Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

anladım canım sende üstüste badireler atlatmışsın umarım uygun olduğun zamanda bebişin koşa koşa gelir konar göbüşüne

inşallah hepimizin gönlündeki hakkında da hayırlı olur....

allah gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı,
hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı etsin...

şeytan tüyü var bende :roflol: demekki yakındır hamiş olman kaydirigubbakcemile2 oh iyi iyi sevindim. kedi olalı bir fare tutmuşum desene :roflol:

aysudecim amin sağlıkla inşallah :Saruboceq:

gidicem canım randevum saat 4'ü 10 geçe. zor aldım onuda. kontenjan doldu dedilerde ısrar ettim kızlar. :sm_cool: benimki önemli dedim mutlaka doktor gel dedi kanım pıhtılaşıyor dedim. ay hastalığıma nasıl sahip çıktım bravo bana yaakaydirigubbakcemile3 saate bakıp duruyorum yaa biranönce doktordan duysam duyacağımı. yazsa iğne ilaç ne varsa. adı konsa. :kedi:

sen var ya seeennn senin elinden kaçan kurtulmaz be güzelim ilahi kaydirigubbakcemile3 ama böyle istediğini elde etmeye çalışman süper ve bunu o kadar tatlı yapıyorsun ki harbi şeytan tüyü var kötükedihüso :)))

ya biraz önce yüreğim ağzıma geldi bugün sabah eltim doğum yaptı işte olduğum için yanına gidemedim 1 saat önce eşim aradı telefonda ağlıyor dr bebeğin kalbi delik olabilir demiş e bizde geçen sene 17 ocakta bebeğimizi kaybetmiştik ikimizde başladık ağlamaya sonra bebişi tıp fak hastanesine götürdüler kardiyoloğa dr sadece açıklık var bu çoğu yenidoğanda olur korkulacak bişey yok demiş var ya bi ohhhhh çektim anlatamam

geldim kızlar. doktor ultrasonda bakalım bir dedi. gerçi şuan gebelik daha küçük erken yani göremeyiz dedi.ve rahim kalınlaşmış dedi. bende dün baktırdım o doktorda göremedi dememek için zor tuttum kendimi kaydirigubbakcemile3 neyse. fragmin,corasprin bide vajinal jel yazdı. hergün sür bunu haznene dedi.(düşük önleyiciymiş jel) iki hafta birliktelik yasak dedi. iyiki dün eşime olmaz demişim. bilgiliyim tabii :roflol: neyse. yarın gel hastaneye rapor çıkartalım dedi. iğneye yarın başlıycam arkadaşlar. haberiniz olsuuun.yarın ola hayrola.

hadi baklım canım bundan sonra rabbim daha çok yardım etsin sana :)

canım benim hadi gözün aydın oh çok şükür içimiz daha da rahatladı olumunekankayizsmile

şuan kanda beta hcg çok düşük normalde 1500-3000 arası gözükür dedi. 2 hafta sonra gidecem ya o zaman gözükmeyedebilirmiş. 6 haftalık olacakmış şuan tam bir aylık (4 haftalıkmış) ve rutin testler isteyelim dedi bende rubella ,toksoplazma falan mı dedim. baktırmışmıydık dedi evet 17 aralıkta dedim kağıdı çantamdan çıkartıp gösterdim tamam o zaman şuan için gerek yok gebelik ilerlesin keseyi bir görelim o zaman onları da isteriz dedi. işte bu kadar. stresim geçti yaaa. ohhh.

hadi gözün aydın canım.ama tavsiyem iğneyi ilk göbekten başla.bacak daha çabuk sertleşiyo iğne yerleri bende öyle oldu.iki gün bacaktan yapıp göbeğe geri geçtim.
bu arada kızlar okadar kendimi esirgedim ve grip oluyorum şuan.benim grip çok uzun sürer .limon yedim tuzlayıp suyunu sıktım içtim ekşi ekşi oldu midem .ilaç almadan başka nasıl rahatlarım burnum yanıyoooo boğazım kötüüü:çok üzgünüm: kekik nane zaralı olurmu düşük falan yapar diye hiç yanaşmadım bitkisel çaylara doktorada her gitmeme sorayım derdim hep unuttum

canım geçmiş olsun ıhlamurun içine limonu kabuğuyla ince ince doğra elmayı kabuğuyla doğra kaynat iç balla iyi gelir sakın adaçayı içme hamişler için çok sakıncalı ha bide içebilirsen turşu suyu iç oda gribe iyi gelir

çok geçmiş olsun sonucun iyi olmasına sevindim
buarada herkese merhaba

canım dilerim herşey yolunda gider.
iğneye başladığında paylaş bizimle ben biraz çekiniyorumda iğneden kendi kendine yapacaksın değil mi

bende tavsiyene uyucam canım. aysude_mir de aynısını söyledi. ilk göbekten başla karın büyüdükçe kol ve bacaklara geç dedi. sanada çok geçmiş olsun canım. kendine dikkat et.

canım dilerim herşey yolunda gider.
iğneye başladığında paylaş bizimle ben biraz çekiniyorumda iğneden kendi kendine yapacaksın değil mi

sağoalsın canım. inşallah herşey yolunda gider. iğneye yarın başlıycam. ama kendim değil.eşim vuracak. eşim sağlık memuru anlar bu işlerden. (bende çekiniyom annnneee diye bağırasım var )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…