merhaba.
benimde karnımda 2 kere bebeğim ödlü ikiside yaklaşık 9 hafta idi.
(daha önce kalp atışlarını duymuştum)
kan testlerim ver genetik test yapıldı
ama şimdi öğrendim ki tüm pıhtılaşma testleri yapılmamış sadece
PLT :244 normal değerler: 130-400
protombin yani PT: 12 11-14
APTT:35 25-36
sizde yani pıhtılaşma olan bayanlarda bu testler normal değerlerdemi
yoksa daha yüksek yada daha az mı
yani bende de pıhtılaşma olabilirmi?
şimdi 4.4 haftalık hamileyim ve 5 hafta olunca aspirine başlayacakmışım, iğne vermedi dr.
çok korkuyorum tekrar bebeğim ölecek diye
-------------------------------------------LÜTFEN ACİL CEVAP--------------------------------------------------
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne uyuşuksunuz tabiii yapın gece o kadar muhabbeti hiç beni düşünmeyin hergün sabah 8 den akşam 6,30 a kadar burdayım arada iciiiiik yapıp kaçıyonuz hiç beni düşünmüyorsunuz mafoldumben tüm gün tek başımayım mafoldumben
arkadaşlar ben geçtiğimiz ramazan bayramının 3.günü 4 haftalık düşük yaptım.sonra 2 ay aradan sonra tekrar hamile kaldım.öğrendiğimde bt hcg 340tı.doktor iğne önerdi 2 gün sonra iğnelere başladım.inohep 0.45 ml.aynı zamanda progestan jel.ancak bebeğimi 6 haftalıkken kalp atışı durdu.şu an bir hafta oldu düşük yapalı.yaptığım kan testi sonnucu mthfr 677ve mthfr1298 heterozigot çıktı.şimdi bikaç doktora gidip ayrıntılı bilgi almak istiyorum.psikolojim çok kötü.zaman lazım biraz.Allah hepimizin yardımcısı olsun bir daha yaşatmasın.
canım iyi olmana çok sevindim sen pekmezi bol bol iç sana ve bebişe çok yararı varamanda kıyamam ben gülüşeeee.aslında sitenin saati yanlış 10.30 falandı sanırım herkes kaçtı :roflol: kiminin çalışmaları vardı kiminin okulu .ama crawford çok güldürdü beni iğne deneyimiyle :roflol:
bu arada bugün iyiyim biraz .akşam bulduğum pekmez işe yaradı boğazım yumşadı .öksürük var azcık onada şükür ne yapalım.
canım iyi olmana çok sevindim sen pekmezi bol bol iç sana ve bebişe çok yararı var
ay zaten crawford bu topiğin neşe kaynağı delikafadulden
iğneyi olduk ctesi pazardan beri çalışıoz bi dün ara verdik bakalım yarın dr çağırdı progestereno bakılacak kan vereceğim herhalde 2 şubatta kan testi için çağırır du bakalımgerçektende öyle çok komik neşeli birine benziyo.pekmez keçiboynuzu pekmezi okula getirmişlerdi bende kocişime içereyimde bebek için işe yarar dedim aldıydım ekim ayında :kedi: meğerse hamileymişim ozaman .dolaba koymuştum kaldıydı öyle ama yine de içirmiştim adam iyi çalışsın diye :kedi: gribide iyi geliyo yazıyodu broşüründe akşam bulduk tesadüf işte dolaba koymuşum içtim iyi oldum çok şükür.sen ne yapıyon nasılsın iğneni olmuşsun hadi bakalım bu ay sende de güzel haberler olur inşallah
tatlım sadece onlar mı ki aslıhan, elif, çalıkuşu, ravza, krizantem, celen, gelavera, derya........bu arada kelebek01 ,papatya,eylül varrdı onlar hiç girmez oldu ne yapıyolar acaba.eylül düzeldindinmi.papatya sen nasıl oldun.kelebek01 senin bebek nasıl.girersenin yazın arada
teşekkür ederim.Allah dermansız dert vermesin.siz hamilesiniz sanırım.inşallah tamamına erdirir Allah hayırlısıyla.düşük olayı insanı gerçekten yıpratıyo.Önemli olan ümidimizi kaybetmemek.Ben de fırat mezunuyum 2005.grüşmek dileğiyle.
tatlım sadece onlar mı ki aslıhan, elif, çalıkuşu, ravza, krizantem, celen, gelavera, derya........
topic o kadar sessizleşti ki ya kızlar bari iyi haberinizi verin
hem özledimde sizi merak ediyorum eyvahedigeldismile
amin yaşatmaz inşallah.inan burda tek değilsin.herkesin bir hikayesi var.pıhtılaşmayla ilgili herşeyi burda öğrendim ben.kafana takılan herşeyi bu sitede bulablirsin :uhm:
bu arada bende üniversiteyi elazığda okudum.en son ağustosta geldim iki yıldır geliyoz yazları çok seviyorum elazığı.günden güne değişiyo.
hangi bölüm ben teknik eğitim yapı ressamlığı .2000 mezunuyum ben .
bebek konusunda da asla pes etmememk gerek ona inanıyorum.mutlaka herkesin yüzün gülecek .ben düşükten uzun süre sonra hamile kaldım. iyiyiz çok şükür bebeğimle şimdi bir oğlum olacak teyzesi.hamile kalmadan önce çok yıpranmıştım yıkılmıştım.ama sonra toparladım kendimi.çevre aslında çok etkiliyo insanı.üzüntünü ikiye katlıyolar.sabırlı olmak lazım.
sosyal bilgiler öğretmeniyim.çevre gerçekten çok etkili.acıyarak bakıyolar sanki zaten bundan sonra hamile olduğumda birtek eşim bilecek.çünkü bir de insanlara laf anlatmak yoruyo.ancak seninle aynı sorunu yaşayanlar anlıyo seni..
canım iyi olmana çok sevindim sen pekmezi bol bol iç sana ve bebişe çok yararı var
ay zaten crawford bu topiğin neşe kaynağı delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 aman daha dur bebiş büyüyünce sen napcaksın bu sıkışma işini kaydirigubbakcemile3teşekkür ederim canım. zehrayedeye ve sanada böyle düşündüğünüz için. Benim içinde sizler öylesiniz. buraya girmeden duramıyorum. gelicme şimdi altıma sıkıştım opuyorumnanaktan beklleyin beni anacım. :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?