Ben daha simdiden 3 kg aldım kızlar ya
canım benim yaaa... bu kadar tatlı olmak zorunda mısın????? bu arada yorma kendini tamam mııııselam canım iğneyi eşim yaptı. ve canım hiç acımadı boşa korkmuşum. kimseyede korkmamasını tavsiye ediyorum çünkü hiiç acımıyor iğnenin ucu incecik. girdiğini bile anlamadım bi tek çıktıktan sonra yandı ilaçtan dolayı o kadar. aman boşa uyksuuz kalmışım. şimdilik göbekten vuruyorum.allahtan bir mani olmadığı sürece vurmaya devam edecem ileriki aylarda kol ve bacaktan vurucaz. işte böyleee. (Aysude-Mir ve Muco509 somuştunuz ya canlarım. Gerçi Aysude_mir ile konuştuk telefona ama yinede canım arkdaşımı yad edeyim dedim. :kedi: )
selam crawford yaptınmı iğneni sana göbekten yapmanı tavsiye ederim göbeğini ikik parmağının arasına al ve sık sıktığın yyere yap benim en az acıyan yerim göbekti
nergis60 canım senin sonuçlar çıkmadı mı halaaaaaaa............
selam canım iğneyi eşim yaptı. ve canım hiç acımadı boşa korkmuşum. kimseyede korkmamasını tavsiye ediyorum çünkü hiiç acımıyor iğnenin ucu incecik. girdiğini bile anlamadım bi tek çıktıktan sonra yandı ilaçtan dolayı o kadar. aman boşa uyksuuz kalmışım. şimdilik göbekten vuruyorum.allahtan bir mani olmadığı sürece vurmaya devam edecem ileriki aylarda kol ve bacaktan vurucaz. işte böyleee. (Aysude-Mir ve Muco509 somuştunuz ya canlarım. Gerçi Aysude_mir ile konuştuk telefona ama yinede canım arkdaşımı yad edeyim dedim. :kedi: )
kızlar selam kan pıhtılaşması nasıl oluyor bendede varda plt yüksek birde folic asit zararlımı kullanmak bende kansızlık da varda ne alabilirim ban ayardımcı olun teşekkürler benim bir arkadaşta da sorun var ondada kolestrol yüksek
nergiz sağol bilgin için birde sana bir şey sorucam kusura bakma bayan bayanayız eşim vajinan geniş diyor vajinamın dar olması için ne yapabilirim bana yardımcı ol ssk yok benim maddi imkanım yok birde bir bayana ilgisi yok ama kızın ona karşı ilgisi var o kızı kıskanıyorum o kızın uzaklaşması iiçin dua biliyormusun allah razı olsun nergiz
Herkese meraba...
Dinamiscim maşallah size , inşallah sonuna kadar bebişimizin suyu yeter...
Kızlar kilo muhabbeti yapmışsınız , ben de merak ediyordum kaç kilo aldığınızı...Benim 5 gün sonra 6 ayım dolacak , ben de şimdiye kadar 4 kilo 800 gram almışım...Yuvarlak hesap yapıp 5 kilo demiyorum valla , her gram önemli benim içim :) Ben sezeryandan 5 ay sonra hamile kaldığım için çok kilo alırsam dikişlerime bişey olacak diye korkuyorum...İnşallah son 3 ay çok kilo almamCanım da her şeyi istiyooo yaniiiiiiii (
Meraba canımmmm...Evet son ayarda çok kilo alınıyormuş ...meraba melekkkkkkk
sanırım sen minyonsun resminden öyle hatırlıyorum. fazlada kilo almamışın ama sanırım son aylarda çok alınıyormuş.sen canının çektiklerinden kesinlikle ya demekki bebek istiyo ama az az ye ...
sana ve bebeğine maşallah
günaydın kızlar. ben de bugün hastaneye gittim. iğne için rapor çıkarttırdım.Eczanede kalmamış.Öğleden sonra 2 kutu yarında 1 kutu vercekler. Toplam 30 tane varmış her kutuda 10 tane. Yani her ay yazdıracam anlaşılan. Vajinal jel de uzun uzun çubuk gibi birşey 15 tane var içinde. hergün birini sıkacakmışım hazneye yatarken. zaten 13 gün sonra kontrolum var. o zaman sorarım başka jel yazarsa yazar.alırım tekrar. iğnenin tek bir tanesi rapor olmasaydı 56 YTL imiş. 48 ytl verdik. İğneleri almış gibi ve jel +asprine bide 8 YTL muayene parası verdik. İşte böyle.Öğleden sonra gidip alacam. ay bir vurulsam da stresten kurtulsam yaa. Günlerdir düşünüyorum şu iğneyi sağa sola dönmekten yatamadım.
Dinamiss, demek suyun normal sevindim. allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Esis sen bu azimle tez zamanda hamile kalırsın e tabiki istekte önemli sende ikiside var. Merak etme az kaldı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?