canım benim benim 7 yaşında hayatta bir oğlum var allah bağışlarsa oğlumun doğumundan sonra hastalandım yani romatoit artrir oldum bu romatizmal bir hastalık sonra oğlum üç yaşına geldiğnde çocuk düşündük ilk gebeliğim 7.haftada kese vardı kalpatışı alınamadığı için kürtaj ikinci 8 haftalık yine kalp atışı dinlenemedi sonra pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı doktor adet günün geçmeden kanda öğrenip iğne başlayacaz dedi başladık kalpatışı normal dinlendi 0-4 lük iğne kullandım ayrıca 5 genimde problem var 9. haftada kontrole gittiğimizde kalbi durmuştu zaten ben hissettim mide bulantım filan azalmışt
canım benim benim 7 yaşında hayatta bir oğlum var allah bağışlarsa oğlumun doğumundan sonra hastalandım yani romatoit artrir oldum bu romatizmal bir hastalık sonra oğlum üç yaşına geldiğnde çocuk düşündük ilk gebeliğim 7.haftada kese vardı kalpatışı alınamadığı için kürtaj ikinci 8 haftalık yine kalp atışı dinlenemedi sonra pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı doktor adet günün geçmeden kanda öğrenip iğne başlayacaz dedi başladık kalpatışı normal dinlendi 0-4 lük iğne kullandım ayrıca 5 genimde problem var 9. haftada kontrole gittiğimizde kalbi durmuştu zaten ben hissettim mide bulantım filan azalmışt
evet canım hakkımızda hayırlısı Allah yardımcımız olsun bende girdim bir yola bakalım bu da bitince ne olacak...çok stresli ve gerginimbilmiyorumkismileeyvahedigeldismile
yookkkkkyarın sabah arayacaz bir ay oldu sanırım problem var.... oysaki çok rahat bir şekilde bekledim ama çok uzadı....
yookkkkkyarın sabah arayacaz bir ay oldu sanırım problem var.... oysaki çok rahat bir şekilde bekledim ama çok uzadı....
bende kocacğıma harika bi sofra hazırladım bugün hepsi internet yemeğiydi ama hepsi de çok güzel oldu.... sen tam bi cadısın bu arada..... arayamadım çünkü 1 saat oldu daha oturalı .. nevresimleri değiştir çamaşır at ütü yap yemek yap evi temizle derken benim haşatım çıktı bugünselam kızlar. nasılsınız görüşmeyeli? bugün iğneyi kocam damara denk getirdi (ağladım :sinifsinif: ) mosmor oldu ve şişti. size naz yapayım dedim. bu arada sabahtan beri iş yapıyorum yarına misafirler gelecek diye. tuvaleti banyoyu eşime yıkattırdım yerleri süpürttüm,etrafın tozunu aldırdım..bende yerleri sildim. yarın için sigara böreği hazırladım yarına kızartacam.bide kereviz salatası yaptım. yoruldum. eşim bana kıyamıyor sağolsun. hamileliğin illeriki zamanlarında kimseyi çağırmam kimse kusura bakmasın diyor ohaoldumsmile bu arada bebiş konusunda iştaha gelmenize sevindim.
sen rahat ol canım bundan sonraki aşamaların hep doktor kontrolünde olacak sen kendini hiç kasmaaaaaaa...
crawford evde daha yapılacak işin varsa yapsadın kız sen ne yaptın öyle yer silmek falan inanamıyorum sana
şuan da çamaşır seriyorum. banyo yapıp yatacam. bugün folik asitimi içmedim hiç yanımda götürmemişim. ve de jelimi tıkayıp yatacam. opuyorumnanaktan. aslında çok uykum var ama naparsınız insan böyle bir durumda yatamıyorki sterse giriyor. neyse allahtan haftasonu. ya misafirin gelmesini niye seviyorum biliyormusunuz çünkü üşendiğim bir sürü işi yapıyorum misafir gelecek diye. :roflol:
bende kocacğıma harika bi sofra hazırladım bugün hepsi internet yemeğiydi ama hepsi de çok güzel oldu.... sen tam bi cadısın bu arada..... arayamadım çünkü 1 saat oldu daha oturalı .. nevresimleri değiştir çamaşır at ütü yap yemek yap evi temizle derken benim haşatım çıktı bugün
aysude benim faktörlerim faktör v leiden heterozigot faktör xıı heterozigot pa 1 4g 4g mthfr heterozigot ve ace heterozigot
kızlar maşallah atom karınca gibisinizzzzzzzzz yaaa....
nasıl yani bu sonuçlardan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?