herkese iyi akşamlar
güzel haberler var,çok iyi
zehra gebelikte naneyi pek fazla tüketmemeye çalış ve de maydanozu,rahim kasılmalarına neden olabilirmiş,o da düşüğe
grip içinde gülüsün önerileriçok güzel,ama ilaçsız zor geçer bu mevsimde,minoset içebilirsin,tabii doktoruna danışarak
bende 1 nisanda kaybettim 2. bebişimi.... arkadaşımı aradım gel diye şaka sanmış...keşke şaka olsaydı amamalesef bende 24 nisan da
amin canım aminnnn haaa şöyle bolca dua et bakarsın bizde arkadan yetişiriz ssana....Dinamiss günaydın. teşekkür ederim iyi dileklerin için. Allah sana sağlıklı doğum ve sağlıklı evlat nasip eylesin inşallah.
Feryad , Nergis60 , veee aysude_mir sıra sizlerde. Hele aysudeee öyle kıldan tüyden bahaneleri bırak artık kızıyoruzlmaz:
naneden emin olamadım bende limonla elma kabuğu kaynattım balda koydum içtim.baya arttı baş ağrım uzanayım ben en iyiisi.inşallah daha kötü olmaz ilerlemez.ben kendimden geçtimde bebeğim etkilenmesin benim halsizliğimden.herkese ii akşamlar
ilahi canım ne misaifiri senin dinlenmen gerek ayyy .bende hamile olduğumu bilmeden çağırmıştım kalabalık misafir ay sancıdan öldüm .durmadan adet oldum diye tuvalete koştum.meğerse hamilemişim bilsem çağırırmıydımlmaz: sende dikkat et.bugün apartmandakilerden yasin okutan komşum vardı.1.5 yıldır oturuyoz burda çalışınca bide kimseyi tanımıyordum gideyim dedim.gün gibi yapacaklar yasini onda bile ben kusura bakmayın alamam ben dedim.ne kadar yardım eden olsada yoruluyosun.bide hepsinin iki çocuğu var.neyseki onlarda sen sadece bizlere gel dediler hihoyyyt iyi dedim içimden.hani misafiri severim ama hamileyken zor olur ya.bizim gibi düşük tecrübesi olanlar çok iyi bakmalı dikkatli olmalı bu konuda
herkese merhaba,
crawford tebrik ederim.. İnş sağlıkla kucağına alırsın..
dün tv den öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum sizlerle... son zamanlarda hamile arkadaşlardan bulantı şikayeti olanlar vardı diye hatırlıyorum..
eğer çok bulantınız varsa bunun nedeni b6 vitamini eksikliği olabilirmiş..b6 takviyesi bulantıları hafifletirmiş..tabi ki önce dr nuza danışmakta fayda var..
bir de d vitamini eksikliği ihtimaline karşı, test yaptırıp d vitamini kapsülü içilmesi öneriliyordu programdaki doktor tarafından..
paylaşmak istedim..
güzel günler dileğiyle..
herkese merhaba,
crawford tebrik ederim.. İnş sağlıkla kucağına alırsın..
dün tv den öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum sizlerle... son zamanlarda hamile arkadaşlardan bulantı şikayeti olanlar vardı diye hatırlıyorum..
eğer çok bulantınız varsa bunun nedeni b6 vitamini eksikliği olabilirmiş..b6 takviyesi bulantıları hafifletirmiş..tabi ki önce dr nuza danışmakta fayda var..
bir de d vitamini eksikliği ihtimaline karşı, test yaptırıp d vitamini kapsülü içilmesi öneriliyordu programdaki doktor tarafından..
paylaşmak istedim..
güzel günler dileğiyle..
canım ocak ayında çilek olur olmasınada mevsimi değil.... hayırdıraklinialirimsmile sen deki son durum ne? sıralı sistem LPG taktıracaktın sanırım........vereliniortak
canım ocak ayında çilek olur olmasınada mevsimi değil.... hayırdıraklinialirimsmile sen deki son durum ne? sıralı sistem LPG taktıracaktın sanırım........vereliniortak
nergiscim, bak ozaman avatardaki resmime... orda duran iki küçük çileği görüyor musun? onlar benim balkonumdaki saksımda yetişmiş çilekler :)
Kahvelokum ama hiç oluyormu? Olan var olmayan var. :gitme: canı çeken var çekmeyen var aşkolsunklava:
nergiscim, bak ozaman avatardaki resmime... orda duran iki küçük çileği görüyor musun? onlar benim balkonumdaki saksımda yetişmiş çilekler :)
bende 1 nisanda kaybettim 2. bebişimi.... arkadaşımı aradım gel diye şaka sanmış...keşke şaka olsaydı ama
amin canım aminnnn haaa şöyle bolca dua et bakarsın bizde arkadan yetişiriz ssana....
geçmiş olsun canım. bol bol portakal ye tatlım.vereliniortak
bu arada, evet taktıracağım sıralı gaz, 4 enjeksiyonlu... emme doktora söylemeyi unuttum :) puhaha (celen gibi güleyim burda) ... sonuçlar çıktığında söyleyeceğim artık :) tahlil için bolca kan verdim :)
ay canım, affedersin... ama sen daha aşermeye başlamasındır canım, erken daha. kızma bana...
nergise sormuşsun ama bence 6. hafta da doktoruna git.. eğer kese görünmese bile endişe etme.. kan tahlilinide yaptırırısın, yükslemeye bakarsın.. 1500 lerden önce kese görünmüyor zaten..
şaka şaka canım çekmedi. maksat senle şakalaşmaktı.opuyorumnanaktan canım zaten doktorda beni 2 hafta sonra çağırdı şuan 4 haftalıkmış. o zaman da 6 haftalık+1 günlük olacakmış doktorun hesabına. inşallah görünür.
senin meleğin seni biraz fazla bekletti...hadi hayırlısı .....inşallah herşey istediğin gibi olur....
şaka şaka canım çekmedi. maksat senle şakalaşmaktı.opuyorumnanaktan canım zaten doktorda beni 2 hafta sonra çağırdı şuan 4 haftalıkmış. o zaman da 6 haftalık+1 günlük olacakmış doktorun hesabına. inşallah görünür.
kızlar herkese ii akşamlar umarım herşey yolunda gider ve sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız benim gibi.(heterezigot sendromu mutasyonu vardı) bende ilk 2 bebişimi kaybettim 3. bebişimi sağlıkla kucağıma aldım. darısı başınıza inşallahhhh... bende uzun zaman buralara takılıp akıl alıyordum her konuda konuşuyorduk. şimdi bebişim 4.ayını bitirdi meğer herşey çok güzel olucakmış da ben çok korkmuşum. hepinize allah sağlıklı bebişler versin inşallahhhhh
bence sen yarın ya da birgün gidip bhcg tekrarlat iki katına çıkmışmı bir baktır. daha sonrada doktorun dediği tarihte keseyi görmek için git kese 6 haftada görünür canım 7 haftadada kalp atımı için gidersin....:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?