Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

anladım... o beş gen hangileri yazabilir misin... benim iki genimde problem var biri mthfr a 1298 c homozigot, paı alleli de 4g/4g

Allah oğlunu sana bağışlasın tatlım.ama şuna inanın burdaki arkadaşlarda gördüğüm hep hemen hamile kalabiliyolar iğne nedirki diyorum Allah başka sıkıntı vermesin hepimize.ben ilk düşüğüm 2006 daydı ve 3.5 yıl uğraştık bebek için.çok tedavi oldum olmadı olmadı.sonra süprizle geldi kuzucum.inşallah kucağıma aldığım günleride görrüm.insan bir kere kaybedince hep acabalarla yaşıyor.düşün bebek iştaha gel denemeye değer inan

evet canım hakkımızda hayırlısı Allah yardımcımız olsun bende girdim bir yola bakalım bu da bitince ne olacak...çok stresli ve gerginimbilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

sen rahat ol canım bundan sonraki aşamaların hep doktor kontrolünde olacak sen kendini hiç kasmaaaaaaa...

selam kızlar. nasılsınız görüşmeyeli? bugün iğneyi kocam damara denk getirdi (ağladım :sinifsinif: ) mosmor oldu ve şişti. size naz yapayım dedim. bu arada sabahtan beri iş yapıyorum yarına misafirler gelecek diye. tuvaleti banyoyu eşime yıkattırdım yerleri süpürttüm,etrafın tozunu aldırdım..bende yerleri sildim. yarın için sigara böreği hazırladım yarına kızartacam.bide kereviz salatası yaptım. yoruldum. eşim bana kıyamıyor sağolsun. hamileliğin illeriki zamanlarında kimseyi çağırmam kimse kusura bakmasın diyor ohaoldumsmile bu arada bebiş konusunda iştaha gelmenize sevindim.

yookkkkk yarın sabah arayacaz bir ay oldu sanırım problem var.... oysaki çok rahat bir şekilde bekledim ama çok uzadı....

genetik tahlil anladığım kadarıylaaa.. genetik tahlilleri defalarca çalışıyolar... o yüzden baya uzun sürüyor... ama ben çok şanslıydım... en son eşim ve ben kromozom analizi verdik... eğer yarım saat sonra verseydik kanı 8 ay sonra alcaktık yani hala ben 4 ay daha bekleme durumunda olcaktım tahill sonucu beklemek çok zor dur allah sabır versinnn canım...

şuan da çamaşır seriyorum. banyo yapıp yatacam. bugün folik asitimi içmedim hiç yanımda götürmemişim. ve de jelimi tıkayıp yatacam. opuyorumnanaktan. aslında çok uykum var ama naparsınız insan böyle bir durumda yatamıyorki sterse giriyor. neyse allahtan haftasonu. ya misafirin gelmesini niye seviyorum biliyormusunuz çünkü üşendiğim bir sürü işi yapıyorum misafir gelecek diye. :roflol:

bende kocacğıma harika bi sofra hazırladım bugün hepsi internet yemeğiydi ama hepsi de çok güzel oldu.... sen tam bi cadısın bu arada..... arayamadım çünkü 1 saat oldu daha oturalı .. nevresimleri değiştir çamaşır at ütü yap yemek yap evi temizle derken benim haşatım çıktı bugün

crawford evde daha yapılacak işin varsa yapsadın kız sen ne yaptın öyle yer silmek falan inanamıyorum sana

kızlar maşallah atom karınca gibisinizzzzzzzzz yaaa....

aysude benim faktörlerim faktör v leiden heterozigot faktör xıı heterozigot pa 1 4g 4g mthfr heterozigot ve ace heterozigot

canım geçen bizim doktorla bu konuyu konuşuyorduk... heterezigot olman aslında güzel... ama pıhtılaşma eğilimini artıran faktörler çok yanyana o yüzden sıkıntı oluyor olabilir... faktör v leiden ve faktörxıı türkiyede sık görülen mutasyonlar zaten... sen bu sonuçlardan sonra da düşük yaptın mı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…