Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

naneden emin olamadım bende limonla elma kabuğu kaynattım balda koydum içtim.baya arttı baş ağrım uzanayım ben en iyiisi.inşallah daha kötü olmaz ilerlemez.ben kendimden geçtimde bebeğim etkilenmesin benim halsizliğimden.herkese ii akşamlar

herkese merhaba,
crawford tebrik ederim.. ınş sağlıkla kucağına alırsın..
dün tv den öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum sizlerle... son zamanlarda hamile arkadaşlardan bulantı şikayeti olanlar vardı diye hatırlıyorum..
eğer çok bulantınız varsa bunun nedeni b6 vitamini eksikliği olabilirmiş..b6 takviyesi bulantıları hafifletirmiş..tabi ki önce dr nuza danışmakta fayda var..
bir de d vitamini eksikliği ihtimaline karşı, test yaptırıp d vitamini kapsülü içilmesi öneriliyordu programdaki doktor tarafından..
paylaşmak istedim..
güzel günler dileğiyle..

malesef bende 24 nisan da
bende 1 nisanda kaybettim 2. bebişimi.... arkadaşımı aradım gel diye şaka sanmış...keşke şaka olsaydı ama
amin canım aminnnn haaa şöyle bolca dua et bakarsın bizde arkadan yetişiriz ssana....

geçmiş olsun canım. bol bol portakal ye tatlım.vereliniortak

canım haklısında. iki hafta önceden söz vermiş bulundum. onlarda bizi çağırmıştı. çiğ köftesi gecesi yapmışlardı mezeler falan bende aynı derecede ve çok şey yapmalıyım şimdiden tabi telaşı sardı. alışverişi yaptık yapmasınada da onca şeyi hazırlamak var. bide cuma günü haftanın yorgunluğu üzerimde olacak. zaten samimi bir arkadaşa cuma günü sen birine söyle hamile olduğumu hepsi birbirine aktarır bende iş yapmaktan kurtulurum dedim :roflol: iyi fikir dimi? ya sonuçta iki gün önceden zaten evle uğraş mutfkla ilgilen beynen düşün yoruluyor insan. bitek servis olayı var oda açık büfe gibi olacak. Ne isterlerse alacaklar. Bide saz ve gitar çalan arkadaşlarda var bizim apartmandakiler hep hacı ve yaşlılar artık bunlar gidene kadar söverler bize :teytey: napalım katlanacaz artık. :roflol: ya bi tane arkadaşda hala çağırmamı bekliyor neyse onuda bebeği göreyim ondan sonra çağıracam. konuşacak bişeyler olur hiç değilse dimi hihoyyyt . o arkadaş da iğne vuruldu gebeliği boyunca ve şuan 6 aylık turp gibi bir oğlu var. maşallah benimde amma yazasım varmış bee :uhm: kocacım maça gitti. bende burda yalnızken sizlerle dertleşeyim mirmirmirmir

Kahvelokum teşekkürler canım. inşallah darısı sana olsun. :teytey:

Nergis60 dualarım inşallah kabul olurda sırada siz olursunuz allahın izniyle. kaydirigubbakcemile

Çünkü Kendim için ne istiyorsam hepinize de aynısını diliyorum kızlar

canım ocak ayında çilek olur olmasınada mevsimi değil.... hayırdıraklinialirimsmile sen deki son durum ne? sıralı sistem LPG taktıracaktın sanırım........vereliniortak

Nergis60 canım baksana , bana doktor iki hafta sonra gel bakalım dedi o zaman 6 haftalık +1 günlük olacakmış. Yinede gözükmeyebilirmiş kese. acaba biraz daha mı geç gitsem gözüksün diye? Benim bundan önceki 5 haftalıkken gittim görünmediydi o zaman 2 hafta sonra gel dediydi yani 7 haftalıkken gözüktü. Keşke gözükse yaaa. Bu arada 2 hafta sonra doktorun dediği değerlere ulaşırmııı yani 1500 veya 3000 arası olursa gözükürmüş benim dün reglım gecikeli 5 gün olmuştu 156 ydı değer

canım ocak ayında çilek olur olmasınada mevsimi değil.... hayırdıraklinialirimsmile sen deki son durum ne? sıralı sistem LPG taktıracaktın sanırım........vereliniortak

nergiscim, bak ozaman avatardaki resmime... orda duran iki küçük çileği görüyor musun? onlar benim balkonumdaki saksımda yetişmiş çilekler :)

bu arada, evet taktıracağım sıralı gaz, 4 enjeksiyonlu... emme doktora söylemeyi unuttum :) puhaha (celen gibi güleyim burda) ... sonuçlar çıktığında söyleyeceğim artık :) tahlil için bolca kan verdim :)

Kahvelokum ama hiç oluyormu? Olan var olmayan var. :gitme: canı çeken var çekmeyen var aşkolsun klava:

ay canım, affedersin... ama sen daha aşermeye başlamasındır canım, erken daha. kızma bana...
nergise sormuşsun ama bence 6. hafta da doktoruna git.. eğer kese görünmese bile endişe etme.. kan tahlilinide yaptırırısın, yükslemeye bakarsın.. 1500 lerden önce kese görünmüyor zaten..

nergiscim, bak ozaman avatardaki resmime... orda duran iki küçük çileği görüyor musun? onlar benim balkonumdaki saksımda yetişmiş çilekler :)

yaaaaaaaaaaa kahvelokum ne güzel görünüyolar..... rabbim isteyince neden olmasın ki değil mi ama.....delikafadulden

böyle şaka mı olur ay ama keşke şaka olsaydı...

senin meleğin seni biraz fazla bekletti...hadi hayırlısı .....inşallah herşey istediğin gibi olur....

şaka şaka canım çekmedi. maksat senle şakalaşmaktı.opuyorumnanaktan canım zaten doktorda beni 2 hafta sonra çağırdı şuan 4 haftalıkmış. o zaman da 6 haftalık+1 günlük olacakmış doktorun hesabına. inşallah görünür.

bence sen yarın ya da birgün gidip bhcg tekrarlat iki katına çıkmışmı bir baktır. daha sonrada doktorun dediği tarihte keseyi görmek için git kese 6 haftada görünür canım 7 haftadada kalp atımı için gidersin....:asigim:

kızlar herkese ii akşamlar umarım herşey yolunda gider ve sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız benim gibi.(heterezigot sendromu mutasyonu vardı) bende ilk 2 bebişimi kaybettim 3. bebişimi sağlıkla kucağıma aldım. darısı başınıza inşallahhhh... bende uzun zaman buralara takılıp akıl alıyordum her konuda konuşuyorduk. şimdi bebişim 4.ayını bitirdi meğer herşey çok güzel olucakmış da ben çok korkmuşum. hepinize allah sağlıklı bebişler versin inşallahhhhh

senin meleğin seni biraz fazla bekletti...hadi hayırlısı .....inşallah herşey istediğin gibi olur....

evet fazlaca oldu.. bekle bekle sıkıldım valla... iyi dileklerin için teşekkür ederim canım... inş sen beklemezsin ve 2010 da anneeeee olursun... burda ki herkse için aynı dileğim... Rabbim hiç bir kadını bu duygudan mahrum bırakmasın... kimseyi de fazla bekletmesin...

canımm... inş her şey güzel olacak.. sen stres yapma, tadını çıkar.. bak ne güzel hamilesin.. bence bunu düşün sen..

eserizmir, herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.. 4 aylık oldu ha bebiş.. maşallah ona.. zaman ne kadar çabuk geçiyor...

ama daha dün baktırdım betahcg ye. doktor yarın yalnız iğne için heyet raporu çıkartmaya gel dedi. gerekse söylerdi sanırım. çünkü bugün özeline gittim. boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…