Ya iğnelere siz çok vermişsiniz gibi geldi bana..
Ben tam bilmiyorum bizim maaşımızdan kesiliyo çünkü ama geçen ay benden 50 lira kesilmiş..
Ama bunun içine 2 kutu vitamin, 4-5 tane falan da rennie şurup ve 15 kutu (30 adet) iğne dahil.
Benim raporumda trombofili ve 9 ay boyunca ilacı kullanmalı yazıyor.
Ben memurum belki emekli sandığı ile ssk fark ediyodur ama kutu başı 13 lira çok yaa..Bir kutuda iki tane var di mi sizin de..
dinamis keşke benim doktorda 15 güne bir çağırsa .ne güzel oluyo onları görmek.aslında evde bir ultrason makinası olcak :)))) hergün bakacan .artık çocuk bıkıp doğar doğmaz anne ne çok rahatsız ettin beni diyecek :)))lmaz:
Canım bilemiyorum ki nedense burada herkes bacaktan yapınca şikayetçi..Ama biz de ilk günden beri bacağa yaptık..
Psikolojik ama ben göbeğe hiç denemedim bile, sanki bebeğimin üstüne vuruyomuş gibi geldi..
Bacaktan da sorun yaşamadık ama dediğim gibi bacağa yaparken iğneyi eğimli tutmak ve mutlaka havasını çıkarmak gerekiyor.
Ama neticede nereden rahat yapmaya alışırsak oradan yapmaya devam etmek en iyisi sanırım...
maaşallah maaşallahmutlaka herkesin hassas olduğu yerler vardır.bende bir iki hafta daha göbek sonra bacak aradada kola deneyecem.eşimde havasını alıyo vururken.morarma hadi neysede sertleşince iğne aynı yere geldiğinde felaket can yakıyo .göbekten karnım büyüdükçe korkmaya başladım bende bebeğe gelecek diye .karnım baya çıktı hep çıkmıyo diye şikayetçiydim.bir haftada baya büyüdü.17.haftamıza girdik bugün .ama şu gerçek midem bebekten büyük bilmiyorumkismile su içe içe çok şişiyo ya.
Aman canım nazar değmesin, sorun çıkmasında sen ayda bir gör bence
Hem biliyor musun gerçektende ultrasondan rahatsız oluyorlarmış aslında..Ama bende diyordum, hani bi ara haberler çıkmıştı, ne kadar doğru bilmem ama Çağla Şıkel eve ultrason almış diye..Valla dedim ayıplamam o kadar param olsa kesin ben de alırdım..Ne var sanki işim bitince de bi sağlık ocağına falan bağışlardım :))
maaşallah maaşallah
ah canım gelsen ne çok sevinirim tanışsak benim iş yerim çok bildik bir yer fotoda arkamda gördüğün aracın markası yıldız (marka ve şirket söylemek burda ne kadar doğru bilmiyorum ama ) onun yetkili bayiinde çalışıyorum ve adımda anlaşıldığı üzere gül ne zaman istersen gel beklerim senin canın sağolsun lahmacun yaptırmaktan kolay ne varmaşallah evet.Allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin.ne yaptın sen tedaviyi.içiyormusun yumurtlama ilaçlarını.
bu arada gülüş antepe çok geldim son 3 yılda gezmek için.sanko park süper.hayavanat bahçesi.antep güzel şehir ya.lahmacununuz çok güzel.cumartesi antepli bir arkadaşım var ona gittik bana lahmacun yap dedim.sağolsun yaptı.patlıcanla yemekte iyi fikir ama süper oluyo cokacimcoook
aman aman sanada maaşallahCanım ya kız zaten hamileliği boyunca 6,5 kilo almış, zaten çocuk ve suyu eşi derken gitmiştir ondan anında kilolar:))
Bakalım biz ne olacağız, gerçi ben de iyi gittim son ayda sapıtmazsam...şimdilik 11 kilo aldım, 13 -14 ile tamamlarım sanırım.
Ama dikkat etmek gerek valla, sonra bir de kilo yüzünden bunalıma girmeyelim.
ah canım gelsen ne çok sevinirim tanışsak benim iş yerim çok bildik bir yer fotoda arkamda gördüğün aracın markası yıldız (marka ve şirket söylemek burda ne kadar doğru bilmiyorum ama ) onun yetkili bayiinde çalışıyorum ve adımda anlaşıldığı üzere gül ne zaman istersen gel beklerim senin canın sağolsun lahmacun yaptırmaktan kolay ne var
Evet canım eleviti ben de kullanıyorum, ama son zamanlarda çok alamadım ben
Reflü beni mahvetti hap içince de saatlerce kendime gelemiyorum...
Valla ben de 6.ayı 6 kilo ile tamamladım ama 7 ve 8. aylarda toplam 5 kilo aldım(
Gerçi herkesde değişir bazıları da son ay kilo almadıklarını söylüyor..
Yani elbette önemli olan bebişlerin sağlığı ama zaten bizim fazla kilo almamız onlar için de fayda sağlamıyor ki di mi..Dikkat etmek en iyisi..
Bu arada ben çıkıyorum kızlar, iyi akşamlar hepinize, bir iş günü daha bitti :))
2 Şubattan sonra izinliyim de artık gün sayıyorum işe gelmemek için:))
nergis, muco, feryad ve bennn harbiden sıra bize gelmişşş............. sizlerin tahlil sonuçları ne alemde ....hangi aşamadasınız.... bi daha paylaşırsak bakalım benzerlikler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?