve ikimizinde kanda pıhtılaşma parametrelerine bakıldı .. ve malum sonuç mthfr a 1298 c homozigot mutasyon.. eşiminde aynı gende problem varsa sıkıntı olur diye doktor aynı tahlili istedi.. ama ne olduğunu bilmiyorum tabi...birde paı 4g/4g bulundu .. sonra dış gebelik öykümden dolayı tüpler ne alemde görmek için rahim filmi istediler.. onuda çektirdim... birde koagülasyon ve bağşıklık sistemi ile ilgili testler yaptırdım normal çıktı... sorun mthfr mutasyonu deniyor... kısaca böyle yani....3 aydır kafamı toplamaya çalışıyorum 3 ay önce doktorum bize deneyebilirsiniz dedi... daha yeni cesaretim geldi.... bir iki aya düşünüyorum artık....
aysude mir bende 10 nisanda düşük yaptım
olur canım bırakırım kıldan tüyden bahaneleri.... yaaa valla başıma gelenlerden sonra harbiden kıl tüy istemiyorum... ya bak beni çok heveslendirdin zaten... benim adam vitamin almaya başladı... ben başladım ilaçlarıma bi seans daha lazer yaptırıp her an deneyebilirim... yani 2 ay sonra falan...hatta eşimle sizlerin bazı yazdıklarınızı paylaştım adamcağızın gözleri parladı... sonra dün ikinciyi konuşmaya başladı... sonra durdu falan... garip bi şekilde heyecanlandı ama ben onu ilk defa böyle gördüm... BENDE İSTİYORUMMMM ama dediğim gibi 2 ay daha zamana ihtiyacım varrr....
iyiki yazmışım desene aysude_mir. bende kızacakmı acaba dedim ya sizene ne baskı yapıyonuz hazır değilim dersin diye. kaydirigubbakcemile3 sevindim kız.
aysudemir hiç iğne kullanmadınmı yani
iyiki yazmışım desene aysude_mir. bende kızacakmı acaba dedim ya sizene ne baskı yapıyonuz hazır değilim dersin diye. kaydirigubbakcemile3 sevindim kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?