Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

liste moral verici fakat benim kafamda suan birdolu soru işareti ver.
sorum varrr.
arkadaşlar benim 2 gebeliğimde de kese hiç görünmedi.6-7 haftalıktı. aynı durumda olanlar varmı. varsa doktor neden olabileceğini söyledi misenağlama

benimde ilk gebeliğimde kese görünmemişti.üstelik adet tarihime göre 15- gün geçmişti.zaten hemen lekenmem olmuştu.bir yerde okumuştum kimyasal gebeliklerde öyle oluyormuş.çok şükür ikinci gebeliğimde göründü.hiç moralini bozma hayırlısı de hep.yakındır meleğinin gelmesi sen üzülmeki bebek erken gelsin.stres çok etkili çünkü

feryad var. oda gebeliğini öğrenir öğrenmez düşüyor. yani kese falan oluşmadan düşüyo. pıhtılaşmaya artı olarak birde guatr yani tpo ları yüksek onun. sanırım ona bağlıyor doktoru. bu hafta sonu doktoruyla görüşecek .istersen feryad a özel mesaj at.

benimkilerde kese oluştuktan sonra kalp atımını beklerken kendiliğinden düşüyor. erken gebelik kayıplarında genelde rahim filmi isterlermiş.bende yaptırdım sorun yokmuş.vereliniortak

ya kızlar çok sağolun ben aslında çok moralli idim ama bugün sayfada olumsuzluklar okuyunca birden daraldım. birde vakit yaklaştıkça insan heycan yapıyor. düşünmemeye çalışıyorum ama zor oluyor gerçekten... neyse çok sürmeyecek toplayacağım kendimi.

bu arada tv yede dalıyom .Aşkı memnuya :))) sen nasılsın muco ,nergis sonuçların ne çıktı senin .eyvah iğne saatim kociş elinde iğne beni bekler gelirim geri yandı yine göbüşümmm

bu gece eşim yok. canım sıkılı p olmayınca moral birazda ondan göçtü sanırım.
ben en iyisi şimdi güzel bir kahve yapayım kendime. keyfim yerine gelsin

ben sana nergis neden ısrarla git diyo baktır diyo onu anlatmaya çalıştımm cadı kız....iki gün ara ile kanda beta hcg bakılmasının sebebi dış gebelik değerlendirmesi içindir...ama doktorun endometrium kalınlığından da normal bi gebelik olup olmadığınbı anlayabilir demiştimmmm..........
bide ben hamiş olunca hiçççç çekilmiyorummm... tv de bi maymunun rengi kızıl olduğu için annesi beslememeiş diye bi haber çıkmıştı aklıma geldikçe ağlamıştım günlerce.... hey gözünü sevdiğimin hcg si heyyyyy........

iyi olmaya çalışıyorum canlarım burdaki hamileleri görünce hevesleniyorum sonra geri vazgeçiyorum

sakın vazgeçme canım bak benim durumumda senin gibi... iğneye rağmen düştü emininim başka bir sebpten düştü bu sefer çok umutluyum.....eğer hamile kalırsam herşey güzel olacak... sende öyle düşün bu gün den itibaren hatta şu dakikadan itibaren.....:1hug:

sen takma bunları eğer bebeklerimizin nasiplerinde varsa dünyaya gelmek ne yaparsan yap gelirler canım yada gelmezler.Allahım isteyen herkesin kucaklarını doldursun.
muco senin durumun neydi okadar çok kişi okudumki karıştırıyom normal olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…