sanırım 8 aydır kullandın onda öyle söyledi. ama zaten siz bu ay gebelik planlıyosunuzbilmiyorumkismile sen kanın cırcıvık olmuştur merak etme bişi olmaz sen doktoruna güven.....nergis ben coraspini bu ay kullanmadım doktor uzun süre kullanındığımı öğrenince şimdi bırak gebelik planladığımız zaman başlarsın dedi...bilmiyorumkismile
20 gün izin var sadece ondada ev mi temizlesek tatilemi gitsek acabaaaa.;((((
çok iyi yaaaa sen herşeyi yapmışsın.... hadi hadi hazırsın peki sonucunu beklediğin tetkik hangisi
aysudecim gebelik öncesi sadece folbiol ve asprin lullandim internetten takip ettiğim kadarıyla kalpatışı dinlendikten sonra yüzde 97 bebek düşmezmiş zaten benimki düşmüyo karnımda ölüyo bide kalp atışı dinlendikten sonra olan düşükler genelde pıhtılaşmadanmış
neyse artıkım ben kaçıyoooom malum işimiz var
herkese iyi geceler
kendinize iyi bakın pıhtılı gacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
hamile olanların bir görevi daha var bebişlere iyi bakınnnnnnnnnnnnnn
byeeeee çok mutluyum ya niye kiidelikafadulden
anlatayım canım. göbeğimin deliğine bir parmak uzaklıkta. eşim göbeğimi eliyle iyice sıkıp ortasına zonk diye vuruyor. kendi kendime nazarmı değdirdim ne şuan göbeğim turkuaz rengini aldı kaydirigubbakcemile3 bid eöyle rahattımki bu sefer kalbim bile hızlanmadı korkudan anam bir soku girer girmez ağrıdan geberdim e kıpırdayamadımda kızdım eşime dün ne güzel yapıydın diye anam bir yandı bir yandı sormayın. o da damara geldi haaytım ondan dedi. hematom olmuş. (şişti ve morardı) iş konusuna gelince sağolsun çoğu işi dediğim gibi eşim yaptı. kızlar yerleri viladayla siliyom eğilmiyomkiii. he valla dediğiniz gibi hamile kalmayı beklemişim sanki iş yapmak için.önceden daha üşengeçtim. ay bir cumartesi gelse de kaç gündür bir yandan iğne öçncesi korkulardan yatamadım şimdi misafir stresi haftasonu yatarım inşallah. afferin aysud_mir eşine bul böyle internetten tarifleri yap bir güzel. ya kızlar ben rus salatası yapıcam bide. kimisi yoğurt koy diyor kimisi yalnızca mayonez koy diyor anlamadım gitti. bilen varsa tarif etsin.
aysudecim gebelik öncesi sadece folbiol ve asprin lullandim internetten takip ettiğim kadarıyla kalpatışı dinlendikten sonra yüzde 97 bebek düşmezmiş zaten benimki düşmüyo karnımda ölüyo bide kalp atışı dinlendikten sonra olan düşükler genelde pıhtılaşmadanmış
sanırım 8 aydır kullandın onda öyle söyledi. ama zaten siz bu ay gebelik planlıyosunuzbilmiyorumkismile sen kanın cırcıvık olmuştur merak etme bişi olmaz sen doktoruna güven.....
geçen gün kan verdim tetkikler için. kanı zor durdurdum. benim kanda cırcıvık....
aynen öyleboshayallersmile
neyse artıkım ben kaçıyoooom malum işimiz var
herkese iyi geceler
kendinize iyi bakın pıhtılı gacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
hamile olanların bir görevi daha var bebişlere iyi bakınnnnnnnnnnnnnn
byeeeee çok mutluyum ya niye kiidelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?