Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kaydirigubbakcemile3arkadaşla tahlil sonuçlarımın hepsi çıktı nihayet doktorla dün görüştüm pıhtılaşma dışında bir sorun yok dedi.folik asite devam ve hergün bir tane coraspirin dedi. iğneden vazgeçti. gebe kalınca başlayacağım iğneye. rahim filmimin güzel çıkmasına o kadar çk sevindim ki anlatamam. en kısa zamanda güzel heberler vermeyi diliyorum sizlere.herkese kucak dolusu günaydınnnn

esiscim biz toplam 45 vedik (48 yazmışımda yanlışlıkla) bunun 8 lirası muayene ücreti ilaç alırken eczaneye ödeniyor.onun dışında vajinal jel yazmıştı doktor o ve bide asprin aldık iğnee 3 kutu aldık. sen bir kutumu aldın iğneyi? bence doğrudur gibi geldi hesabı ama bilemiyorum tabi. çünkü bizim tanıdık eczane ya o yüzden yanlışlık yoktur diye düşünüyorum. bu arada jel progestron ve sobtrik (mi ne öyle bişe yazıyodu) asit içeriyormuş. aman dün uyguladım çok basit am ayatarken yapsam daha iyiydi. ayağa kalkınca geri geldi :sinifsinif: ve bende sürekli acaba kanmı geldi düye sürekli kontrol ettim.

günaydın kıslarr
crawford hadi bakalım hayırlısıyla güzel geçsin gebeliğin hayatım
sonunda iğneyide oldunya

sağol canım.amin canım inşallah. benim de şuan tek stresim bebişin kalp atımını görmek
1 şubatı bekliyorum. gözükürse tabi. gözükmeyede bilirmiş .:gitme: darısı sana olsun canım. 2010 da sende inşallah anne olursun. kaydirigubbakcemile topikteki kızları arkadan sürüklemek istiyoyum. Aysude_mir, ]Feryad,Nergis60,gulus27,Esis,Muco509,İnternet,Kahvelokum. Aklıma gelenler var daha ama şimdi yanlışlıkla hamile olanları falan yazarım aman :jeyyar:

günaydın Dinamiss az kalmış ne güzel izne ayrılmana bebişine kavuşmana. inşallah bizde o günleri görürüz. Hayal gibi inanması zor boshayallersmile .

inşallah canım ben azimliyim bu konuda biliyorsun.bende size 12 şubatta güzel haberler vermeyi diliyorum. umuyorum 1 şubatta senin güzel haberlerini alırızda moralimiz artar.neşemiz tam olur

merhaba esis problemin adı mthfr mutasyonu mu

inşallah canım valla ctesi çatlatma iğnesi oldum 4 gündür aralıksız çalışıyoruz kocişle :kedi:

inşallah canım ben azimliyim bu konuda biliyorsun.bende size 12 şubatta güzel haberler vermeyi diliyorum. umuyorum 1 şubatta senin güzel haberlerini alırızda moralimiz artar.neşemiz tam olur

İnşallah canım. o günleri de görürüz allahın izniyle. neşemiz elbet aramıza yeni hamileler katıldıkça kat kat artacak.

slm. ben bu siteye yeni üye oldum.yerimseniben 2.5 aylık hamileyken doktor bebeğimin kalp atışlarını göremedi ve kürtaj oldum. tahlillerin sonucunda heterozigot hemofili olduğum anlaşıldı. b12 vitamini ve folikasit kullanıyrm. Kürtaj olalı 2 ay oldu. hamile kalıp tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyrm hem de bebeğimin olmasını çok istiyrm. sitede herkesin birbiriyle kaynaştığını gördüm beni de aranıza alırsanız sevinirim. aynı kaderi yaşayan kişilerin paylaşımına ihtiyacım var

burda herkes seninle aynı durumda benimde 3 düşüğüm var son düşüğümde iğnede kullandım ama yine olmadı burda paylaşımda bulunarak birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz

aysudemir beni sormuşsun dün canım erken yatmıştım nası oluyum işte siteye girip sizi okuyup çıkıyorum

günaydın kızlar fazla duramıyacağım boğazım iyice ilerledi.doktora telefon açtık ilaç kullanma dedi.elma limona devam sanırım.ama limonda boğazımdaki gıcığı arttırdı.gece hiç uyuyamadım.4 te dalmışım uykuya. sabah kalktım boğazım berbat.ılık şeyler içmeye çalışıyom su bile yakıyo .başka ne içebilirimki.minoset ağrı kesici olarak içebilirsin dedi doktor.ben şimdi tekrar uzanacam yazarım arada kalkıp .iyigünler diliyorum hepinize

muco509 canım sen iğneye rağmen düşük yaptım diyince moralimi bozuldu. kaç ylıkken düşük yaptın ve iğneye ne zaman başlamıştın. iğne için geç mi kaldın acaba. bilgi verirsen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…