Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben biraz etrafı toparlayayım. şimdiden dağıtırsam işim zor valla.markete gidicez birazdan. cuma için kalabalık bir arkadaş grubunu çağırdık.15-16 kişi olacak. işim zor. ama haftasonu dinlenirim bendee.

benim eşim yazılımcı yandım ben o zaman iş başa düştübilmiyorumkismile

evet işin zor. ama tanıdık birine de zor oluyor naz yapmaktan iğneyi nasıl vurduracam kii??? ay acıtma falan gibi yalvaran sözler. tanımasan hiç değilse susar kaderine razı olursun. tanımanın dezavantajıda bu maalesef.

hadi ben kaçtım gene girerim kızlar. bu arada esis öğremişsin avatar değiştirmeyi tebrikler. hızlı öğreniyorsun.

bugün rahim filmimin sonucunu almaya gittim. sistem çökmüş sonucu alamadım. of of zamanla yarışıyorum zaten bir tamamlayamadım şu tahlilleri çok moralim bozuldu yarına kadar sabredeceğim.
peşembe de doktor randevum var dananın kuyruğu kopacak.sizlelerle hemen paylaşacağım sonucu

hadi bakalım canım inşallah temiz çıkar

gulus 27 sen grawfortun yazdığı vazinal sıvıyı kullandın mı ben daha önce duymamıştım düşük riski olanlara ı veriyorlar acaba sadece ona göre yarın doktora soracağımda bilgin var mı

gulus 27 sen grawfortun yazdığı vazinal sıvıyı kullandın mı ben daha önce duymamıştım düşük riski olanlara ı veriyorlar acaba sadece ona göre yarın doktora soracağımda bilgin var mı
tatlım ben daha önce kullanmadım ama duydum aynen dediğin gibi düşük yaşanmaması için kullanılıyor diye biliyorum progesteron takviyesiymiş nette öyle yazıyo

tatlım ben daha önce kullanmadım ama duydum aynen dediğin gibi düşük yaşanmaması için kullanılıyor diye biliyorum progesteron takviyesiymiş nette öyle yazıyo

hımmmm anladım ben o zaman yarın bir soyayım bakayım . eğer farklı bir bilgi alırsam haber veririm.ben şimdi çıkmalıyım eşim gelecek yemeği hazırlamalıyım. hepinize sevgiler güzel habelerle görüşmek üzere öpüyorumkaydirigubbakcemile3

tamam canım görüşürüz

ay canım sağol eşim geldi yemek yedik yazamadım o yüzden.yemeğin yanında kırmızı turşu suyu vardı içtim ondanda.ıhlamur evde yok şu an.yarın aldırrım olmassa.limon ve elma kabuğu nane yapayım olmassa.bal var neyseki.okadar dikkat ettim dün kız kardeşim grip gibiydi sanırım ondan bulaştı.klava:klava: hep kaçardım gripliden

ne kadar dikkat edersek edelim olmuyor işte mikroplar havada asılı kalıyormuş
nane koymadan yaklaşık 2 tane limonu doğra bol şeker yada bal koy limonata gibi kaynat ve iç bide vücut direncini bir bardak suya biraz elma sirkesi ve bir çay kaşığı bal karıştırıp günde iki kez içince arttırıyormuş

ben biraz etrafı toparlayayım. şimdiden dağıtırsam işim zor valla.markete gidicez birazdan. cuma için kalabalık bir arkadaş grubunu çağırdık.15-16 kişi olacak. işim zor. ama haftasonu dinlenirim bendee.

ilahi canım ne misaifiri senin dinlenmen gerek ayyy .bende hamile olduğumu bilmeden çağırmıştım kalabalık misafir ay sancıdan öldüm .durmadan adet oldum diye tuvalete koştum.meğerse hamilemişim bilsem çağırırmıydım lmaz: sende dikkat et.bugün apartmandakilerden yasin okutan komşum vardı.1.5 yıldır oturuyoz burda çalışınca bide kimseyi tanımıyordum gideyim dedim.gün gibi yapacaklar yasini onda bile ben kusura bakmayın alamam ben dedim.ne kadar yardım eden olsada yoruluyosun.bide hepsinin iki çocuğu var.neyseki onlarda sen sadece bizlere gel dediler hihoyyyt iyi dedim içimden.hani misafiri severim ama hamileyken zor olur ya.bizim gibi düşük tecrübesi olanlar çok iyi bakmalı dikkatli olmalı bu konuda

geçmişe baktım canım, ben hemen kaynatayıp içeyim hapşırık hapşırık oldum ayy:içelim: bide canım dondurma istiyodu iyiki yememişim avucumu yaladım hep sabret oğlum yaz gelsin yiyecem dedim .

herkese iyi akşamlar
güzel haberler var,çok iyi
zehra gebelikte naneyi pek fazla tüketmemeye çalış ve de maydanozu,rahim kasılmalarına neden olabilirmiş,o da düşüğe
grip içinde gülüsün önerileriçok güzel,ama ilaçsız zor geçer bu mevsimde,minoset içebilirsin,tabii doktoruna danışarak

geçmişe baktım canım, ben hemen kaynatayıp içeyim hapşırık hapşırık oldum ayy:içelim: bide canım dondurma istiyodu iyiki yememişim avucumu yaladım hep sabret oğlum yaz gelsin yiyecem dedim .
canım biraz iyileş hemen hazır dondurma al nefsini körelt hatta eşin alabilirse şimdi alsın bi kaşıkta olsa yala merak etme dondurmanın ufak bir kaşığı çok etkilemez seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…