Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet canım 3. gebeliğim bu sonuçlardan sonraydı doktor 0.4 lük iğne ve yarım bebek asprini progestron jel ve folbiol verdi acaba iğnenin dozu az gelmiş olabilirmi

ohhhh tatil geldii 15 gün yatış yapıcam evde birsürü iş birikti kendimi eve adıycam. yarın son günnn şu tatilde bir hamile kalbilirsem harika olacak:)

evet canım 3. gebeliğim bu sonuçlardan sonraydı doktor 0.4 lük iğne ve yarım bebek asprini progestron jel ve folbiol verdi acaba iğnenin dozu az gelmiş olabilirmi
biraz önce bişey yazmıştım.. kapalı bi kutu ve içerde ne olduğun ne kadarını biliyorlar.... sana gebelik öncesi tedavi önermediler mi....

0.3 fraxıparın ve elevit kullanmıştım. şimdi 4 aydır folbiol+coraspin+becozmc kullanıyorum. hamile kalıncada 0.4 lük fraxıparın kullanacam

0.3 fraxıparın ve elevit kullanmıştım. şimdi 4 aydır folbiol+coraspin+becozmc kullanıyorum. hamile kalıncada 0.4 lük fraxıparın kullanacam

nergis ben coraspini bu ay kullanmadım doktor uzun süre kullanındığımı öğrenince şimdi bırak gebelik planladığımız zaman başlarsın dedi...bilmiyorumkismile

anlatayım canım. göbeğimin deliğine bir parmak uzaklıkta. eşim göbeğimi eliyle iyice sıkıp ortasına zonk diye vuruyor. kendi kendime nazarmı değdirdim ne şuan göbeğim turkuaz rengini aldı kaydirigubbakcemile3 bid eöyle rahattımki bu sefer kalbim bile hızlanmadı korkudan anam bir soku girer girmez ağrıdan geberdim e kıpırdayamadımda kızdım eşime dün ne güzel yapıydın diye anam bir yandı bir yandı sormayın. o da damara geldi haaytım ondan dedi. hematom olmuş. (şişti ve morardı) iş konusuna gelince sağolsun çoğu işi dediğim gibi eşim yaptı. kızlar yerleri viladayla siliyom eğilmiyomkiii. he valla dediğiniz gibi hamile kalmayı beklemişim sanki iş yapmak için.önceden daha üşengeçtim. ay bir cumartesi gelse de kaç gündür bir yandan iğne öçncesi korkulardan yatamadım şimdi misafir stresi haftasonu yatarım inşallah. afferin aysud_mir eşine bul böyle internetten tarifleri yap bir güzel. ya kızlar ben rus salatası yapıcam bide. kimisi yoğurt koy diyor kimisi yalnızca mayonez koy diyor anlamadım gitti. bilen varsa tarif etsin.

ohhhh tatil geldii 15 gün yatış yapıcam evde birsürü iş birikti kendimi eve adıycam. yarın son günnn şu tatilde bir hamile kalbilirsem harika olacak:)

bu konuda şanslısınız biz 12 ay çalışıyoz. fazla yorma kendini... ne iş varsa bu hafta sonu yap bitir... sonra da yat ohhhh paşa paşa 12 şubatı bekle..........süprizzzzz

çok iyi zaten mthfr nin tedavisi vitamin suplementasyonu.... ve benim doktorum iğne için çok da elzem değil ama yine de kullancaz dedi.... folik asit b 12 vitamini.. ve multivitamin... bence bu defa ipi daha sağlam tutmuşsun.... inşallah hayırlısı canım.....sen heterezigot muşsun ben homozigotum.....

aysude canım gebelik önceside folbiolve asprin ama bagozm kullanmadım hiç

bana zekai tahir den verdikleri tedavi yönergesinde gebelik öncesi üç ay gebelik te 12 . haftaya kadar süren bi ilaç tedavisi verildi...ben şu anda b 12 vitamini 15 günde bir enjeksiyon, günde 1 folik asit yemek arasında, ve megadyn yada elevit pronatal,, bide gebe kalınca kesilmek kaydıyla çinko kullanıyorum... asprin de var tabi....

nergisim peki gebelik öncesi tedavi verdiler mi.... ilac tedavisi

gebe kalmadan folbiol + b vitaminleri+ coraspini 3 ay kullanmış olmam gerekiyormuş. ben 4 aydır kullanıyorum. (garanti olsun dedim) bundan başka bir tedavi yok. zaten başka bişey de çıkmadı diğer tetkiklerimde.

crawfortcum
ben yogurt ve mayonezi karıştırıyorum çok daha iyi oluyor. çünkü sadece mayonez çok ağır oluyor. yoğurt ise hafif:)))

gebe kalmadan folbiol + b vitaminleri+ coraspini 3 ay kullanmış olmam gerekiyormuş. ben 4 aydır kullanıyorum. (garanti olsun dedim) bundan başka bir tedavi yok. zaten başka bişey de çıkmadı diğer tetkiklerimde.

çok iyi yaaaa sen herşeyi yapmışsın.... hadi hadi hazırsın peki sonucunu beklediğin tetkik hangisi

eşit miktarda yoğurt ve mayonez koy bence sadece mayonez çokkk ağır olur......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…