Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

nergis ama şu sebepten dolayı düşmüştür bunda şu tedaviyi uygularsak düşmez denilmiyo tekrar hamile kal bakalım denilyo kendimi deneme tahtası gibi hissediyorum bilmiyorum burası küçük yer doktorumumu bulamadım ankarada uzak sürekli gidilmiyo

canım benim çok haklısınnn
ama yapacak bişey yokkk. yarın bi arkadaşım rahim de çok büyük bi kitleyi aldırmak için hastaneye yatacak... bekar... hayattan beklentileri kimbilir ne kadar fazladır düşünebiliyor musun... belki ameliyatta komplikasyon gelişecek ve istenmeyen şeyler olacak bu ihtimalleri o da biliyor... ve kabbulllenişini gördüm.. sonra eve gelirken düşündüm... durumu kabullenmek insanın yüreğini hafifletiyor... bir yaratıcıya inanıyoruz kadere inanıyoruz... çizilen dışında olmuyor hiçbirşeyyy ... biliyor musun kaybetsem bile doğurganlığımı kaybedene kadar denicem... kendimi suçlamak istemiyorm... elimden geleni yapıp takdiri Allaha bırakıcam... belki yine kaybedicem... belki bi daha bidaha ama ben vermiyorumki ona canı... ben sadece vesileyim aracıyım.. o kadar... çok ağır bi imtihan sabretmekten başka çaremiz varmı... düşünüyorum da cooook iyi bir evliliğim var... çocukları olup da kötü evlilikleri olan ve hergünleri zehrolan insanlar varrr... onlar ne diyor lar acaba keşke hiçbiri olmasaydı o zaman bunları çekmek zorunda olmazdım diyor onlarda... yani kısacası herkes kendi derdini büyük sanıyor...........

ben söyledim ama dr endometrium kalınlığın iyi dedi diye sonra tekrarlamadım.ama ben hcg yi 48 saatte tekrarlıyorum.drun takibi ayrı benim ki ayrı demi ama....guclubacismile bak bizde birer dr olduk.....
ben hamileyken eşim sen diğer koltuğa otur demişti bende sen artık beni istemiyorsun diye 1 saat ağlamıştım. şimdi diyorum ki ne alaka.... ama işte o hcg yok mu .... hamileyken haberleri kesinlikle izletmez eşim herkese ağlıyorum....olumunekankayizsmile

canım bende kese göremedim hiç biri günüm geçtikten sonra düştü biri de regl günümde regl olur gibi düştü 4. haftayı bitiyo fakat 5. haftayı tamamlayamadım hiç ondan sonra da olduysa da beta hcg ye baktırmadım aynı şeyi yaşama korkusuyla şimdi tedaviyle hamiş kalcam Allahım nasip ederse...

fıstık tahlil sonuçların çıktımı ben biraz zor takip ediyorum da....

canım ben crawford ile telefonla da görüşüyorum... öyle kaygılıki anlatamam... kafasına takılanı yaşıyor... onunla yatıp onunla kalkıyor... ben anlatıyorum böyle böyle aaa tamam diyor iki dakika sonra başka şey duyuyor.. bu sefer ona takılıyor kafası ama haklı ... bu arada sağlık teşkilatında çalışmanın ve sınav sistemi yüzünden doktor olamayan ben tıbba ilgilden doktor kadar oldum sayılır....

canım benim... ben ankaradayım... ve benim doktorum bana ne dedi biliyor musun... kapalı bi kutu ve içerde neler oluyor ve biz ne kadarını biliyoruz bilmiyoruz diyor......

okadar güzel ve doğru şeyler yazmışsın ki okurken beni başka yerlere götürdü.
evet kesinlikle haklısın bende sürekli şükreden insanlardanım çünkü. harika bir eşim çok mükemmel bir ailem can dostlarım işim var. hep eğer sağlıklı olacaksa hayırlısı diyerek başladım bu işlere halada aynısını saöylüyorum.ama bazen gel gitler oluyor işte onuda sizlerin sayesinde atlatıyorum:) benimde okuşl arkadaşım gebe kalmıyor. tüp bebekte denedi ama olmadı işte. şimdi esirgemeden çocuk almak için başvurmuşlar.benim de bu hayatttaki görevim bu demekki. artık kendimi daha iyi hissediyorum dedi bu gün
onun adın açok sevindim .kendi adıma da tabii en azından hamile kalabiliyorum.çaresi var.olumunekankayizsmile

canım benim benim 7 yaşında hayatta bir oğlum var allah bağışlarsa oğlumun doğumundan sonra hastalandım yani romatoit artrir oldum bu romatizmal bir hastalık sonra oğlum üç yaşına geldiğnde çocuk düşündük ilk gebeliğim 7.haftada kese vardı kalpatışı alınamadığı için kürtaj ikinci 8 haftalık yine kalp atışı dinlenemedi sonra pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı doktor adet günün geçmeden kanda öğrenip iğne başlayacaz dedi başladık kalpatışı normal dinlendi 0-4 lük iğne kullandım ayrıca 5 genimde problem var 9. haftada kontrole gittiğimizde kalbi durmuştu zaten ben hissettim mide bulantım filan azalmışt

bu arada coraspirine de başladım haydi hayırlısı artık

kızlar ben yarın doktora gidiyorum...ne yapmam gerekiyor bi konuşalım istiyorum... bir kaç gün sonra mens olcam..... ve baraj kapaklarını açcam.... hayırlısı inşallah... gözümü kapatıp yapmam lazım artık... sıkıldım artık... beklemek yordu beni.... doktor bana ilaçlarımı yazacak... problemi zaten biliyoruz.... velhasılllll iştaha geldim crawford sayesinde

evet bendede dış gebelik mi acaba dediler ama belirtiler tutmuyordu.birşeyleri net olarak bilememk insanı yıpratıyor. ama aysude-mirin yazdığı gibi kapalı bir kutu kimbilir neler oluyor içerde:)

ben bu hayatta şuna inanıyorum.... bazı insanlar sabırlarıyla bazı insanlar ise şükürleriyle imtihan olurlar... Biz sabrımızla imtihan oluyoruz... İnşallah bu imtihandan başarıyla çıkarız... biçareyiz insanız. tabiki arada bir taşıcaz... yürek kaldırmayınca çalkalamak lazım ama dimi....

haydi hayırlısı canım iyi haberlerini almayı diliyorum
crawfort hepimizi gaza getirdi sanırım mahşallah

aysude benim faktörlerim faktör v leiden heterozigot faktör xıı heterozigot pa 1 4g 4g mthfr heterozigot ve ace heterozigot

evet bendede dış gebelik mi acaba dediler ama belirtiler tutmuyordu.birşeyleri net olarak bilememk insanı yıpratıyor. ama aysude-mirin yazdığı gibi kapalı bir kutu kimbilir neler oluyor içerde:)

evet canım hakkımızda hayırlısı Allah yardımcımız olsun bende girdim bir yola bakalım bu da bitince ne olacak...çok stresli ve gerginimbilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

kesinlikle:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…