Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

nergis ben coraspini bu ay kullanmadım doktor uzun süre kullanındığımı öğrenince şimdi bırak gebelik planladığımız zaman başlarsın dedi...bilmiyorumkismile
sanırım 8 aydır kullandın onda öyle söyledi. ama zaten siz bu ay gebelik planlıyosunuzbilmiyorumkismile sen kanın cırcıvık olmuştur merak etme bişi olmaz sen doktoruna güven.....
geçen gün kan verdim tetkikler için. kanı zor durdurdum. benim kanda cırcıvık....
20 gün izin var sadece ondada ev mi temizlesek tatilemi gitsek acabaaaa.;((((

aynen öyleboshayallersmile

aysudecim gebelik öncesi sadece folbiol ve asprin lullandim internetten takip ettiğim kadarıyla kalpatışı dinlendikten sonra yüzde 97 bebek düşmezmiş zaten benimki düşmüyo karnımda ölüyo bide kalp atışı dinlendikten sonra olan düşükler genelde pıhtılaşmadanmış

neyse artıkım ben kaçıyoooom malum işimiz var
herkese iyi geceler
kendinize iyi bakın pıhtılı gacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
hamile olanların bir görevi daha var bebişlere iyi bakınnnnnnnnnnnnnn
byeeeee çok mutluyum ya niye kiidelikafadulden

ama o normal gebeler için geçerli canım benim.... bizler yüksek riskli gebe oluyoruz... bunu uunutma....
spontan düşük yani kendiliğinden olan düşüklerimiz yok bizim... habitüel yani ard arda yineleyen gebeliklerimiz var... biz ÖZELİZ yani....)))))))

allah daim etsin mutluluğunu... çalışmalarda başarılar diliyorum... arz ederim....))))))))))))))))

ay beni güldürdün allah ta seni güldürsün.canım göbekten 4 parmak aşağı yukarı sağ sol üst biliyom.bir parmak az değilmi kıııı.CADIARZU russalatasına ben4 yemek kaşığı yoğurt koyarım moyanezi fazla koyarım.slatalık turşusu bide mısır çok yakışıyo salataya bide havucu rendeleyip biraz yağda kızartıp salatanın üzerine döküp karıştırıyom süper oluyo cokacimcoook

bu arada bi yanlış anlamayı düzeltmekte fayda var... her ne şekilde olursa olsun.... 20. haftaya kadar ve 500 gr ağırlığını geçmemiş fetusun kaybedilmesi tıpta düşük olarak değerlendiriliyor... 20. haftdan ve 500 gr ağırlığını geçen fetus kayıpları ise bebek ölümü olarak ..... eğer farketmemiş olsak bebek kalbinin durduğunu bizde kanamayla düşük yaparız.... ama farkeder farketmez kürete edildiğimiz için düşük yapmaya fırsatımız olmuyor....

doğru söylüyorsun kan tahlili için kan verirken baktım garibim neredeyse pembeye dönmüş :))delikafadulden

hadi kolay gelsin :)kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile:teytey:

Aysude_mir ve Esis tarifleriniz ve fikirleriniz için teşekkürler. yarın görüşürüz Behlül Kaçar. kaydirigubbakcemile3

kızlar hepinize iyi geceler artık uyku vakti tatil öncesi son mesai me dinç gitmek istiyorum:)kaydirigubbakcemile2

merhaba.

benimde karnımda 2 kere bebeğim ödlü ikiside yaklaşık 9 hafta idi.
(daha önce kalp atışlarını duymuştum)
kan testlerim ver genetik test yapıldı

ama şimdi öğrendim ki tüm pıhtılaşma testleri yapılmamış sadece

PLT :244 normal değerler: 130-400
protombin yani PT: 12 11-14
APTT:35 25-36

sizde yani pıhtılaşma olan bayanlarda bu testler normal değerlerdemi
yoksa daha yüksek yada daha az mı

yani bende de pıhtılaşma olabilirmi?

şimdi 4.4 haftalık hamileyim ve 5 hafta olunca aspirine başlayacakmışım, iğne vermedi dr.

çok korkuyorum tekrar bebeğim ölecek diye

-------------------------------------------LÜTFEN ACİL CEVAP--------------------------------------------------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…