kızlar herkese ii akşamlar umarım herşey yolunda gider ve sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız benim gibi.(heterezigot sendromu mutasyonu vardı) bende ilk 2 bebişimi kaybettim 3. bebişimi sağlıkla kucağıma aldım. darısı başınıza inşallahhhh... bende uzun zaman buralara takılıp akıl alıyordum her konuda konuşuyorduk. şimdi bebişim 4.ayını bitirdi meğer herşey çok güzel olucakmış da ben çok korkmuşum. hepinize allah sağlıklı bebişler versin inşallahhhhh
ama daha dün baktırdım betahcg ye. doktor yarın yalnız iğne için heyet raporu çıkartmaya gel dedi. gerekse söylerdi sanırım. çünkü bugün özeline gittim. boshayallersmile
48 saatte 2 ye katlaması gerekir.doktoruna bi sor istersen....laelaelaelaelae
ben biraz etrafı toparlayayım. şimdiden dağıtırsam işim zor valla.markete gidicez birazdan. cuma için kalabalık bir arkadaş grubunu çağırdık.15-16 kişi olacak. işim zor. ama haftasonu dinlenirim bendee.
toxoplazma larına bakılana kadar senin çiğ etten kaçman lazımmm salam sois çiğ köfte gibi pişmeden yenen şeylerden uzakkkk durrrrrrrr..............canım haklısında. iki hafta önceden söz vermiş bulundum. onlarda bizi çağırmıştı. çiğ köftesi gecesi yapmışlardı mezeler falan bende aynı derecede ve çok şey yapmalıyım şimdiden tabi telaşı sardı. alışverişi yaptık yapmasınada da onca şeyi hazırlamak var. bide cuma günü haftanın yorgunluğu üzerimde olacak. zaten samimi bir arkadaşa cuma günü sen birine söyle hamile olduğumu hepsi birbirine aktarır bende iş yapmaktan kurtulurum dedim :roflol: iyi fikir dimi? ya sonuçta iki gün önceden zaten evle uğraş mutfkla ilgilen beynen düşün yoruluyor insan. bitek servis olayı var oda açık büfe gibi olacak. Ne isterlerse alacaklar. Bide saz ve gitar çalan arkadaşlarda var bizim apartmandakiler hep hacı ve yaşlılar artık bunlar gidene kadar söverler bize :teytey: napalım katlanacaz artık. :roflol: ya bi tane arkadaşda hala çağırmamı bekliyor neyse onuda bebeği göreyim ondan sonra çağıracam. konuşacak bişeyler olur hiç değilse dimi hihoyyyt . o arkadaş da iğne vuruldu gebeliği boyunca ve şuan 6 aylık turp gibi bir oğlu var. maşallahbenimde amma yazasım varmış bee :uhm: kocacım maça gitti. bende burda yalnızken sizlerle dertleşeyim mirmirmirmir
hadi gözün aydın canım.ama tavsiyem iğneyi ilk göbekten başla.bacak daha çabuk sertleşiyo iğne yerleri bende öyle oldu.iki gün bacaktan yapıp göbeğe geri geçtim.
bu arada kızlar okadar kendimi esirgedim ve grip oluyorum şuan.benim grip çok uzun sürer .limon yedim tuzlayıp suyunu sıktım içtim ekşi ekşi oldu midem .ilaç almadan başka nasıl rahatlarım burnum yanıyoooo boğazım kötüüü:çok üzgünüm: kekik nane zaralı olurmu düşük falan yapar diye hiç yanaşmadım bitkisel çaylara doktorada her gitmeme sorayım derdim hep unuttum
bugün rahim filmimin sonucunu almaya gittim. sistem çökmüş sonucu alamadım. of of zamanla yarışıyorum zaten bir tamamlayamadım şu tahlilleri çok moralim bozuldu yarına kadar sabredeceğim.
peşembe de doktor randevum var dananın kuyruğu kopacak.sizlelerle hemen paylaşacağım sonucu
Merhaba arkadaşlar, Benim çok şükür iki tane sağlıklı çocuğum var.Ekim ayında halime kaldım.Gittiğim doktor kesede düzensizlik var , düşük olabilir dedi bunun üzerine ben ayrıntılı bilgi sahibi olmak ankarada üniversite hastenesine gittim.Orada bana kan pıhtılaşması teşhisi kondu.Clexane 0,2 iğnesi yapılmam söylendi.bende 1 aydan fazla oldu iğneyi yapıyorum.Yalnız iğne yerlerinde geniş morarmalar oluyor. bugünde iğne yaptığım yerde kanama oldu.az da olsa ara ara kanıyor.Sizden bilgi sahibi olan varsa bu morarmalar normalmi.sizde de morarmalar ve ufak kanamalar oldu mu?.Birde ben bacaktan yapıyorum .en uygun bölge neresi.teşekkürler.Belki diyeceksiniz bu soruları neden doktorunuza sormuyorsunuz.Malesef prof olduğu ve bayağı para ödediğimiz halde doktorla uzun ve ayrıntılı konuşma fırsatı olmuyor.
canım günaydınnn... iyi olmanıza sevindim.... ama neden genel anestezi onu anlamadım...lokal yapma şansınız yokmu....Gulus ve Aysude günaydın kızlar:))
Biz dün kontrole gittik. Allah şükür suyumuz aynı, azalma yok şu anda..Gene ideal değil ama şimdilik 1 ay daha yetecek gibi dedi doktorum :))
Eğer yeniden su da azalma olmaz ise 17 Şubat a kadar bekleyeceğiz, 17 Şubatta alınacak kızım.
Genel anestezi ile sezeryan olacağım.
Simgecim sen de iğne konusunu sormuştun. Doktorumla konuştum ya son güne kadar kullanacakmışım ya da en çok sezeryanden bir önceki gün keseriz dedi.
Durumlar böyle kızlar, ama midem çok kötü benim de...Sanki yeniden ilk üç aya döndüm, reflüden zaten çekiyordum ama son 2 gündür yeniden bulantı ve kusmalar da başladı(
Offf bu midemden ne çektim bir ben biliyorum şu hamilelikte....Neyse gerçi tek sıkıntı bu olsun diyor insan ama yine de çok zorluyor beni...
canım günaydın saat 8 de işe girdim o saatten beri müşteriyle uğraşıyorum daha kahvaltı edemedimGulus ve Aysude günaydın kızlar:))
Biz dün kontrole gittik. Allah şükür suyumuz aynı, azalma yok şu anda..Gene ideal değil ama şimdilik 1 ay daha yetecek gibi dedi doktorum :))
Eğer yeniden su da azalma olmaz ise 17 Şubat a kadar bekleyeceğiz, 17 Şubatta alınacak kızım.
Genel anestezi ile sezeryan olacağım.
Simgecim sen de iğne konusunu sormuştun. Doktorumla konuştum ya son güne kadar kullanacakmışım ya da en çok sezeryanden bir önceki gün keseriz dedi.
Durumlar böyle kızlar, ama midem çok kötü benim de...Sanki yeniden ilk üç aya döndüm, reflüden zaten çekiyordum ama son 2 gündür yeniden bulantı ve kusmalar da başladı(
Offf bu midemden ne çektim bir ben biliyorum şu hamilelikte....Neyse gerçi tek sıkıntı bu olsun diyor insan ama yine de çok zorluyor beni...
ohhhh tostumu yedim delikafadulden bekliyorumGuluscüm ihmal etme ama kendini hadi bakimm yap güzelce kahvaltını :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?