Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Zehrayede canım çok geçmiş olsun, umarım bir an önce atlatırsın şu gribi.

Canım benim suyum 20. haftadan beri azalma halindeydi bu nedenle hep 15 günde bir gittim doktora, suya bakıyordu.
30. haftadan beri de haftada bir gidiyorum. Gene suyu sürekli takip ettiği için sık sık gittik.

Ama normal olsa herşey sanırım 33-34 den sonra her hafta gidilmeye başlanıyo.

Gerçi ben 8 aydır doktordan çıkmadım desem yeridir, 7. haftada kanama geçirdim, oluşan pıhtıların dağılıp dağılmadığını kontrol ettiği için o zamanlarda 15 günde bir gidiyordum, arada ben meraktan gidiyordum falan filan...

Ya iğnelere siz çok vermişsiniz gibi geldi bana..
Ben tam bilmiyorum bizim maaşımızdan kesiliyo çünkü ama geçen ay benden 50 lira kesilmiş..
Ama bunun içine 2 kutu vitamin, 4-5 tane falan da rennie şurup ve 15 kutu (30 adet) iğne dahil.
Benim raporumda trombofili ve 9 ay boyunca ilacı kullanmalı yazıyor.
Ben memurum belki emekli sandığı ile ssk fark ediyodur ama kutu başı 13 lira çok yaa..Bir kutuda iki tane var di mi sizin de..

yok canım bir kutuda 10 tane iğne var .clexane 0.4 lük kullanıyom.seninki 0.2 dimi belki oda farkediyodur.hımm bide aklıma bacaktan iğne konusu takıldı benim bacağın tam ortasından yaptık anında morardı bide sertlik oluştu iki bacağımdada .sen kasıktan bir karış dizden bir karış yazmışsın zaten iki karış oluyo benimki kaydirigubbakcemile3 karışlarımmı çok uzun acaba .bende geri göbeğe geçtim.tutamamaya başladım artık göbeği oturup yaptık dün.göbek yanlarına yaptırıyom.korkuyomda açıkcası artık.
gülüş evet bebeğime diyom bak annen hasta sen olma.ben razıyım diyom .katlanıyoz onlar için .

dinamis keşke benim doktorda 15 güne bir çağırsa .ne güzel oluyo onları görmek.aslında evde bir ultrason makinası olcak :)))) hergün bakacan .artık çocuk bıkıp doğar doğmaz anne ne çok rahatsız ettin beni diyecek :))) lmaz:

Canım bilemiyorum ki nedense burada herkes bacaktan yapınca şikayetçi..Ama biz de ilk günden beri bacağa yaptık..
Psikolojik ama ben göbeğe hiç denemedim bile, sanki bebeğimin üstüne vuruyomuş gibi geldi..
Bacaktan da sorun yaşamadık ama dediğim gibi bacağa yaparken iğneyi eğimli tutmak ve mutlaka havasını çıkarmak gerekiyor.

Ama neticede nereden rahat yapmaya alışırsak oradan yapmaya devam etmek en iyisi sanırım...

Aman canım nazar değmesin, sorun çıkmasında sen ayda bir gör bence

Hem biliyor musun gerçektende ultrasondan rahatsız oluyorlarmış aslında..Ama bende diyordum, hani bi ara haberler çıkmıştı, ne kadar doğru bilmem ama Çağla Şıkel eve ultrason almış diye..Valla dedim ayıplamam o kadar param olsa kesin ben de alırdım..Ne var sanki işim bitince de bi sağlık ocağına falan bağışlardım :))

mutlaka herkesin hassas olduğu yerler vardır.bende bir iki hafta daha göbek sonra bacak aradada kola deneyecem.eşimde havasını alıyo vururken.morarma hadi neysede sertleşince iğne aynı yere geldiğinde felaket can yakıyo .göbekten karnım büyüdükçe korkmaya başladım bende bebeğe gelecek diye .karnım baya çıktı hep çıkmıyo diye şikayetçiydim.bir haftada baya büyüdü.17.haftamıza girdik bugün .ama şu gerçek midem bebekten büyük bilmiyorumkismile su içe içe çok şişiyo ya.

maaşallah maaşallah

aman Allahım nazarlardan korusun.çağla şikeli duymamıştım ama doğrudur.ya o kadın ne çabuk kilo verdi ya..bu gün hareket yaptı göbek düm düz.keşke öyle kilo verebilsek hemen..bebekler.mutlaka rahatsız oluyorlardır.almanyada sadece 5 kere bakılırmış.ilk 3 ay hiç bakılmazmış ultrasonla.bende zararı olarak şimdiki çocuklar hiperaktive ondan dolayıymış diye duydum.ne kadar doğru bilemicem ama.

maaşallah maaşallah

maşallah evet. Allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin.ne yaptın sen tedaviyi.içiyormusun yumurtlama ilaçlarını.
bu arada gülüş antepe çok geldim son 3 yılda gezmek için.sanko park süper.hayavanat bahçesi.antep güzel şehir ya.lahmacununuz çok güzel.cumartesi antepli bir arkadaşım var ona gittik bana lahmacun yap dedim.sağolsun yaptı.patlıcanla yemekte iyi fikir ama süper oluyo cokacimcoook

Canım ya kız zaten hamileliği boyunca 6,5 kilo almış, zaten çocuk ve suyu eşi derken gitmiştir ondan anında kilolar:))

Bakalım biz ne olacağız, gerçi ben de iyi gittim son ayda sapıtmazsam...şimdilik 11 kilo aldım, 13 -14 ile tamamlarım sanırım.

Ama dikkat etmek gerek valla, sonra bir de kilo yüzünden bunalıma girmeyelim.

Bir de benim boy uzun, doktorum 15 e kadar alabilirsin demişti:)

Ama söylim kızlar 6. aydan sonra hızlı alınıyor....6. aya kadar dikkat edin, sonrasında birden büyüyor karın falan ve esas kilo o zaman alınıyor.

ah canım gelsen ne çok sevinirim tanışsak benim iş yerim çok bildik bir yer fotoda arkamda gördüğün aracın markası yıldız (marka ve şirket söylemek burda ne kadar doğru bilmiyorum ama ) onun yetkili bayiinde çalışıyorum ve adımda anlaşıldığı üzere gül ne zaman istersen gel beklerim senin canın sağolsun lahmacun yaptırmaktan kolay ne var

aman aman sanada maaşallah kilon çok güzel
ben 28 haftalıkken 19 kilo almıştım ohaoldumsmile gerçi preeklampsiden dolayı şişlikte vardıda yani şişlik ne kadar olabilir hadi 4 kilo olsun 28 haftada 15 kilo aman allahımm dünya kadar yuvarlaktımmm akannehir

inşallah canım şimdilik yolculuk yasak .adnaya bile gidemiyom.eşim adanalı benimde.bebek doğsun seneye inşallah yaza adıyaman malatya elazığ antep turu yaparsak gelirz inşallah.iki yıldır sürekli geldik o taraflara.dönüştede hep antep yaptık.

dinamis ben 5 kilo aldım.aslında ilk başlarda çok iyi gidiyordu.ama 12 haftamda birden artma oldu.öyle ççok iştahlı hamilede değilim.aldığım balık yağı ve elevit en baştan beri kullanıyom sanırım onlar kilo aldırdı.benimde boyum uzun sayılır.bide kemikliyim ben .önceden baya kilom vardı yazın verdim Allahtan.hala o kiloya ulaşmadım.bende 12 kiloyla tamamlamak istiyom toplamda ..ama diyolar son aylar çok alıyon korkuyom o yüzdende iştahım yok sanırım çok almak istemiyorum.

Evet canım eleviti ben de kullanıyorum, ama son zamanlarda çok alamadım ben
Reflü beni mahvetti hap içince de saatlerce kendime gelemiyorum...
Valla ben de 6.ayı 6 kilo ile tamamladım ama 7 ve 8. aylarda toplam 5 kilo aldım(
Gerçi herkesde değişir bazıları da son ay kilo almadıklarını söylüyor..

Yani elbette önemli olan bebişlerin sağlığı ama zaten bizim fazla kilo almamız onlar için de fayda sağlamıyor ki di mi..Dikkat etmek en iyisi..

Bu arada ben çıkıyorum kızlar, iyi akşamlar hepinize, bir iş günü daha bitti :))

2 Şubattan sonra izinliyim de artık gün sayıyorum işe gelmemek için:))

iyi akşamlar canım.bende çıakcam kocişime naz yapam biraz :))) olumunekankayizsmile

nergis, muco, feryad ve bennn harbiden sıra bize gelmişşş............. sizlerin tahlil sonuçları ne alemde ....hangi aşamadasınız.... bi daha paylaşırsak bakalım benzerlikler var mı

Canım ben cumartesi doktora gidiyorum kısmet olursa eğer tedavi altında hamiş kalmayı planlıyorum doktorum da aynı görüşte gebeliği biz planlayalım diyor hayırlısı inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…