Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sağol canım ben de sorarım bu cumartesi gittiğimde bakalım ne zmaan bırakcaz diye.genel olmana sevindim,istediğin gibi olcak herşey,sağlıkla yavrunu kucağına alıcaksın inşallah:ecrin_bebek:

Simgecim Esis cim sağolun kızlar:)

Esiscim inşallah en kısa zaamanda, istediğin anda hamişlik haberini verirsin sen de bize:)

Sabah - 'Kanı fazla olanın uzun yolculuğa çıkması tehlikeli'

okudum dinamiscim,baksanıza kanı fazla olanın da tromboz riski varmış,benim de üst sınıra yakın,ben de kansızlık yok diye seviniyodum,meğersem ondamış heralde.bunu da sorayım doktora bakalım.

Ayy herşeyimiz dert valla bizim Simgecim...Kansız olursun dert, kanlı olursun dert...
Ama sen zaten önlemini aldığın, iğne kullandığın için sanırım sorun yoktur de mi...
Bir ben bir dahaki gidişimde soracağım artık, acaba doğumdan sonra bir müddet kullanmak gereklimi ki bu iğneleri, birden kesmemizin de zararı olur mu ki diye düşündüm de...

günaydın kızlar. ben de bugün hastaneye gittim. iğne için rapor çıkarttırdım.Eczanede kalmamış.Öğleden sonra 2 kutu yarında 1 kutu vercekler. Toplam 30 tane varmış her kutuda 10 tane. Yani her ay yazdıracam anlaşılan. Vajinal jel de uzun uzun çubuk gibi birşey 15 tane var içinde. hergün birini sıkacakmışım hazneye yatarken. zaten 13 gün sonra kontrolum var. o zaman sorarım başka jel yazarsa yazar.alırım tekrar. iğnenin tek bir tanesi rapor olmasaydı 56 YTL imiş. 48 ytl verdik. ığneleri almış gibi ve jel +asprine bide 8 YTL muayene parası verdik. ışte böyle.Öğleden sonra gidip alacam. ay bir vurulsam da stresten kurtulsam yaa. Günlerdir düşünüyorum şu iğneyi sağa sola dönmekten yatamadım.

Dinamiss, demek suyun normal sevindim. allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Esis sen bu azimle tez zamanda hamile kalırsın e tabiki istekte önemli sende ikiside var. Merak etme az kaldı canım.

Hadi hayırlısı crawford, başladın maratona, inşallah sonuna dek sağlıkla gideriz hepimiz:))

Benim suyum normal değil maalesef(
Ama önceki haftalara göre birazcık daha iyi,yoksa gene ideal ölçüde değil sınırda gene..Ama buna da şükür, 15 gün öncesine göre artmış bu nedenle iyi diyorum:)

ınşallah 39. haftamıza kadar tekrar azalmaz ise yetermiş:)

Denden fıstık sen nasılsın?

Miden ne durumda canım...ınşallah düzelmiştir biraz, benim de kötü bugünlerde gene

Test sonucun ne zamandı tatlım, az kalmıştır değil mi?

günaydın arkadaşlar
eşimin geceleri sancısı olduğu için bende onunla ilgileniyorum ve uyuyamıyorum,bugün bol bol uyuycam,yazık eşim bir de işe gidiyor : (( şu taş bir düşse de rahatlasak yaa

günaydın arkadaşlar
eşimin geceleri sancısı olduğu için bende onunla ilgileniyorum ve uyuyamıyorum,bugün bol bol uyuycam,yazık eşim bir de işe gidiyor : (( şu taş bir düşse de rahatlasak yaa
canım sende kendine dikkat et ama bak biliyorum taş sancısı çok kötü ama sende 2 canlısın bebişinide düşünmen lazım bu arada bizim bir arkadaş hoplaya zıplaya mesanedeki taşını düşürdü en son fbahçe maçına gitmişti kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar

Canım çok geçmiş olsun, umarım bir an önce düşer..
Maydanoz yemek ve eşin alkol alıyor mu bilmiyorum ama bira içmek taş düşmesine etkilidir diye duymuştum ama...

sağolun gülüs dinamiss,ilaç kullandığı için alkol alamaz şu anda sanırım,ama maydanoz suyunu bende duymuştum
ben iyiyim çok şükür,ablamda kalmak iyi geldi : ))
cumartesi günü sonucu öğrenme ihtimalimiz var,inş. ondan sonra daha iyi olucam : )

bizde en az senin kadar merakla bekliyoruz iyi sonucunu
arkadaşıma dr alkolün böbreği çalıştırdığını ama taş düşürmediğini söylemiş
arkadaşım şu ot baharat satan bizim burda attar derler ama heryerde aynı mı denir bilmiyorum yani attardan bazı otlar almıştı taş düşürmek için ne kadar yararı oldu bilmiyorum ama işte herşeyden medet umar olduk :Saruboceq:

İnşallah çok güzel haberler alırsın Dendencim.
Gerçi ben eminim öyle olacağına, bak gör tertemiz gelecek tüm sonuçlar:1hug:

evet canım ya doğumdan sonra kullanan var,zaten ameliyat sonrasında da kullanmak gerekebiliyomuş bizim gibi riskli olanlarda

kızlar öyle yatıyorum nefes almakta zorlanıyom burnumun bir tarafı tıkalı.gülüş elma kabugu ve limon kaynatıp içiyom dünden beri onu içince biraz terliyom iyi geliyo .ama boğazım çok kılçıklanıyo.burun tıkalı olunca ağız açık nefes alıyom.uykudan yeni kalktım yine çaydan yapacam.bide soğan yedim öğlen yemekte midem mahvolur ama antibiyotik gibi etkisi olur diye bir soğan yedim ekşileyip.
denden eşinede geçmiş olsun sıcak suda oturmak işe yarıyo.erkekler kadınlara göre daha zor döküyo taşı az zıplasın küvet varsa leğen gibi bişi sıcak su yapın otursun.abim öyle yapmıştı.dökmüştü.avokada ağıcı varya onun yaprağı çok işe yarıyo kaynatıp içsin.
dinamis doğum yaklaştıkça doktora haftada bir mi gidiliyo.suyunun iyi olmasına sevindim canım.hadi az kaldı .genel anestezide acıyı daha çok duyuyorsun diyolar bende genel istiyorumda.belden olunca benim tansiyon fırlar herhalde.heyecandan :)))
aysude mir maydonozu yemem bile canım önceden çok severdim sabah kahvaltıda hep yerim domatesle çok güzel oluyo ama hamile kalınca uzak durdum hep.enfeksiyon durumu inşallah olmaz.limon alma kabuğu ile idare ediyorum.balıda kaşık kaşık alıyorum.inşallah artmaz.
nergis sen nasılsın
crowford raporda senin ne yazıyodu.burda bazıları yazmıştı raporlu olunca ücreti fazla vermiyoz diye.bende rapor aldım fakat düşük tehtidi diyo sadece.ve 13 lira ödüyoz kutu başına aynı yani değişen bişe olmadı.ssk lıyım ama ben.emekli sandığına geçeçem bir ayım kaldı.ssk mın sağlık giderlerini karşılamasına.eşim üstüne alacak beni.belki onda ücret daha değişiktir

tatlım güzel arkadaşım hamile olmasan ilaç alsanda 1 haftada geçecek bu hastalık şimdide sık biraz dişini hep aklına bebişini getir bak senin için katlanıyom bunlara kerata de kaydirigubbakcemile3 bol bol su içmeyi ihmal etme terlemeye çalış ve terleyince çamaşırını hemen değiştir burnun tıkalıysa tuzlu su yap biraz burnuna çek genzini açar :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…