Gulus ve Aysude günaydın kızlar:))
Biz dün kontrole gittik. Allah şükür suyumuz aynı, azalma yok şu anda..Gene ideal değil ama şimdilik 1 ay daha yetecek gibi dedi doktorum :))
Eğer yeniden su da azalma olmaz ise 17 Şubat a kadar bekleyeceğiz, 17 Şubatta alınacak kızım.
Genel anestezi ile sezeryan olacağım.
Simgecim sen de iğne konusunu sormuştun. Doktorumla konuştum ya son güne kadar kullanacakmışım ya da en çok sezeryanden bir önceki gün keseriz dedi.
Durumlar böyle kızlar, ama midem çok kötü benim de...Sanki yeniden ilk üç aya döndüm, reflüden zaten çekiyordum ama son 2 gündür yeniden bulantı ve kusmalar da başladı(
Offf bu midemden ne çektim bir ben biliyorum şu hamilelikte....Neyse gerçi tek sıkıntı bu olsun diyor insan ama yine de çok zorluyor beni...
Sabah - Baca ien lohusa acilen doktora gitmeli!
Sabah - Tromboz nedeniyle 10 kez düşük yaptım!
Kızlar bu arada okumak istersiniz diye düşündüm. Sabah gazetesinin günaydın ekinde Esra Tüzün 3 gündür falan kanda pıhtılaşma ile ilgili bilgiler veriyor.
Göz atmak istersiniz diye düşündüm. Yukarıdaki linkten bugünkü yazılara ulaşabilir, geçmiş 2 günü de görebilirsiniz sayfa sonunda.
Allah kimseyi bu kadar sınamasın, 35 yaşında tromboz hastası ünlü bir kadın doktor 10 kez düşük yapıp 11. de bebek sahibi olmuş.Düşünebiliyor musunuz doktor olmasına rağmen 'tromboz' teşhisi dokuzuncu düşükte konmuş
canım sende kendine dikkat et ama bak biliyorum taş sancısı çok kötü ama sende 2 canlısın bebişinide düşünmen lazım bu arada bizim bir arkadaş hoplaya zıplaya mesanedeki taşını düşürdü en son fbahçe maçına gitmişti kaydirigubbakcemile3günaydın arkadaşlar
eşimin geceleri sancısı olduğu için bende onunla ilgileniyorum ve uyuyamıyorum,bugün bol bol uyuycam,yazık eşim bir de işe gidiyor : (( şu taş bir düşse de rahatlasak yaa
günaydın arkadaşlar
eşimin geceleri sancısı olduğu için bende onunla ilgileniyorum ve uyuyamıyorum,bugün bol bol uyuycam,yazık eşim bir de işe gidiyor : (( şu taş bir düşse de rahatlasak yaa
bizde en az senin kadar merakla bekliyoruz iyi sonucunusağolun gülüs dinamiss,ilaç kullandığı için alkol alamaz şu anda sanırım,ama maydanoz suyunu bende duymuştum
ben iyiyim çok şükür,ablamda kalmak iyi geldi : ))
cumartesi günü sonucu öğrenme ihtimalimiz var,inş. ondan sonra daha iyi olucam : )
Ayy herşeyimiz dert valla bizim Simgecim...Kansız olursun dert, kanlı olursun dert...
Ama sen zaten önlemini aldığın, iğne kullandığın için sanırım sorun yoktur de mi...
Bir ben bir dahaki gidişimde soracağım artık, acaba doğumdan sonra bir müddet kullanmak gereklimi ki bu iğneleri, birden kesmemizin de zararı olur mu ki diye düşündüm de...
tatlım güzel arkadaşım hamile olmasan ilaç alsanda 1 haftada geçecek bu hastalık şimdide sık biraz dişini hep aklına bebişini getir bak senin için katlanıyom bunlara kerata de kaydirigubbakcemile3 bol bol su içmeyi ihmal etme terlemeye çalış ve terleyince çamaşırını hemen değiştir burnun tıkalıysa tuzlu su yap biraz burnuna çek genzini açar :1hug:kızlar öyle yatıyorum nefes almakta zorlanıyom burnumun bir tarafı tıkalı.gülüş elma kabugu ve limon kaynatıp içiyom dünden beri onu içince biraz terliyom iyi geliyo .ama boğazım çok kılçıklanıyo.burun tıkalı olunca ağız açık nefes alıyom.uykudan yeni kalktım yine çaydan yapacam.bide soğan yedim öğlen yemekte midem mahvolur ama antibiyotik gibi etkisi olur diye bir soğan yedim ekşileyip.
denden eşinede geçmiş olsun sıcak suda oturmak işe yarıyo.erkekler kadınlara göre daha zor döküyo taşı az zıplasın küvet varsa leğen gibi bişi sıcak su yapın otursun.abim öyle yapmıştı.dökmüştü.avokada ağıcı varya onun yaprağı çok işe yarıyo kaynatıp içsin.
dinamis doğum yaklaştıkça doktora haftada bir mi gidiliyo.suyunun iyi olmasına sevindim canım.hadi az kaldı .genel anestezide acıyı daha çok duyuyorsun diyolar bende genel istiyorumda.belden olunca benim tansiyon fırlar herhalde.heyecandan :)))
aysude mir maydonozu yemem bile canım önceden çok severdim sabah kahvaltıda hep yerim domatesle çok güzel oluyo ama hamile kalınca uzak durdum hep.enfeksiyon durumu inşallah olmaz.limon alma kabuğu ile idare ediyorum.balıda kaşık kaşık alıyorum.inşallah artmaz.
nergis sen nasılsın
crowford raporda senin ne yazıyodu.burda bazıları yazmıştı raporlu olunca ücreti fazla vermiyoz diye.bende rapor aldım fakat düşük tehtidi diyo sadece.ve 13 lira ödüyoz kutu başına aynı yani değişen bişe olmadı.ssk lıyım ama ben.emekli sandığına geçeçem bir ayım kaldı.ssk mın sağlık giderlerini karşılamasına.eşim üstüne alacak beni.belki onda ücret daha değişiktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?