Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

crawford nettin gülüm yaptın mı iğneni nasıl geçti ilk deneyiminnnn umarım sıkıntı olmamıştır canım benim

selam crawford yaptınmı iğneni sana göbekten yapmanı tavsiye ederim göbeğini ikik parmağının arasına al ve sık sıktığın yyere yap benim en az acıyan yerim göbekti

selam canım iğneyi eşim yaptı. ve canım hiç acımadı boşa korkmuşum. kimseyede korkmamasını tavsiye ediyorum çünkü hiiç acımıyor iğnenin ucu incecik. girdiğini bile anlamadım bi tek çıktıktan sonra yandı ilaçtan dolayı o kadar. aman boşa uyksuuz kalmışım. şimdilik göbekten vuruyorum.allahtan bir mani olmadığı sürece vurmaya devam edecem ileriki aylarda kol ve bacaktan vurucaz. işte böyleee. (Aysude-Mir ve Muco509 somuştunuz ya canlarım. Gerçi Aysude_mir ile konuştuk telefona ama yinede canım arkdaşımı yad edeyim dedim. :kedi: )

canım benim yaaa... bu kadar tatlı olmak zorunda mısın????? bu arada yorma kendini tamam mıııı
adam fena benzetti ferhunde yiiii:))))))))))))))))))))))

Aysude_mir evet canım çok heyecanlı bir sahneydi .eyvahedigeldismile iyiyim canım ne olsun işte kendimi yormamaya çalışıyorum.öpüyorum

kızlar selam kan pıhtılaşması nasıl oluyor bendede varda plt yüksek birde folic asit zararlımı kullanmak bende kansızlık da varda ne alabilirim ban ayardımcı olun teşekkürler benim bir arkadaşta da sorun var ondada kolestrol yüksek

geçmiş olsun canım bak korkulacak bişey yok... inşallah hep böyle sorunsuzca yaparsın iğneni..

kanın normalden hızlı pıhtılaşmasıdır. bizdeki genetik olandan. genetik tetkiklerimizi yaptırıyoruz orda belli oluyo... ben gibi mtfhr heterezigot olanlarda folic asit tedavisi gerekli yani zararlı değil. kan ilacını doktorun yazar ama sen bol bol kuru üzüm yiyerekte takviye edebilirsin....

nergiz sağol bilgin için birde sana bir şey sorucam kusura bakma bayan bayanayız eşim vajinan geniş diyor vajinamın dar olması için ne yapabilirim bana yardımcı ol ssk yok benim maddi imkanım yok birde bir bayana ilgisi yok ama kızın ona karşı ilgisi var o kızı kıskanıyorum o kızın uzaklaşması iiçin dua biliyormusun allah razı olsun nergiz

Herkese meraba...
Dinamiscim maşallah size , inşallah sonuna kadar bebişimizin suyu yeter...
Kızlar kilo muhabbeti yapmışsınız , ben de merak ediyordum kaç kilo aldığınızı...Benim 5 gün sonra 6 ayım dolacak , ben de şimdiye kadar 4 kilo 800 gram almışım...Yuvarlak hesap yapıp 5 kilo demiyorum valla , her gram önemli benim içim :) Ben sezeryandan 5 ay sonra hamile kaldığım için çok kilo alırsam dikişlerime bişey olacak diye korkuyorum...ınşallah son 3 ay çok kilo almam Canım da her şeyi istiyooo yaniiiiiiii (

eşin neden böyle söyledi anlamadım. neye göre vajınan geniş????? inan bilmiyorum canım.
o kızıda kafana takma bence kendine güven.... kesinlikle herkonuda!!!! kendine güven senin kendine olan saygın güvenin hem o kızı sizden uzaklaştırır hemde eşini sana dahada bağlar....
inşallah yardımcı olmuşumdur....

meraba melekkkkkkk
sanırım sen minyonsun resminden öyle hatırlıyorum. fazlada kilo almamışın ama sanırım son aylarda çok alınıyormuş.sen canının çektiklerinden kesinlikle ya demekki bebek istiyo ama az az ye ...
sana ve bebeğine maşallah

Meraba canımmmm...Evet son ayarda çok kilo alınıyormuş ...
evet evet bu fikri sevdim , dediğin gibi yapayım , her şeyden yiyeyim ama az:) Hemen bir parça çikolatadan başlayım :)

CANIM MERHABA
iğneyi bende dün aldım raporla değil direk karneye yazarak 1 kutu için fark 11 lira ödedim .ama eczanede dedilerki rapor la alınırsa hiç fark ödenmiyormuş.parasız alacaksınız dedi. niye sen para ödedin acaba.kafam karıştı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…