yaaa iğneye rağmen yine düştü bebiş yazılarını okuyunca moralim altüst oldu.birden dağıldım ama şuan daha iyiyim.kapatmadan sizleri görmek çok iyi geldi bana iyiki varsınız siz yaaolumunekankayizsmile
aysudemir meraba nasılsın hikayemi sormuşsun anlattım ama tekrar anlatayımmı
sen takma bunları eğer bebeklerimizin nasiplerinde varsa dünyaya gelmek ne yaparsan yap gelirler canım yada gelmezler.Allahım isteyen herkesin kucaklarını doldursun
ben söyledim ama dr endometrium kalınlığın iyi dedi diye sonra tekrarlamadım.ama ben hcg yi 48 saatte tekrarlıyorum.drun takibi ayrı benim ki ayrı demi ama....guclubacismile bak bizde birer dr olduk.....ben sana nergis neden ısrarla git diyo baktır diyo onu anlatmaya çalıştımm cadı kız....iki gün ara ile kanda beta hcg bakılmasının sebebi dış gebelik değerlendirmesi içindir...ama doktorun endometrium kalınlığından da normal bi gebelik olup olmadığınbı anlayabilir demiştimmmm..........
bide ben hamiş olunca hiçççç çekilmiyorummm... tv de bi maymunun rengi kızıl olduğu için annesi beslememeiş diye bi haber çıkmıştı aklıma geldikçe ağlamıştım günlerce.... hey gözünü sevdiğimin hcg si heyyyyy........
liste moral verici fakat benim kafamda suan birdolu soru işareti ver.
sorum varrr.
arkadaşlar benim 2 gebeliğimde de kese hiç görünmedi.6-7 haftalıktı. aynı durumda olanlar varmı. varsa doktor neden olabileceğini söyledi misenağlama
sakın vazgeçme canım bak benim durumumda senin gibi... iğneye rağmen düştü emininim başka bir sebpten düştü bu sefer çok umutluyum.....eğer hamile kalırsam herşey güzel olacak... sende öyle düşün bu gün den itibaren hatta şu dakikadan itibaren.....:1hug:
ben söyledim ama dr endometrium kalınlığın iyi dedi diye sonra tekrarlamadım.ama ben hcg yi 48 saatte tekrarlıyorum.drun takibi ayrı benim ki ayrı demi ama....guclubacismile bak bizde birer dr olduk.....
ben hamileyken eşim sen diğer koltuğa otur demişti bende sen artık beni istemiyorsun diye 1 saat ağlamıştım. şimdi diyorum ki ne alaka.... ama işte o hcg yok mu .... hamileyken haberleri kesinlikle izletmez eşim herkese ağlıyorum....olumunekankayizsmile
nergis ama şu sebepten dolayı düşmüştür bunda şu tedaviyi uygularsak düşmez denilmiyo tekrar hamile kal bakalım denilyo kendimi deneme tahtası gibi hissediyorum bilmiyorum burası küçük yer doktorumumu bulamadım ankarada uzak sürekli gidilmiyo
canım benim çok haklısınnn
ama yapacak bişey yokkk. yarın bi arkadaşım rahim de çok büyük bi kitleyi aldırmak için hastaneye yatacak... bekar... hayattan beklentileri kimbilir ne kadar fazladır düşünebiliyor musun... belki ameliyatta komplikasyon gelişecek ve istenmeyen şeyler olacak bu ihtimalleri o da biliyor... ve kabbulllenişini gördüm.. sonra eve gelirken düşündüm... durumu kabullenmek insanın yüreğini hafifletiyor... bir yaratıcıya inanıyoruz kadere inanıyoruz... çizilen dışında olmuyor hiçbirşeyyy ... biliyor musun kaybetsem bile doğurganlığımı kaybedene kadar denicem... kendimi suçlamak istemiyorm... elimden geleni yapıp takdiri Allaha bırakıcam... belki yine kaybedicem... belki bi daha bidaha ama ben vermiyorumki ona canı... ben sadece vesileyim aracıyım.. o kadar... çok ağır bi imtihan sabretmekten başka çaremiz varmı... düşünüyorum da cooook iyi bir evliliğim var... çocukları olup da kötü evlilikleri olan ve hergünleri zehrolan insanlar varrr... onlar ne diyor lar acaba keşke hiçbiri olmasaydı o zaman bunları çekmek zorunda olmazdım diyor onlarda... yani kısacası herkes kendi derdini büyük sanıyor...........
bu arada coraspirine de başladım haydi hayırlısı artık
canım bende kese göremedim hiç biri günüm geçtikten sonra düştü biri de regl günümde regl olur gibi düştü 4. haftayı bitiyo fakat 5. haftayı tamamlayamadım hiç ondan sonra da olduysa da beta hcg ye baktırmadım aynı şeyi yaşama korkusuylaşimdi tedaviyle hamiş kalcam Allahım nasip ederse...
okadar güzel ve doğru şeyler yazmışsın ki okurken beni başka yerlere götürdü.
evet kesinlikle haklısın bende sürekli şükreden insanlardanım çünkü. harika bir eşim çok mükemmel bir ailem can dostlarım işim var. hep eğer sağlıklı olacaksa hayırlısı diyerek başladım bu işlere halada aynısını saöylüyorum.ama bazen gel gitler oluyor işte onuda sizlerin sayesinde atlatıyorum:) benimde okuşl arkadaşım gebe kalmıyor. tüp bebekte denedi ama olmadı işte. şimdi esirgemeden çocuk almak için başvurmuşlar.benim de bu hayatttaki görevim bu demekki. artık kendimi daha iyi hissediyorum dedi bu gün
onun adın açok sevindim .kendi adıma da tabii en azından hamile kalabiliyorum.çaresi var.olumunekankayizsmile
kızlar ben yarın doktora gidiyorum...ne yapmam gerekiyor bi konuşalım istiyorum... bir kaç gün sonra mens olcam..... ve baraj kapaklarını açcam.... hayırlısı inşallah... gözümü kapatıp yapmam lazım artık... sıkıldım artık... beklemek yordu beni.... doktor bana ilaçlarımı yazacak... problemi zaten biliyoruz.... velhasılllll iştaha geldim crawford sayesinde
evet bendede dış gebelik mi acaba dediler ama belirtiler tutmuyordu.birşeyleri net olarak bilememk insanı yıpratıyor. ama aysude-mirin yazdığı gibi kapalı bir kutu kimbilir neler oluyor içerde:)
fıstık tahlil sonuçların çıktımı ben biraz zor takip ediyorum da....
ben bu hayatta şuna inanıyorum.... bazı insanlar sabırlarıyla bazı insanlar ise şükürleriyle imtihan olurlar... Biz sabrımızla imtihan oluyoruz... İnşallah bu imtihandan başarıyla çıkarız... biçareyiz insanız. tabiki arada bir taşıcaz... yürek kaldırmayınca çalkalamak lazım ama dimi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?