hoşgeldiinnnnnn geçmiş olsun evet tatlım bizde aynı yada benzer olaylar yaşadık ve yaşıyoruz tabii bu sağlıklı güzel bebişlerimiz olmayacağı anlamına gelmez hepimiz elimizden geldiince birbirimize desteğiz ne zaman istersen seninde yanında oluruz :1hug:slm. ben bu siteye yeni üye oldum.yerimseniben 2.5 aylık hamileyken doktor bebeğimin kalp atışlarını göremedi ve kürtaj oldum. tahlillerin sonucunda heterozigot hemofili olduğum anlaşıldı. b12 vitamini ve folikasit kullanıyrm. Kürtaj olalı 2 ay oldu. hamile kalıp tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyrm hem de bebeğimin olmasını çok istiyrm. sitede herkesin birbiriyle kaynaştığını gördüm beni de aranıza alırsanız sevinirim. aynı kaderi yaşayan kişilerin paylaşımına ihtiyacım var
canım sıcak süte bal karıştır iç boğazını yumuşatır ve ıhlamuru ihmal etme kuşburnuda c vitamini yüklüdür annem boğazımız şişince küçükken kuru ekmek yedirirdi sanırım şert köşeleri iltihabı patlatmaya yarıyordu ah canım dün aklım sende kalmıştı zaten yanında birileri var mı bari olumunekankayizsmilegünaydın kızlar fazla duramıyacağım boğazım iyice ilerledi.doktora telefon açtık ilaç kullanma dedi.elma limona devam sanırım.ama limonda boğazımdaki gıcığı arttırdı.gece hiç uyuyamadım.4 te dalmışım uykuya. sabah kalktım boğazım berbat.ılık şeyler içmeye çalışıyom su bile yakıyo .başka ne içebilirimki.minoset ağrı kesici olarak içebilirsin dedi doktor.ben şimdi tekrar uzanacam yazarım arada kalkıp .iyigünler diliyorum hepinize
cravford meraba canım iğneye daha adet günüm gelmeden kanda baktırıp başladım çünkü doktorum adetin 1 gün geçmeyecek diyodu niye düştüğünü bende bilmiyorum 10 haftalıkken bi gittim kalbi durmuş
canım hemen telaşlanma aaaaaaa senin bu telaşın beni öldürür belkide muconun düşüğünün nedeni pıhtılaşma değildi bebişin başka bi sorunu vardı dur bi dur kalbini kabartma hemen minişi düşün olumunekankayizsmileyaa. sen o kadar erken davrandığın hald eböyle sonuçlanmasına şaşırdım. o zaman ben sana göre geç kalmış oluyorum :sinifsinif: bide send ehamile kalmadan önce asprin kullanıyormuydun ben kullandım hamile kalmadan önce. hala d akullanıyorum ama doktora sordum bişe olmaz dedi. geç kaldımmı iğne için dedim yok dedi. ama snein durumu bilmiyordum moralim bozuldu bilmiyorumkismile
canım sıcak süte bal karıştır iç boğazını yumuşatır ve ıhlamuru ihmal etme kuşburnuda c vitamini yüklüdür annem boğazımız şişince küçükken kuru ekmek yedirirdi sanırım şert köşeleri iltihabı patlatmaya yarıyordu ah canım dün aklım sende kalmıştı zaten yanında birileri var mı bari olumunekankayizsmile
yaa. sen o kadar erken davrandığın hald eböyle sonuçlanmasına şaşırdım. o zaman ben sana göre geç kalmış oluyorum :sinifsinif: bide send ehamile kalmadan önce asprin kullanıyormuydun ben kullandım hamile kalmadan önce. hala d akullanıyorum ama doktora sordum bişe olmaz dedi. geç kaldımmı iğne için dedim yok dedi. ama snein durumu bilmiyordum moralim bozuldu bilmiyorumkismile
crawford lütfen aklından olumsuz şeyleri çıkar ben iğneye çok erken başladım çünkü benim diğer gebeliklerimde hiç kalp atışı dinlenememişti o yüzden geç kalmış olmamamak için erken başladık ama herkesin durumu farklı nolur kendini üzme ama her doktor farklı bi tedavi izliyor zaten benimki başarılı olsaydı çocuk düşmezdi
Anladım canım. Evet her doktor farklı bir yöntem izliyor. Önce banada ilk gittiğim doktor hamile kalsanda kalmasanda iğneye başlayalım demişti bana çok saçma gelmişti. Ne yani 3 ay hamile kalmasam 3 ay boyunca 90 tane iğnemi vurulacaktım? Kendi doktoruma söyledim. Bana başka doktor böyle dedi diye. Öyle şey olurmu, Hamile olmayan insana o iğne başlanmaz dedi. Senin normal hayatında kanında pıhtılaşma yokki. Bu sorun yalnızca gebelikte ortaya çıkıyor o yüzden gebelik oluşmadan başlanmaz iğneye deyince kafam rahatladıydı. İşin enteresan yanı her iki doktorada güvenmiştim o doktorda bana hamile kalmadan kanını düzene sokalım iğneye başlayalım deyince o an mantıklı gelmişti. Ay ben niye böyle oldum ya. Buluttan nem kapıyorum bilmiyorumkismile Bi tane olumsuz bir deneyim yaşadım diye hepsi kötü olacak değilki . Kendime kızmaya başladım haa.lmaz: Aysude_mir görmesin kulaklarımı çeker valla. O kadar moral verdi bana bu düşünclerimi okursa oyar beni. :roflol:
bittin sennnn bittinnn akşam sorarım sana bunun hesabınııı... ben ne yapayım nergis napsınn ve sayamadığım diğerleriii.. . kanındaki beta hcg ye bağlıyorum bu umutsuzluğunu
bi daha duymayayımmm... olumlu düşünme zamanı...
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:09 Aralık)
(celen35)............. CEMRE'MİZ .... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen)................... Pelinsu.............1 Yaşında ... küçük hanımın doğumgünü 10 kasımmış kimse hatırlatmadı... Rabbim bahtınıda tahtınıda güzel eylesin...(
yaren76)..............Ecesu ..............8 aylık (maaşallah)
(lal82)...................Ege..................7 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite)..........Azat..................6 aylık (maaşallah)
güneş5.................Selin ................6 aylık (maşallah)
gelgit)...................Yağız............... 4 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03..................Efe...................4 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.............İpek selin..........3 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem................Bora .................2 aylık (10 eylül)
sido .....................Doruk ...............2 aylık (11 eylül)
eserizmir...............Poyraz .............2 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem.....Hakan ............. 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz...........1 aylık (8 Ekim)
funda1980............. Efe Berk.............1 aylık (20 Ekim)
bkale (bahar)......... Doğa ................ 1 aylık (27 Ekim)
papatyasüreyya......Bİhter................3 haftalık (12 kasım) (Bihter hanım hoşgeldin.. hayat sana hep gülsün..)
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya...........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
smmm06.....................36 haftalık (erkek) (25 Aralık Cuma)
cimen.3........................33 haftalık
Dinamiss.....................29 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........27 haftalık (kız)
nilüfersahh....................26 haftalık (erkek)
kardelen86....................23 haftalık
simge...........................23 haftalık (kız)
aslgkh..........................22 haftalık (erkek)
gülsummmm.................22 haftalık
gulsummm....................21 haftalık
_beray_........................20 haftalık
göbete..........................19 haftalık (erkek)
umutluyuz ....................19 haftalık (erkek)
gülay30.........................18 haftalık (erkek)
melek76........................18 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
kelebek01......................16 haftalık (erkek)
Cherry76........................14 haftalık
hummu85.......................14 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
denden............................12 haftalık
elifim...............................8 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
esraben...........................8 haftalık
canderya200....................6 haftalık
esterya............................6 haftalık
irazmetin.........................6 haftalık
angel34...........................6 haftalık
eylületik..........................5 haftalık
aslıhan1806.....................5 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?