anladım canım sende üstüste badireler atlatmışsın umarım uygun olduğun zamanda bebişin koşa koşa gelir konar göbüşüne
kızamam ben sana canım benimmmm.... kızarmıyım hiçççç... ama heveslendirdin harbiden beni... senin yüzünden hafta sonu kendimi hamile gibi hissettim... su koktu burnuma göğüslerim acıdıııı.... hastaydım ilaç bile içemedim... kendi kendime iyileştim gibi bişey oldum.... hain domdom nasıl etkilediysen artık..... :ecrin_bebek:zemuszemuskafamçokkarıştı
aysudecim amin sağlıkla inşallah :Saruboceq:
sen var ya seeennn senin elinden kaçan kurtulmaz be güzelim ilahi kaydirigubbakcemile3 ama böyle istediğini elde etmeye çalışman süper ve bunu o kadar tatlı yapıyorsun ki harbi şeytan tüyü var kötükedihüso :)))gidicem canım randevum saat 4'ü 10 geçe. zor aldım onuda. kontenjan doldu dedilerde ısrar ettim kızlar. :sm_cool: benimki önemli dedim mutlaka doktor gel dedi kanım pıhtılaşıyor dedim. ay hastalığıma nasıl sahip çıktım bravo bana yaakaydirigubbakcemile3 saate bakıp duruyorum yaa biranönce doktordan duysam duyacağımı. yazsa iğne ilaç ne varsa. adı konsa. :kedi:
önemli değil canım.inşallah şubatta adet olmayıpturkbayragi hamile olursun ......
aysude mir bende 10 nisanda düşük yaptım
geldim kızlar. doktor ultrasonda bakalım bir dedi. gerçi şuan gebelik daha küçük erken yani göremeyiz dedi.ve rahim kalınlaşmış dedi. bende dün baktırdım o doktorda göremedi dememek için zor tuttum kendimi kaydirigubbakcemile3 neyse. fragmin,corasprin bide vajinal jel yazdı. hergün sür bunu haznene dedi.(düşük önleyiciymiş jel) iki hafta birliktelik yasak dedi. iyiki dün eşime olmaz demişim. bilgiliyim tabii :roflol: neyse. yarın gel hastaneye rapor çıkartalım dedi. iğneye yarın başlıycam arkadaşlar. haberiniz olsuuun.yarın ola hayrola.
canım benim hadi gözün aydın oh çok şükür içimiz daha da rahatladı olumunekankayizsmilegeldim kızlar. doktor ultrasonda bakalım bir dedi. gerçi şuan gebelik daha küçük erken yani göremeyiz dedi.ve rahim kalınlaşmış dedi. bende dün baktırdım o doktorda göremedi dememek için zor tuttum kendimi kaydirigubbakcemile3 neyse. fragmin,corasprin bide vajinal jel yazdı. hergün sür bunu haznene dedi.(düşük önleyiciymiş jel) iki hafta birliktelik yasak dedi. iyiki dün eşime olmaz demişim. bilgiliyim tabii :roflol: neyse. yarın gel hastaneye rapor çıkartalım dedi. iğneye yarın başlıycam arkadaşlar. haberiniz olsuuun.yarın ola hayrola.
şuan kanda beta hcg çok düşük normalde 1500-3000 arası gözükür dedi. 2 hafta sonra gidecem ya o zaman gözükmeyedebilirmiş. 6 haftalık olacakmış şuan tam bir aylık (4 haftalıkmış) ve rutin testler isteyelim dedi bende rubella ,toksoplazma falan mı dedim. baktırmışmıydık dedi evet 17 aralıkta dedim kağıdı çantamdan çıkartıp gösterdim tamam o zaman şuan için gerek yok gebelik ilerlesin keseyi bir görelim o zaman onları da isteriz dedi. işte bu kadar. stresim geçti yaaa. ohhh.
canım geçmiş olsun ıhlamurun içine limonu kabuğuyla ince ince doğra elmayı kabuğuyla doğra kaynat iç balla iyi gelir sakın adaçayı içme hamişler için çok sakıncalı ha bide içebilirsen turşu suyu iç oda gribe iyi gelirhadi gözün aydın canım.ama tavsiyem iğneyi ilk göbekten başla.bacak daha çabuk sertleşiyo iğne yerleri bende öyle oldu.iki gün bacaktan yapıp göbeğe geri geçtim.
bu arada kızlar okadar kendimi esirgedim ve grip oluyorum şuan.benim grip çok uzun sürer .limon yedim tuzlayıp suyunu sıktım içtim ekşi ekşi oldu midem .ilaç almadan başka nasıl rahatlarım burnum yanıyoooo boğazım kötüüü:çok üzgünüm: kekik nane zaralı olurmu düşük falan yapar diye hiç yanaşmadım bitkisel çaylara doktorada her gitmeme sorayım derdim hep unuttum
ya biraz önce yüreğim ağzıma geldi bugün sabah eltim doğum yaptı işte olduğum için yanına gidemedim 1 saat önce eşim aradı telefonda ağlıyor dr bebeğin kalbi delik olabilir demiş e bizde geçen sene 17 ocakta bebeğimizi kaybetmiştik ikimizde başladık ağlamaya sonra bebişi tıp fak hastanesine götürdüler kardiyoloğa dr sadece açıklık var bu çoğu yenidoğanda olur korkulacak bişey yok demiş var ya bi ohhhhh çektim anlatamam
geldim kızlar. doktor ultrasonda bakalım bir dedi. gerçi şuan gebelik daha küçük erken yani göremeyiz dedi.ve rahim kalınlaşmış dedi. bende dün baktırdım o doktorda göremedi dememek için zor tuttum kendimi kaydirigubbakcemile3 neyse. fragmin,corasprin bide vajinal jel yazdı. hergün sür bunu haznene dedi.(düşük önleyiciymiş jel) iki hafta birliktelik yasak dedi. iyiki dün eşime olmaz demişim. bilgiliyim tabii :roflol: neyse. yarın gel hastaneye rapor çıkartalım dedi. iğneye yarın başlıycam arkadaşlar. haberiniz olsuuun.yarın ola hayrola.
hadi gözün aydın canım.ama tavsiyem iğneyi ilk göbekten başla.bacak daha çabuk sertleşiyo iğne yerleri bende öyle oldu.iki gün bacaktan yapıp göbeğe geri geçtim.
bu arada kızlar okadar kendimi esirgedim ve grip oluyorum şuan.benim grip çok uzun sürer .limon yedim tuzlayıp suyunu sıktım içtim ekşi ekşi oldu midem .ilaç almadan başka nasıl rahatlarım burnum yanıyoooo boğazım kötüüü:çok üzgünüm: kekik nane zaralı olurmu düşük falan yapar diye hiç yanaşmadım bitkisel çaylara doktorada her gitmeme sorayım derdim hep unuttum
canım dilerim herşey yolunda gider.
iğneye başladığında paylaş bizimle ben biraz çekiniyorumda iğneden kendi kendine yapacaksın değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?