geçmiş olsun canım bak korkulacak bişey yok... inşallah hep böyle sorunsuzca yaparsın iğneni..
CANIM MERHABA
iğneyi bende dün aldım raporla değil direk karneye yazarak 1 kutu için fark 11 lira ödedim .ama eczanede dedilerki rapor la alınırsa hiç fark ödenmiyormuş.parasız alacaksınız dedi. niye sen para ödedin acaba.kafam karıştı benim
günaydın kıslarr
crawford hadi bakalım hayırlısıyla güzel geçsin gebeliğin hayatım
sonunda iğneyide oldunya
sağol canım.amin canım inşallah. benim de şuan tek stresim bebişin kalp atımını görmek
1 şubatı bekliyorum. gözükürse tabi. gözükmeyede bilirmiş .:gitme: darısı sana olsun canım. 2010 da sende inşallah anne olursun. kaydirigubbakcemile topikteki kızları arkadan sürüklemek istiyoyum. Aysude_mir, ]Feryad,Nergis60,gulus27,Esis,Muco509,İnternet,Kahvelokum. Aklıma gelenler var daha ama şimdi yanlışlıkla hamile olanları falan yazarım aman :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3arkadaşla tahlil sonuçlarımın hepsi çıktı nihayet doktorla dün görüştüm pıhtılaşma dışında bir sorun yok dedi.folik asite devam ve hergün bir tane coraspirin dedi. iğneden vazgeçti. gebe kalınca başlayacağım iğneye. rahim filmimin güzel çıkmasına o kadar çk sevindim ki anlatamam. en kısa zamanda güzel heberler vermeyi diliyorum sizlere.herkese kucak dolusu günaydınnnn
inşallah canım valla ctesi çatlatma iğnesi oldum 4 gündür aralıksız çalışıyoruz kocişle :kedi:sağol canım.amin canım inşallah. benim de şuan tek stresim bebişin kalp atımını görmek
1 şubatı bekliyorum. gözükürse tabi. gözükmeyede bilirmiş .:gitme: darısı sana olsun canım. 2010 da sende inşallah anne olursun. kaydirigubbakcemile topikteki kızları arkadan sürüklemek istiyoyum. Aysude_mir, ]Feryad,Nergis60,gulus27,Esis,Muco509,İnternet,Kahvelokum. Aklıma gelenler var daha ama şimdi yanlışlıkla hamile olanları falan yazarım aman :jeyyar:
inşallah canım ben azimliyim bu konuda biliyorsun.bende size 12 şubatta güzel haberler vermeyi diliyorum. umuyorum 1 şubatta senin güzel haberlerini alırızda moralimiz artar.neşemiz tam olur
merhaba esis problemin adı mthfr mutasyonu mu
meraba zehrayade nane limon iç canım bide sıcak sıcak boğazına bişeyler sarabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?