Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Mucu509 hatırladım böyle yazmışsın geçmişe baktım.

crawford ben iğneye adetin 25. günü başladım kandan öğrenip bende niye düştüğünü bilmiyorum kalp atışları dinlendikten sonra düşük yapma olasılğın yüzde 3 yani yok gibi bir şey ama kalbi 9. haftada durdu

hoşgeldiinnnnnn geçmiş olsun evet tatlım bizde aynı yada benzer olaylar yaşadık ve yaşıyoruz tabii bu sağlıklı güzel bebişlerimiz olmayacağı anlamına gelmez hepimiz elimizden geldiince birbirimize desteğiz ne zaman istersen seninde yanında oluruz :1hug:

cravford meraba canım iğneye daha adet günüm gelmeden kanda baktırıp başladım çünkü doktorum adetin 1 gün geçmeyecek diyodu niye düştüğünü bende bilmiyorum 10 haftalıkken bi gittim kalbi durmuş

Muco509

''ben iğneye adetin 25. günü başladım kandan öğrenip bende niye düştüğünü bilmiyorum kalp atışları dinlendikten sonra düşük yapma olasılğın yüzde 3 yani yok gibi bir şey ama kalbi 9. haftada durdu ''

demişsin canım.

Adetin 25. günü derken ben şimdi kaçıncı günü başlamış oluyorum. yani regl ın gecikince mi başladın.benim 14 ocakta regl olmam gerekiyordu ben reglım geçeli 7 gün olmuştu dün vuruldum. gecikmişmiyim. benim iğne 0,4 lük

canım sıcak süte bal karıştır iç boğazını yumuşatır ve ıhlamuru ihmal etme kuşburnuda c vitamini yüklüdür annem boğazımız şişince küçükken kuru ekmek yedirirdi sanırım şert köşeleri iltihabı patlatmaya yarıyordu ah canım dün aklım sende kalmıştı zaten yanında birileri var mı bari olumunekankayizsmile

yaa. sen o kadar erken davrandığın hald eböyle sonuçlanmasına şaşırdım. o zaman ben sana göre geç kalmış oluyorum :sinifsinif: bide send ehamile kalmadan önce asprin kullanıyormuydun ben kullandım hamile kalmadan önce. hala d akullanıyorum ama doktora sordum bişe olmaz dedi. geç kaldımmı iğne için dedim yok dedi. ama snein durumu bilmiyordum moralim bozuldu bilmiyorumkismile

canım hemen telaşlanma aaaaaaa senin bu telaşın beni öldürür belkide muconun düşüğünün nedeni pıhtılaşma değildi bebişin başka bi sorunu vardı dur bi dur kalbini kabartma hemen minişi düşün olumunekankayizsmile

eşim var canım bugün gitmedi okula.meyve almaya gitti şimdi portakal suyu iç dedi doktor.bademciklerim daha sinyal vermedi inşallah da vermez.ıhlamuru iyi hatırlattın telefon açayımda onuda alsın.kuşburnu var onuda içeyim.zaten soğuk su içemiyom ılık yapıyom.çok kötü yakıyo.yırtılmış gibi boğazım.
crawford senin yazınıda okudum iğne olayını düşünme şimdi geçmi erkenmi kalmışım diyeeee.bak hasta hasta kızdım sana. lmaz: pimpiiriklisin benim gibi .herkesin farklı olur tatlım takma kafana.1 şubatta bebeğin sana ciaaa diyecek emin ol onun mutluluğunu yaşa:teytey:

Bu şekilde düşünme lütfen, doktorların değişik görüşleri var bu konuda. Mesela ben de çok erken başladım, adetten önce kan testi ile hamileliğimi öğrenip başladığımda 3 haftalıktım daha.
Ama geçmiş sayfalara göz atarsan göreceksin Ankara'da bu konuda gerçekten uzmanlaşmış bir doktor var Lütfü Önderoğlu, ona giden birçok arkadaşımız da keseyi görünce başladıydı iğneye. Ve içlerinde şu an doğum yapmış olanlar var.
Hatta kalp atışını bekleyip vuran bile var..
Bence olumsuz örneklerle moral bozma, iyi düşünmeye çalış her zaman..İnan hamilelikte en kötü şey gereksiz evham ve stres.

Dinamiss, Zehrayede ve Gulus27 sağolun kızlar. napim işte hemen sanki birine bişe oldu diye banada olacakmış gibi düşünüyorum tabiki olumlu düşünce hamilelikte etkili bişe. Deneyeceğim öyle olmaya çabalayacağım yani. Teşekkür ederim bana moral verdiniz. opuyorumnanaktan

crawford lütfen aklından olumsuz şeyleri çıkar ben iğneye çok erken başladım çünkü benim diğer gebeliklerimde hiç kalp atışı dinlenememişti o yüzden geç kalmış olmamamak için erken başladık ama herkesin durumu farklı nolur kendini üzme ama her doktor farklı bi tedavi izliyor zaten benimki başarılı olsaydı çocuk düşmezdi

crawford bide sana nacizane bi tavsiye o dönem yani hamilelik döneminde ne bulursam kafaya takmıştım ama şimdi düşünüyorum çok gereksizmiş lütfenbiraz pozitif ol

Anladım canım. Evet her doktor farklı bir yöntem izliyor. Önce banada ilk gittiğim doktor hamile kalsanda kalmasanda iğneye başlayalım demişti bana çok saçma gelmişti. Ne yani 3 ay hamile kalmasam 3 ay boyunca 90 tane iğnemi vurulacaktım? Kendi doktoruma söyledim. Bana başka doktor böyle dedi diye. Öyle şey olurmu, Hamile olmayan insana o iğne başlanmaz dedi. Senin normal hayatında kanında pıhtılaşma yokki. Bu sorun yalnızca gebelikte ortaya çıkıyor o yüzden gebelik oluşmadan başlanmaz iğneye deyince kafam rahatladıydı. İşin enteresan yanı her iki doktorada güvenmiştim o doktorda bana hamile kalmadan kanını düzene sokalım iğneye başlayalım deyince o an mantıklı gelmişti. Ay ben niye böyle oldum ya. Buluttan nem kapıyorum bilmiyorumkismile Bi tane olumsuz bir deneyim yaşadım diye hepsi kötü olacak değilki . Kendime kızmaya başladım haa. lmaz: Aysude_mir görmesin kulaklarımı çeker valla. O kadar moral verdi bana bu düşünclerimi okursa oyar beni. :roflol:

bittin sennnn bittinnn akşam sorarım sana bunun hesabınııı... ben ne yapayım nergis napsınn ve sayamadığım diğerleriii.. . kanındaki beta hcg ye bağlıyorum bu umutsuzluğunu
bi daha duymayayımmm... olumlu düşünme zamanı...

sen bana dedin ya. benim aklımdan bile geçmezken dış gebelik ihtimali., alsanaalsanasmile betahcg ne bidaha baktır.dış gebelik olup olmadığı ortaya çıkar dedin yaa. (doktorda istemedi ya) rüyama girdi rüyamda beta hcg 6000 çıkmıştı (bin ) ha yanlış yazmadım. kaydirigubbakcemile3

ınşallah en kısa zamanda hepiniz hamile kalırsınızda ben görürüm sizi alsanaalsanasmile sizin de aynı hormondan ne hale geleceğinizi görmek isterim doğrusu. kaydirigubbakcemile3

crawfort canım sen neden hep kötü şeyler getiriyorsun ki aklına herkes aynı durumu yaşacak diye bir kural yok sen moralini yüksek tut...

kzlar selam
crawfordcum cok heyecan yapma guzelim sakin sakin yasanan bir hamilelik inan en guzel hamilelik :)

delikafadulden
listemiz çoooookkk gerilerde kalmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…